2009 Mayıs Anneleri

ayy kızlar benımde karnımda catlak yoktu ama 10 gundur catır catır gıttı resmen dunya harıtasına döndum ıyıce

ben lierac-badem yağı-acı badem sütü kullanıyorum
16 kilo aldım ve hiç çatlağım yok( şu an için tabii ki dua ediyorum hep:)
bu arada ablamın ve annemin bayağı bi çatlakları var, onlare da hayret ettiler nası oldu da çatlamadım diye

her banyodan sonra vıcık vıcık bademyağı sürüyorum...
çantamda lierac taşıyorum, biraz pahalı olduğu için yalnızca karnıma sürüyorum, günde 2 kere filan gerginlik hissedince

her sbah ve akşam da acı badem sütü sürüyorum göbüşe, kalçalara, bacaklara ve göğüslere..hem ucuz hem de çok etkili...ama bademyağı ve lierac da çok iyi gerçekten

cherry marlyın günaydın fıstıklar nasılsınız

günaydın şekercim...
halsizlik, uykusuzluk..idare ediyoruz teyzesi..bu arada DURU süper bi isim..böyle çıtı pıtı bi kızı anımsattı bana:)

offf ben de geceleri uyuyamaz, dönemez yerimden kalkamaz oldum tatlım yaa

sibelcim bende çok yorgunum artık izne çıksak:))))))))))

Evet canım ya artık dayanmak çok zor şu zaman su gibi akıp geçse...

Sehercim ben kendisiyle konuşamadım annesiyle konuştum nst'ye girmişti.Arıycam öğlene doğru bilgilendiririm seni.Bende her aradığımda yüreğim ağzıma geliyo zaten

kızlar saolun aksama eve gıderken alıcam ya mustela yada lıerac dan çatladım artık ama belkı ıyı gelır
bugun hava pek puslu ve sıkıntılı ınsana uyku basıyo hafta sonlarını dort gozle bekler oldum yaa keske ojelı senın dedıgın gıbı olsa ızınlerr ama nerdee

buarada kızlar süt parası dıye bı para verıyomus ssk bılıyomusunuz nekadar oldugunu kımı 55tl dıyo kımı 120 cıvarı bısey

ay kızlar ya bencede keske cıkabılsek izne...
benımde hiç çalısasım gelmıo yahu işe gıderken ayaklar gerı gerı gıdıo:bbo:
ben bu ayın 25ınden sonra alcam calışabılır ıznımı dr a solıcem sezeryana gore versın ıznı ..ole ayarlanabılıomu kızlar ya..yanı 40 hafta olarak deılde,ne bılıım 38 haftada falan alıolarmıs sezeryanla ona gore yazsa olmuomu acaba:uhm:sızce olabılırmı?ıznımızı ole yada bole yakcaz yanı baska yolu yok olemi:çok üzgünüm:

canım o 50 tl.bizim burdan işçiler gidip alır eşleri doğum yapınca filan ordan biliyorum.doğum raporunu götürdüğünde veriliyor.

bigudi bepantende al eczaneden bıkac tl bişi...
bana bı tek o ıı geldı ne badem yagı ne baska bişi...onu bı aldım catlamalarım durdu falla..hergun suruom.benımde göbişte yok ama göğüsler feleket catladı....

günaydinlar hatun hanimlar a.s.

birsencim inşaAllah atlatcaksin canim..inşaAllah bebişler gününde gelicekler..dualarimiz seninle..

kizlar bana catlak demeyin..2 hafta önce bi kaşinti basladi bende..ay bi baktim çatir çatir çatlamişim alttan alttan..şimdi 5 vakit yag-krem ne bulursam sürüyorum daha fazla catlamasin diye..umarim fayda eder..

bugun dişçiye gidiyorum (( dolgu yaptircam sanirim..oyy oyyy :S hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi..ama doktorum mecbur birakti..dişimde iltihap yapiyormus..ondan crp degerim yüksek cikiyormus :S bu hafta hallet bu işi dedi..kaçişim yok ben hazirlanip cikayim..kendimi dişçinin şefkatli kollarina emanet edeyim :)))

hadi öptüm hepinizi kizlar a.s. Şeniz

siribron canım bepanthenin mavisini mi kullanıyorsun

evet ilgincim mavısı uzerınde mavi bı cızgı var.herturlu seye ii geliomuşş...
içerıgınde gebelıkte catlaklar için de kullanılır yazıo..ben cok memnun kaldım falla canım.tavsıye ederım.hem ole dıer catlak kremlerı gıbı pahalıda deıl..ben o kremlerdende aldım bi işe yaramadı ama bu krem ii geldı..:CüvCüv:

birsenden yeni haber yok sanıırm

kızlar bende perçembe dahileyeye gitcem şeker testi için yeniden ama ne yalan söyleyim diyeti bozdum gibi ya yüksek çıkmaz inş, cumada kadın doğuma gidicem raporumu alıcam bu arada yeni bir genelge ile bir hastanede özel sanırım yada devlette varmı bilmiyorum aynı günde iki farklı bölüme gidemiyorsun devlet karşılamıyor ne güzle dimi sosyal devlet kaydirigubbakcemile3

merhaba canım ihmal etme yaptır dişini geçmiş olsun bende öptüm seni ve bebişiŞeniz

MUTAHHARA canım hosgeldın gule gule fıstık...
oy oy oyyyyy dişçimiii demmeeeee....sık dişini canım eee napcan yaptırcan mecbur mecbur...
benımde fobım var valla dişçi deyınce tum tuylerım havaya kalkıo:))))

canım bu crp değeri ne oluyor kandamı bakılıyor idarardamı merak ettim öpüyorum dişçi işi zordur ama bebişin ve senin sağlığın için öptüm fıstıka.s.

HADİ GEÇMİŞ OLSUN CANIM.İNŞALLAH KOLAY OLUR:a015:

AY BENDE ALIYIM ONDAN EN AZINDAN FAZLALAŞMASINI ÖNLEMİŞ OLURUM BELKİ.

anladım canım ınternette herkez kafasına gore bısey yazmış kuzenım yenı dogum yapmıstıda yarın iş bası yapacak o soruyodu saolasın:1hug:

RİCA EDERİMa.s.

canım bende önümüzdekı pazartesı rapor almak ıcın doktora gıdıcem ama 37.haftaya kadar degıl 35.haftaya kadar calısabılır dıye rapor ıstıcem veren doktorlar var ama bakalım bızımkı ne dıcek gamyoncuiremsu

Merhaba kızlar size bir slm verip çıkacağım çok işim var çokkksenağlama dünde hiç giremedim umarım herkes iyidir hepinizi öptümŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…