merhaba arkadaşlar!
çok merak ettim sizleri, en son ayın 4 ünde girmişim. okadar çokki yazdıklarınız hepsini okuyamam herhalde.
herkes iyidir umarım. bi yaramazlık yoktur.
en son bıraktığımda pınar rahatsızdı. umarım iyileşmiştir.
şöyle bi özet geçeyim geçmişi.
herkesi öpüyoruz kızımla. bugünlede pek sakiniz.
merhaba arkadaşlar!
çok merak ettim sizleri, en son ayın 4 ünde girmişim. okadar çokki yazdıklarınız hepsini okuyamam herhalde.
canım hoşgeldin kızınada maşallahmerhaba arkadaşlar!
kız DURU ismide yakıştı eşine söyle artık değiştirmesin çocuk afallıycak ben kimim duru muyum defne mi yoksa berrakmıydım yoksa ben başkasımıyım:uhm:canım benimde öyle eşime duru hanım ağzımdan elini çıkarıp el sallarsa hiç şaşırma diyorum bir tarafımda toplanıyor
yağmur kaydirigubbakcemile5 duru bizde düşünerek koyduk ismini sağol tatlım beğenmene çok sevindim
tutkuncum ikinci bahar sanırımkaydirigubbakcemile3a.s.
yok kaldırmadım canım sürüdüm hemen kapıın dibine bıraktım artık eşim akşam toplartutkuncum ağır kaldırma canım o halı çok ağırlaşmıştır şimdi
sağol hoşbulduk canım sen nasılsınbengi tutkun hoşgeldiniz annişler.
bengi tutkun hoşgeldiniz annişler.
bigudi canım bana karın çatlakları için dr Contractubex verdi ben sürmekte geç kaldım çatladı çok fena sonra kremi kullanmaya başladım artış olmadı sanırım iyi geldi
MARYLİN meme ucu için de Bepanthen kullanıyorum canım
offff
yine psikopatlık yapıyorum belki ama benim kız bugün hiç hareket etmiyo kızlar yaa:1no2:
çok endişeleniyorum
Kız millete değil eşine salınıcan ya ondan alacaksın.saol canım bende aksama eve gıderken alıcam bakalım eczacı hangıssını onerecek üff ya bu yastan sonra manken olup bıkınıyle salınamıcam kumsallarda ama annemın karnı gıbıde olmasından korkuyorum
İyi almışsın bende 1 tane daha alayım diyorum tabi oraya gitmem çok zor ben burdan idare ederim artıkkızlar pıjama gecelık muhhabetı olmus kacırdım ben o ara gecen cmt gunu uskudardan ıkı yıldızın magazasından 1 tane logusa ıcın gecelık,1tk pıjama takımı oda logusa ıcın olanlardan 6atlet 6kılot 6atlette eşime aldım hepsıne 130 cıvarı verdım ama kalıtelı malı inşallah çekme diz falan yapmaz
Canım bazen gündüz uyuyolar akşama bekle arada hafif parmağınla talı yiyip su iç vur o uyanır tabi kıyarsanoffff
yine psikopatlık yapıyorum belki ama benim kız bugün hiç hareket etmiyo kızlar yaa:1no2:
çok endişeleniyorum
iyi güzelbengicim
tutkuncum
teşekkür ediyorum iyiyim kızlar..
Canım acele etme şimdi huzur bozulur.Bekle sonra ailende doğumda olcak zaten bir-iki günde hallolur şimdi gıcıklık olur.Eşinde hazır iyi bu ara senin tarafında karşına alma doğuma yakın bi eşine çıtlatırsın odayı düzenlersiniz onuda salona taşırsınız olmadıtutkuncum çok şükür eşimle iyiyiz bu aralar kardeşinide görmezden geliyoruz mayıs sonuna kadar gidecek nasılsa takmamaya çalışıyorum ama ben bebeğin odasını nasıl hazırlayacağım kızlar onun eşyaları var odada((((((((((( bana akıl verirmisiniz
evet canım benim annemin de öyle ama ırsiymiş sanırım bazıları hiçbişey sürmese de çatlamıyor inşallah çok çatlamayızsaol canım bende aksama eve gıderken alıcam bakalım eczacı hangıssını onerecek üff ya bu yastan sonra manken olup bıkınıyle salınamıcam kumsallarda ama annemın karnı gıbıde olmasından korkuyorum
canım dinlen biraz belki o yüzdendir hiç mi hareket etmedioffff
çok endişeleniyorum
tutkuncum çok şükür eşimle iyiyiz bu aralar kardeşinide görmezden geliyoruz mayıs sonuna kadar gidecek nasılsa takmamaya çalışıyorum ama ben bebeğin odasını nasıl hazırlayacağım kızlar onun eşyaları var odada((((((((((( bana akıl verirmisiniz
bu saate kadar en ufak bir kıpırdama bile olmadı mı canım?
ay kızlar ya bencede keske cıkabılsek izne...
benımde hiç çalısasım gelmıo yahu işe gıderken ayaklar gerı gerı gıdıo:bbo:
ben bu ayın 25ınden sonra alcam calışabılır ıznımı dr a solıcem sezeryana gore versın ıznı ..ole ayarlanabılıomu kızlar ya..yanı 40 hafta olarak deılde,ne bılıım 38 haftada falan alıolarmıs sezeryanla ona gore yazsa olmuomu acaba:uhm:sızce olabılırmı?ıznımızı ole yada bole yakcaz yanı baska yolu yok olemi:çok üzgünüm:
günaydinlar hatun hanimlar a.s.
birsencim inşaAllah atlatcaksin canim..inşaAllah bebişler gününde gelicekler..dualarimiz seninle..
kizlar bana catlak demeyin..2 hafta önce bi kaşinti basladi bende..ay bi baktim çatir çatir çatlamişim alttan alttan..şimdi 5 vakit yag-krem ne bulursam sürüyorum daha fazla catlamasin diye..umarim fayda eder..
bugun dişçiye gidiyorum(( dolgu yaptircam sanirim..oyy oyyy :S hiç sevmiyorum dişçiye gitmeyi..ama doktorum mecbur birakti..dişimde iltihap yapiyormus..ondan crp degerim yüksek cikiyormus :S bu hafta hallet bu işi dedi..kaçişim yok ben hazirlanip cikayim..kendimi dişçinin şefkatli kollarina emanet edeyim :)))
hadi öptüm hepinizi kizlar a.s. Şeniz
Merhaba kızlar size bir slm verip çıkacağım çok işim var çokkksenağlama dünde hiç giremedim umarım herkes iyidir hepinizi öptümŞeniz
lansinoh kullanmaya başlayan varmı kızlar göğüs ucu için ben bu göğüs yarasından çok korkuyorum forumdada okudum bazı bayanlar için emzirmek tam bir işkence olmuş ne zaman başlıycaz lansinoha ben 32 olucam bu hafta
Kızlar herkese günaydınlar...
Ben bugün fena uykucu olmuşum ya. Ancak kalkabildim. Çok terlemişim. Duşumu aldım geldim hemen... Kahvaltı edeceğim birazdan...
Sizde ne var ne yok bakalım?
Az önce Birso'mla da konuştum. Aynı durum devam ediyomuş. Henüz ultrasona almamışlar. Proflar geziniyormuş. Doktorların şaşırdığı durum ise ilacın dozunu hiç azaltmadıkları halde bu arada gelen sancılarda lekelenmelerin olmasıymış. Allah sabır versin Birso'ma valla... En azından bi gün daha atlatıldı bacılar. Ne kadar süreyi atlatırsa o kadar iyi. 32.haftaya kadar burda tutabilirim demiş doktoru. Selamı var sizlere...
kızlar merhaba hepiniz çok iisinizdir umarım
perşembeden beri giremedim bu gün ilk kez girebildim geçmişi de okuyamadım ama sanırım birsenin sancıları başlamış allah yardımcısı olsun inşallah
bende 4 gün çok şiddetli sancı çektim sol kasığımın üstünde tarifsiz sancılarım oldu belimde sızılltılar falan dr umda yurtdışındaydı neyse dün gittim dr muayene etti şimdilk normal herşey dedi çok korktum ama kızlar
şeker testi yaptılar , normal değerlere inmiş şekerim ama diyete devam etmezsem yükselirmiş ve insülin gerekebilrimiş çok dikkat etmem gerektiğini söledi dr bende olanlar böle içinizi kararttık galiba kusura bakmayın
bütün bunlardan biraz bunaldım ama yapcak bişi yok dayanacağız...
herkese selam söylüyor oğluşuuummmm teyzeleriiii :) yaa hep sağımda duruyor karnım sağa çekiyor şekli değişti sizde de oluyor mu sağıma toplanıyor o tarafım geriliyor çıkacak sanıyorum
merhaba arkadaşlar!
offff
çok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?