Canım ne olur dayan biraz daha eminim çok zordur sakin olmaya çalış bak herkes sen bebekler için dua ediyor eminim hakkınızda hayırlısı olacaktır.Dr lar en son ne diyortutkun sen varsın cnm bende ufaktan hala sancı çekiyorum serumum aynı hızla devam ediyor
sanırım keserlerse ben daha fazla sancılancam bakalım bugün bebişlere bakılcak ne denecek
Kız sende mi uyuyamadın?Valla Birsenin hastane yakın olsa giderdim geceleri ona arkadaş lazım bu zamanda bende uykusuz süvari[k] {n} [k];5641899 .!.:Birsen canııımmm nasılsın cok gecmiş olsun cok dua ediyoruz cnm
gönlünü ferah tut hayırlı zamanda alırsın bebeklerini inş.
Sen hangi hastanedesin şuanda???
kız sende mi uyuyamadın?valla birsenin hastane yakın olsa giderdim geceleri ona arkadaş lazım bu zamanda bende uykusuz süvari
sen nasılsın geceleri bu saate oturuyomusun yoksa yatıyormusun
knk, dırımkızı cerrahpaşadaydı galba
BEN hep gececiyim ve sabahçıyım tam bir bekçiyim yani.Bizde geç yatar erken kalkarız Dırım Cerrahpaşada sanırım.Ben pendik teyim canım çok uzak yani[k] {n} [k];5641958 .!.:yok be bacım biz eşimle alışkınız gec yatar gec kalkarız alıştık öle gidio... Dimi ya giderdik inan eger haseki veya cerrahpaşada yatıoosa ben yakınım ona ama ögrenemedim daha.. Allah yardımcısı olsun.. Sen nie uyumuyon bakim bu arada senin semt neresi ben zeytinburnundayım annem çapada oturuyo.. Daha cok vaktim çapada geciıo
Olsun canım nasılsın iyimisintutkuncum yine yeni gördüm mesajını geldim. kusura bakma, gece kuşuuuuu...
dırımkızı geçmiş olsun canım dualarımız seninle bakalım yarın ne diyecekler
ben normalde uyumam ama bu ara kızım geceleri daha hareketli uyutmuyor beni nereye yatsam içerde şov yapıyor sonra yorulup uyuyor ben tabi sabahlamış oluyorumkızlar ben çok az uyuyabiliyorum artık ya dün sabah 6 da yattım 11:30 da uyandım bu gecede hiç uykum yok sizdede varmı bu sorun
evet arada donuyor ve gidiyor sinir oluyorum.Canım tam liste Marlıyn de sanırım o düzenliyordu.yarın telefon edenlere hatırlatalım yine. bu arada haberleşme listesi var mı sizde?
bir de benim internetim bi garip sizinki de öyle mi?
yazık kız adama gerçi çok kiloda sağlıksız sen peki o yerken bakıyomusun arkadaş mı oluyorsun.[k] {n} [k];5642037 .!.:AAHHH AHHH GEÇ YATIP ERKEN KALKMAK EN ZORU BENDE UYKUCUYUM MAŞ SANA
SEN BAYAGI UZAKSIN CNM YA...
KIZLAR EŞİMİ ŞİMDİ MUTFAKTA BUZDALABİNDAN ARAKLARKEN YAKALADIM BENİ GÖRÜNCE KOCA Bİ PARCA SALAM EKMEGİ SAKLADI AMA BENDEN KAÇMADI...
EŞİM EVLENDİGİMİZDEN BERİ 25 KİLODAN FAZLA ALDI VE GİTGİDE ALIO DURDURAMIOZ BENDE KIZDIM COK ABUR CUBURU VAR BU AKŞAM MARKETE ÇIKTIK ÇİKOLATA REYONUNA BAKMADAN GECTİK COK EGLENCELİ GELİO BANA ONU FRENLEMEK HAYATI BOYUNCA HİÇ KİLO ALMAYAN ADAM ŞİMDİ HORMONLU GİBİ BİŞİ OLDU:roflol::roflol: COOK EGLENİYORUUUM COOOOOOOOKKK
ben de hep bölük pörçük uyuyorum. Ama gündüzleri daha çok midem bulandığı için gündüz uykusu işime geliyo. Zaten herkese söylüyorum beni uyutun doğum zamanı gelince uyandırın da bu kusmaları çekmiyim diye. Ama uyumak da giderek zorlaşıyo valla
Ah öyle olsa ama zor benimde bulantılar var daha dün gece bir seri yaşadım o kadar gürültü yaptımki eşimde kustu adamında midesini bozdum en sonunda ben bi Wc de o diğerinde çokta güzel yemek yapmıştım gitti bugün ikimizde yemedik o yemeği güzelim yemek atılacakben de hep bölük pörçük uyuyorum. ama gündüzleri daha çok midem bulandığı için gündüz uykusu işime geliyo. zaten herkese söylüyorum beni uyutun doğum zamanı gelince uyandırın da bu kusmaları çekmiyim diye. ama uyumak da giderek zorlaşıyo valla
yazık kız adama gerçi çok kiloda sağlıksız sen peki o yerken bakıyomusun arkadaş mı oluyorsun.
[k] {n} [k];5642062 .!.:sitede bi yavaşlık var bi kaçgündür bende farkettim sinir bozucu...
Cnm y senin bulantılar dvm ediomu daha cok zor yaaa biliriiiiiimmm allah kolaylık versin sana!!!!!!!!
Ne yiyon ne içiyon bacım???
seninki iyi sebze yiyor benimki yemiyor bide ben kendime pişiriyorum o bakıyor kendine başka şey yapıp yiyor.Ben yemeğin hepsini genelde yerim yani zeytinyağlı etli farketmez tek yumurtalı şeyler yemem.Eşinle aynı memleketlimisiniz[k] {n} [k];5642086 .!.:ASLINDA BENİDE ORTAK EDİO SUÇUNA BANA ACI BARI YEME DİYORUM O YİYİNCE BİDİŞTE BEN ALDIM KOKTUNORMALDE GECE YEMEGİ SEVMEM..
KIZ ADAM ALDI BAŞINI GİDİO DUR DEMEK LAZIM AMA BENDEN DAHA COK AŞERDİ CANI NE İSTERSE HEMEN YER BEGENMEDİGİ BİŞİ OLURSA KALKAR KENNDİNE BAŞKA BİŞİ YAPAR BENDE KIZIYODUM BU HUYLARINA
İŞİME GELDİ ŞİMDİ HERAN TAKİPTEYİM SEBZE YİYO ARTIK NE PİŞİRSEM BURUN KIVIRSADA AZ YİYOR..
BEN SEBZECİ O ETÇİ BENM İŞİME YARIYO YANİİİ:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?