şimdi herkesin yazdıklarına bir şeyler yazmak geliyor içimden ama nasılsa okunmayacak diye yazmıyorum... akşamdan kalanlar pek okunmuyor herhalde... hepinize ve dünyaya gelmeyi bekleyen tüm bebişlere iyi geceler
ojelifistigim,pinarcim,tlyonlcim,cerencim,civcivcim,sehercim,bengicim,esencim,ankakusucum,mimaresracim,benisccim,maryobcum,siribroncum,bozoncum,clariescim ve tüm mayis annişleri hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmm Şeniz Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusunnn a.s.
günaydınlar herkesedelikafadulden dünden beri hiçbişey gelmedi Allaha şükür. ama eşim yinede yerimden kaldırmıyor.
dırımkızı umarım zaman senin için çabuk geçer. biz bikere sabırsızlanıyorsak sen iki kere sabırsızlanıyorsundur bebişlerini görmk için.
:roflol:Bu hormonlardan olabilir genelde ateş basma oluyor benim yada karnımda birden şişme gibi bişey oluyor sonra iniyorlaelaelaelaelaearkadaslar dünden beridir durduk yere vajinanın orda sıcaklık hisediyorum bi anda oluyo ve geçiyo sanki sıcak bişey dökülürya öyle sonra geçiyo wcye gidip baktım akıntımı falan diye bişey yok sizdede oluyomu yada ne bu?
canımm moralinin yerinde olmasına çok sevindim. sen iyi ol ki bebişinde keyfi yerinde olsun. ne güzel annenin yanındasın. elbette bir gün gelecek sıkıntılı günlerimiz geçecek . iyice dinlen, ben ve kızım seni ve bebişini öpüyoruz.
yaa sen ialaç almadığın halde geçti benim hala geliyorrrrrrrrrrrrrrrr üşütücem kafayı yaaaaaa...kanama olsa idrarlada gelir o yok..progestanı attıkca o orada sıvılışıyor akıntı yapıyordu acaba rahim içinde kalan şeylerimi çıkarıyor.....pırtı pırtı gelişi durduÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
arkadaslar dünden beridir durduk yere vajinanın orda sıcaklık hisediyorum bi anda oluyo ve geçiyo sanki sıcak bişey dökülürya öyle sonra geçiyo wcye gidip baktım akıntımı falan diye bişey yok sizdede oluyomu yada ne bu?
Mutaharra cım hoşgeldin geldin yine döktürmüşsün.Annelerle ilgili yazdıklarını okudum gözlerim doldu.
Dırımcım akıntın içindeki mikrobu atma olabilir.Çünkü ilaç kullanırken dr um bana bunların olabileceğini söylemişti.Canını sıkma keyfine bak.
Bu arada fitili akşamdan beri kullanıyorum gaz bombası gibi oldum.Sende olmuşmuydu Dırım, hayatımda ilk kez fitil kullandım.:1no2::1no2:
Sabahları geceden susuz kalıyoruz ya sebep odur benceselam mayıs aneleri
bakıyorum herkes kendini dinliyorrr normaldir bende dinliyorumm
elim sürekli karnımda
bu arada benim akıntım sabahları çok oluyor sizde de oluyormu normalmidir idrar testi yaptırdık iltihapta çıkmadı
:))) aynen öyle olduk valla esencim :) dogumdan sonraya kalmaz inşaAllah bu durum :) hastalik hastasi bi insan olmak istemiyorummmm
iltihabin yoksa akintiyi kafana takma canim
canimcim o nasil laf öyle :) nasilsa okunmayacak olurmu..aşkolsun yani..ben eminimki hepimiz her yaziyi okuyoruz..ben 2 gündür gelemedim..ama tüm geçmişi okudum..hepsine elbet yorum yazamam..zaten cogu konusma anlik oluyor :) o anda online isen daha cabuk adapte olunuyor :) ama cogu zaman bende herkesle ayni anda online olamiyorum..hele bugunlerde sadece genel yorum yapabiliyorum..ama bence burda muhim olan paylaşmak..sevinçlerimizi,dertlerimizi paylaşmak..hepimizin içten olduguna inaniyorum..ister canli canli,sicagi sicagina paylaşim olsun,ister geç olsun..bana göre farki yok..muhim olan birarada olmak,paylaşmak :)
sanada hayirli geceler canim Şeniz a.s.
:))) aynen öyle olduk valla esencim :) dogumdan sonraya kalmaz inşaAllah bu durum :) hastalik hastasi bi insan olmak istemiyorummmm
iltihabin yoksa akintiyi kafana takma canim
hihoyyythihoyyyt
Bu arada 28 şubat-2 mart tarihlerinde CNR alışveriş merkezinde Anne-Bebek fuarı varmış.Arkadaşlar geçen sene giden arkadaşlarım çok memnun kalmoştı.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?