2009 Mayıs Anneleri

lansinoh kullanmaya başlayan varmı kızlar göğüs ucu için ben bu göğüs yarasından çok korkuyorum forumdada okudum bazı bayanlar için emzirmek tam bir işkence olmuş ne zaman başlıycaz lansinoha ben 32 olucam bu hafta

şimdiden gecmıs olsun canım dolgu acıtmıyoda en korktugum sey benım dişciye gıtmek öle bı fobım var hamılelıgımın basından berı hep duam o oldu bu halde dişci yüzü gosterme bana allahın dıye çok şükür gitmedım neysekı senınkıde dolgu acı hıssetmıyosun allahtan kolay gelsın canım sanaa.s.

merhaba canım ihmal etme yaptır dişini geçmiş olsun bende öptüm seni ve bebişiŞeniz

valla artik ihmal edicek bi durumum kalmadiki :)) doktorum gidieksin bitti dedi banada yollar göründü :)))) bende senide durumu öptüm canim Şeniz

he valla aynen öyleyim bende..DİŞ HEKİMİ yazisi bile yetiyor canimin sıkılmasina

canım bu crp değeri ne oluyor kandamı bakılıyor idarardamı merak ettim öpüyorum dişçi işi zordur ama bebişin ve senin sağlığın için öptüm fıstıka.s.

crp : kandan bakiliyor canim..crp,vucuttaki iltihap degerini veriyor canim..ben antibiotik kullandigim halde düşmüyor..doktorum şüphelendi baska bi yerde de iltihap var diye..dişçiye yolladi..dişçi vurdu dişlerime pit pit..2 tanesi acidi..iltihap var bunlarda dedi..doktoruma gittim gene..hemen yaptir bakalim düşcekmi crp degerin dedi..yani özetle velet için dişçiye gidiyoruz :)))) bende öptüm canim Şeniz

haydi bu sefer cidden kactim geç kalcam yoksa :)) canima minnet ama ecelden kaciş yok :))))))

ayyy inşallah bende sorcam bı dr a bakalım ne dıcek....:uhm:inşallah verır ole...
OJELI al canım al sanada ii gelır belkı onlersın...benım oncekı catlayan yerlerım kahverengılestı artıkfisfis

Günaydın kızlar ve elma çekirdekleri,
ayy foruma giricemde birsen doğurdu diyecekler diye korkar oldum yavs..Rabbim yardımcısı olsun inş.

Mutahhara cnm dişçiyi erken doğum tehlikesi olana önermiyorlar normalde ama senin için crp nin düşmesi çok önemli aman ihmal etme kapa gözünü yaptır
Siribronum bi sorayım bende doktora şu bephanthene işini bakalm ne dicek,ilaç yerine geçmiyorsa krem gibiyse bende alayım,görünürde çatlak ok şimdilik ama kaşınıyorum belki göbeğimin altında yada belimde fln olabilir

Kızlar herkese günaydınlar...

Ben bugün fena uykucu olmuşum ya. Ancak kalkabildim. Çok terlemişim. Duşumu aldım geldim hemen... Kahvaltı edeceğim birazdan...

Sizde ne var ne yok bakalım?

Az önce Birso'mla da konuştum. Aynı durum devam ediyomuş. Henüz ultrasona almamışlar. Proflar geziniyormuş. Doktorların şaşırdığı durum ise ilacın dozunu hiç azaltmadıkları halde bu arada gelen sancılarda lekelenmelerin olmasıymış. Allah sabır versin Birso'ma valla... En azından bi gün daha atlatıldı bacılar. Ne kadar süreyi atlatırsa o kadar iyi. 32.haftaya kadar burda tutabilirim demiş doktoru. Selamı var sizlere...

canım ben onumuzdekı hafta kullanamaya baslarım dıye düşünüyorum pzt once bı doktora sorayımda ona gore artık sızede haber verırım

Afiyet olsun cnm,neden olarak ne demiş doktorlar?ne bilim yorulmuşmu,ikiz diyemi??

Afiyet olsun cnm,neden olarak ne demiş doktorlar?ne bilim yorulmuşmu,ikiz diyemi??

Sağolasın canım. Valla onu bilmiyorum ama bi sebebi olduğunu da sanmıyorum. Çünkü öyle kendini yoracak bişeyler de yapmadı bildiğim kadarıyla. Sanırım ikiz olması dolayısıyla her zaman bulunan erken dooğum riski :uhm:

Hani geçenlerde silerken biraz leke geldi demiştiya keşke gitseydi o zaman ya,belkide o zaman başlamıştır yumuşama falan,geçenlerde emzik falan aldım diyoduya belki yorulmuş olabilir o gün..İnş. düzelir artık sancılar falan...Neler çekti birso,inş. rabbim bebeklerini kucağına almayıda nasip eder
Kızlar dikkat edin gözünüzü seveyim ya,son aylar artık yormayın kendinizi sakın

Valla bacım ne desek yalan şimdi. Olacağı varmış diyelim. Allah yine de beterinden saklasın. Artık uzatabildikleri kadar uzatacaklar...

Evet çok dikkatli olalım aman...

Ben çok acıktım. Kendime bi kahvaltı hazırlayayım geliyorum hemen a.s.

ben bi hafta oldu başlayalı lansinoh u kullanmaya..
doktor bi arkadaşım ( onun da 7 aylık bi kızı var) önceden kullanmaya başlamazsan mesela 8. ay gibi, sonradan istediğin kadar sür işe yaramıyo dedi ve ben başladım kullanmaya...

bence sizde kullanmaya başlayın kızlar

BURCUCUM,PINARCIM KIZLAR HOŞGELDıNıZa.s.

BıRSENE DUA EDıYORUM ÖYLE VALLA.ıNŞALLAH BıŞEYCıKLER OLMAYACAK:Saruboceq:

bu arada haftan oldukça ilerledi cnm,aman sende dikkat et yorulma sakın:1hug:

evet canım sağol. Zaten işyerinde oturuyoum hep.evde de bir iş yapamıyorum. Yarım saat ayakta dolanıyım hemen belim ağrıyor. O yüzden rahatım aslında.

kızlar biz yemeğe gidiyoruz biraz yürüyüş yapıp gelelim kızımla:))))))))) herkese afiyet olsun

afiyet olsun yarasın ikinizede annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…