canım benım seındım...lekelenmelere paydos dıos artık ohoh...:sm_coollsun canım ya lekeler bıtsınde sen kus boswer napcan ..inşallah kısa zamanda oda gecer canım..ii olmana sewındım...
canım benım ne denırki...sozün bıttığı yer burasısenağlama...Allah sabır wersınnn...en kısa zamanda da yenı bır melek nasıp etsın cnm sana...
ruyada erkek bebiş gormek nasıp kısmet murat derler canım....kız bebişite sıkıntıya cıkarmışş.hamişlik piskolojısıylede gormusolabılırsın annesi...........:))
slmm gusel mayıs anneleriii........
kimse yokmuuuuuuuuu
nasılsınız bakalım gorusmeyelı...?bıs oglusla bıraz daha iiyiz atlattık sayılır gribi?sizler bebişler nasılsınız bakalım?fulya,burcu,mutahhara,bırsel...vs nasıl bakalım bebişler,hamişlik?bende hafıf bel agrısı basladı kıslar yaaa?:uhm:sebebini bilmıorum...göbiş buyuyo ondan mıkıdıorum?:CüvCüv:
CANS başın sağ olsun canım rabbim sana ve eşine uzun ömür versin,bir mani yoksa,bence hiç beklemeden yeniden gebe kal canım
BİRSENCİM gözün aydın canım bitecek yakında tamamen demekki.
ASLICIM(siribron),kaç gündür yoktun canım merak ettim seni,ben iyi olmaya çalışıyorum pek iyi değilim,gece 4 e kadar uyuyamadım kuruyan yerlerin acısından sonunda zeytin yağı banyosu yaptım diyebilirim,pazartesi sevk alıcam cildiyeye gidicem,birde o baksın bakalım
sen kuruluktan ben mide yanmasından sabahlıyoruz anlasılan burcu.. :):)
aman allah beterinden saklasın.. cnm tek derdin bu kuruluk olsun.gecer nasılolsa kremle falan..
bir git bakalım doktora ne diyecek....
birseeeennn.. o nerde şimdi.uyudu mu acaba...
birsen buraya
birsen buraya...delikafaduldendelikafadulden
tutku cnm yatmaktan ağrıyor benim eklem yerlerim ağırıyor cnm sağ yada sola yatmaktan belimi demiyorum belimin ağrısı sırtıma vuruyor kuşumm .....
bende rüyamdan bahsedeceğim bu gece rüyamda çok tatlı bir çocuk vardı kucağımda allahım nasıl güseldi .......bana diyolarki emzir ama diyorum ben daha doğurmadım doğurmadan sütüm gelirmiki
diyolarki sen emzir sütün gelmesede o uyur diyolar allahımmmmmmmmmmm nasıll güseldiii yaaaaaaaaa........
kızlar şimdi geldim.ayrıntılıda hersey iyi çıktı çok şükür.doktor her organına kalçasına kalbine parmak boğumlarına bütün kemiklerine..dudağına ağzına burnuna kalbinde odacık delik leke var mı hepsine baktı..çok tatlıydı kızım.
ama kızlar benim bu plesenta inatcı çıktı yaa çıkmamış yukar.. allah beterinden saklasın artık yatacam yine devam yani..allahtan rahim ağzın kapalı dedi doktor.ama şimdilik iyi gidiyor lafında bile bişey arar oldum.şimdilik ama sonra kötü mü yani diye..
destekleriniz için çooook sağolun canım arkadaşlarım...
Canım rüyan çok güzel Bu iyiye işaret bence evham yapma sana belkide işaretti.Sen şimdi şafak sayıyorsundur tahminin var mı?Bence kaydirigubbakcemile5bir erkek bir kızkaydirigubbakcemile senin yada 2 erkek:içelim:hadi bakalım:mymeka:
mrb kızlar!
yatmaktan şikayetler başlıyor artık yavaş yavaş.
dırımkızı lekelenmenin azaldığına çok sevindim canım. umarım geriye kalan dönemlerde bi daha görmezsin. İnşallah canım biran önce de evine kavuşur ve bebişlerini eşinle birlikte doya doya seversiniz.
benimde bugün sabahtan beri hiç gelmedi lekelenmem. kalkmaya korkuyorum ama yinede. su içmekten midem bulandı.
diğer anneler sizin keyifler iyidir inşallah...
Canım rüyan çok güzel Bu iyiye işaret bence evham yapma sana belkide işaretti.Sen şimdi şafak sayıyorsundur tahminin var mı?Bence kaydirigubbakcemile5bir erkek bir kızkaydirigubbakcemile senin yada 2 erkek:içelim:hadi bakalım:mymeka:
birsencim hayır olsun rüyan...saka maka yarıladık valla kızlar yaa...ama evlat sahibi olmak ne zormus yaa..ben kolay zannederdim:) hamile kal tmm :):)
ilk aylar gecsin rahat diyordum düşük tehlikesi kalmaz ama neler cıkıoomus yaaa.....
kaynanana söööle yapsın seker çorbadan..
bende evime gidecem akşam haftasonu evimde kalaım.p.tesi gelicem yine anneme.inşallah bişey olmaz.. yılbasıda var..
ay kızlar yeniyıla nasıl girerseniz bütün yıl öyle gidermiş yaaa.gecen sene işten çıktık falan evdeydik eşimle.elektrikler kesildi bütün akşa.bizde zaten yorgunuz bi yatmısız saat gece 1 olmus.yatarak girmişiz...
hatta esim eyvaaah bütün sene yatacakmıyız dedi :))))
bende içimden yok artık insan nasıl yatar o kadar demiştim.o zaman daha korunma hapını yeni bırakıyordum.2 sene kullandım çünkü.veee işte bu yıl yatıorum evdeyim yani :))))))
:hooray:Bu seneyede çoğumuz yatarak girecek ama sonra bebişlerimiz inşallah doğunca yatacak yer arıycaz.
Bu arada ben hayatımda hiç karalahana çorbasını bırak onunla ilgili birşey yemedim.Biz Egeliyiz ondan cokacimcoookaklıma sanki acı bir çorbaymış gibi geliyor:tomato:
:1closedeyes:Canım normaldede sen bayağı erken yatıyorsun ben doğduğumdan beri hiç erken uyuduğumu bilmem.Çalıştığım halde sabah 6 da kalkmam gerekiyor düşün gece2-3 ten önce uyuyamam.Şimdi evdeyim gece 4-5 gibi uyuyorum.Allah tan eşimde benim gibi gece geç yatıyor yoksa zor olurdu.Erken yatarsam yani 12 gibi sabah uyanamıyorum işe gittiğimde herkes hastamısın diye soruyor bende erken yattım deyince gülüyorlar.kafamçokkarıştıvalla bende yatacam kocamda hayatta yılbaşı kutlaması yapmaz uyuz olur yatar ertesi gün işe giderrr garibimmmm.....bende yatacam ne yapayım yaniii
valla cnm yok öle değillllllllllllllllll bize göre harikaaa bişeyy karalahananın binbir çeşidini yapıyor annem ...sonra hamsi pilavıı sonra turşu kavurmasıı amanınınnnnnnnnnn çok acıktımmmmmmmmmmmmmm
Ben hamsiyi çok severim ve sık sık yaparım dün bir yarışmada pilavı yaptılar beğendim onu deniycem.Eşiminde patronu Trabzon lu bazen işyerinde bunlara yaptırıyor ekmeğini mıhlama falan.Eşimde 2 gündür muhlama yapalım dyor dedim ben ne gördüm ne de yapabilirim müdürüne söylecokacimcoook yaptırtsın diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?