2009 Mayıs Anneleri

hihoyyytSahi kan çekerler ya.Geçen sene kurban da eşim mide kanaması geçirdi.Bizim yanımızda ameliyatlı bir amca vardı akrabaları 7-8 kişi kan vermişler bunlar Karadenizliydi.Eşime hastanedeki 5 ünite kan verildi.O günden beri eşim Karadeniz müziği, yemekleri bunlara düşkün oldu.Ben de dalga geçiyorum artık damarlarında Kardeniz kanı dolaşıyor ondan bu huyların değişti sen artık yarı karadenizli sayılırsın diyedelikafaduldendelikafadulden

ayyy ebn hayattaa duramam cnmm eskidende erken yatar erken kalkardım
benim huyum böle çocukluğumdan beridir erken yat erken kalk modeli yaparım
şimdi hamişlikden sanrım daha erken yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum öğlen bida uyuyorum valla...........
cnm sen işe gidecekmisin ?yatmayacakmısınnn

olabilir cnm yaa zaten mideler fena bide o kadar yağlı salçalı yapmasın ama...tabi etkisi olmaz mı kuzum yaa olur tabii.hay allahım..sen mide ve ruh sağlığın için bir an önce annene gec tatlım bir süre orda kal..sonra duruma göre yine becersin kayınvalidene..

ben bi kere hazır paket içmiştim arkadasım tavsiye etmişti güzeldi.

ayyy acıktım...:):) ekşili bişeyler istedi cnm ..

ben hiç balık pişirmedim valla hayatımda..o işi eşim yapar:):)

Yok artık evdeyim hayatım boyunca ilk kez evde bu kadar zaman geçiricem.Bi dahada zor olur.^3 aylık heyet raporu verecek dr artık ondan sonra da doğum izni falan Eylüle kadar evdeyim yani.

çok alemsin kızzzzzdelikafaduldendelikafaduldenvalla cnm bizim oranın kadınları çok yemek yapar köle gibiler benim eşim arnavut laz kafa yapacan çocukları diyor dedim kafanı kırarımmm senin ben neyimm ....düşün bak karalahana yemeğinin iiçinde mısır var kurufasulye var bir bağda karalahana var ve koca bir tencere pişer bunlarla ve sadece birçorba kaşığı tereyağa kırmızı biberler içine yakılır koca tencereye bir kaşık yani bir tabağa ne kadar yağ düşebilirki ....hee soğanıda varr........

çok sağlıklı mısır fasulye ben kusarken iyi gelecek sıcak sıcak

ayy ne güzel anlatmıssın cnm çekti kız..
annen bizede göndersinnnnnnnna.s.

Yok artık evdeyim hayatım boyunca ilk kez evde bu kadar zaman geçiricem.Bi dahada zor olur.^3 aylık heyet raporu verecek dr artık ondan sonra da doğum izni falan Eylüle kadar evdeyim yani.

ohhhh çok iyi pekala kim bakacak cnm sana yaaa
bu arada iyiki kk var kızlar yoksa yat yattt nereye kadarr......
ben 6 aralıkdan beridir yatıyorum kocam salona bile geçirmiyor

ayy ne güzel anlatmıssın cnm çekti kız..
annen bizede göndersinnnnnnnna.s.

ayyyy cnm yaaaa keşke burada olsan ben kocamın eline verir yollardım tuhhh gerçektenmi canın çektiii

bişey daha diyeyim ama canınız çekmesin mideme tek iyi gelen ne biliyormusunuzzzzzzzz çilekkkkkkkkk evettttt çilekkkk bir manavımız varrr o bize sera çileğiii getiriyor bende abartmadan haftada bir yerimmmm

ya birsencim olsun yat..oooh.. ben oturuyorum daha cok ama iş falan yapmıorum yemek yapmayalı 3 ay oldu mesela:))işte yapmıorum..
tutkuncum gercekten kim bakacak sanaa

OOOOOOOOOO sen iyisin valla ben balığı severim dışarıda da eşim kebap ben balık yerim.Eşim evlenmeden önce hamsi yemezmiş ben kılçıklarını temizleyip yapınca şimdi o da yiyor.cokacimcoook

evet yemesini severim seker ama ben pişirmem :)))

istanbula gelince gelirim valla içerim çorbanızı :)) doğumdan sonra inşallah...ayyy ne hoşşş

ohhhh çok iyi pekala kim bakacak cnm sana yaaa
bu arada iyiki kk var kızlar yoksa yat yattt nereye kadarr......
ben 6 aralıkdan beridir yatıyorum kocam salona bile geçirmiyor
valla doğru söylüyorsun bilgisayar için eşimle kavga ediyoruz.Kıskanmaya başladı valla
Valla bu yemekteki enerji ile sen bi ikiz daha doğurursun.Biraz büyüsünler seninkiler içerde futbol oynnar valla.Arnavutar inadı ile meşhurdur ama Karadeniz hanımları da otoritesiyle arada hatırlat kaynana da.:mymeka:

ya birsencim olsun yat..oooh.. ben oturuyorum daha cok ama iş falan yapmıorum yemek yapmayalı 3 ay oldu mesela:))işte yapmıorum..
Annem yılbaşından sonra gelecek eşimde ondan sonra biraz izin yapacak.Sonra annem yine gelecek idare edicez valla.Ama eşim benim ızgara et yemekleri falan iyi yapar o konu da sıkıntı yokta ütü ve temizlik sorun.Annem ama şubattan sonra gediğinde bayağı kalır

valla bende tranaferden beridir yapmıyorum bacılarım yemek ve hala yapamam kokuyorr

buyur gel cnm benim kk dan başka izmirli arkadaşlarımda var bende çok istiyorum ama
iki çocukla bir mucize lazım oralara gelemye

valla bende çok inadım çocuklar boğa burcu olacak bende laz damarı babada arnavut damarı bu çocuklar ikimizin karışımı düşünemiyorum allahtan babamız milayim hee
kaynanam beni bilir tersime gelirse bağırım ben ...lafımıda esirgemem ama asla bir insana pissin diyemem o yüzden bunu hiç dile getirmedim kocam yıkıyor tuvaleti çamaşır suyu ilee

çokkkk şanslısın valla yaaa annen gelecek heee süper cnm hadi gözün aydın benimde kardeşim tlf açmış abla atla taksiye gel diyor bende dedim param yok gelemem bende çok sen gel ben verecem diyor yok dedim şaka çarşmaba günü gelecem doktordan sonra kısmetse ....kardeş kardeş kızlar 18 yaşını doldurdu 19 dan gün aldı erkek kardeşim hastanede yatarken gelmiş eşime para bırakmış bir gecemizi o karşıladı hastanede

tutku cnm afiyet olsun şimdi bizde bir tuavlet merasimi yaptık

idrarla bişecik gelmedi silerkende gelmedi işte kusarken baskı yaptı sanırım

şimdi herkesin yazdıklarına bir şeyler yazmak geliyor içimden ama nasılsa okunmayacak diye yazmıyorum... akşamdan kalanlar pek okunmuyor herhalde... hepinize ve dünyaya gelmeyi bekleyen tüm bebişlere iyi geceler

merhaba kizlar a.s.

ben annemdeyim salidan beri..1 hafta daha burda kalmaya karar verdim..p.tesi detayli ultrason vardi..ama gitmicem..bi dahaki haftasonu baska bir yere gidicem..hem 3lü ultrasonada girerim diyorum..bakalim.annemde oldugum için faal olarak nete giremiyorum..cünkü gündüz annem,aksam eşim kalkmama kiziyor..burda bilgisayar masa üstü..dik oturmami istemiyorlar..ama inşaAllah biran önce modemi laptopa uyarlayip yattigim yerden giricem nete..

hamdolsun iyiyim burda..hiçbi iş yapmiyorum..vaktin nasil geçtigini anlamiyorum..çok iyi geldi anneme gelmek..suyum geliyor gene az az..ama takmamayi ögrendim..stres daha cok getiriyor cünkü..

geçmişi okudum..keyfim gayet yerindeydi..taa ki cansin mesajini görene kadar..cok üzüldüm gerçekten ((((

canscim..ne desek boş..tahmin bile edemeyiz muhtemelen..başin sağolsun..lütfen kendini suclama..ölüm hayatimizda başimiza gelecegi kesin olan tek şey..dicek lafimiz yok..lütfen kendini toplamaya caliş..inşaAllah en yakin zamanda bebek sahibi olacaksin canim..meleginde inşaAllah ahirette seni bekliyor olcak..tekrar tekrar basin sagolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…