Çok geçmiş olsun cnm,bende her kasık ağrımda telaşlanıyorum:1shok::1shok:
Kızlar biz yemek yicess oğluşla,öptük hepinizi görüşmek üzereŞenizŞeniz
Kızlar biz yemek yicess oğluşla,öptük hepinizi görüşmek üzereŞenizŞeniz
canım merhaba çok geçmiş olsun bir problem olmamasına çok sevindim son zamanlar artık Allah beterinden korusun
kızlar bu arada birsenden haber var mı
teşekkür ederim cnm allah hepimzi korusun yüzdükyüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağsalim dünyaya gelirler...
Kızlar ben kaçıyorum. Kayınvalideme gidiyorum. Öğleden sonra Biros'yu ararım gerçi ama yine de ani bi değişiklik olursa bana biriniz mesaj atsın bi zahmet. Öpüyorum hepiniziiiii a.s.
bengicim benim kızımda hep sağ tarafımda toplanıyor:))))))))
Ay ay gözün aydın hadi 2. baharmı yaşıyorsunuz negünaydın herkese güzel mayıs anneleri nasılsınız:)))))))))) güzel bir gün olması dileğiyle babamız bize bugün erkenden kalktı kahvaltı hazırladı:)))))))))))) çok mutlu oldum valla durumda maşallah kahvaltıdan sonra başladı şova
Valla bilmiyorum nasıl gidilirde bilmiyorum artık eşimi ikna edersemgideriz biraz onu sevip pişpişleyim.Canım aynen bende sende duyunca aynı şeyleri düşündüm ama doktorum bunların normal olduğunu söyledi kafamıza takmayalım bebişler çok hızlı büyüyor ya ondan
Aminnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:Canım resimlerini koy mutlaka merak ederiz cicileri hihoyyyt dolaşıcam derken kendinide fazla yorma dikkatli ol olurmu
Bende de o korku başladı ama olacağına varır güçlü olmalıyız kendi beynimizde bu korkuyu yenmeliyizki bizim içinde kolay geçsin dimi canım.
Sen gitmeyi düşünüyomusun canım bide bu mermerciler organize sanayi sitesine nasıl giderim tarif edebilirmisin biliyosan?
Günaydın Banucum,Günaydınlar Tüm mayıs annelerine kimsecikler yok senle ben açtık bugün forumu heralde.Birseni arıycam şimdi nasılmış bakalım merak ettim
canım badem yağını banyodan sonra sür sonrada mustela yada lansonihi sürersin.günaydın kızlar
haklısın marylın gelsın şu teskere artık sabahları kalkmak zulum oldu artık gece uykusu da bölük bölük neysekı bişey kalmadı güzel güne:)ben gecelerı cok terler oldum menepozlu hatunlar gıbı atletım su oluyo sabahları sızdede oluyomu?
bıde karın catlakları ıcın krem kullanan varmı badem yagı bebe yagı değil doktorun bana verdıgınden hiç memnun degılım heraksamda bebek yagı sürüyorum ama cıldım cabuk kuruyo catladım dogurana kadar düşünemıyorum halımı acıl krem markası lazım?
çalısanlara kolay gelsın evde dınlenen annelere de bol keyıfler..
aç onlar aç o kadar beklenirmi en azından bi meyva atıştırgunaydın bacılar
nasılsınız
ben kalkalı 1 saat oldu bıraz evı topladım oturuyorum ya ben sabahları kalkınca bırkac saat gecmeden kahvaltı yapamıyorum acaba kuzuları acmı bırakıyorum ya
canım kolay gelsin diyim oy oy oyyyyygünaydinlar hatun hanimlar a.s.
birsencim inşaAllah atlatcaksin canim..inşaAllah bebişler gününde gelicekler..dualarimiz seninle..
kizlar bana catlak demeyin..2 hafta önce bi kaşinti basladi bende..ay bi baktim çatir çatir çatlamişim alttan alttan..şimdi 5 vakit yag-krem ne bulursam sürüyorum daha fazla catlamasin diye..umarim fayda eder..
bugun dişçiye gidiyorum(( dolgu yaptircam sanirim..oyy oyyy :S hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi..ama doktorum mecbur birakti..dişimde iltihap yapiyormus..ondan crp degerim yüksek cikiyormus :S bu hafta hallet bu işi dedi..kaçişim yok ben hazirlanip cikayim..kendimi dişçinin şefkatli kollarina emanet edeyim :)))
hadi öptüm hepinizi kizlar a.s. Şeniz
ben kullanıyorum kızlar başlayın artıklansinoh kullanmaya başlayan varmı kızlar göğüs ucu için ben bu göğüs yarasından çok korkuyorum forumdada okudum bazı bayanlar için emzirmek tam bir işkence olmuş ne zaman başlıycaz lansinoha ben 32 olucam bu hafta
Canım dayanacak inşallah sende gez bakalım bizim içinde amaKızlar herkese günaydınlar...
Ben bugün fena uykucu olmuşum ya. Ancak kalkabildim. Çok terlemişim. Duşumu aldım geldim hemen... Kahvaltı edeceğim birazdan...
Sizde ne var ne yok bakalım?
Az önce Birso'mla da konuştum. Aynı durum devam ediyomuş. Henüz ultrasona almamışlar. Proflar geziniyormuş. Doktorların şaşırdığı durum ise ilacın dozunu hiç azaltmadıkları halde bu arada gelen sancılarda lekelenmelerin olmasıymış. Allah sabır versin Birso'ma valla... En azından bi gün daha atlatıldı bacılar. Ne kadar süreyi atlatırsa o kadar iyi. 32.haftaya kadar burda tutabilirim demiş doktoru. Selamı var sizlere...
banada göndersene canım bi bakıyımcanım bır sıte var cok guzel modeler var msnden yollarım sana burdan yasak
ama canım suan dagi de acayıp ındırım var
tek urun alırsan yarı fıyatını verıyorsun
veya ıkı parca alırsan bırının parasını oduyorsun sadece
ben bır gecelık oldum 70 dı 35 e aldım tavsıye ederım
doğrusun dayanmakl lazım az kaldı bende tokluk şekerine baktırcaktım gidemedim bugünkızlar merhaba hepiniz çok iisinizdir umarım
perşembeden beri giremedim bu gün ilk kez girebildim geçmişi de okuyamadım ama sanırım birsenin sancıları başlamış allah yardımcısı olsun inşallah
bende 4 gün çok şiddetli sancı çektim sol kasığımın üstünde tarifsiz sancılarım oldu belimde sızılltılar falan dr umda yurtdışındaydı neyse dün gittim dr muayene etti şimdilk normal herşey dedi çok korktum ama kızlar
şeker testi yaptılar , normal değerlere inmiş şekerim ama diyete devam etmezsem yükselirmiş ve insülin gerekebilrimiş çok dikkat etmem gerektiğini söledi dr bende olanlar böle içinizi kararttık galiba kusura bakmayın
bütün bunlardan biraz bunaldım ama yapcak bişi yok dayanacağız...
pınarcım güle güle..
burcucum aifyet olsun canım..
esracım hoşgeldin..sevindim şekerinin iyi çıkmasına..geçmiş olsun..
pınarcım güle güle..
burcucum aifyet olsun canım..
esracım hoşgeldin..sevindim şekerinin iyi çıkmasına..geçmiş olsun..
esracım geçmiş olsun canım şekerinin düşmesine sevindim bakalım ben de bir daha tahlil yaptıracağım umarım iyi çıkar
Çıkacakmış gibime geliyo o tarafımdan:) bu arada yazmıştım sanırım ama bi daha söyleyeyim duru ismi çok güzel bi isim "yağmur" la da uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?