:1closedeyes:Canım normaldede sen bayağı erken yatıyorsun ben doğduğumdan beri hiç erken uyuduğumu bilmem.Çalıştığım halde sabah 6 da kalkmam gerekiyor düşün gece2-3 ten önce uyuyamam.Şimdi evdeyim gece 4-5 gibi uyuyorum.Allah tan eşimde benim gibi gece geç yatıyor yoksa zor olurdu.Erken yatarsam yani 12 gibi sabah uyanamıyorum işe gittiğimde herkes hastamısın diye soruyor bende erken yattım deyince gülüyorlar.kafamçokkarıştı
valla hamile kalmayı bende kolay sanıyordum ki işin içine girince anladım değilmişşşş
bu sefer binbir zahmetle hamile kaldım ilk 3 ay dedim senin gibi ama değilmişşşş
hala yaşıyoruz sıkıntıları rabbim kolaylık versinnn
cnm benim kayınvalidem bilemz arnavutlar kendileri hiç sebze yemezler o yüzden diyorum yaa abur cubur yemek bi yemek yapıyor bol salçalı bol yağlııı belkide o yüzden kusuyorum.annem yapar artıkkk bol bol yiyecem annemler karadenize özgü herbişeyi yaparlar özledim tabii eskiden haftada en az 1 kere giderdik yerdik hiç bu kadar arayı açmadıkk
:hooray:Bu seneyede çoğumuz yatarak girecek ama sonra bebişlerimiz inşallah doğunca yatacak yer arıycaz.
Bu arada ben hayatımda hiç karalahana çorbasını bırak onunla ilgili birşey yemedim.Biz Egeliyiz ondan cokacimcoookaklıma sanki acı bir çorbaymış gibi geliyor:tomato:
valla cnm yok öle değillllllllllllllllll bize göre harikaaa bişe
yy karalahananın binbir çeşidini yapıyor annem ...sonra hamsi pilavıı sonra turşu kavurmasıı amanınınnnnnnnnnn çok acıktımmmmmmmmmmmmmm
Ben hamsiyi çok severim ve sık sık yaparım dün bir yarışmada pilavı yaptılar beğendim onu deniycem.Eşiminde patronu Trabzon lu bazen işyerinde bunlara yaptırıyor ekmeğini mıhlama falan.Eşimde 2 gündür muhlama yapalım dyor dedim ben ne gördüm ne de yapabilirim müdürüne söylecokacimcoook yaptırtsın diyorum.
Yok artık evdeyim hayatım boyunca ilk kez evde bu kadar zaman geçiricem.Bi dahada zor olur.^3 aylık heyet raporu verecek dr artık ondan sonra da doğum izni falan Eylüle kadar evdeyim yani.ayyy ebn hayattaa duramam cnmm eskidende erken yatar erken kalkardım
benim huyum böle çocukluğumdan beridir erken yat erken kalk modeli yaparım
şimdi hamişlikden sanrım daha erken yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum öğlen bida uyuyorum valla...........
cnm sen işe gidecekmisin ?yatmayacakmısınnn
hihoyyytSahi kan çekerler ya.Geçen sene kurban da eşim mide kanaması geçirdi.Bizim yanımızda ameliyatlı bir amca vardı akrabaları 7-8 kişi kan vermişler bunlar Karadenizliydi.Eşime hastanedeki 5 ünite kan verildi.O günden beri eşim Karadeniz müziği, yemekleri bunlara düşkün oldu.Ben de dalga geçiyorum artık damarlarında Kardeniz kanı dolaşıyor ondan bu huyların değişti sen artık yarı karadenizli sayılırsın diyedelikafaduldendelikafadulden
çok alemsin kızzzzzdelikafaduldendelikafaduldenvalla cnm bizim oranın kadınları çok yemek yapar köle gibiler benim eşim arnavut laz kafa yapacan çocukları diyor dedim kafanı kırarımmm senin ben neyimm ....düşün bak karalahana yemeğinin iiçinde mısır var kurufasulye var bir bağda karalahana var ve koca bir tencere pişer bunlarla ve sadece birçorba kaşığı tereyağa kırmızı biberler içine yakılır koca tencereye bir kaşık yani bir tabağa ne kadar yağ düşebilirki ....hee soğanıda varr........
çok sağlıklı mısır fasulye ben kusarken iyi gelecek sıcak sıcak
Yok artık evdeyim hayatım boyunca ilk kez evde bu kadar zaman geçiricem.Bi dahada zor olur.^3 aylık heyet raporu verecek dr artık ondan sonra da doğum izni falan Eylüle kadar evdeyim yani.
OOOOOOOOOO sen iyisin valla ben balığı severim dışarıda da eşim kebap ben balık yerim.Eşim evlenmeden önce hamsi yemezmiş ben kılçıklarını temizleyip yapınca şimdi o da yiyor.cokacimcoook
ayy ne güzel anlatmıssın cnm çekti kız..
annen bizede göndersinnnnnnnna.s.
OOOOOOOOOO sen iyisin valla ben balığı severim dışarıda da eşim kebap ben balık yerim.Eşim evlenmeden önce hamsi yemezmiş ben kılçıklarını temizleyip yapınca şimdi o da yiyor.cokacimcoook
ayyyy cnm yaaaa keşke burada olsan ben kocamın eline verir yollardım tuhhh gerçektenmi canın çektiii
bişey daha diyeyim ama canınız çekmesin mideme tek iyi gelen ne biliyormusunuzzzzzzzz çilekkkkkkkkk evettttt çilekkkk bir manavımız varrr o bize sera çileğiii getiriyor bende abartmadan haftada bir yerimmmm
valla doğru söylüyorsun bilgisayar için eşimle kavga ediyoruz.Kıskanmaya başladı vallaohhhh çok iyi pekala kim bakacak cnm sana yaaa
bu arada iyiki kk var kızlar yoksa yat yattt nereye kadarr......
ben 6 aralıkdan beridir yatıyorum kocam salona bile geçirmiyor
Valla bu yemekteki enerji ile sen bi ikiz daha doğurursun.Biraz büyüsünler seninkiler içerde futbol oynnar valla.Arnavutar inadı ile meşhurdur ama Karadeniz hanımları da otoritesiyle arada hatırlat kaynana da.:mymeka:çok alemsin kızzzzzdelikafaduldendelikafaduldenvalla cnm bizim oranın kadınları çok yemek yapar köle gibiler benim eşim arnavut laz kafa yapacan çocukları diyor dedim kafanı kırarımmm senin ben neyimm ....düşün bak karalahana yemeğinin iiçinde mısır var kurufasulye var bir bağda karalahana var ve koca bir tencere pişer bunlarla ve sadece birçorba kaşığı tereyağa kırmızı biberler içine yakılır koca tencereye bir kaşık yani bir tabağa ne kadar yağ düşebilirki ....hee soğanıda varr........
çok sağlıklı mısır fasulye ben kusarken iyi gelecek sıcak sıcak
Annem yılbaşından sonra gelecek eşimde ondan sonra biraz izin yapacak.Sonra annem yine gelecek idare edicez valla.Ama eşim benim ızgara et yemekleri falan iyi yapar o konu da sıkıntı yokta ütü ve temizlik sorun.Annem ama şubattan sonra gediğinde bayağı kalırya birsencim olsun yat..oooh.. ben oturuyorum daha cok ama iş falan yapmıorum yemek yapmayalı 3 ay oldu mesela:))işte yapmıorum..
tutkuncum gercekten kim bakacak sanaa
ya birsencim olsun yat..oooh.. ben oturuyorum daha cok ama iş falan yapmıorum yemek yapmayalı 3 ay oldu mesela:))işte yapmıorum..
tutkuncum gercekten kim bakacak sanaa
buyur gel cnm benim kk dan başka izmirli arkadaşlarımda var bende çok istiyorum amaevet yemesini severim seker ama ben pişirmem :)))
ben lazkızıyım ama balık ayıklamam ve kızartmam eşim yapar fırında büyük balık yaparım ben
istanbula gelince gelirim valla içerim çorbanızı :)) doğumdan sonra inşallah...ayyy ne hoşşş
valla doğru söylüyorsun bilgisayar için eşimle kavga ediyoruz.Kıskanmaya başladı valla
Valla bu yemekteki enerji ile sen bi ikiz daha doğurursun.Biraz büyüsünler seninkiler içerde futbol oynnar valla.Arnavutar inadı ile meşhurdur ama Karadeniz hanımları da otoritesiyle arada hatırlat kaynana da.:mymeka:
Annem yılbaşından sonra gelecek eşimde ondan sonra biraz izin yapacak.Sonra annem yine gelecek idare edicez valla.Ama eşim benim ızgara et yemekleri falan iyi yapar o konu da sıkıntı yokta ütü ve temizlik sorun.Annem ama şubattan sonra gediğinde bayağı kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?