2009 Mayıs Anneleri

saol aslıcım..çok şükür şimdilik iyiyim cnm.. sen yorma fazla kendini.gerci bel ağrısı olur zaten normal diyorlar.ama dinlen yinede tatlım..

:sm_cool:iki gündür bel ağrısı çekiyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Hareketsizlikten mi acaba? Bu arada fitilim geldi akşam kullanıcam inşallah yararı olur.kafamçokkarıştı

kimse yok galiba kendin çal kendin oyna gibi oldum valla

Son düzenleme:
fulya cnm ben yazdım sen kaçtın ben bugün uykusuzdum uyudum valla
tutku cnm hadi gözün aydın gelmiş fitilin şifa olsun çokda kullanmana gerek kalmaz dilerim

kızlar sol tarafım karnım desem karnım değil sırtla karın arası varya orası acıyo herhangi bişey yoktur umarım ...offf bana çarşmaba gelmez valla bebeklerimi göreceğimmmm çok heycanlıyım çok büyümüşlerdir dimi ama ....ilk kanamadan sonra ilkdefa paniksiz bakacam kuzularıma
heycanla ,aşkla ,mutlulukla bekliyorum onları .....ben her sıkıntıyı çekerim yeterki iyi olsunlar

tutku cnm yatmaktan ağrıyor benim eklem yerlerim ağırıyor cnm sağ yada sola yatmaktan belimi demiyorum belimin ağrısı sırtıma vuruyor kuşumm .....

bende rüyamdan bahsedeceğim bu gece rüyamda çok tatlı bir çocuk vardı kucağımda allahım nasıl güseldi .......bana diyolarki emzir ama diyorum ben daha doğurmadım doğurmadan sütüm gelirmiki
diyolarki sen emzir sütün gelmesede o uyur diyolar allahımmmmmmmmmmm nasıll güseldiii yaaaaaaaaa........

Canım rüyan çok güzel Bu iyiye işaret bence evham yapma sana belkide işaretti.Sen şimdi şafak sayıyorsundur tahminin var mı?Bence kaydirigubbakcemile5bir erkek bir kızkaydirigubbakcemile senin yada 2 erkek:içelim:hadi bakalım:mymeka:

mrb kızlar!
yatmaktan şikayetler başlıyor artık yavaş yavaş.
dırımkızı lekelenmenin azaldığına çok sevindim canım. umarım geriye kalan dönemlerde bi daha görmezsin. İnşallah canım biran önce de evine kavuşur ve bebişlerini eşinle birlikte doya doya seversiniz.
benimde bugün sabahtan beri hiç gelmedi lekelenmem. kalkmaya korkuyorum ama yinede. su içmekten midem bulandı.
diğer anneler sizin keyifler iyidir inşallah...

bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim canım. ama biraz daha yatacak olman can sıkıcı olsa da seninde dediğin gibi Allah beterinden saklasın. Herşeye onlar doğana kadar katlanacağız.

ayyy inş.cnm inş...ben hiç vinsiyet düşünmüyorum ama yakınlarım hep soruyor artık öğrenelim alışveriş yapacaz diyolar .....
valla yalan yok gönlümdeki kız ben hep iki kız istedim ama birini rabbim erkek yarattı hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeterkiii....çarşmaba günü derseki ötekide kızzz valla 2009 bana şanslı gelecek ......

cnm benimde hiç gelmedi bugün ama kustum 1 saat önce yatakta oturduğum yerden kusutğum halde leke geldiii:1no2:eşimde olsun bütüngün gelmemiş buda iyi dedi ama tuvalete gidince idrarımla hiç bişey gelmiyorr çok şükürrr

kızlar biz karadenizliyiz ve canımmm o kadar çok karalahana çorbası istediki offfffffffffff burada abur cubur yemek yemekten fenalık geldi anneme gidem bir tencere yiyecem

birsencim hayır olsun rüyan...saka maka yarıladık valla kızlar yaa...ama evlat sahibi olmak ne zormus yaa..ben kolay zannederdim:) hamile kal tmm :):)
ilk aylar gecsin rahat diyordum düşük tehlikesi kalmaz ama neler cıkıoomus yaaa.....

bende evime gidecem akşam haftasonu evimde kalaım.p.tesi gelicem yine anneme.inşallah bişey olmaz.. yılbasıda var..
ay kızlar yeniyıla nasıl girerseniz bütün yıl öyle gidermiş yaaa.gecen sene işten çıktık falan evdeydik eşimle.elektrikler kesildi bütün akşa.bizde zaten yorgunuz bi yatmısız saat gece 1 olmus.yatarak girmişiz...
hatta esim eyvaaah bütün sene yatacakmıyız dedi :))))
bende içimden yok artık insan nasıl yatar o kadar demiştim.o zaman daha korunma hapını yeni bırakıyordum.2 sene kullandım çünkü.veee işte bu yıl yatıorum evdeyim yani :))))))

:hooray:Bu seneyede çoğumuz yatarak girecek ama sonra bebişlerimiz inşallah doğunca yatacak yer arıycaz.
Bu arada ben hayatımda hiç karalahana çorbasını bırak onunla ilgili birşey yemedim.Biz Egeliyiz ondan cokacimcoookaklıma sanki acı bir çorbaymış gibi geliyor:tomato:

valla hamile kalmayı bende kolay sanıyordum ki işin içine girince anladım değilmişşşş
bu sefer binbir zahmetle hamile kaldım ilk 3 ay dedim senin gibi ama değilmişşşş
hala yaşıyoruz sıkıntıları rabbim kolaylık versinnn

kaynanana söööle yapsın seker çorbadan..

cnm benim kayınvalidem bilemz arnavutlar kendileri hiç sebze yemezler o yüzden diyorum yaa abur cubur yemek bi yemek yapıyor bol salçalı bol yağlııı belkide o yüzden kusuyorum.annem yapar artıkkk bol bol yiyecem annemler karadenize özgü herbişeyi yaparlar özledim tabii eskiden haftada en az 1 kere giderdik yerdik hiç bu kadar arayı açmadıkk

valla bende yatacam kocamda hayatta yılbaşı kutlaması yapmaz uyuz olur yatar ertesi gün işe giderrr garibimmmm.....bende yatacam ne yapayım yaniii

valla cnm yok öle değillllllllllllllllll bize göre harikaaa bişeyy karalahananın binbir çeşidini yapıyor annem ...sonra hamsi pilavıı sonra turşu kavurmasıı amanınınnnnnnnnnn çok acıktımmmmmmmmmmmmmm

valla bende yatacam kocamda hayatta yılbaşı kutlaması yapmaz uyuz olur yatar ertesi gün işe giderrr garibimmmm.....bende yatacam ne yapayım yaniii
:1closedeyes:Canım normaldede sen bayağı erken yatıyorsun ben doğduğumdan beri hiç erken uyuduğumu bilmem.Çalıştığım halde sabah 6 da kalkmam gerekiyor düşün gece2-3 ten önce uyuyamam.Şimdi evdeyim gece 4-5 gibi uyuyorum.Allah tan eşimde benim gibi gece geç yatıyor yoksa zor olurdu.Erken yatarsam yani 12 gibi sabah uyanamıyorum işe gittiğimde herkes hastamısın diye soruyor bende erken yattım deyince gülüyorlar.kafamçokkarıştı

Ben hamsiyi çok severim ve sık sık yaparım dün bir yarışmada pilavı yaptılar beğendim onu deniycem.Eşiminde patronu Trabzon lu bazen işyerinde bunlara yaptırıyor ekmeğini mıhlama falan.Eşimde 2 gündür muhlama yapalım dyor dedim ben ne gördüm ne de yapabilirim müdürüne söylecokacimcoook yaptırtsın diyorum.

yemek yedim ondan ara verdim kızlar cnm o aksamki gibi yapmaz benim annem yani pilava fıstık ve üzüm konmaz bol maydonoz karabiber ve soğanla yapılır ve annem hamsileri unlamaz karadenizliler yörelere göre değişir....biz giresunluyuz bizde daha değişik oluyorrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…