2009 Mayıs Anneleri

teyzeleri....
biz çıkıyoruz kızımla, eve gidip kendimizi dinliycez tatlı bişiyler yiyip...

öpüyoruz hepinizia.s.

Herkese selam,
Yazamadim cunku gecmisi okuyorum.
Herkesten ne haberler var bi bakayim dedim.

hoşgeldin cnm saol sen nasılsın??

teyzeleri....
biz çıkıyoruz kızımla, eve gidip kendimizi dinliycez tatlı bişiyler yiyip...

öpüyoruz hepinizia.s.

ii akşamlar cnm bu arada senin kızın olacakmış pardon ben oğluşun diye yazmışımm

ben geldim ama herkescikler kacmis geçmişi okuyana kadar :)) dişçiye gittim kizlar..gecici dolgu yapti..haftayada galiba tam dolgu yapcakmiş..hiç canim acimadi ama agzimin tadi hala cok igrenc..inşaAllah geçer biran önce..

birsenden haberi olan yokmu bu arada?

hoşgeldin cnm saol sen nasılsın??

Sagol. Simdi iyiyim. Sabah bayilir gibi oldum. Hemen uzandim. İse gitmedim, biraz dinlendim iyi geldi neyse ki kitapta normal oldugu yaziyordu.
Her asamada farkli birseyle karsilasiyoruz. Neyse cogu gitti azi kaldi bakalim...

Sen nasilsin?

hadi geçmiş olsun canım kuruldun sayılır

Sagol. Simdi iyiyim. Sabah bayilir gibi oldum. Hemen uzandim. İse gitmedim, biraz dinlendim iyi geldi neyse ki kitapta normal oldugu yaziyordu.
Her asamada farkli birseyle karsilasiyoruz. Neyse cogu gitti azi kaldi bakalim...

Sen nasilsin?
OO dikkat et canım şimdi nasılsın
LLLLLLLLLLLEEEYN KIZLAR İKİ SAATTİR SİZİN İÇİN RESİM ÇEKTİM NERDESİNİZ

Tubacım çok geçmiş olsun canım.Birsenciğimizin durumu aynı sancısı var serum takılı hafif lekelenmesi var bi değişiklik yok :çok üzgünüm:

ay geçmiş olsun canım çok sevindim.

Sen nasilsin?
sana da geçmiş olsun canım. aman yaw biz bittik, hamilelik bitiyo, bu sıkıntılar bitmek bilmiyo. neyse hayırlısıyla tamamına erdirsek inşallah. ama o zaman da başka telaşlar başlıcak di mi???

hadi geçmiş olsun canım kuruldun sayılır

OO dikkat et canım şimdi nasılsın
LLLLLLLLLLLEEEYN KIZLAR İKİ SAATTİR SİZİN İÇİN RESİM ÇEKTİM NERDESİNİZ

saolasin canim

Tubacım çok geçmiş olsun canım.Birsenciğimizin durumu aynı sancısı var serum takılı hafif lekelenmesi var bi değişiklik yok :çok üzgünüm:

teşekkürler canim..inşaAllah gececek canim ya..bebişler vaktinde gelecekler inşaAllah..ben buna inaniyorum

Ben de musade istiyorum arkadaslar,
Kendinize dikkat edin, bebislerinize iyi bakin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…