2009 Mayıs Anneleri

allah kolaylık versin canım zor

ben battaniyeye sardım hepsini ayrı ayrı kendimede doğum sonrası ve daha sonrası diye 2 ye ayırdım ama bavul yapmadım daha

canım içerde dönüyor onlar ama artık yavaş yavaş pozisyon alıyorlar benimki oturuyodu şu son 2 seferdir yan dönmüş bakalım bugün ne yapmış

hoşgeldin canım hadi hastanende karar vermişsin artık gerisi ayrıntı

canım buradada hava çok güzel güneşli kaydirigubbakcemile5 bende şuanda evde olmak isterdim dinlenmek :)))))))))) sonrada biraz yürüyüş yapmak
akşama yine misafirim var a.s dinlenemyeceğim
of of şimdi dr gitcemde biraz hava alcam yürümeyede korkuyorum valla.dur ben onlarıda çekeyim size ama kaçmayın dünkü gibiklava:

tamam tutkuncum:))))))))))))))))))))

kızlar bu arada bizim yarın yönetim kurulu toplantısı var hep bu aylarda yapılıyor çıkışlarda oluyor herkesde karın ağrısı var bu nedenle bende tam tersi çıkarsalarda tazminatımı alsam diyorum bebişimle kızlarımla ilgilensem diye :ecrin_bebek:

canım iyi olurmu sence sonra dönebileceğin yer olması seni daha rahatlazmı bebeğinden sonra tekrar iş bulmak zor olur bence tabi sen daha iyi bilirsin.hakkında hayırlısı canım

Kızlar sitede bi sorun var sanırım ne özel mesaj atılıyo nede cevapla diyip toplu cevap yazılıyo hata veriyo sizede oluyomu?

Kızlar günaydın

Hepiniz iyisiniz dimi dün bütün gün annemdeydim şimdi bi geçmişe bakıp gelicem bu arada cicilerimizden koymaya çalışıyorum bakın bakalım

Herkesen günaydınlar bacılar. Ben az önce uyandım... Dün tüm gün kayınvalidemdeydim. Bebişimin beşiği için yatak aldık. Sonrada pazara gittik o yağmurda kaydirigubbakcemile3 Zıbın bulammaıştım kızıma. Zıbın aldım pazardan. Bide tam yazlık incecik bir pijama aldım. Akşam geç satte geldik eve direk yattığım için yazamadım size... Keyifler yerinde bakıyoum. Mesajları şöyle bir okudum da bende hayatımda ilk defa hamile kalınca ağdaya gittim. 2 sefer oldu. 3.'yü de haftaya gideceğim...

Seher'cim fena yoğun canım ya. Neyse gazeteye ilan vermiş bizim patronlar. Gerçi işi bilen birini değil de yetiştirmek için birini alıcaklarmış. Bu kız hem bunca işi yapıp hemde nasıl birini yetiştiricek diye hiç düşünmüyor adiler ya klava: Yarın kısmetse gieceğim kuşumun yanına. Özledim valla :çok üzgünüm:

Kontrolümüzde pazartesi. Bakim kızım napıyor. Bu aralar kaburgama bir vuruyor. Kırıcak herald diyorum. Fena güçlendi ya... Bide bazen bir hareket ediyor. Resmen oturduğum yerde sallanıyorum. Karnım bi sağa bi sola bi aşağı bi yukarı :)

Bu arada Birso'yla konuştum az önce. 12-12:30 gibi ultrasona alıcakmış doktoru. Çünkü dünden beri 2-3 kere lekenlenmesi olmuş. Ama bu sefer ki kahverengi değil, kırmızı kan şeklindeymiş. Sancı geceleri aynen devam diyor. Bakalım 1 gibi arayacağım. Ne demiş olacak doktor?

Şimdi bi kahvaltı hazırlayayım kendime. Kızım acıktı artık. Az bişeyde ütüm var bugün. Acaba kızımın cicilerini bugün yıkasam mı diyorum ya? Yıkamak istiyorum. Ama annemler duyarsa tek başına yaptığımı kızarlar mı acaba kaydirigubbakcemile3

canım iyi olurmu sence sonra dönebileceğin yer olması seni daha rahatlazmı bebeğinden sonra tekrar iş bulmak zor olur bence tabi sen daha iyi bilirsin.hakkında hayırlısı canım

canım tabiki iyi olur onda hem fikirim ama her yıl bu stresi yaşamakta zor hayırlısı hepimizin hakkında bitanem

pınarcım hoşgeldin canım bebişin cicileri hayırlı olsun bitanem:))))))))))))))

Kızlar

Aklima birsey takildi,
Bizim dogum tarihimiz 20 Mayis olarak gorunuyor. Ben su 32. hafta olayini cozemedim. 18 Martta mi yoksa 25 Martta mi 32 haftalik olacagiz?

32 hafta calisabilir raporu almak istiyorum da... Su an tickerimiz 30 haftalik gosteriyor ama geriye dogru saydigimda farkli buluyorum.

Hoşgeldin pınarcım,akşam seni gördüm forumda hatta yazdım naber diye ama demekki tam senin çıktığın zamana denk gelmiş hay Allah,neyse ,Defnen güle güle kullansın cicilerini,sanada afiyet olsuncokacimcoook
inş. birsende iyi olur:Saruboceq:

Afiyet olsun efendim hem size hem bebisinize...

Bu arada ben de bazen kizimin beni salladigini hissediyorum. Cok komik o 1,5 kilo kadar ben 60 kilo ama guclu kerata.

Birsene de bizlerden selam soylersin, aklimizin onda oldugunu bilsin... Elimizden birsey gelmese de...

Tutkuncum çek bacım çek,çıksakta yine giriyos foruma bakmak için tatlım:1hug::1hug:

Pınarcım günaydın canım,kızının cicileri hayırlı olsun..

Birseni sabah bende aradım konuşamadım fazla.Çok merak ediyorum nolcak sonuç..

canım tabiki iyi olur onda hem fikirim ama her yıl bu stresi yaşamakta zor hayırlısı hepimizin hakkında bitanem

pınarcım hoşgeldin canım bebişin cicileri hayırlı olsun bitanem:))))))))))))))

Hoşbuldum Ilgın'cım sağolasın canım a.s.

Sen nasılsın bakim Duru kızım napıyo?

Canım senin satın 13 ağustos olduğuna göre 32.haftanın dolduğu tarih 25 mart. Doğum izni içinde 32.haftanın dolduğu tarihi sayıyolar bildiğim kadarıyla...

Hoşbuldum canım. Evet geldim hemen Birso'yla ilgili bi gelişme var mı diye son mesajlara baktım ve cuppp yatağa kaydirigubbakcemile3 Çok uykucu oldum ben evde ya delikafadulden

Sen nasılsın bakim? Nasıl gidiyor evde?

Mersüüüü :) Benim ki 2 kilo olmuştur heralde. Ben 83 kiloyum ama dediğin gibi maşşallah herşeyi beceriyorlar kaydirigubbakcemile3

Her konuşmamızda selamınızı iletiyorum merak etmeyin bacım a.s.

Hoşbuldum canım. Evet geldim hemen Birso'yla ilgili bi gelişme var mı diye son mesajlara baktım ve cuppp yatağa kaydirigubbakcemile3 Çok uykucu oldum ben evde ya delikafadulden

Sen nasılsın bakim? Nasıl gidiyor evde?

Evde hiç farklı bişi olmuyor maalesef,hiç action yok,yatıyos,tv bilgisayar,bulmaca,albümler,kitap,örgü,yemek vs derken gün geçiriyoruz,ben yatmaya razıyım ztn bebikom benimle olsun yeter
:CüvCüv::CüvCüv:

kurtulamazsınız benden fotolara boğucam sizikaydirigubbakcemile3

Birşey sorucam size arkadaşlar öğleden sonra hem yürüyüşe cıkıcam hemde su sütyen kilot olayını bitireyim diyorumda emzirme atletide varmış ondanda alayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…