günaydinlar hatun hanimlar a.s.
birsencim inşaAllah atlatcaksin canim..inşaAllah bebişler gününde gelicekler..dualarimiz seninle..
kizlar bana catlak demeyin..2 hafta önce bi kaşinti basladi bende..ay bi baktim çatir çatir çatlamişim alttan alttan..şimdi 5 vakit yag-krem ne bulursam sürüyorum daha fazla catlamasin diye..umarim fayda eder..
bugun dişçiye gidiyorum(( dolgu yaptircam sanirim..oyy oyyy :S hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi..ama doktorum mecbur birakti..dişimde iltihap yapiyormus..ondan crp degerim yüksek cikiyormus :S bu hafta hallet bu işi dedi..kaçişim yok ben hazirlanip cikayim..kendimi dişçinin şefkatli kollarina emanet edeyim :)))
hadi öptüm hepinizi kizlar a.s. Şeniz
merhaba canım ihmal etme yaptır dişini geçmiş olsun bende öptüm seni ve bebişiŞeniz
MUTAHHARA canım hosgeldın gule gule fıstık...
oy oy oyyyyy dişçimiii demmeeeee....sık dişini canım eee napcan yaptırcan mecbur mecbur...
benımde fobım var valla dişçi deyınce tum tuylerım havaya kalkıo:))))
canım bu crp değeri ne oluyor kandamı bakılıyor idarardamı merak ettim öpüyorum dişçi işi zordur ama bebişin ve senin sağlığın için öptüm fıstıka.s.
canım bende önümüzdekı pazartesı rapor almak ıcın doktora gıdıcem ama 37.haftaya kadar degıl 35.haftaya kadar calısabılır dıye rapor ıstıcem veren doktorlar var ama bakalım bızımkı ne dıcek gamyoncuiremsu
Merhaba kızlar size bir slm verip çıkacağım çok işim var çokkksenağlama dünde hiç giremedim umarım herkes iyidir hepinizi öptümŞeniz
lansinoh kullanmaya başlayan varmı kızlar göğüs ucu için ben bu göğüs yarasından çok korkuyorum forumdada okudum bazı bayanlar için emzirmek tam bir işkence olmuş ne zaman başlıycaz lansinoha ben 32 olucam bu hafta
Kızlar herkese günaydınlar...
Ben bugün fena uykucu olmuşum ya. Ancak kalkabildim. Çok terlemişim. Duşumu aldım geldim hemen... Kahvaltı edeceğim birazdan...
Sizde ne var ne yok bakalım?
Az önce Birso'mla da konuştum. Aynı durum devam ediyomuş. Henüz ultrasona almamışlar. Proflar geziniyormuş. Doktorların şaşırdığı durum ise ilacın dozunu hiç azaltmadıkları halde bu arada gelen sancılarda lekelenmelerin olmasıymış. Allah sabır versin Birso'ma valla... En azından bi gün daha atlatıldı bacılar. Ne kadar süreyi atlatırsa o kadar iyi. 32.haftaya kadar burda tutabilirim demiş doktoru. Selamı var sizlere...
Afiyet olsun cnm,neden olarak ne demiş doktorlar?ne bilim yorulmuşmu,ikiz diyemi??
Sağolasın canım. Valla onu bilmiyorum ama bi sebebi olduğunu da sanmıyorum. Çünkü öyle kendini yoracak bişeyler de yapmadı bildiğim kadarıyla. Sanırım ikiz olması dolayısıyla her zaman bulunan erken dooğum riski :uhm:
Hani geçenlerde silerken biraz leke geldi demiştiya keşke gitseydi o zaman ya,belkide o zaman başlamıştır yumuşama falan,geçenlerde emzik falan aldım diyoduya belki yorulmuş olabilir o gün..İnş. düzelir artık sancılar falan...Neler çekti birso,inş. rabbim bebeklerini kucağına almayıda nasip eder
Kızlar dikkat edin gözünüzü seveyim ya,son aylar artık yormayın kendinizi sakın
lansinoh kullanmaya başlayan varmı kızlar göğüs ucu için ben bu göğüs yarasından çok korkuyorum forumdada okudum bazı bayanlar için emzirmek tam bir işkence olmuş ne zaman başlıycaz lansinoha ben 32 olucam bu hafta
BURCUCUM,PINARCIM KIZLAR HOŞGELDİNİZa.s.
BİRSENE DUA EDİYORUM ÖYLE VALLA.İNŞALLAH BİŞEYCİKLER OLMAYACAK:Saruboceq:
BURCUCUM,PINARCIM KIZLAR HOŞGELDİNİZa.s.
BİRSENE DUA EDİYORUM ÖYLE VALLA.İNŞALLAH BİŞEYCİKLER OLMAYACAK:Saruboceq:
bu arada haftan oldukça ilerledi cnm,aman sende dikkat et yorulma sakın:1hug:
kızlar biz yemeğe gidiyoruz biraz yürüyüş yapıp gelelim kızımla:))))))))) herkese afiyet olsun
kızlar biz yemeğe gidiyoruz biraz yürüyüş yapıp gelelim kızımla:))))))))) herkese afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?