2009 Mayıs Anneleri

ayyy tutkuncum çok üzüldüm ya yazık sizeee. allahtan benimkinin midesi sağlam yaa. hay allahım bitse şu bulantılar artık bari. bitmez di mi

oooo çok kötü ama hizmet eden oluncada daha güzel oluyor benim en sevdiğim nokta bu

kızlar eşim yatırıyo beni. zaten bi yavaşlık var doğru dürüst takip edemiyorum muhabbeti. size iyi geceleeer. öptüm bebişleriniziii

OYY OYY KIYAMAM SİZE COK ZORDUR VALLA..
BEBİŞE MAŞ DEMEKKİ BÜNYE MESELESİ DEPO İYİ GALİBA KİLON NASIL PEKİ??
AYY COK ZOR YA BİLİRİM SEN KENDİNE AYRI KOCAYA AYRI VAKTİNEMİ YANARSIN
ZİYANLIGAMI YANNARSIN BENDE İLK ZAMANLAR AFALLAMIŞTIM NE YAPACAGİMİ BİZ ADAPAZARLIYIZ EŞİM ADIYAMANLI.. BENM ANNEM HEP SEBZE YAPAR SEBZE YEMEDEN BİZ DOYMAYIZ SABAHLARI BİLE SEBZE KAVURUR YERİZ.. OYÜZDEN COK ZORLANDIM AMA ARTIK ODA YİYECEK MECBUR:jeyyar:

ayyy tutkuncum çok üzüldüm ya yazık sizeee. allahtan benimkinin midesi sağlam yaa. hay allahım bitse şu bulantılar artık bari. bitmez di mi
eşim 3 defa mide kanaması geçirdi zaten bide o çok çabuk kusabiliyor herşeye şu yabancılarda filmlerde canı sıkılsa kusarya benimkide öyle ben bazen kızıyorum onun bu üniversiteden beri olmuş kantinde çay içerken çayın tanesi boğazına kaçmış boğuluyormuş hastaneye kaldırmışlar ta o zamandan beri süzgeçsiz çay içmez ve çayın üstündeki ufacık şeyleri köpükleri hep temizler

OLAYA BAK YA KISMET İŞTE ALLAH KORUMUŞ NE YAPSIN NE ZORDUR O ANLAR BOGULMAK FLANN ALLAH YAŞATMASIN:Saruboceq:

kızlar eşim yatırıyo beni. zaten bi yavaşlık var doğru dürüst takip edemiyorum muhabbeti. size iyi geceleeer. öptüm bebişleriniziii
tamam canım iyi geceler

Aynı şeyler canım bende aydın eşim antepli ayrı kültürler sen basalla yapmayıda öğrenmişsindir ben mecburen çoğunu öğrendim bide sen karadaniz yemeklerini de seversin

Ay sen tam fena anteplıler acayıp yemek secer ama cokta gÜzel mutfakları var yaa ıÇlı kÖfte falan ıstermı senden?? Sende sebsecısın ozamn.

Ya bızımkıler fazla bılmıolar yemeklerı falan kaÇ kuŞaktır ıst. Bıde kaynanam samsunlu bunlar pek alıŞık degıller ama etoburlar.. Basalla ılk duydum ben bılmıorum..

Eet sakaryada cok laz var onların karalahana kÜltÜrÜ bıze fena geÇmıŞ durumda.. Cokta severım

valla basalla da etli nohutlu bi yemek nar ekşili falan çok düşkünler içli köfte biliyorum yapmıyorum zor çünkü ama bazı yemeklerini annemler bile sevdi benden istiyorlar.
Doğru karalahana patates ıspanak bide sebze kızartmaları güzel valla bizde otçuyuz sarmaşık şevketi bostan gibi ot yemekleri var bizdede ama ben onlardan çok bamya taze fasulye gibi sebzeleri severim.Ben ilk gelin gittim 3. gün yemeklerin acı ve baharatından hastanelik oldum

BİZDE ÖLE HERTÜRLÜ OTU YERİZ HİÇ FARKETMİOcokacimcoook AMA AYNI ZAMANDA ACAYİP ACI VE BAHARATTA SEVERİM..

KIZ GÜLDÜM VALLA kaydirigubbakcemile3 DEMEK HAST. OLDUN HIIIMM BAK NEDİCEM CADIARZU SENİN BU KETUM KAYNANA MAKSUS YAPMIŞ OLMASIN ACI FALAN???

valla yapmıştır herşey beklenir ondan içine herşey katmıştır o.Ay çıkmam lazım eşim söyleniyor sabah görüşürüz canım

Hadı baklalım bızde yatalım ozaman yavaŞ yavaŞ baya geÇ olmuŞ ıı uykular cnm allah rahatlık versın

günaydın herkese güzel mayıs anneleri nasılsınız:)))))))))) güzel bir gün olması dileğiyle babamız bize bugün erkenden kalktı kahvaltı hazırladı:)))))))))))) çok mutlu oldum valla durumda maşallah kahvaltıdan sonra başladı şova

Canım aynen bende sende duyunca aynı şeyleri düşündüm ama doktorum bunların normal olduğunu söyledi kafamıza takmayalım bebişler çok hızlı büyüyor ya ondan

Aminnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

Canım resimlerini koy mutlaka merak ederiz cicileri hihoyyyt dolaşıcam derken kendinide fazla yorma dikkatli ol olurmu

Bende de o korku başladı ama olacağına varır güçlü olmalıyız kendi beynimizde bu korkuyu yenmeliyizki bizim içinde kolay geçsin dimi canım.

Sen gitmeyi düşünüyomusun canım bide bu mermerciler organize sanayi sitesine nasıl giderim tarif edebilirmisin biliyosan?

Günaydın Banucum,Günaydınlar Tüm mayıs annelerine kimsecikler yok senle ben açtık bugün forumu heralde.Birseni arıycam şimdi nasılmış bakalım merak ettim

Nst'ye girmiş şimdi annesiyle konuştum hafif hafif kanamasıda varmış durumu aynı anlıycanız.Tekrar ararım bakalım 1 saat sonra falan.:çok üzgünüm:

sibelcim formu biz açtık dediğin gibi bizim kızlar nerede acaba:)))))))))) birsen canım ya çok zor bir hamilelik geçiriyor Allah yardımcısı olsun

günaydın kızlar....

ben de birsen i merak ettim ama galiba durumu aynıymış...
dün gece hep aklımdaydı..evde de internet yok, sizden de haber alamadaım..
inşallah iiii olur..dua edelim hep birlikte:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…