Cherrycim ne güzel sende tamamlamışsın,
Banucum,benim oğluşumda hep aynı vuruyo bide sanki gögöslerim karnımı batıyo gibi birşey hissediyorum.Bu arada bebeğin ilk giyeceklerini bir poşete koymak süper fikir valla eeee nede olsa tecrübeli annesin.Bende yerleştirirken öyle yapıcam.Ama poşete koymayayım belki poşetin kokusunu alır bir penye battaniyenin içine bohça gibi yapayım en iyisi.
Canım bende bilmiyorum valla çatı muayenesi nasıl oluyo sormadımda açıkcası haftaya sorucam bakalım.
birsen ve bebişleri nasıl kızlar haber alan var mı umarım herşey yolundanır biraz daha bekler minikler
Günaydın sabah şekerlerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biz şimdi kahvaltımızı yaptık oğluşla,geçmişi okudum şimdi çoğunuz bebişin ayaklarını ciğerlerinin orda yukarlarda hissediyormuşsunuz,ben hiissetmiyorum yavs,tersmi döndü acaba benimki?Son gittiğimde kafa aşağıdaydı,şimdi ters dönmüşse eğer doğuma kadar yine düzeliirmi acaba yavs?:uhm::uhm:bakın düşünecek bişi daha buldum kendime:bbo::bbo:
canım sanada günaydın nasılsın bebiş nasıl:)))))))))))
Sağol cnm iyiyiz biz çok şükür,bugün burda nasıl güzel bir hava var anlatamam,perdeyi sonuna kadar açtık,ah ah şimdi yatmak zorunda olmayacaktımda gezecektim dükkan dükkan ne güzel olurdu:jeyyar::jeyyar:annemde hazırlanıyor şimdi dışarı çıkacak yürüyüş yapacakmış gezsin biraz bakalım sıkıldı kadın zaten evde dur durkafamçokkarıştı
kızlar günaydın herkese uzun süredir giremiyorum. dün izinliydim..devlet hastanesinde doğum yapacaktım onu değiştirdiğimiz için diğer hastaneye gittik dün..bide doğum öncesi iznimi verdi doktorum onlarla uğraştım ama ne yazıkki işyerinle sorunlar oldu izin konusunda şimdilik gelebildiğim yere kadar gelicem.dün annemle bebeişime pike yaptırıyormuş onun modelini seçmeye gittik.sonrada kızıma 1-2 parça bişiler aldık resimlerini koyarım..dün o kadar yorulmşumki ayaklarım rsmen su toplamış kızlar şu anda canım yanıyor.. sibelcim banucum pınarcım cerencim yisinizdir inşallahh...birsen galiba hala aynı allah inşallah yardımcısı olur...
canım buradada hava çok güzel güneşli kaydirigubbakcemile5 bende şuanda evde olmak isterdim dinlenmek :)))))))))) sonrada biraz yürüyüş yapmak
akşama yine misafirim var a.s dinlenemyeceğim
Günaydın Burcucum tek derdin bu olsun odaha kaç kere dönecek
Banucum,Sen öle diyosan bende öyle yaparım canım içine bide bez demiştin dimi,ben özelde olucam acaba orda bez verirlermi koymasammı diyorum?
Sana ne kadar çok misafir geliyo canım işin zor valla.
Tülaycım hoşgeldin bizde seni merak ettik valla.Cicileri sabırsızlıkla bekliyoruz.Dinlen bakalım bugün benim gibi yat.
Günaydın Burcucum tek derdin bu olsun odaha kaç kere dönecek
Banucum,Sen öle diyosan bende öyle yaparım canım içine bide bez demiştin dimi,ben özelde olucam acaba orda bez verirlermi koymasammı diyorum?
Sana ne kadar çok misafir geliyo canım işin zor valla.
Tülaycım hoşgeldin bizde seni merak ettik valla.Cicileri sabırsızlıkla bekliyoruz.Dinlen bakalım bugün benim gibi yat.
Poğça börekle fln uğraşma bence,hazır birşeyler alırsın bide çay oldu bitticokacimcoookmisafir gelene kadarda uzan dinlena.s
ben çantayı hazırladım..herşey tamamhihoyyyt
kendime göre bi liste yaptım ..koyduğum her bi şeyi işaretledim..
Kuzularımız İçin Gerekenler
2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu) (2 şer tane yeter mi acaba???? )
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
1 paket bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
pişik kremi
vücut losyonu
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?