2009 Mayıs Anneleri

canım ben kilitli poşete koymuştum ilkinde şimdide öyle düşünüyorum a.s.

birsen ve bebişleri nasıl kızlar haber alan var mı umarım herşey yolundanır biraz daha bekler minikler

Canım şimdi aradım kızı tuvalette yakalamışım konuşamadı fazla. kaydirigubbakcemile3

Ultrasona gircekmiş bugün ondan sonrasında durumu belli olacakmış serumlara rağmen halen sancısı varmış canım benim yaaaa.Allah yardımıcısı olsun.

Tülayı bende merak ettim valla iki gündür yok hakikaten msndede rastlamadım hiç işlerimi yoğun acaba CADIARZU

canım sanada günaydın nasılsın bebiş nasıl:)))))))))))

gunaydinlar,

biz de kahvaltimizi yeni bitirdik. bulantilarimi azaltayim diye bugun isyerinde kahvalti yapmayi denedim ama farketmedi. gelirken biraz bulandik yine. neyse saniyorum artik bunu kabullenmek gerekiyor.

herkese iyi bir gun diliyorum,

ben bir gecmisi okuyayim bakayim birsenden haber var mi?

canım sanada günaydın nasılsın bebiş nasıl:)))))))))))

Sağol cnm iyiyiz biz çok şükür,bugün burda nasıl güzel bir hava var anlatamam,perdeyi sonuna kadar açtık,ah ah şimdi yatmak zorunda olmayacaktımda gezecektim dükkan dükkan ne güzel olurdu:jeyyar::jeyyar:annemde hazırlanıyor şimdi dışarı çıkacak yürüyüş yapacakmış gezsin biraz bakalım sıkıldı kadın zaten evde dur durkafamçokkarıştı

kızlar günaydın herkese uzun süredir giremiyorum. dün izinliydim..devlet hastanesinde doğum yapacaktım onu değiştirdiğimiz için diğer hastaneye gittik dün..bide doğum öncesi iznimi verdi doktorum onlarla uğraştım ama ne yazıkki işyerinle sorunlar oldu izin konusunda şimdilik gelebildiğim yere kadar gelicem.dün annemle bebeişime pike yaptırıyormuş onun modelini seçmeye gittik.sonrada kızıma 1-2 parça bişiler aldık resimlerini koyarım..dün o kadar yorulmşumki ayaklarım rsmen su toplamış kızlar şu anda canım yanıyor.. sibelcim banucum pınarcım cerencim yisinizdir inşallahh...birsen galiba hala aynı allah inşallah yardımcısı olur...

canım buradada hava çok güzel güneşli kaydirigubbakcemile5 bende şuanda evde olmak isterdim dinlenmek :)))))))))) sonrada biraz yürüyüş yapmak
akşama yine misafirim var a.s dinlenemyeceğim

canım merhaba bende merak ettim seni işleri yoğundur diye düşündüm hayırlı olsun yeni hastanemizkaydirigubbakcemile5 aynı yerde doğum yapacağız Allahın izniyle canım gezebildin mi odaları hem izin alıp hem çalışmak çok zor bitanem yaaaa Allah yardımcın olsun senin yasal hakkın tatlım
cicilerin hayırlı olsun bu arada bebiş güle güle kullansın tatlıma.s.Şeniz

Günaydın Burcucum tek derdin bu olsun odaha kaç kere dönecek

Banucum,Sen öle diyosan bende öyle yaparım canım içine bide bez demiştin dimi,ben özelde olucam acaba orda bez verirlermi koymasammı diyorum?
Sana ne kadar çok misafir geliyo canım işin zor valla.

Tülaycım hoşgeldin bizde seni merak ettik valla.Cicileri sabırsızlıkla bekliyoruz.Dinlen bakalım bugün benim gibi yat.

canım buradada hava çok güzel güneşli kaydirigubbakcemile5 bende şuanda evde olmak isterdim dinlenmek :)))))))))) sonrada biraz yürüyüş yapmak
akşama yine misafirim var a.s dinlenemyeceğim

Poğça börekle fln uğraşma bence,hazır birşeyler alırsın bide çay oldu bitticokacimcoookmisafir gelene kadarda uzan dinlena.s

Sanada günaydın cnmyerimseniben

canım hastaneye sor yinede bitanem benim doğumumu yapacağım hastane hasta bezi veriyor sadece diğerlerini kendim götüreceğim ekstra masrafa gerek yok diye düşünüyorum tatlım valla canım misafirimiz eksik olmuyor sibelcim ben hazırlayınca doğum çantamı hem resimlerini çekerim hemde içine eklediklerimi yazarım fikir edinmiş ollursun bitanema.s.:1hug:

Poğça börekle fln uğraşma bence,hazır birşeyler alırsın bide çay oldu bitticokacimcoookmisafir gelene kadarda uzan dinlena.s

tatlım uğraşmam zaten yorgun gidiyorum eve hazır birşeyler alırım birde kek yaparım yanına sağol bitanem düşündüğün içinhihoyyyt:1hug:a.s.

Bana bebek kıyafetleri biraz fazla gibi geldi. Zaten hastane cikislarinin icinde pijama takimi sapka vs. var ben bunun icin 2 veya 3 takim hastane cikisi alirim yanima diye dusundum. Gerci henuz hicbirseyimiz hazir degil. Ben daha yikamadim bile. Bir de aklinizda bulunsun bebegin tenine islak mendil kullandirtmayin. Hassas olduklari icin alerji yapabiliyormus. Sadece su ile islatilmis pamuk veya havlu kagit kullanin dediler bana.

a bir de kanama fazla olursa bebeginizin bezlerinden kendinize de kullanabilirsiniz demislerdi bana. hastane vermiyorsa. bazen sezaryen de de kanama fazla olabiliyormus.

gerci gecen gun mart annelerinde idi galiba bogurtlen yapragi ile ilgili birsey okumustum. Son haftalarda yanilmiyorsam 37. haftadan sonra kullanildiginda dogumu kolaylastirip kanamayi azaltiyormus ama oncew kullanilirsa erken doguma neden olabiliyormus. bir bakayim bulursam linki eklerim. ben son haftalarda kullanmayi dusunuyorum, tabi doktorumuza da danisip...

linki buldum

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/235782-bogurtlen-yapragi-cayikolay-dogum.html

Son düzenleyen: Moderatör:
güngörcüm bende bir tane çok parçalı hastane çıkışı iki tanede 5 li hastane çıkışı götüreceğim çok parçalı olanı hastaneden çıkarken giydirmeyi düşünüyorum canım diğer ikiside yedekte dursun

evet bende çok parçalı hastane çıkışı koyacağım.. 2 tane 5 li olanlardan koyacağım ama her ihtimale karşı 1-2 de tulum koyacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…