2009 Mayıs Anneleri

dirimkizicimm..muhakkak annene geç..anliyorum ne cektigini..cok iyi gelicek sana değişik bir ortama gitmek..bana cok iyi geldi..ortam ne kadar rahat olursa olsun insan bi değişiklik istiyor..akintilarinda azalmiş..çok sevindim..inşaAllah hepsi gececek

fulyacim bebegin iyi olmasina cok sevindim..yatmana bak sen..lütfen oturmaaaa.. inşaAllah gececek merak etme

tutkuncum tekrar geçmiş olsun..inşaAllah seninde gecicek hepten canim

yeni_annecim beni sormussun :) canim benim Allah razi olsun ince düşüncen için cok şükür iyiyim..annemde oldugum için fazla giremiyorum..eşim uyudu da 1 saattir burdayim :)) öptüm canim Şeniz

ojelifistigim,pinarcim,tlyonlcim,cerencim,civcivcim,sehercim,bengicim,esencim,ankakusucum,mimaresracim,benisccim,maryobcum,siribroncum,bozoncum,clariescim ve tüm mayis annişleri hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmm Şeniz Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusunnn a.s.

şimdi herkesin yazdıklarına bir şeyler yazmak geliyor içimden ama nasılsa okunmayacak diye yazmıyorum... akşamdan kalanlar pek okunmuyor herhalde... hepinize ve dünyaya gelmeyi bekleyen tüm bebişlere iyi geceler

canimcim o nasil laf öyle :) nasilsa okunmayacak olurmu..aşkolsun yani..ben eminimki hepimiz her yaziyi okuyoruz..ben 2 gündür gelemedim..ama tüm geçmişi okudum..hepsine elbet yorum yazamam..zaten cogu konusma anlik oluyor :) o anda online isen daha cabuk adapte olunuyor :) ama cogu zaman bende herkesle ayni anda online olamiyorum..hele bugunlerde sadece genel yorum yapabiliyorum..ama bence burda muhim olan paylaşmak..sevinçlerimizi,dertlerimizi paylaşmak..hepimizin içten olduguna inaniyorum..ister canli canli,sicagi sicagina paylaşim olsun,ister geç olsun..bana göre farki yok..muhim olan birarada olmak,paylaşmak :)

sanada hayirli geceler canim Şeniz a.s.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr muhatra gelmiş(ben nicleri tam aklımda tutmaıyorum affola)
BENİM akıntım bi alem kızlar anlamıyorum anlamıyorummm idrarda bişey yok pede çokkkkkkkkk az geliyorrrr....ama peçeteye silince kahverengi var ............bebeklerimi görmedim mereak ediyorum..akşam uyurken sanki içimi tekmeleid uykumdan kalktım ama bu dönemde bu imkansız
karnımın içi acıyor sanki yırtılıyor ...kızlar valla doktora gideyim sakinleştirici isteyecem olmuyor böle panikatak oldummm

canımm moralinin yerinde olmasına çok sevindim. sen iyi ol ki bebişinde keyfi yerinde olsun. ne güzel annenin yanındasın. elbette bir gün gelecek sıkıntılı günlerimiz geçecek . iyice dinlen, ben ve kızım seni ve bebişini öpüyoruz.

günaydınlar herkesedelikafadulden dünden beri hiçbişey gelmedi Allaha şükür. ama eşim yinede yerimden kaldırmıyor.
dırımkızı umarım zaman senin için çabuk geçer. biz bikere sabırsızlanıyorsak sen iki kere sabırsızlanıyorsundur bebişlerini görmk için.

yaa sen ialaç almadığın halde geçti benim hala geliyorrrrrrrrrrrrrrrr üşütücem kafayı yaaaaaa...kanama olsa idrarlada gelir o yok..progestanı attıkca o orada sıvılışıyor akıntı yapıyordu acaba rahim içinde kalan şeylerimi çıkarıyor.....pırtı pırtı gelişi durduÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

arkadaslar dünden beridir durduk yere vajinanın orda sıcaklık hisediyorum bi anda oluyo ve geçiyo sanki sıcak bişey dökülürya öyle sonra geçiyo wcye gidip baktım akıntımı falan diye bişey yok sizdede oluyomu yada ne bu?

Mutaharra cım hoşgeldin geldin yine döktürmüşsün.Annelerle ilgili yazdıklarını okudum gözlerim doldu.
Dırımcım akıntın içindeki mikrobu atma olabilir.Çünkü ilaç kullanırken dr um bana bunların olabileceğini söylemişti.Canını sıkma keyfine bak.
Bu arada fitili akşamdan beri kullanıyorum gaz bombası gibi oldum.Sende olmuşmuydu Dırım, hayatımda ilk kez fitil kullandım.:1no2::1no2:

:roflol:Bu hormonlardan olabilir genelde ateş basma oluyor benim yada karnımda birden şişme gibi bişey oluyor sonra iniyorlaelaelaelaelae

canimmm sagolasinn :) inşaAllah gecicek hepimizinki :) cok sukur gecmis akintilarinda bizde sizi öptükkk Şeniz

canim belki seninkide ilaçtandir..lütfen takma kafana bukadar..sen biran önce annene git yeter..acilen değişikliğe ihtiyacin var bitanem..doktorunuda ara anlat..enazindan kafanda kurmassin..

o hooo neler olmuyorki valla grupça psikopat olduk he hayatimda hiç bukadar kendimi dinlememiştim oram agriyor niye agriyor neden öyle oldu :))) canim şaka bi yana bilmiyorum neyden bahsettiğini..ama bu haftalarda vajinal agrilar,sizilar normal diye biliyorum..

hoşbuldum canim..sende hoşgeldinn :) benimde cok hoşuma gitti o yazi :)

selam mayıs aneleri
bakıyorum herkes kendini dinliyorrr normaldir bende dinliyorumm
elim sürekli karnımda
bu arada benim akıntım sabahları çok oluyor sizde de oluyormu normalmidir idrar testi yaptırdık iltihapta çıkmadı

:))) aynen öyle olduk valla esencim :) dogumdan sonraya kalmaz inşaAllah bu durum :) hastalik hastasi bi insan olmak istemiyorummmm

iltihabin yoksa akintiyi kafana takma canim

Sabahları geceden susuz kalıyoruz ya sebep odur bence
:))) aynen öyle olduk valla esencim :) dogumdan sonraya kalmaz inşaAllah bu durum :) hastalik hastasi bi insan olmak istemiyorummmm

şimdi kendimizi sonra bebeğimizi dinliycez.Reklamlarda varya ah bebeğim hapşurdu diyor bizde neden ağladı neden tıksırdı gazımı var sancısımı var ooooooooooooooo daha yolun başındayız:sm_cool::sm_cool:

genelde ben girdiğimde kimse olmuyor yazıyorum cevaplar olmayınca okunmuyormuş gibime geldi. bu arada hikaye harika... duygulandım valla yaa... anneler işte ... kıymetini kaybedince anlıyoruz...

teşekkürler canım rahatlattın
merak etme canım doğumdan sonra bebklerle uğraşmaktan kendimizi dinlemeye vaktimiz olmayacak

hihoyyythihoyyyt
Bu arada 28 şubat-2 mart tarihlerinde CNR alışveriş merkezinde Anne-Bebek fuarı varmış.Arkadaşlar geçen sene giden arkadaşlarım çok memnun kalmoştı.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…