hoşbuldumm kızlarrr evet kimseden ses çıkmıyorr kaydirigubbakcemile3
cheryy oynatabildin mi bacım oğluşunu??
teyzeleri....
biz çıkıyoruz kızımla, eve gidip kendimizi dinliycez tatlı bişiyler yiyip...
öpüyoruz hepinizia.s.
Herkese selam,
Yazamadim cunku gecmisi okuyorum.
Herkesten ne haberler var bi bakayim dedim.
teyzeleri....
biz çıkıyoruz kızımla, eve gidip kendimizi dinliycez tatlı bişiyler yiyip...
öpüyoruz hepinizia.s.
hoşgeldin cnm saol sen nasılsın??
hadi geçmiş olsun canım kuruldun sayılırben geldim ama herkescikler kacmis geçmişi okuyana kadar :)) dişçiye gittim kizlar..gecici dolgu yapti..haftayada galiba tam dolgu yapcakmiş..hiç canim acimadiama agzimin tadi hala cok igrenc..inşaAllah geçer biran önce..
birsenden haberi olan yokmu bu arada?
OO dikkat et canım şimdi nasılsınSagol. Simdi iyiyim. Sabah bayilir gibi oldum. Hemen uzandim. İse gitmedim, biraz dinlendim iyi geldi neyse ki kitapta normal oldugu yaziyordu.
Her asamada farkli birseyle karsilasiyoruz. Neyse cogu gitti azi kaldi bakalim...
Sen nasilsin?
ben geldim ama herkescikler kacmis geçmişi okuyana kadar :)) dişçiye gittim kizlar..gecici dolgu yapti..haftayada galiba tam dolgu yapcakmiş..hiç canim acimadiama agzimin tadi hala cok igrenc..inşaAllah geçer biran önce..
OO dikkat et canım şimdi nasılsın
LLLLLLLLLLLEEEYN KIZLAR İKİ SAATTİR SİZİN İÇİN RESİM ÇEKTİM NERDESİNİZ
ben geldim ama herkescikler kacmis geçmişi okuyana kadar :)) dişçiye gittim kizlar..gecici dolgu yapti..haftayada galiba tam dolgu yapcakmiş..hiç canim acimadiama agzimin tadi hala cok igrenc..inşaAllah geçer biran önce..
sana da geçmiş olsun canım. aman yaw biz bittik, hamilelik bitiyo, bu sıkıntılar bitmek bilmiyo. neyse hayırlısıyla tamamına erdirsek inşallah. ama o zaman da başka telaşlar başlıcak di mi???Sagol. Simdi iyiyim. Sabah bayilir gibi oldum. Hemen uzandim. İse gitmedim, biraz dinlendim iyi geldi neyse ki kitapta normal oldugu yaziyordu.
Her asamada farkli birseyle karsilasiyoruz. Neyse cogu gitti azi kaldi bakalim...
Sen nasilsin?
GÜLE GÜLE CANIMHERKESİ ÖPTÜM BEN KAÇTIM MESAİ BİTTİ.ÖPÜYORUMŞeniz
Sİmdi iyiyim sagol. Biraz uyuyunca kendime geldim.
hadi geçmiş olsun canım kuruldun sayılır
OO dikkat et canım şimdi nasılsın
LLLLLLLLLLLEEEYN KIZLAR İKİ SAATTİR SİZİN İÇİN RESİM ÇEKTİM NERDESİNİZ
Tubacım çok geçmiş olsun canım.Birsenciğimizin durumu aynı sancısı var serum takılı hafif lekelenmesi var bi değişiklik yok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?