2009 Mayıs Anneleri

canım merhaba hoşgeldin nasılsın nerelerdesin kız dördünden berifisfisfis

hoş geldin nerelerdesin kuzucuğun ne alemde? :) kaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldin kızınada maşallah
esracım aynı benim gibi benimde düşünce dr dikkat et demişti arada bozuyorum ama.
Ay sabahtan beri zilim kaç defa çaldı bende açmadım zaten tanıdık olsa telle arar neyse baktım dışarı yağmur var birden aklım başıma geldi apartmandan çaldılar sanırım uyarmak için annem dün koridordaki halım ıslanmıştı kombi su sızdırmış onu balkona asmıştı bi baktım halı sırıksıklam olmuş içeri aldım sürüyerek artık akşam napcaz bakalım onu taşıyamam ağır zaten bugün rahatsızım biraz

kız DURU ismide yakıştı eşine söyle artık değiştirmesin çocuk afallıycak ben kimim duru muyum defne mi yoksa berrakmıydım yoksa ben başkasımıyım:uhm:
eşinde rahatladı sanırım artık bak bebeğin gelmesi yaklaştıkça herşey daha güzel oluyor

tutkuncum ağır kaldırma canım o halı çok ağırlaşmıştır şimdi
yok kaldırmadım canım sürüdüm hemen kapıın dibine bıraktım artık eşim akşam toplar

bengi tutkun hoşgeldiniz annişler.
sağol hoşbulduk canım sen nasılsın

saol canım bende aksama eve gıderken alıcam bakalım eczacı hangıssını onerecek üff ya bu yastan sonra manken olup bıkınıyle salınamıcam kumsallarda ama annemın karnı gıbıde olmasından korkuyorum

kızlar pıjama gecelık muhhabetı olmus kacırdım ben o ara gecen cmt gunu uskudardan ıkı yıldızın magazasından 1 tane logusa ıcın gecelık,1tk pıjama takımı oda logusa ıcın olanlardan 6atlet 6kılot 6atlette eşime aldım hepsıne 130 cıvarı verdım ama kalıtelı malı inşallah çekme diz falan yapmaz

offff
yine psikopatlık yapıyorum belki ama benim kız bugün hiç hareket etmiyo kızlar yaa:1no2:
çok endişeleniyorum

tutkuncum çok şükür eşimle iyiyiz bu aralar kardeşinide görmezden geliyoruz mayıs sonuna kadar gidecek nasılsa takmamaya çalışıyorum ama ben bebeğin odasını nasıl hazırlayacağım kızlar onun eşyaları var odada((((((((((( bana akıl verirmisiniz

Kız millete değil eşine salınıcan ya ondan alacaksın.

İyi almışsın bende 1 tane daha alayım diyorum tabi oraya gitmem çok zor ben burdan idare ederim artık

offff
yine psikopatlık yapıyorum belki ama benim kız bugün hiç hareket etmiyo kızlar yaa:1no2:
çok endişeleniyorum
Canım bazen gündüz uyuyolar akşama bekle arada hafif parmağınla talı yiyip su iç vur o uyanır tabi kıyarsan

bengicim
tutkuncum
teşekkür ediyorum iyiyim kızlar..
iyi güzel

Canım acele etme şimdi huzur bozulur.Bekle sonra ailende doğumda olcak zaten bir-iki günde hallolur şimdi gıcıklık olur.Eşinde hazır iyi bu ara senin tarafında karşına alma doğuma yakın bi eşine çıtlatırsın odayı düzenlersiniz onuda salona taşırsınız olmadı
Bu arada dün dünya böbrek günüydü kısa bi yazı yazdım topikte okumak isteyen okusun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5650218#post5650218

evet canım benim annemin de öyle ama ırsiymiş sanırım bazıları hiçbişey sürmese de çatlamıyor inşallah çok çatlamayız

offff
çok endişeleniyorum
canım dinlen biraz belki o yüzdendir hiç mi hareket etmedi

ilgincim bence bu konunun da üstesindn geleceksiiz zaman geçtikçe her şey nasıl da düzeldi bence bu da düzelecek ama bu oda sorununu en iyi eşin çözebilir canım onun eşyalarını başka odaya yığasınız nasıl olsa hala olacak anlayış gösterir eşin de konuşursa etkili olur bence

bu saate kadar en ufak bir kıpırdama bile olmadı mı canım?

normalde çok hareketlidir
ama bu gün bi kahvaltıdan sonra bi iki hareket yaptı bi de bi yarım saat önce böyle karnımın bi tarafı hafif kabardı geri indi...

öyle tekme falan yok yani:1no2:

gerçi ben bundan 2 hafta önce de böyle telaşlanıp, doktora gittim, nst ye falan bağladılar bişiy yok diyip eve gönderdiler...

benim kız da çoğu zaman senin oğluş gibi tepişken olduğundan, panik mi yapıyorum hemen acaba:uhm:

Canım bi konuş bakalım ama sanmıyorum sat'a göre hareket ediyolar bide ultrasonda boyutu ile ilgili çıkan verilerde de zamanlar olduğu için yapamıyolarmış

Çok geçmiş olsun Tubacım ama dişçiden korkmamak lazım dimi kaydirigubbakcemile3
Çatlaklarda hepimizde aynı fena durumda özellikle karnımızın altı

Merhaba kızlar size bir slm verip çıkacağım çok işim var çokkksenağlama dünde hiç giremedim umarım herkes iyidir hepinizi öptümŞeniz

Semracım kolay gelsin yorma kendini fazla

34 ten sonra başlıyacam bende doktorum öle söylemişti canım

Pınarım allah yardımcısı olsun bu saatten sonra dua etmekten başka bişey gelmez elimizden :çok üzgünüm:

Şekerinin iyi çıkmasına sevindim dikkat eder diyetini bozmasın o yüzden aklına kötü şeyler getirme.Bebişler için dayanıcaz canım anne olmak hiç kolay değilmiş.Boşa dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye.

herkese selam söylüyor oğluşuuummmm teyzeleriiii :) yaa hep sağımda duruyor karnım sağa çekiyor şekli değişti sizde de oluyor mu sağıma toplanıyor o tarafım geriliyor çıkacak sanıyorum

Ahhh benim paşada öle canım sağ tarafı daha çok seviyo hele o poposuyla ittirip geinmesi yokmu çıkacak sanki :roflol::roflol:

Hoşgeldin canım nerelerdeydin bu zamana kadar

offff
çok endişeleniyorum

Canım bişeyler yiyip (tatlı şeyler olabilir bi meyve kurabiye süt gibi) sol tarafına yatsana sessiz bi odada.Emin ol kuzucuk hareketlenecektir.

kızlar slm aklıma bişey geldi yeni bi başlık altında sadece kilolarımızı takip etsek,mesela gün içerisinde neler yediğimizi yazsak birbirimizi motive etsek olmaz mı ? siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…