canım merhaba hoşgeldin nasılsın nerelerdesin kız dördünden berifisfisfis
hoş geldin nerelerdesin kuzucuğun ne alemde? :) kaydirigubbakcemile5
canım hoşgeldin kızınada maşallah
esracım aynı benim gibi benimde düşünce dr dikkat et demişti arada bozuyorum ama.
Ay sabahtan beri zilim kaç defa çaldı bende açmadım zaten tanıdık olsa telle arar neyse baktım dışarı yağmur var birden aklım başıma geldi apartmandan çaldılar sanırım uyarmak için annem dün koridordaki halım ıslanmıştı kombi su sızdırmış onu balkona asmıştı bi baktım halı sırıksıklam olmuş içeri aldım sürüyerek artık akşam napcaz bakalım onu taşıyamam ağır zaten bugün rahatsızım biraz
eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...
benim kasık bölgemin altında biraz ağrım var ayağımı kasıyo onun dışında iyiyim canım bu arada öğretmendin değil mi ne zaman izne ayrılacaksın bana 23 martta gel dedi doktorum izne ayrılacağım
benim kasık bölgemin altında biraz ağrım var ayağımı kasıyo onun dışında iyiyim canım bu arada öğretmendin değil mi ne zaman izne ayrılacaksın bana 23 martta gel dedi doktorum izne ayrılacağım
evet canım bijuteride var ay dur şimdi pc nin kamerasından çekeyim sanaEklersen iyi olur cnm ya,
bide nerden aldınız fıstıklar yavs,bijuteride varmıdır?annemi yollayacağım alsın bana
iyi akşamlar fıstıklarrrrrrrrrrrrr
evet canım bijuteride var ay dur şimdi pc nin kamerasından çekeyim sana
eve gider gitmez sol yana yatıp bi dinliycem bakalım..
iş yerinde sessiz ve rahat ortam bulmak zor sibikom yaaa...
selam kızlarr ya acayip çarpıntım var sizde de oluyo mu kalbim ağzımdan çıkacak sanıyom
slm slm slm hatunlar nasılsınız bakalım?
şimdi okuldan geldim,yağmurdada ıslandım,sırılsıklam oldum,hemen üstümü değiştirdim.
sabah okula giderken otobüste karnım çok ağrıdı kızlar ya şöyle 10-15 dk sürdü,geçtikten sonra tekrar ara ara ağrılarım oldu
eşimi aradım söyledim,belki derse girmem eve gelirim diye,hadi dedim buraya kadar gelmişken devamsızlık yapmayayım
ders sırasında da ağrım oldu
tam oalrak anlam veremediğim için bu ağrılar beni biraz korkuttu
hiçbirşeyim hazır değil daha
sizler naslsınız bir yaramazlık yok değil mi hanımlar?
sibiko esen kızlar hoş geldiniz :) nasılsınız
Kızlar lohusa tacı alacakmısınız?kurdelemi bağlayacaksınız?
Öle canım bende aynı durumdayım evde bu söylediklerimi uyladıkça oğluşum kıpır kıpır oluyo hihoyyyt
Canım arada bende de oluyo telaşlanacak bişey yok
Korkmaya gerek yokmuş canım bende de vardı doktorumla konuştum dün artık yavaş yavaş aşağıya indiğini ve orada büyümeye çalıştığı için kasık yada karın ağrısı yaptığını söyledi.
Bengicim nasıl olsun çokkkkkkkkkk yorgun :çok üzgünüm:
Ben tac aldım burcucum kırmızı kurdelayla sarılı üzerinde fiyonk var resmini koyarım bi ara
selam kızlarrr iyisiniz inş.
birsenden yeni haber alan varmı ??
tubişşşşşşşşşşşşş yine yakalandınnn:jeyyar::jeyyar:
HOŞGELDİN CİVCİVİMMMMhihoyyyt
Hoşgeldin bacım kalabalığız,görüntü var ses yok herkes geçmişi okuyo galiba:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?