2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar birsenle konuştum sancıları devam ediyormuş ilaca devam ediyormuş yarında ultrasona girecekmiş umarım hayırlısı olur birsen ve bebişleri adına

Ne kadar süre geçerse bebişler için o kadar iyi. Ama o sancılarda mahvetti kızcağızı. Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah Birso'muza yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin canımmm. Dün teyzemin kuzusunun d.gününe gittiğimde yan komşusu vardı. 2. bebeği olmuş onunda 7 ay önce. Kadın iki doğumunu da nasıl kolay yapmış. Anlattı şok oldum. İkisinde de sancıları gelmeye başlamış. Yarım saat sonra doğurmuş. Hemde topu topu 1-2 kere ıkındım. Öyle kolay çıktı ki kuzularım dedi. 1.'si 3.550 , 2.'si 4.250 doğmuş hemde. Kadın da hem ufak tefek, zayıf. Ayyy nasıl hoşuma gitti. Allah'ım bize de öyle doğumlar nasip etsin diye dün gece hep dua ettim bacım :Saruboceq:

canım amin valla eskiler 5 kilo bebeği bile normal doğuruyormuş benim kayınvalidenin altı çocuğu var en az kilolu 4.5 kilo doğurmuş hepside normal gerçi sadece doğurmak yetmiyor ama
Allahım bizede nasip etsin kolay doğumlar:Saruboceq:

Evet canım bizler biraz çürüğüz heralde hihoyyyt

Ben kaçıyorum artık. Eşim ofisten çıkmış. Yemeğini ısıtayım gelir 10 dk'ya...

Fırsat bulursam geç saatte gelirim. Olmadı artık sabaha görüşürüz. Hepinizi ve kuzularınızı öptüm kızlarrrr a.s. a.s. a.s.

Biraz isim cikti, gecikmeli yanitliyorum canim. Benim Doruk Pasa'da iyi cok sükür, kordonu cekiyor bazen, uykudan uyandiriyor yaramaz:) Onunda yeri daraldi iyice, hareketleride bayagi sertlesti.

Bu arada Kivilcim ismimi seviyorum ama gercek adim Filiz.

Dogumlarimiz nasil olacak bilmiyorum ama ilginc dogum hikayelerini Anneannemden dinledim. Mesela annemi, tarla dönüsü dereden atlarken dogurmus. Teyzemi, oturma odasinin kapisinin arkasinda, kendi kendine. Göbek baginida kendisi kesmis

Bir arkadasim var, oda hamileliginin son gününe kadar calisti. Cok hareketliydi ve dogumu yarim saatten bile az sürdü. Hareket cok önemli ama maalesef ben o kadar cok hareketli bir hamilelik geciremedim

selam millet birsene çok sevindim çok şükür yaaa dualarımız kabul oldu inşallah ,
herkesler iyi anladığım kadarıyla maşallah miniklerimize hepsi vaktinde gelecek inşallah
bende iyiyim sabahçıydım ordan yengem anjıo olmuş geçmiş olsuna gittik şimdi yatıcam biraz görüşürüz

selam kızlar bende bir bakayım dedim birsene tekarar sevindim valla oda bizde doğurcaz bu stresle artık iyice dinlensin ya yatsın kıs birsen duyuyonmuuu beni tut o bebişleri 37 e kadar

birsen daha iyimiş öyle mi yani şu an sorun yok herhalde inşallah bir an önce toplar kendini.
ilgincim defne de duru da harika isimler adı gibi dupduru bir ömrü olsun kızının :)
pınarcım odan harika olacak :))
kıvılcımendişelenme canım normal ama yine de doktoruna sorsan iyi olur

aaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

o kalp hızı da canım yemekten sonra yada çok su içtiğimde bende oluyor heralde ondandır

32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?
bende de var artık tırnakları çıktı uzuyor onumu batırıyor diyorum çünkü kafa tarafında oluyor bugün bi ara kemiğimi söktü zannettim bi sıçramışım eşimde kızdı çocuğu korkutuyomuşum canımı acıttı diyorum olsun diyo çık çık çıııık

oooo canım ben annem hafif sancı hissediyor dr gidiyor ebe daha doğum olmaz açıklık falan yok diyor annem sedyeden inerken suyu geliyor ve benim kafa löp dışarda delikafaduldendelikafadulden
teyzem kızını 80 de doğuruyor ebe çağırıyorlar gelmiyor eve geliyorlar teyzem ayakta bağırıyor bi bakıyolar kuzen geliyor annemin üstünde krem manto varmış annem hemen üstünü çıkarıyor bebek mantonun üstüne düşüyor :lepi:gülermisin ağlarmısın ah güzel ülkem benim.

ankakuşu+, civciv1981+, seherim mutaharra nabersiniz birsenden en son haber alan varmı?
Ben bi uyumuşum bugün 2 saat eşim sana sürpriz bişey aldım dedi bende dedim kesin yemek tarzıdır neden diyor dedim aklın yemektede ondan dediğim gibi sevdiim bi yicek almış.uleyn dedim milletin eşi bebişine ciciler alır sen yemek.gülüyor beslen diyo dedimya bebişin kilosu düşük çıktı diye napsın sevdiğim şeyleri almış gelmiş iyilikte yaramıyor diyor bunun üstüne yarın alışverişe gidecez kızıma ciciler alcaz oleeeyyyy:lepi:

Ay kızlar benide doğum korkusu bastı normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum böyle kolay doğum öykülerini duyunca cesaretleniyorum inşallah bizde 1-2 ıkınmada alırız bebişlerimzi kucağımıza

inşallah canım ama benim kesin sezeryan ondan normali düşünemiyorum ama fiziğim aynı annemin annem benim gibi çabuk doğurursun diyor kısmet ama insan korkuyor tabi sen normal istiyorsun heralde

evet normal istiyorum canım sezeryanı bi terslik olmazsa düşünmüyorum ama dediğin gibi kısmet bende kilo var ondan normal doğumda sorun yaşarım diye korkuyorum

evet normal istiyorum canım sezeryanı bi terslik olmazsa düşünmüyorum ama dediğin gibi kısmet bende kilo var ondan normal doğumda sorun yaşarım diye korkuyorum
CANIM DR UN SON KARARI VERİR kısmetinde neyse o olur sağlıklı ve sağlıkla olsunda normal sezeryan farketmez kendini şartlandırma şimdi ben sezeryan denildikten sonra normal gözümde büyüdü insan kendini hazırlıyor

DİKKAT OKUYUN
Evet benim sevgili mayıs annelerim uykucu olduğu için biz kızımla diğer topikleri geziyoruz ve ilginç birşey öğrendim.Chicconun ürünleri depodan halka satış yapılıyormuş bazen her ay bazen 3 ayda bir en son Arlıkta olmuş ve 400 lük bebek arabası 200 e almışlar ve şimdi yeni satış 14 MART CUMARTESİ SAAT 10.00 _14.00 arasıymış gidenler anlatmış badiler oyuncakları falan hep ucuza almışlar world card ve Axess geçiyormuş 3 taksit yaptıran olmuş.Bu bilgiyi paylaşayım dedim gitmek isteyen arkadaşlar olur belki bazı beğendiğiniz ürünler varsa müşteri hizmetlerini arayıp o ürünle ilgili bilgi alabiliyormuşsunuz.Ve şimdi adres bu alıntı
tuzla mermercıler organıze sanayı sitesinde çok büyük bir yer chicco merkez depo yazıyor deponun üzerinde. dış cephesi mavi renkli çoook büyük bir depo. Zaten Tuzla Mermerciler Sitesinde Değirmen Pastanesinin olduğu yere gidince kime sorarsanız gösterirler. Değirmen pastanesinin yanında düz devam edin sağ tarafa baktığınızda depoyu görmemeniz imkansız

tutkun sen varsın cnm bende ufaktan hala sancı çekiyorum serumum aynı hızla devam ediyor
sanırım keserlerse ben daha fazla sancılancam bakalım bugün bebişlere bakılcak ne denecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…