arkadaşlar birsenle konuştum sancıları devam ediyormuş ilaca devam ediyormuş yarında ultrasona girecekmiş umarım hayırlısı olur birsen ve bebişleri adına
Amin canımmm. Dün teyzemin kuzusunun d.gününe gittiğimde yan komşusu vardı. 2. bebeği olmuş onunda 7 ay önce. Kadın iki doğumunu da nasıl kolay yapmış. Anlattı şok oldum. İkisinde de sancıları gelmeye başlamış. Yarım saat sonra doğurmuş. Hemde topu topu 1-2 kere ıkındım. Öyle kolay çıktı ki kuzularım dedi. 1.'si 3.550 , 2.'si 4.250 doğmuş hemde. Kadın da hem ufak tefek, zayıf. Ayyy nasıl hoşuma gitti. Allah'ım bize de öyle doğumlar nasip etsin diye dün gece hep dua ettim bacım :Saruboceq:
canım amin valla eskiler 5 kilo bebeği bile normal doğuruyormuş benim kayınvalidenin altı çocuğu var en az kilolu 4.5 kilo doğurmuş hepside normal gerçi sadece doğurmak yetmiyor ama
Allahım bizede nasip etsin kolay doğumlar:Saruboceq:
Sağolasın canım Defneciğimin keyfi yerinde çok şükür. YEri daraldıkça hareketleri daha belli oluyor artıki Sürekli bi sağa bi sola dönüp duruyor :)
Senin Doruk paşa ne alemde bakayım?
Bu arada sana başından beri söyleyeceğim hep unutuyorum. Benim kankamın adı Kıvılcım. Seni her gördüğümde o geldi zannediyorum siteye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Amin canımmm. Dün teyzemin kuzusunun d.gününe gittiğimde yan komşusu vardı. 2. bebeği olmuş onunda 7 ay önce. Kadın iki doğumunu da nasıl kolay yapmış. Anlattı şok oldum. İkisinde de sancıları gelmeye başlamış. Yarım saat sonra doğurmuş. Hemde topu topu 1-2 kere ıkındım. Öyle kolay çıktı ki kuzularım dedi. 1.'si 3.550 , 2.'si 4.250 doğmuş hemde. Kadın da hem ufak tefek, zayıf. Ayyy nasıl hoşuma gitti. Allah'ım bize de öyle doğumlar nasip etsin diye dün gece hep dua ettim bacım :Saruboceq:
o kalp hızı da canım yemekten sonra yada çok su içtiğimde bende oluyor heralde ondandırhanımlar ya size bişey sorayım hazır bu kadar kalabalıkken benim nabız sayım bazen fazla oluyor,normalde 80-90 arası ama bazen başımda atmaya başladığını hissediyorum dk.da 120-130 arasında atıyor o zaman.tansiyonum normal .sizde de böyle oluyor mu?
bende de var artık tırnakları çıktı uzuyor onumu batırıyor diyorum çünkü kafa tarafında oluyor bugün bi ara kemiğimi söktü zannettim bi sıçramışım eşimde kızdı çocuğu korkutuyomuşum canımı acıttı diyorum olsun diyo çık çık çıııık32+3 haftadayim, kasik agrilarim ve rahimde sanki batma gibi bir his oluyor bazen. Bu tür sikayetleri olan var mi aranizda?
oooo canım ben annem hafif sancı hissediyor dr gidiyor ebe daha doğum olmaz açıklık falan yok diyor annem sedyeden inerken suyu geliyor ve benim kafa löp dışarda delikafaduldendelikafaduldenAmin canımmm. Dün teyzemin kuzusunun d.gününe gittiğimde yan komşusu vardı. 2. bebeği olmuş onunda 7 ay önce. Kadın iki doğumunu da nasıl kolay yapmış. Anlattı şok oldum. İkisinde de sancıları gelmeye başlamış. Yarım saat sonra doğurmuş. Hemde topu topu 1-2 kere ıkındım. Öyle kolay çıktı ki kuzularım dedi. 1.'si 3.550 , 2.'si 4.250 doğmuş hemde. Kadın da hem ufak tefek, zayıf. Ayyy nasıl hoşuma gitti. Allah'ım bize de öyle doğumlar nasip etsin diye dün gece hep dua ettim bacım :Saruboceq:
inşallah canım ama benim kesin sezeryan ondan normali düşünemiyorum ama fiziğim aynı annemin annem benim gibi çabuk doğurursun diyor kısmet ama insan korkuyor tabi sen normal istiyorsun heraldeAy kızlar benide doğum korkusu bastı normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum böyle kolay doğum öykülerini duyunca cesaretleniyorum inşallah bizde 1-2 ıkınmada alırız bebişlerimzi kucağımıza
CANIM DR UN SON KARARI VERİR kısmetinde neyse o olur sağlıklı ve sağlıkla olsunda normal sezeryan farketmez kendini şartlandırma şimdi ben sezeryan denildikten sonra normal gözümde büyüdü insan kendini hazırlıyorevet normal istiyorum canım sezeryanı bi terslik olmazsa düşünmüyorum ama dediğin gibi kısmet bende kilo var ondan normal doğumda sorun yaşarım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?