Tamam seni affettimtutkuuuun dur bakıyom şimdi.
ojeli sen de hoşçakalll
güle güle canım iyi bak yeğenimekizlar ben kaciyorum..cok yorgunum..biraz uzanayim..öptüm hepiniziii Şeniz
güle güleBen de musade istiyorum arkadaslar,
Kendinize dikkat edin, bebislerinize iyi bakin...
Tamam seni affettim
güle güle canım iyi bak yeğenime
güle güle
Kimse kalmadı heralde gitti herkes
Civciv sağol bidaha aradığında sorsana lekelenmesi pede mi geliyor yoksa idrardan sonra mı benim gibi yada ilk arayanlar ben çok duygusalım ararsam hemen ağlarım morali bozulur.Ne sulugözüm yasenağlamasenağlama
civciv şu haberleşme listesi sende varsa bana özelden yollayabilir misin rica etsem???
kızlar çok şükür tansiyonum çıkmamış çıktı sanmıştım ben 9-6 çıktı belki düştüğü için çarpıntı oluyor
aman düşsünde çıkmasın
bu arada taçlara bende baktım az once ama önce geceliğimi almalıyım çünkü rengini ona göre alıcam
kızlar çok şükür tansiyonum çıkmamış çıktı sanmıştım ben 9-6 çıktı belki düştüğü için çarpıntı oluyor
aman düşsünde çıkmasın
bu arada taçlara bende baktım az once ama önce geceliğimi almalıyım çünkü rengini ona göre alıcam
kızlar ben geldim ama kimse yok :çok üzgünüm:herkes nereye kaçtı böyleklava:
merhaba canım nasılsın
bebiş nasıl?
sağol canım iyi sayılırım grip oluyorum burnum akıyor silmekten yara yaptım bugün hiç bitmeyecek sandım çok halsizdim ama kızımın tekmelerini duydukça rahalıyorum:1rolleyes: sen nasılsın canım
sağol canım iyi sayılırım grip oluyorum burnum akıyor silmekten yara yaptım bugün hiç bitmeyecek sandım çok halsizdim ama kızımın tekmelerini duydukça rahalıyorum:1rolleyes: sen nasılsın canım
ay inşallah canım! Allah yardımcısı olsun.Merhabalar canım Birsen in sancıları devam ediyormuş 32. haftaya kadar dayanırsa hastanede kalcak mücadaele ediyor yani inşallah 32. haftayı geçecek
canım bende doğum çantası için bi çanta aldım,bide gecelik ve pijama. ama tembelliğimden daha yıkayıp yerleştiremedimselam kızlar bu gün anneannemizle pazarar gittik oradanda bebişe ciciler almaya baya bi yorgunum arabaya baktık annemle karar veremiyorum nasıl bişey alacağıma çok çeşit var kız bir sürü model çıkardı ayakta kaldım baya bi şimdide şiştiler bu arada ben doğum çantasını hazırlamaya başlıyorum yarından itibaren sizlerden hazırlayan varmı neler koydunuz paylaşalım
yaa esencim dün akşam benimde öyle oldu biliyomusun!! bi kalp çarpıntısı başladı dışarı çıkacak sanki!:1shok: tansiyon çıktı sandım,bi ölçtüm, 9-3,5 :1shok: bu kadar düşermi tansiyon ölüyom sandım!!delikafadulden ayaklarımı diktim yattım da uyumuş kalmışım öyle.kızlar çok şükür tansiyonum çıkmamış çıktı sanmıştım ben 9-6 çıktı belki düştüğü için çarpıntı oluyor
aman düşsünde çıkmasın
sancılar devam ediyormuş canım hastanedeyminş. 32. haftayı bekliyorlar bebişler beklerse.:Saruboceq:kızlar birseni çok merak ettim, son durumlar nedir acaba bilen var mı?
evet normalde kırmızı olur ama ben geceliğimle aynı renk almak istyiyorum ayrıca kırmızı da alıcam canımkendimle ilgili hçbişe almadımEsencim geceliğinin rengine göre alıcam yazmışsın ama lohusa bandı sadece kırmızı oluyor yada ben öle biliyorum
Esencim canım tickerin yanlış sanırım
17 haftayı gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?