- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
Pınarcım canım dualarımz seninle hayırlısıyla alıcaksın bebişini kucağına canım ne mutlu sana yarın belki giremem işyerinde şimdiden hayırlı olsun canımhihoyyyt
Sağolasın canım a.s.
Kızlar valla şaşkınım ne diyim, pınardanda kontör istemiş, bende hastanedeydim bugün nst çektirdim ordanda dr a gittim yeniden, cep evdeydi, nasılsa hastane lojmanın içinde oyalanmadan gelicez diye almadım yanıma eşimden ulaşırlar diye, sonra eve bi geldim telefonda bir sürü çağrı, ben şok tabi, aradım şimdi ulaşabildiğimi sakın yollamayın diye,
ama iş işten geçmiş tabi...
Esracım halamın kızınada kamera açmış, ama kendi kamerası gözükmüyormuş, kızda şaşkın tabi,anlamış benim olmadığımı,ablam benimle ilgili bi kaç soru sormuş, sonra sen burcu değilsin demiş, oda kapatmış,
Gelelim oğluşumaaa,
Nst ye girdik, 180li bişeyler vardı ama dr onlara normal dedi, bebek hareketleriymiş, doğum için tam kan ve idrar tahlili istedi, yarın gidices yine aç karınla, ordan diğer dr a gittik özeldekine, çatı muayenesi yapmadı ama kemik yapına göre normal doğuma müsaitsin dedi, nasıl anladı bilemiyorum, 2 yerdede ultrasonla baktılar, biri 2550 dedi, diğeri 2720 dedi, bende ortalama 2600 dür diye düşünüyorum,özeldeki dr um artık doğsada problem yok ama sen yinede ayakta çok kalma dedi, hatta belki 40 haftayı buluruz diye espri bile yaptı, hayırlısı bakalım
Ay sorma bacım. Bende sensin diye kamerayı açtım. Bakkalı aradım orda kontör yok. Onu arka caddedeki telefoncuya yolladım Allah'tan orda da yok. Hiç kafam basmadı valla. Salaklığım tuttu kaydirigubbakcemile3 Çok acil diyo, bende inandım ne bileyim. Hayırdır Burcu ne oldu diyorum? Sonra anlatırım çok acil Pınar diyor. Sonra kafama dank eti. Cepten aradım. Açmayınca anladım kaydirigubbakcemile3