2009 Mayıs Anneleri

canım merhaba hoşgeldin nasılsın nerelerdesin kız dördünden berifisfisfis

hoş geldin nerelerdesin kuzucuğun ne alemde? :) kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk arkadaşlara.s.
katılmam gereken eğitim vardı. ona gitmek zorundaydım. akşamlarıda eşim sağolsun bilgisayara yapıştı kaç gündür. yetiştirmesi gereken işleri varmış ayın 20sine kadar. bende geç geldiğim için yemekten sonra sızıyorum hemen bi kenarda. iznim çabuk gelse de tembellik yapsam.
benim kız çok sakin bu günlerde. öyle tepikleme filan yok. sadece sağdan sola kayıyor. karnımı kabartıyor sürekli. genelliklede sol tarafımda duruyor. sizin meleklerde iyidir inşallah.

eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...

akşam bişeyler yedikten sonra uzan canım. ben genelde öyle yapıyorum. bide benimki sırt üstü dümdüz yatınca hemen rahatsız oluyor. kıpırdamalar başlıyor. biliyorum en kötü duruş şekli ama 1-2 dk duruyorum.:çok üzgünüm: dinlenirsen akşam senin kuzunda hareketlenir annesi. bu günlerde iyice evhamlı olduk hepimiz.

kızlar Birseni okudum şok oldum ve çok üzüldüm. senağlama allahım inşallah biraz daha dayanır kuzuları. :Saruboceq::Saruboceq: en son ne zaman görüşüldü acaba şimdi nasıl.

benimde o tarihte almam gerekiyor aslında ama doğum sonrası iznimin iki haftası yaza geldiği için öncesini 2 hafta uzatıcam yani bu haftadan sonra iznimi başlatıcam inşallah
çıkıyorum ben byeeee

Geçmiş olsun cnm bendede var kasık ağrısı,gerçi bende yok yok maalesef
Esencim inş. güzel haberlerle dönersin cnm
Kızlar birsenden haber alan varmı?ne yaptı acaba kuzucuklarla ya?

eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...

Öle canım bende aynı durumdayım evde bu söylediklerimi uyladıkça oğluşum kıpır kıpır oluyo hihoyyyt

selam kızlarr ya acayip çarpıntım var sizde de oluyo mu kalbim ağzımdan çıkacak sanıyom

Canım arada bende de oluyo telaşlanacak bişey yok

Korkmaya gerek yokmuş canım bende de vardı doktorumla konuştum dün artık yavaş yavaş aşağıya indiğini ve orada büyümeye çalıştığı için kasık yada karın ağrısı yaptığını söyledi.

sibiko esen kızlar hoş geldiniz :) nasılsınız

Bengicim nasıl olsun çokkkkkkkkkk yorgun :çok üzgünüm:

Kızlar lohusa tacı alacakmısınız?kurdelemi bağlayacaksınız?

Ben tac aldım burcucum kırmızı kurdelayla sarılı üzerinde fiyonk var resmini koyarım bi ara

Ekle bacım ekle:dance::dance:

selam kızlarrr iyisiniz inş.
birsenden yeni haber alan varmı ??

tubişşşşşşşşşşşşş yine yakalandınnn:jeyyar::jeyyar:

ohhh maşAllah herkezcikler burda yaww aysun4141, bigudi54, bozon_06, cerencim, cherry06, gungor, mimaresra, mutahhara+, ojelifıstık+, sibiko+, yeni_anne+, zehra*79*

Herkese selam,
Yazamadim cunku gecmisi okuyorum.
Herkesten ne haberler var bi bakayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…