günaydın kızlar
haklısın marylın gelsın şu teskere artık sabahları kalkmak zulum oldu artık gece uykusu da bölük bölük neysekı bişey kalmadı güzel güne:)ben gecelerı cok terler oldum menepozlu hatunlar gıbı atletım su oluyo sabahları sızdede oluyomu?
bıde karın catlakları ıcın krem kullanan varmı badem yagı bebe yagı değil doktorun bana verdıgınden hiç memnun degılım heraksamda bebek yagı sürüyorum ama cıldım cabuk kuruyo catladım dogurana kadar düşünemıyorum halımı acıl krem markası lazım?
çalısanlara kolay gelsın evde dınlenen annelere de bol keyıfler..
cherry marlyın günaydın fıstıklar nasılsınız
aynen bende de var.sırıksıklam kalkıyorum yattığım yerden valla.zaten sağa sola dönmek ayrı bir işkence.kamyon dönüyor gibi dönüyorum yatakta.
çatlak bende de oldu.hamileliğimin başından beri bebek yağı,kakao yağı sürdüm.şimidede badem yağına başladım. ama ne yaparsak boş.çatlayacağı varsa çatlıyor. kimisi birgün krem bile sürmüyor.çatlakları olmuyor.
sibelcim bende çok yorgunum artık izne çıksak:))))))))))
COLOR]
gunaydın canım daha yenı uyanıyor bızım mayıs annelerı bırazdan coşar burası
canım bırsenle konuşmusun bu sabah doktoru gelıp ultrasona alıcaktı baktımı acaba valla artık ben arıyamıyorum kotu bırşey duyucam dıye
kızlar saolun aksama eve gıderken alıcam ya mustela yada lıerac dan çatladım artık ama belkı ıyı gelır
bugun hava pek puslu ve sıkıntılı ınsana uyku basıyo hafta sonlarını dort gozle bekler oldum yaa keske ojelı senın dedıgın gıbı olsa ızınlerr ama nerdee
buarada kızlar süt parası dıye bı para verıyomus ssk bılıyomusunuz nekadar oldugunu kımı 55tl dıyo kımı 120 cıvarı bısey
siribron canım bepanthenin mavisini mi kullanıyorsun
canım o 50 tl.bizim burdan işçiler gidip alır eşleri doğum yapınca filan ordan biliyorum.doğum raporunu götürdüğünde veriliyor.
günaydinlar hatun hanimlar a.s.
birsencim inşaAllah atlatcaksin canim..inşaAllah bebişler gününde gelicekler..dualarimiz seninle..
kizlar bana catlak demeyin..2 hafta önce bi kaşinti basladi bende..ay bi baktim çatir çatir çatlamişim alttan alttan..şimdi 5 vakit yag-krem ne bulursam sürüyorum daha fazla catlamasin diye..umarim fayda eder..
bugun dişçiye gidiyorum(( dolgu yaptircam sanirim..oyy oyyy :S hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi..ama doktorum mecbur birakti..dişimde iltihap yapiyormus..ondan crp degerim yüksek cikiyormus :S bu hafta hallet bu işi dedi..kaçişim yok ben hazirlanip cikayim..kendimi dişçinin şefkatli kollarina emanet edeyim :)))
hadi öptüm hepinizi kizlar a.s. Şeniz
birsencim inşaAllah atlatcaksin canim..inşaAllah bebişler gününde gelicekler..dualarimiz seninle..
kizlar bana catlak demeyin..2 hafta önce bi kaşinti basladi bende..ay bi baktim çatir çatir çatlamişim alttan alttan..şimdi 5 vakit yag-krem ne bulursam sürüyorum daha fazla catlamasin diye..umarim fayda eder..
bugun dişçiye gidiyorum(( dolgu yaptircam sanirim..oyy oyyy :S hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi..ama doktorum mecbur birakti..dişimde iltihap yapiyormus..ondan crp degerim yüksek cikiyormus :S bu hafta hallet bu işi dedi..kaçişim yok ben hazirlanip cikayim..kendimi dişçinin şefkatli kollarina emanet edeyim :)))
evet ilgincim mavısı uzerınde mavi bı cızgı var.herturlu seye ii geliomuşş...
içerıgınde gebelıkte catlaklar için de kullanılır yazıo..ben cok memnun kaldım falla canım.tavsıye ederım.hem ole dıer catlak kremlerı gıbı pahalıda deıl..ben o kremlerdende aldım bi işe yaramadı ama bu krem ii geldı..:CüvCüv:
anladım canım ınternette herkez kafasına gore bısey yazmış kuzenım yenı dogum yapmıstıda yarın iş bası yapacak o soruyodu saolasın:1hug:
ay kızlar ya bencede keske cıkabılsek izne...
benımde hiç çalısasım gelmıo yahu işe gıderken ayaklar gerı gerı gıdıo:bbo:
ben bu ayın 25ınden sonra alcam calışabılır ıznımı dr a solıcem sezeryana gore versın ıznı ..ole ayarlanabılıomu kızlar ya..yanı 40 hafta olarak deılde,ne bılıım 38 haftada falan alıolarmıs sezeryanla ona gore yazsa olmuomu acaba:uhm:sızce olabılırmı?ıznımızı ole yada bole yakcaz yanı baska yolu yok olemi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?