Kız millete değil eşine salınıcan ya ondan alacaksın.
İyi almışsın bende 1 tane daha alayım diyorum tabi oraya gitmem çok zor ben burdan idare ederim artık
Canım bazen gündüz uyuyolar akşama bekle arada hafif parmağınla talı yiyip su iç vur o uyanır tabi kıyarsan
iyi güzel
Canım acele etme şimdi huzur bozulur.Bekle sonra ailende doğumda olcak zaten bir-iki günde hallolur şimdi gıcıklık olur.Eşinde hazır iyi bu ara senin tarafında karşına alma doğuma yakın bi eşine çıtlatırsın odayı düzenlersiniz onuda salona taşırsınız olmadı
Bu arada dün dünya böbrek günüydü kısa bi yazı yazdım topikte okumak isteyen okusun
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5650218#post5650218
eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...
oluyor canım sakince uzan bişey yiyip içme biraz yeni bişeyler yediysen yada sulu şeyler içtiysen oda yapıyor uzan derken tam yatar değilselam kızlarr ya acayip çarpıntım var sizde de oluyo mu kalbim ağzımdan çıkacak sanıyom
Sağol canım hayatın insanları nasıl sınaycağı belli olmuyor Allah herkese sağlık sıhat ve mutluluk versinya tutkuncum beni ağlattın çok üzgünüm bitanem ne kadar çok emek vermişsiniz ne güzel kenetlenmişsiniz allah yardımcısı olsun eşinin canım kızında sağlıkı mutlu ömür nasip etsin çok duygulandım :çok üzgünüm:
söylesene canım sen işteymişsin çocuk oturduğun için pısışıp yatmıştır eve git uzan bişeyler atıştır gör o zaman şovu annesini rahatsız etmiyor işteeve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...
tutkuncum şimdi okudum gözlerim doldu bir aile nasıl böyle olabilir demiycem bizim başımıza gelse bizimkiler nasıl olur bilmiyoruz iyi günde herkes dosttur önemli olan kötü gün dostu bulmak
Allah yardımcınız olsun canım inşallah eşin için en uygun böbreği bulursunuz sağlıklı günler sizi bekler
bu arada biz de akşam organ bağışını konuştuk eşimle bence bu konuyu herkes ciddiyetle düşünmelii[/QU
kesinlikle katılıyorum çok ciddi üzerinde durulması gereken bir konu tatlım
sibiko esen kızlar hoş geldiniz :) nasılsınız
canım benim yazını okudum çok duygulandım Allah acil şifalar versin bitanem birbirinize tutunmanız çok güzelAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah en kısa sürede eşine uygun böbrek bulunur bitanem
Canlarım sağolun bencede bu konu çok önemli herkesin bağışlaması lazım.1987 yılında babam organlarını bağışlamıştı o zaman bizede reşit olduğumuzda bağışlamamızı söylemişti tek gözlerimi bağışlamadım demişti neden diye sorduğumda onları çok seviyorum kıyamadım demişti yıllar sonra bunun sebebini öğrendim babam renk körüymüş daha sonra aydında bir işitme ve engelliler okulu için bağış toplayıp okul açtırdılar ben mezun olduğumda orda çalışmamı istedi ama benim tayinim çıktı yarım kaldı biz toplum olarak duyarsız yaşıyoruz hep başımıza gelecek ondan sonra halbuki çok önemli sizi üzücem ama bisüredir kadınlar kulübünde Beyza adında 9 yaşında bir lösemi hastası kızımız için kan bağışı vardı Ankaradaydı onu 3 gün önce kaybettik çok geç kalındı yani.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsuntutkuncum şimdi okudum gözlerim doldu bir aile nasıl böyle olabilir demiycem bizim başımıza gelse bizimkiler nasıl olur bilmiyoruz iyi günde herkes dosttur önemli olan kötü gün dostu bulmak
Allah yardımcınız olsun canım inşallah eşin için en uygun böbreği bulursunuz sağlıklı günler sizi bekler
bu arada biz de akşam organ bağışını konuştuk eşimle bence bu konuyu herkes ciddiyetle düşünmelii
Canlarım sağolun bencede bu konu çok önemli herkesin bağışlaması lazım.1987 yılında babam organlarını bağışlamıştı o zaman bizede reşit olduğumuzda bağışlamamızı söylemişti tek gözlerimi bağışlamadım demişti neden diye sorduğumda onları çok seviyorum kıyamadım demişti yıllar sonra bunun sebebini öğrendim babam renk körüymüş daha sonra aydında bir işitme ve engelliler okulu için bağış toplayıp okul açtırdılar ben mezun olduğumda orda çalışmamı istedi ama benim tayinim çıktı yarım kaldı biz toplum olarak duyarsız yaşıyoruz hep başımıza gelecek ondan sonra halbuki çok önemli sizi üzücem ama bisüredir kadınlar kulübünde Beyza adında 9 yaşında bir lösemi hastası kızımız için kan bağışı vardı Ankaradaydı onu 3 gün önce kaybettik çok geç kalındı yani.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Aynen burdada öyle az kaldıçarpıntı dışında iyiyim canım şimdi tansiyonumu ölçtürmeye gidicem
sabah erken kalktım okul için eve gelip yatayım dedim ama seçim arabalarının sesinden yatmak ne mümkün deli olacağımmm
sen nasılsın
Aldık kız taç aldım kenarında fiyonk varKızlar lohusa tacı alacakmısınız?kurdelemi bağlayacaksınız?
Amin canım üzdüm sizidebeyaz geçmiş olsun bence bi doktoruna danış canım
tutkuncum canım ya inşallah en kısa zamanda bulunur böbrek ve çok mutlu kocaman bir aile olursunuz kızın ve inşallah diğer bebeklerinle canım
dur bende çekeyim akşamaburcu tatlım ben kurdele aldım kırmızı üzerinde fiyonku var akşama çekerim resmini
esencim merhaba canım nasılsın dikkat et kendine tatlım tansiyonunu bir ölçtür bakalım
Canlarım sağolun bencede bu konu çok önemli herkesin bağışlaması lazım.1987 yılında babam organlarını bağışlamıştı o zaman bizede reşit olduğumuzda bağışlamamızı söylemişti tek gözlerimi bağışlamadım demişti neden diye sorduğumda onları çok seviyorum kıyamadım demişti yıllar sonra bunun sebebini öğrendim babam renk körüymüş daha sonra aydında bir işitme ve engelliler okulu için bağış toplayıp okul açtırdılar ben mezun olduğumda orda çalışmamı istedi ama benim tayinim çıktı yarım kaldı biz toplum olarak duyarsız yaşıyoruz hep başımıza gelecek ondan sonra halbuki çok önemli sizi üzücem ama bisüredir kadınlar kulübünde Beyza adında 9 yaşında bir lösemi hastası kızımız için kan bağışı vardı Ankaradaydı onu 3 gün önce kaybettik çok geç kalındı yani.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
çarpıntı dışında iyiyim canım şimdi tansiyonumu ölçtürmeye gidicem
sabah erken kalktım okul için eve gelip yatayım dedim ama seçim arabalarının sesinden yatmak ne mümkün deli olacağımmm
sen nasılsın
Aynen burdada öyle az kaldı
Aldık kız taç aldım kenarında fiyonk var
Amin canım üzdüm sizide
dur bende çekeyim akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?