2009 Mayıs Anneleri

[k] {n} [k];5658912 .!.:
Tutukun naber cnm geÇmİŞe bakıyorum..
canım gece görmedim zaten girdim çıktım iyiyim sende iyisindir inşallah

günaydınlarrrrr nasılsınız hanımlar?
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın canım

günaydın herkese nasılsınız :)))))))))))))))))))

günaydın sabah kahvem nasılsın bebişimi doyuruyorsun
Seher pınarın kankisi nasılsın PINAR uyuyor hala buda uykucu çıktı
GÜNAYDIIIIIIINNNNNN

tutkunum sanada günaydın bebişi sabah babasıyla doyurduk:))))))))))))))) şimdide kıpır kıpır durucum sen nasılsın bebiş nasıl kahvaltınızı yaptınız mı fıstıklar:)))))))))))

tutkunum sanada günaydın bebişi sabah babasıyla doyurduk:))))))))))))))) şimdide kıpır kıpır durucum sen nasılsın bebiş nasıl kahvaltınızı yaptınız mı fıstıklar:)))))))))))
Yaptık canım bu sabah sütle başladık bide ananem çok sevdiğim bir yiyecek göndermiş bana ısttım onu yedim çok özlemişim birde ev yoğurdu göndermiş oy oy oyyy

günaydın kızlar...

dün gece kızım nası uyuşuktu anlatamammirmirmirmir..bi sürü çikolata yedim hala yavaş yavaş bi iki hareket yapıyodu..

tam dedim ki eşime, kalk gidelim hastaneye de bi baksınlar dedim..
bizimki söyledim heralde duyduklarımı, kendini bi o yana bi bu yana atmaya başladısırnaşık şey
korktu doktor amcalardan

çok şükür hareketlendi gece 12 den sonra da olsa:CüvCüv:

hadi gözün aydın bebek hareket etmeyınce hemen korkma süt iç bekle ee 32 haftalık olmussun maglum yerlerı azalıyo bu haftalarda normal.
korkupta bebeğide strese sokma emı annesıyerimseniben

Hepinize günaydın, hanımlar, a.s.
Pınar gittiğinden beri ben nefes almadan çalışıyorum, hala bir eleman alamadılar
Sorma tutkun pınar kalkmadan yatıyo bacım, normaldede çok sever zaten uyumayı.
Sizleri keyifli gördüm hoşuma gitti, aman kırkbir kere maşallah.
Kendinize iyi bakın, yoksa zuzular doğduktan sonra sizden intikam alır haberiniz olsun.

Yaptık canım bu sabah sütle başladık bide ananem çok sevdiğim bir yiyecek göndermiş bana ısttım onu yedim çok özlemişim birde ev yoğurdu göndermiş oy oy oyyy

canım benim afiyet olsun yarasın bebişe:))))))))))))))))) anne gibi olamaz hiçkimse kaydirigubbakcemile5a.s.

günaydın canım nasılsın Allah yardımcın olsun iki kişinin yaptığı işi tek yapmak hem yorucu hem streslidir umarım en kısa zamanda birini bulurlara.s.

canım artık dar alanda yaşıyorlar bide sen hep ayaktasın gece bütün vitamini aldıktan sonra uyanıyorlar böyle durumlarda demir hapını iç 15 dk sonra bak kıpırtıya

afiyet bal şeker olsun valla top top bebişe et olsun inşallah

sizede günaydın kızlarrrr:asigim:
Amin inşallah canım senin bebiş nasıl

Valla yıkmışlar sana patronlar rahatlardır tabi
Sağol iyiyiz pınar kalkmazsa uyandırcaz Defne aç bekliyor keyfini anasının

günaydınlarrrrr nasılsınız hanımlar?
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın herkese nasılsınız :)))))))))))))))))))

Günaydınlar,günaydınlar güzel mayıs annelerihihoyyyt

Canım çok şükür.Bizimkiler bu ara yavaşlamaya başladı hiç kafana takma yerleri çok az kaldığından haraket güçlüğü çekiyolar :teselli:

Günaydın canım hoşgeldin.Allah kolaylık versin valla yoğunluk çok zor.Birsen dışında hepimiz iyiyiz çok şükür birtek aklımız onda.

Kızlar bende bugün izinliyim evdeyim.Doğum iznime 3 haftam kaldı.Çarşambaları artık evde olucam bi sorun çıkmazsa hihoyyyt.En azından 2 gün çalışıp 1 gün dinlemiş olucam.

Çantamın içine koyacağım şeyleri yıkamıştım bugün onları ütüleyip yerleştiricem.
Çantasını tamamlayan varmı kızlar?

Bizde bir yandan sizi takip edip bir yandan da kahvaltı edelim,oğluş çok acıkmış valla tekmeleyip duruyo.kaydirigubbakcemile3

ıyıyız tutkuncum bızımkıde qrtık canımı yakmaya basladı gögsümün altında genelde bı sızı oluyor megerse ayakları varmıs son gıttıgımızde gosterdı doktor dayamıs ayaklarını sıpaa..

neyse bende tüm cesaretımı topladım hafta sonu agdacıya gıdıcem nekadar tırssamda olmayacak böyle siz nasıl halledıyosunuz temizlik işini

herkese günaydın inşallah hepiniz iyisinizdirhihoyyyt
işim çoktu yeni girebildim.biz iyiyiz tosun paşamla

Canım bende ağda yaptırıyorum hatta bugün öğleden sonra kız gelecek eve, o iştende kurtulucam.Hep aklım kalıyo zaten her an bişey olurda hazırlıksız yakalanırım diye.Diğer alternatifleride hiç kullanmadım.Kullanmak zorunda da kalmam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…