2009 Mayıs Anneleri

günaydın kzılar birsen yine aynımı takip adiyorum burdan allah yardımcısı olsun kızcağızın çok zor geçirdi ama inş sonu güzle olucak ,

nasılsınız kızlar ben çok uyuşuğum bugün geç yattım çok uykum varrr işte hiç çekilmiyor gel teskere artık gelllllllllllllll

günaydın kızlar
haklısın marylın gelsın şu teskere artık sabahları kalkmak zulum oldu artık gece uykusu da bölük bölük neysekı bişey kalmadı güzel güne:)ben gecelerı cok terler oldum menepozlu hatunlar gıbı atletım su oluyo sabahları sızdede oluyomu?
bıde karın catlakları ıcın krem kullanan varmı badem yagı bebe yagı değil doktorun bana verdıgınden hiç memnun degılım heraksamda bebek yagı sürüyorum ama cıldım cabuk kuruyo catladım dogurana kadar düşünemıyorum halımı acıl krem markası lazım?
çalısanlara kolay gelsın evde dınlenen annelere de bol keyıfler..

aynen bende de var.sırıksıklam kalkıyorum yattığım yerden valla.zaten sağa sola dönmek ayrı bir işkence.kamyon dönüyor gibi dönüyorum yatakta.
çatlak bende de oldu.hamileliğimin başından beri bebek yağı,kakao yağı sürdüm.şimidede badem yağına başladım. ama ne yaparsak boş.çatlayacağı varsa çatlıyor. kimisi birgün krem bile sürmüyor.çatlakları olmuyor.

canım merhaba bende her duştan sonra bebe yağı kullanıyorum ve her akşamda göğsüm için kakao yağı basen ve göbüşüm için bonal krem kullanıyoruma.s.

sibelcim formu biz açtık dediğin gibi bizim kızlar nerede acaba:)))))))))) birsen canım ya çok zor bir hamilelik geçiriyor Allah yardımcısı olsun

günaydın kızlar....

ben de birsen i merak ettim ama galiba durumu aynıymış...
dün gece hep aklımdaydı..evde de internet yok, sizden de haber alamadaım..
inşallah iiii olur..dua edelim hep birlikte:Saruboceq:

günaydın herkesea.s.

Günaydınlar kızlar valla dertler hep ortak uyku hali, terleme,çatlaklar kaydirigubbakcemile3

Bende 3 günlük yıllık izin alıp evde dinlensemmi diyorum valla çok acayip yorgun hissediyorum kendimi uyuyacam nerdeyse.Bu arada herkesin işi çok heralde çok sakin bu sabah burası

gunaydın bacılar
nasılsınız
ben kalkalı 1 saat oldu bıraz evı topladım oturuyorum ya ben sabahları kalkınca bırkac saat gecmeden kahvaltı yapamıyorum acaba kuzuları acmı bırakıyorum ya

COLOR]
gunaydın canım daha yenı uyanıyor bızım mayıs annelerı bırazdan coşar burası
canım bırsenle konuşmusun bu sabah doktoru gelıp ultrasona alıcaktı baktımı acaba valla artık ben arıyamıyorum kotu bırşey duyucam dıye

gunaydın bacılar
nasılsınız
ben kalkalı 1 saat oldu bıraz evı topladım oturuyorum ya ben sabahları kalkınca bırkac saat gecmeden kahvaltı yapamıyorum acaba kuzuları acmı bırakıyorum ya

günaydın cnm iyiyim sen nasılsın:)))))))))) kendini fazla yorma canım

günaydın cnm iyiyim sen nasılsın:)))))))))) kendini fazla yorma canım

ıyıyız canım bızde ahh nerde yorulmak zaten ıyıce agırlastım yere duşenı eglıp alamıyorum temızlık desen hıc yok toplayıp bırakıyorum
bebekler gelınce de fırsat bulup yapamam
sımdıden alışayım en ıyısı toza kire delikafadulden

gunaydın bacılar
nasılsınız

günaydın kızlar hoşgeldiniza.s.

gunaydın kızlarrrrr...a.s.
erkenden uyandık bugun oglusla babamız işe gıttı bı kalktımkı benım yaramaz acıkmışşşş...hadı anne kalk kahvaltı yapalım dercesıne tepık tepık ustunekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekahvaltı yaptık...ortalık topladık...bı teyzoslara bakalım dedık...:ecrin_bebek:
optuk hepınızı...bırsenın Allah yardımcısı olsun..sag saglım alsa oglusları kucaına hayırlısıyla...dualarımız onla eksık etmeyelım hamışlerın duası kabul olurmus...:Saruboceq:

günaydın canım nasılsın ohh bebişide doyurmuş annesi afiyet olsun tatlıma.s.

aslında varya kızlar ımkanımız olsaydı da keŞke ızınlerımıze 8 hafta Önce Çıkabılseydık.Şımdı tam dınlenelım dıye ızne ÇıkacaĞız hadı 2-3 hafta sonra doĞum yapacaĞız.yıne bırŞey anlayamayacaĞız.bende 4 nısanda ÇıkacaĞım 20 gÜn sonra doĞum var allahın ıznıyle.

canım mustela diyorlar ama bir dene ben bebk yağı ve vazelin sürüyorum oda düzenli değil ama hiç çatlağım olmadı galiba deri ile alakalı benimki biraz kalın sanıırm

cherry marlyın günaydın fıstıklar nasılsınız

günaydın canım valla bugün bir uyuşukluk sorma ya

GÜNAYDIN CANIM.AÇ BIRAKMA ANNESİ OĞLUŞUMUZUklavaÖVERİZ SENİ SONRA BAK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…