canım gece görmedim zaten girdim çıktım iyiyim sende iyisindir inşallah[k] {n} [k];5658912 .!.:Tutukun naber cnm geÇmİŞe bakıyorum..
günaydın canımgünaydınlarrrrr nasılsınız hanımlar?
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın herkese nasılsınız :)))))))))))))))))))
Yaptık canım bu sabah sütle başladık bide ananem çok sevdiğim bir yiyecek göndermiş bana ısttım onu yedim çok özlemişim birde ev yoğurdu göndermiş oy oy oyyytutkunum sanada günaydın bebişi sabah babasıyla doyurduk:))))))))))))))) şimdide kıpır kıpır durucum sen nasılsın bebiş nasıl kahvaltınızı yaptınız mı fıstıklar:)))))))))))
Yaptık canım bu sabah sütle başladık bide ananem çok sevdiğim bir yiyecek göndermiş bana ısttım onu yedim çok özlemişim birde ev yoğurdu göndermiş oy oy oyyy
günaydın kızlar...
dün gece kızım nası uyuşuktu anlatamammirmirmirmir..bi sürü çikolata yedim hala yavaş yavaş bi iki hareket yapıyodu..
tam dedim ki eşime, kalk gidelim hastaneye de bi baksınlar dedim..
bizimki söyledim heralde duyduklarımı, kendini bi o yana bi bu yana atmaya başladısırnaşık şey
korktu doktor amcalardan
çok şükür hareketlendi gece 12 den sonra da olsa:CüvCüv:
canım gece görmedim zaten girdim çıktım iyiyim sende iyisindir inşallah
günaydın canım
günaydın sabah kahvem nasılsın bebişimi doyuruyorsun
Seher pınarın kankisi nasılsın PINAR uyuyor hala buda uykucu çıktı
GÜNAYDIIIIIIINNNNNN
Yaptık canım bu sabah sütle başladık bide ananem çok sevdiğim bir yiyecek göndermiş bana ısttım onu yedim çok özlemişim birde ev yoğurdu göndermiş oy oy oyyy
Herkese günaydın hamişler, a.s.
Pınar gittiğinden beri ben nefes almadan çalışıyorum, hala bir eleman alamadılar.
Sorma tutkun pınar kalkmadan yatıyo bacım, normaldede çok sever zaten uyumayı.
Sizleri keyifli gördüm hoşuma gitti, aman kırkbir kere maşallah.
Kendinize iyi bakın, yoksa zuzular doğduktan sonra sizden intikam alır haberiniz olsun.
canım artık dar alanda yaşıyorlar bide sen hep ayaktasın gece bütün vitamini aldıktan sonra uyanıyorlar böyle durumlarda demir hapını iç 15 dk sonra bak kıpırtıyagünaydın kızlar...
dün gece kızım nası uyuşuktu anlatamammirmirmirmir..bi sürü çikolata yedim hala yavaş yavaş bi iki hareket yapıyodu..
bizimki söyledim heralde duyduklarımı, kendini bi o yana bi bu yana atmaya başladısırnaşık şey
korktu doktor amcalardan
Amin inşallah canım senin bebiş nasılafiyet bal şeker olsun valla top top bebişe et olsun inşallah
sizede günaydın kızlarrrr:asigim:
Valla yıkmışlar sana patronlar rahatlardır tabiHepinize günaydın, hanımlar, a.s.
Pınar gittiğinden beri ben nefes almadan çalışıyorum, hala bir eleman alamadılar.
Kendinize iyi bakın, yoksa zuzular doğduktan sonra sizden intikam alır haberiniz olsun.
günaydınlarrrrr nasılsınız hanımlar?
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın herkese nasılsınız :)))))))))))))))))))
günaydın kızlar...
korktu doktor amcalardan
Hepinize günaydın, hanımlar, a.s.
Pınar gittiğinden beri ben nefes almadan çalışıyorum, hala bir eleman alamadılar
ıyıyız tutkuncum bızımkıde qrtık canımı yakmaya basladı gögsümün altında genelde bı sızı oluyor megerse ayakları varmıs son gıttıgımızde gosterdı doktor dayamıs ayaklarını sıpaa..
neyse bende tüm cesaretımı topladım hafta sonu agdacıya gıdıcem nekadar tırssamda olmayacak böyle siz nasıl halledıyosunuz temizlik işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?