2009 Mayıs Anneleri

canım merhaba çok geçmiş olsun bir problem olmamasına çok sevindim son zamanlar artık Allah beterinden korusun

kızlar bu arada birsenden haber var mı

teşekkür ederim cnm allah hepimzi korusun yüzdükyüzdük kuyruğuna geldik inşallah sağsalim dünyaya gelirler...

Kızlar ben kaçıyorum. Kayınvalideme gidiyorum. Öğleden sonra Biros'yu ararım gerçi ama yine de ani bi değişiklik olursa bana biriniz mesaj atsın bi zahmet. Öpüyorum hepiniziiiii a.s.

esracım geçmiş olsun canım şekerinin düşmesine sevindim bakalım ben de bir daha tahlil yaptıracağım umarım iyi çıkar

herkese selam söylüyor oğluşuuummmm teyzeleriiii :) yaa hep sağımda duruyor karnım sağa çekiyor şekli değişti sizde de oluyor mu sağıma toplanıyor o tarafım geriliyor çıkacak sanıyorum

pınarcım güle güle..

burcucum aifyet olsun canım..

esracım hoşgeldin..sevindim şekerinin iyi çıkmasına..geçmiş olsun..

Ay ay gözün aydın hadi 2. baharmı yaşıyorsunuz ne

Valla bilmiyorum nasıl gidilirde bilmiyorum artık eşimi ikna edersemgideriz biraz onu sevip pişpişleyim.
Canım bugün alışverişde gidemiycem sanırım sabah yine idrardan sonra leke geldi dün hastanede çok ayakta kaldım tabi şimdi yatıyorum biara kendi dr uma uğruycam bakalım benim dr a göre burdakine yani böbrekler yapabilir diyor pede gelmiyosa olabilir dediler çünkü haftaya kendi dr um almandaki ne diycek annemse damar çatlağıdır diyor annemin son 2 ay çeşme gibi kanaması olmuş hep dr durduramamış ama kardeşim sağlıklı doğmuş bilmiyorum ultrasonda rahim normal gözüküyor

canım badem yağını banyodan sonra sür sonrada mustela yada lansonihi sürersin.

gunaydın bacılar
nasılsınız
ben kalkalı 1 saat oldu bıraz evı topladım oturuyorum ya ben sabahları kalkınca bırkac saat gecmeden kahvaltı yapamıyorum acaba kuzuları acmı bırakıyorum ya
aç onlar aç o kadar beklenirmi en azından bi meyva atıştır

canım kolay gelsin diyim oy oy oyyyyy

ben kullanıyorum kızlar başlayın artık

Canım dayanacak inşallah sende gez bakalım bizim içinde ama

banada göndersene canım bi bakıyım

doğrusun dayanmakl lazım az kaldı bende tokluk şekerine baktırcaktım gidemedim bugün

bigudi canım bana karın çatlakları için dr Contractubex verdi ben sürmekte geç kaldım çatladı çok fena sonra kremi kullanmaya başladım artış olmadı sanırım iyi geldi
MARYLıN meme ucu için de Bepanthen kullanıyorum canım

merhaba arkadaşlar!
çok merak ettim sizleri, en son ayın 4 ünde girmişim. okadar çokki yazdıklarınız hepsini okuyamam herhalde.
herkes iyidir umarım. bi yaramazlık yoktur.
en son bıraktığımda pınar rahatsızdı. umarım iyileşmiştir.
şöyle bi özet geçeyim geçmişi.
herkesi öpüyoruz kızımla. bugünlede pek sakiniz.

Çıkacakmış gibime geliyo o tarafımdan:) bu arada yazmıştım sanırım ama bi daha söyleyeyim duru ismi çok güzel bi isim "yağmur" la da uygun

canım benimde öyle eşime duru hanım ağzımdan elini çıkarıp el sallarsa hiç şaşırma diyorum bir tarafımda toplanıyor
yağmur kaydirigubbakcemile5 duru bizde düşünerek koyduk ismini sağol tatlım beğenmene çok sevindim

tutkuncum ikinci bahar sanırımkaydirigubbakcemile3 a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…