doğru anneeeeeee kalk annem hala uyuyor sabah çaldırdım öbür odadan koşa koşa geldi bişey olmuş zannetmiş kalk dedim bu saatttemi diyo heeee dedim sonra kahvaltımı getirdi gözünün teki açık yattı şimdi yine çaldırayım dur
canım benim afiyet olsun yarasın bebişe:))))))))))))))))) anne gibi olamaz hiçkimse kaydirigubbakcemile5a.s.
oh süper dinlen diyorum ama çanta hazırlıycam diyorsun.kız otur otur biraz dinle kendiniKızlar bende bugün izinliyim evdeyim.Doğum iznime 3 haftam kaldı.Çarşambaları artık evde olucam bi sorun çıkmazsa hihoyyyt.En azından 2 gün çalışıp 1 gün dinlemiş olucam.
Çantamın içine koyacağım şeyleri yıkamıştım bugün onları ütüleyip yerleştiricem.
Çantasını tamamlayan varmı kızlar?
Bizde bir yandan sizi takip edip bir yandan da kahvaltı edelim,oğluş çok acıkmış valla tekmeleyip duruyo.kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın bebek hareket etmeyınce hemen korkma süt iç bekle ee 32 haftalık olmussun maglum yerlerı azalıyo bu haftalarda normal.
korkupta bebeğide strese sokma emı annesıyerimseniben
canım artık dar alanda yaşıyorlar bide sen hep ayaktasın gece bütün vitamini aldıktan sonra uyanıyorlar böyle durumlarda demir hapını iç 15 dk sonra bak kıpırtıya
Günaydınlar,günaydınlar güzel mayıs annelerihihoyyyt
Canım çok şükür.Bizimkiler bu ara yavaşlamaya başladı hiç kafana takma yerleri çok az kaldığından haraket güçlüğü çekiyolar :teselli:
saolun teyzeleri...ee annelik içgüdüsü galiba, en ufak bi şeyde pinpirik yapmaya başlıyoruz..stres yapmamak lazım aslında
herkese günaydın inşallah hepiniz iyisinizdirhihoyyyt
işim çoktu yeni girebildim.biz iyiyiz tosun paşamla
ıyıyız tutkuncum bızımkıde qrtık canımı yakmaya basladı gögsümün altında genelde bı sızı oluyor megerse ayakları varmıs son gıttıgımızde gosterdı doktor dayamıs ayaklarını sıpaa..
neyse bende tüm cesaretımı topladım hafta sonu agdacıya gıdıcem nekadar tırssamda olmayacak böyle siz nasıl halledıyosunuz temizlik işini
Canım bende ağda yaptırıyorum hatta bugün öğleden sonra kız gelecek eve, o iştende kurtulucam.Hep aklım kalıyo zaten her an bişey olurda hazırlıksız yakalanırım diye.Diğer alternatifleride hiç kullanmadım.Kullanmak zorunda da kalmam inşallah.
Kızlar bende bugün izinliyim evdeyim.Doğum iznime 3 haftam kaldı.Çarşambaları artık evde olucam bi sorun çıkmazsa hihoyyyt.En azından 2 gün çalışıp 1 gün dinlemiş olucam.
Çantamın içine koyacağım şeyleri yıkamıştım bugün onları ütüleyip yerleştiricem.
Çantasını tamamlayan varmı kızlar?
Bizde bir yandan sizi takip edip bir yandan da kahvaltı edelim,oğluş çok acıkmış valla tekmeleyip duruyo.kaydirigubbakcemile3
ooo seninki hazırlıklara başlamış dönmüş artık benimki daha yan yatıyorıyıyız tutkuncum bızımkıde qrtık canımı yakmaya basladı gögsümün altında genelde bı sızı oluyor megerse ayakları varmıs son gıttıgımızde gosterdı doktor dayamıs ayaklarını sıpaa..
neyse bende tüm cesaretımı topladım hafta sonu agdacıya gıdıcem nekadar tırssamda olmayacak böyle siz nasıl halledıyosunuz temizlik işini
hoşgeldin canım keyiflerde yerinde tamam o zamanherkese günaydın inşallah hepiniz iyisinizdirhihoyyyt
işim çoktu yeni girebildim.biz iyiyiz tosun paşamla
şanslısın valla insan rahatlıyor dimiCanım bende ağda yaptırıyorum hatta bugün öğleden sonra kız gelecek eve, o iştende kurtulucam.Hep aklım kalıyo zaten her an bişey olurda hazırlıksız yakalanırım diye.Diğer alternatifleride hiç kullanmadım.Kullanmak zorunda da kalmam inşallah.
ohh maşallah chericim gözün aydın ben bebişin ve kendimin tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama hazırlamadım bir iki haftaya hazırlarım artık
ben bebiş doğduğunda hemşireye verilecek kıyafetleri ayrı bir poşete hazırlayacağım içinede bir bez ekleyeceğim bebeğin çantasının üzerine koyacağım annem kolay bulsun diye
iyi fikir aslında...hem karışıklık çıkmaz..
ben de bebişin kıyafetlerini bi tarafa, kendi ihtiyacım oluccakları bi tarafa koydum
küçük, kabin boy bi bavul oldu yani..
ama tekrar revize edeyim senin dediğin gibi:CüvCüv:
valla sizinkiler içerde hazırlıkta sanırım sizde dışarda onlarıda heyecanlandırdınızkızlar ben iki yıldır ağda yapıyorum düzenli olarak ilk başlarda güzellik salonuna yaptırdım sonra kendim yapmaya başladım çok rahat oluyor uzun süre kullanıyorum
bu arada durum göğsümün altına tekme atıp duruyor canım acıyor bazen sizdede oluyor mu
çatı muayenesi nasıl oluyor ben kesin sezeryan yinede yapacaklar mıCerencim günaydın canım benim oğluşda bugün acaip haraketli çıkmaya çalışıyo heralde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bide tombik ayaklarıyla sert sert vuruyo valla.Canım nezaman doktor kontrolüne gidicen.Yakın zamanlardayız bide bebişlerin kilolarıda yakın ya seni takip ediyorum bende.
Ben haftaya çarşamba gidicem doktor o zaman kilosunun yaklaşık ne kadar olacağı ortaya çıkar ona göre normalmi sezeryanmı olcak belli olacak.Bide çatı muayenesi yapıyolarmış.Boyutu uygunmu normal doğurmak için diye,doktor sana bunlardan bahsettimi?
tamam yorma kendini ben yürüsem yaramadığı için korkuyorumTutkuncum ütü masasını odanın ortasına getirdim.Baya aşağıya indirdim oturduğum yerde ütüliycem valla yapmam lazım biranönce 33 olduk artık.
Banucum valla ben kendim hiç yapmadım.Yapabiliyo olsaydımda yapamazdım heralde aşağıyı görmek mümkün değil :roflol:
canım öncesi rapor alsan sonra doğum izni olmuyormukızlar ben bugün çok zor kalktım sezon açılıyor işler yoğunlaşıyor inanın ayaklarım geri geri gitmeye başladı işe gelirken bir taraftan 32 dolsun çıkayım diyorum çünkü çok acayip yoğun olacak strese dayanabilir miyim diye bir taraftanda bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum çok kararsızım kızlar
valla sizinkiler içerde hazırlıkta sanırım sizde dışarda onlarıda heyecanlandırdınız
çatı muayenesi nasıl oluyor ben kesin sezeryan yinede yapacaklar mı
tamam yorma kendini ben yürüsem yaramadığı için korkuyorum
canım öncesi rapor alsan sonra doğum izni olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?