2009 Mayıs Anneleri

ya tutkuncum beni ağlattın çok üzgünüm bitanem ne kadar çok emek vermişsiniz ne güzel kenetlenmişsiniz allah yardımcısı olsun eşinin canım kızında sağlıkı mutlu ömür nasip etsin çok duygulandım :çok üzgünüm:

eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...

canım benim yazını okudum çok duygulandım Allah acil şifalar versin bitanem birbirinize tutunmanız çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah en kısa sürede eşine uygun böbrek bulunur bitanem

slm slm slm hatunlar nasılsınız bakalım?
şimdi okuldan geldim,yağmurdada ıslandım,sırılsıklam oldum,hemen üstümü değiştirdim.
sabah okula giderken otobüste karnım çok ağrıdı kızlar ya şöyle 10-15 dk sürdü,geçtikten sonra tekrar ara ara ağrılarım oldu
eşimi aradım söyledim,belki derse girmem eve gelirim diye,hadi dedim buraya kadar gelmişken devamsızlık yapmayayım
ders sırasında da ağrım oldu
tam oalrak anlam veremediğim için bu ağrılar beni biraz korkuttu
hiçbirşeyim hazır değil daha
sizler naslsınız bir yaramazlık yok değil mi hanımlar?

tutkuncum şimdi okudum gözlerim doldu bir aile nasıl böyle olabilir demiycem bizim başımıza gelse bizimkiler nasıl olur bilmiyoruz iyi günde herkes dosttur önemli olan kötü gün dostu bulmak
Allah yardımcınız olsun canım inşallah eşin için en uygun böbreği bulursunuz sağlıklı günler sizi bekler
bu arada biz de akşam organ bağışını konuştuk eşimle bence bu konuyu herkes ciddiyetle düşünmelii

selam kızlarr ya acayip çarpıntım var sizde de oluyo mu kalbim ağzımdan çıkacak sanıyom
oluyor canım sakince uzan bişey yiyip içme biraz yeni bişeyler yediysen yada sulu şeyler içtiysen oda yapıyor uzan derken tam yatar değil

Sağol canım hayatın insanları nasıl sınaycağı belli olmuyor Allah herkese sağlık sıhat ve mutluluk versin

eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...
söylesene canım sen işteymişsin çocuk oturduğun için pısışıp yatmıştır eve git uzan bişeyler atıştır gör o zaman şovu annesini rahatsız etmiyor işte

sibiko esen kızlar hoş geldiniz :) nasılsınız

çarpıntı dışında iyiyim canım şimdi tansiyonumu ölçtürmeye gidicem
sabah erken kalktım okul için eve gelip yatayım dedim ama seçim arabalarının sesinden yatmak ne mümkün deli olacağımmm
sen nasılsın

beyaz geçmiş olsun bence bi doktoruna danış canım
tutkuncum canım ya inşallah en kısa zamanda bulunur böbrek ve çok mutlu kocaman bir aile olursunuz kızın ve inşallah diğer bebeklerinle canım

canım benim yazını okudum çok duygulandım Allah acil şifalar versin bitanem birbirinize tutunmanız çok güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah en kısa sürede eşine uygun böbrek bulunur bitanem

Canlarım sağolun bencede bu konu çok önemli herkesin bağışlaması lazım.1987 yılında babam organlarını bağışlamıştı o zaman bizede reşit olduğumuzda bağışlamamızı söylemişti tek gözlerimi bağışlamadım demişti neden diye sorduğumda onları çok seviyorum kıyamadım demişti yıllar sonra bunun sebebini öğrendim babam renk körüymüş daha sonra aydında bir işitme ve engelliler okulu için bağış toplayıp okul açtırdılar ben mezun olduğumda orda çalışmamı istedi ama benim tayinim çıktı yarım kaldı biz toplum olarak duyarsız yaşıyoruz hep başımıza gelecek ondan sonra halbuki çok önemli sizi üzücem ama bisüredir kadınlar kulübünde Beyza adında 9 yaşında bir lösemi hastası kızımız için kan bağışı vardı Ankaradaydı onu 3 gün önce kaybettik çok geç kalındı yani.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

burcu tatlım ben kurdele aldım kırmızı üzerinde fiyonku var akşama çekerim resmini

esencim merhaba canım nasılsın dikkat et kendine tatlım tansiyonunu bir ölçtür bakalım

canım benim sende sağol:))))))) güzel yürekli düşünceli arkadaşım benim babanıda tebrik ederim çok güzel bir davranışta bulunmuş Allah rahmet eylesin tatlım kızımızın cennet mekanı olsun milyonlarca kişi sırf bu yüzden hayatını kaybediyor biraz daha duyarlı olmamız gerekiyor bu konuda

Aynen burdada öyle az kaldı

Kızlar lohusa tacı alacakmısınız?kurdelemi bağlayacaksınız?
Aldık kız taç aldım kenarında fiyonk var

beyaz geçmiş olsun bence bi doktoruna danış canım
tutkuncum canım ya inşallah en kısa zamanda bulunur böbrek ve çok mutlu kocaman bir aile olursunuz kızın ve inşallah diğer bebeklerinle canım
Amin canım üzdüm sizide

burcu tatlım ben kurdele aldım kırmızı üzerinde fiyonku var akşama çekerim resmini

esencim merhaba canım nasılsın dikkat et kendine tatlım tansiyonunu bir ölçtür bakalım
dur bende çekeyim akşama

Canım inş. herşey düzelir sen eşin ve bebişin çok mutlu olursunuz
Esencim geçmiş olsun bacım,bendede oluyo çarpıntı
Banucum eklersen sevinirim cnm,bende alıcam ama şekli falan nasıl oluyo fikrim yok

benim kasık bölgemin altında biraz ağrım var ayağımı kasıyo onun dışında iyiyim canım bu arada öğretmendin değil mi ne zaman izne ayrılacaksın bana 23 martta gel dedi doktorum izne ayrılacağım

Aynen burdada öyle az kaldı

Aldık kız taç aldım kenarında fiyonk var

Amin canım üzdüm sizide

dur bende çekeyim akşama

Eklersen iyi olur cnm ya,
bide nerden aldınız fıstıklar yavs,bijuteride varmıdır?annemi yollayacağım alsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…