2009 Mayıs Anneleri

Ay evet ben bu hengamede unuttum onu valla. Mustela'm da bitiyor. İkisini bi arada alayım bari...

BURCUCUM,PINARCIM KIZLAR HOŞGELDİNİZa.s.

BİRSENE DUA EDİYORUM ÖYLE VALLA.İNŞALLAH BİŞEYCİKLER OLMAYACAK:Saruboceq:

Hoşbuldum canım nasılsın bakim paşam nasıl?

kızlar biz yemeğe gidiyoruz biraz yürüyüş yapıp gelelim kızımla:))))))))) herkese afiyet olsun

biz de yemeğe gidiyoruz teyzeleri..çok acıktık çoookk

afiyet olsun bizde gideceğiz birazdan.bende çokkk acıktım falla.

Hepinize afiyet olsun bacılarım. Yarasın kuzularınıza...

Herkes öğle yemeğine gidiyor ben daha kahvaltımı yeni yaptım kaydirigubbakcemile3 Bide yedim ki görmeyin. Çok acıkmışım valla kaydirigubbakcemile3

Duş almıştım kafam ıslaktı. Bi kurutup geleyim. Sonra dışarı çıkacağım. Yarın gündüz mobilyalarımız gelicek kısmetse. Akşamda mobilyaları yapan abimiz gelip kurucak. Yatağı büyüyen şekilde olduğundan içine bebek yatağı değil de tek kişilik normal yatak koyuluyor. Bugün kayınvalidemle yatak siparişini verelim ki yarın kurulurken hazır olsun dedik...

Siz yemekten gelene kadar bende fön çekip geliyoruuummmmm hihoyyyt

Kızlar hastane çantası için pijama ve gecelik alıcam int. ten güzel modelli varmı bildiğiniz??

Kızlar merhaba!!!
iş yoğun bu aralar, biz de yemekten geldik biraz yürüdük :)
Birsenden haber varmı acaba? geçmişi okuyamadım
inşallah herşey yolundadır
öpüyorum hepinizi

Kızlar merhaba!!!
iş yoğun bu aralar, biz de yemekten geldik biraz yürüdük :)
Birsenden haber varmı acaba? geçmişi okuyamadım
inşallah herşey yolundadır
öpüyorum hepinizi

Merhaba cnm,sancısı ve kanaması devam ediyomuş birsenin,Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

Kızlar hastane çantası için pijama ve gecelik alıcam int. ten güzel modelli varmı bildiğiniz??

canım bır sıte var cok guzel modeler var msnden yollarım sana burdan yasak
ama canım suan dagi de acayıp ındırım var
tek urun alırsan yarı fıyatını verıyorsun
veya ıkı parca alırsan bırının parasını oduyorsun sadece
ben bır gecelık oldum 70 dı 35 e aldım tavsıye ederım

kızlar merhaba hepiniz çok iisinizdir umarım

perşembeden beri giremedim bu gün ilk kez girebildim geçmişi de okuyamadım ama sanırım birsenin sancıları başlamış allah yardımcısı olsun inşallah

bende 4 gün çok şiddetli sancı çektim sol kasığımın üstünde tarifsiz sancılarım oldu belimde sızılltılar falan dr umda yurtdışındaydı neyse dün gittim dr muayene etti şimdilk normal herşey dedi çok korktum ama kızlar

şeker testi yaptılar , normal değerlere inmiş şekerim ama diyete devam etmezsem yükselirmiş ve insülin gerekebilrimiş çok dikkat etmem gerektiğini söledi dr bende olanlar böle içinizi kararttık galiba kusura bakmayın

bütün bunlardan biraz bunaldım ama yapcak bişi yok dayanacağız...

Sağol cnm ya çok iyi olur,hemen bakayım daginin sitesi vardır heralde

Çok geçmiş olsun cnm,bende her kasık ağrımda telaşlanıyorum:1shok::1shok:

Kızlar biz yemek yicess oğluşla,öptük hepinizi görüşmek üzereŞenizŞeniz

canım merhaba çok geçmiş olsun bir problem olmamasına çok sevindim son zamanlar artık Allah beterinden korusun

kızlar bu arada birsenden haber var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…