oooo çok kötü ama hizmet eden oluncada daha güzel oluyor benim en sevdiğim nokta buvalla canım hiiiiç bi şi yemek istemiyo ama yine de önüme ne konursa yiyorum. bazen canım bi şeyler çekiyo ama sonra biraz düşününce onlar da cazibesini yitiriveriyor. o yüzden uzun zamandır annemlerde kalıyodum o mutlaka bana yedirecek bi şeyler buluyodu. böyle idare edicem heralde. bebişim iyi gelişiyo çok şükür..:Saruboceq:
OYY OYY KIYAMAM SİZE COK ZORDUR VALLA..Ah öyle olsa ama zor benimde bulantılar var daha dün gece bir seri yaşadım o kadar gürültü yaptımki eşimde kustu adamında midesini bozdum en sonunda ben bi Wc de o diğerinde çokta güzel yemek yapmıştım gitti bugün ikimizde yemedik o yemeği güzelim yemek atılacak
BEBİŞE MAŞvalla canım hiiiiç bi şi yemek istemiyo ama yine de önüme ne konursa yiyorum. bazen canım bi şeyler çekiyo ama sonra biraz düşününce onlar da cazibesini yitiriveriyor. o yüzden uzun zamandır annemlerde kalıyodum o mutlaka bana yedirecek bi şeyler buluyodu. böyle idare edicem heralde. bebişim iyi gelişiyo çok şükür..:Saruboceq:
AYY COK ZOR YA BİLİRİM SEN KENDİNE AYRI KOCAYA AYRI VAKTİNEMİ YANARSINseninki iyi sebze yiyor benimki yemiyor bide ben kendime pişiriyorum o bakıyor kendine başka şey yapıp yiyor.Ben yemeğin hepsini genelde yerim yani zeytinyağlı etli farketmez tek yumurtalı şeyler yemem.Eşinle aynı memleketlimisiniz
eşim 3 defa mide kanaması geçirdi zaten bide o çok çabuk kusabiliyor herşeye şu yabancılarda filmlerde canı sıkılsa kusarya benimkide öyle ben bazen kızıyorum onun bu üniversiteden beri olmuş kantinde çay içerken çayın tanesi boğazına kaçmış boğuluyormuş hastaneye kaldırmışlar ta o zamandan beri süzgeçsiz çay içmez ve çayın üstündeki ufacık şeyleri köpükleri hep temizlerayyy tutkuncum çok üzüldüm ya yazık sizeee. allahtan benimkinin midesi sağlam yaa. hay allahım bitse şu bulantılar artık bari. bitmez di mi
kızlar eşim yatırıyo beni. Zaten bi yavaşlık var doğru dürüst takip edemiyorum muhabbeti. Size iyi geceleeer. öptüm bebişleriniziii
eşim 3 defa mide kanaması geçirdi zaten bide o çok çabuk kusabiliyor herşeye şu yabancılarda filmlerde canı sıkılsa kusarya benimkide öyle ben bazen kızıyorum onun bu üniversiteden beri olmuş kantinde çay içerken çayın tanesi boğazına kaçmış boğuluyormuş hastaneye kaldırmışlar ta o zamandan beri süzgeçsiz çay içmez ve çayın üstündeki ufacık şeyleri köpükleri hep temizler
tamam canım iyi gecelerkızlar eşim yatırıyo beni. zaten bi yavaşlık var doğru dürüst takip edemiyorum muhabbeti. size iyi geceleeer. öptüm bebişleriniziii
Aynı şeyler canım bende aydın eşim antepli ayrı kültürler sen basalla yapmayıda öğrenmişsindir ben mecburen çoğunu öğrendim bide sen karadaniz yemeklerini de seversin[k] {n} [k];5642132 .!.:OYY OYY KIYAMAM SİZE COK ZORDUR VALLA..
BEBİŞE MAŞDEMEKKİ BÜNYE MESELESİ DEPO İYİ GALİBA KİLON NASIL PEKİ??
AYY COK ZOR YA BİLİRİM SEN KENDİNE AYRI KOCAYA AYRI VAKTİNEMİ YANARSIN
ZİYANLIGAMI YANNARSIN BENDE İLK ZAMANLAR AFALLAMIŞTIM NE YAPACAGİMİ BİZ ADAPAZARLIYIZ EŞİM ADIYAMANLI.. BENM ANNEM HEP SEBZE YAPAR SEBZE YEMEDEN BİZ DOYMAYIZ SABAHLARI BİLE SEBZE KAVURUR YERİZ.. OYÜZDEN COK ZORLANDIM AMA ARTIK ODA YİYECEK MECBUR:jeyyar:
valla basalla da etli nohutlu bi yemek nar ekşili falan çok düşkünler içli köfte biliyorum yapmıyorum zor çünkü ama bazı yemeklerini annemler bile sevdi benden istiyorlar.[k] {n} [k];5642167 .!.:Ay sen tam fena anteplİler acayİp yemek secer ama cokta gÜzel mutfakları var yaa İÇlİ kÖfte falan İstermİ senden?? Sende sebsecİsİn ozamn.
Ya bİzİmkİler fazla bİlmİolar yemeklerİ falan kaÇ kuŞaktır İst. Bİde kaynanam samsunlu bunlar pek alıŞık degİller ama etoburlar.. Basalla İlk duydum ben bİlmİorum..
Eet sakaryada cok laz var onların karalahana kÜltÜrÜ bİze fena geÇmİŞ durumda.. Cokta severİm
valla basalla da etli nohutlu bi yemek nar ekşili falan çok düşkünler içli köfte biliyorum yapmıyorum zor çünkü ama bazı yemeklerini annemler bile sevdi benden istiyorlar.
Doğru karalahana patates ıspanak bide sebze kızartmaları güzel valla bizde otçuyuz sarmaşık şevketi bostan gibi ot yemekleri var bizdede ama ben onlardan çok bamya taze fasulye gibi sebzeleri severim.Ben ilk gelin gittim 3. gün yemeklerin acı ve baharatından hastanelik oldum
valla yapmıştır herşey beklenir ondan içine herşey katmıştır o.Ay çıkmam lazım eşim söyleniyor sabah görüşürüz canım[k] {n} [k];5642195 .!.:BİZDE ÖLE HERTÜRLÜ OTU YERİZ HİÇ FARKETMİOcokacimcoook AMA AYNI ZAMANDA ACAYİP ACI VE BAHARATTA SEVERİM..
KIZ GÜLDÜM VALLA kaydirigubbakcemile3 DEMEK HAST. OLDUN HIIIMM BAK NEDİCEM CADIARZU SENİN BU KETUM KAYNANA MAKSUS YAPMIŞ OLMASIN ACI FALAN???
Iyi Aksamlar Sibiko. Seninle neredeyse ayni tarihlerde dogum yapacagiz, bu belirtilerin sende de olmasi, moralimi düzeltti. Demek ki, normal bir durum...Öyle olmasini umuyorum en azindan...
Beyaz'cigim sagol. Daha beter sikayetler olmasinda, kasik agrilarina raziyim:)
Amin canımmm. Dün teyzemin kuzusunun d.gününe gittiğimde yan komşusu vardı. 2. bebeği olmuş onunda 7 ay önce. Kadın iki doğumunu da nasıl kolay yapmış. Anlattı şok oldum. İkisinde de sancıları gelmeye başlamış. Yarım saat sonra doğurmuş. Hemde topu topu 1-2 kere ıkındım. Öyle kolay çıktı ki kuzularım dedi. 1.'si 3.550 , 2.'si 4.250 doğmuş hemde. Kadın da hem ufak tefek, zayıf. Ayyy nasıl hoşuma gitti. Allah'ım bize de öyle doğumlar nasip etsin diye dün gece hep dua ettim bacım :Saruboceq:
ankakuşu+, civciv1981+, seherim mutaharra nabersiniz birsenden en son haber alan varmı?
Ben bi uyumuşum bugün 2 saat eşim sana sürpriz bişey aldım dedi bende dedim kesin yemek tarzıdır neden diyor dedim aklın yemektede ondan dediğim gibi sevdiim bi yicek almış.uleyn dedim milletin eşi bebişine ciciler alır sen yemek.gülüyor beslen diyo dedimya bebişin kilosu düşük çıktı diye napsın sevdiğim şeyleri almış gelmiş iyilikte yaramıyor diyor bunun üstüne yarın alışverişe gidecez kızıma ciciler alcaz oleeeyyyy:lepi:
Ay kızlar benide doğum korkusu bastı normal doğum yapmayı çok istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum böyle kolay doğum öykülerini duyunca cesaretleniyorum inşallah bizde 1-2 ıkınmada alırız bebişlerimzi kucağımıza
DİKKAT OKUYUN
Evet benim sevgili mayıs annelerim uykucu olduğu için biz kızımla diğer topikleri geziyoruz ve ilginç birşey öğrendim.Chicconun ürünleri depodan halka satış yapılıyormuş bazen her ay bazen 3 ayda bir en son Arlıkta olmuş ve 400 lük bebek arabası 200 e almışlar ve şimdi yeni satış 14 MART CUMARTESİ SAAT 10.00 _14.00 arasıymış gidenler anlatmış badiler oyuncakları falan hep ucuza almışlar world card ve Axess geçiyormuş 3 taksit yaptıran olmuş.Bu bilgiyi paylaşayım dedim gitmek isteyen arkadaşlar olur belki bazı beğendiğiniz ürünler varsa müşteri hizmetlerini arayıp o ürünle ilgili bilgi alabiliyormuşsunuz.Ve şimdi adres bu alıntı
tuzla mermercıler organıze sanayı sitesinde çok büyük bir yer chicco merkez depo yazıyor deponun üzerinde. dış cephesi mavi renkli çoook büyük bir depo. Zaten Tuzla Mermerciler Sitesinde Değirmen Pastanesinin olduğu yere gidince kime sorarsanız gösterirler. Değirmen pastanesinin yanında düz devam edin sağ tarafa baktığınızda depoyu görmemeniz imkansız
günaydın herkese güzel mayıs anneleri nasılsınız:)))))))))) güzel bir gün olması dileğiyle babamız bize bugün erkenden kalktı kahvaltı hazırladı:)))))))))))) çok mutlu oldum valla durumda maşallah kahvaltıdan sonra başladı şova
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?