• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Selamlar ve tesekkürler kizlar. Ben esimi bekliyorum, gelsin hastaneye gidecegiz. Bakalim, son durumlar ne? 2 gündür yogun bir akinti var, enfeksiyondanda korkuyorum. Sizlerde de var mi? :(

Defne nihayet dogmus, cok sevindim. Darisi biz bekleyen annelerin basina. Pinar'da nihayet kurtuldu...Havalarda ucuyordur simdi:)

Dirimkizi canim, Almanya'da genelde sezeryan pek tercih edilmiyor galiba. Bende 2 yildir buradayim, acikcasi saglik sistemini pek cözemedim. Keske Annemi dinleyip, dogumumu Avusturya'da yapsaydim, en azindan alistigim bildigim ortamdi. Belki benim sansima pek uzman doktorlarla karsilasmadim? Zaten normal dogum ilk tercihim ama durumum normale elverisli mi, yeteri kadar tetkik edilmedim gibime geliyor. Neyse, umarim iyi bir sonucla dönerim...

günaydın bacılar

bende kalktım kalkareken saate bakıtm 12 ye geliyordu dedim pınar kesin doğurmuştur , defne bebek doğmuş alalh analı babalı büyütsün kuzumuzu annesine de benziyormuş ooo maşalllah

kıvılcım senle aynı durumdayız canım benimde hiç bir şey belli değil bekliyoruz 41 e kadar yolu varmış bakalım ne olcak vardır herşeyde bir hayır benimde pazartesi çatı kontolüm olcak ona göre kendim karar vericem doktorum bir acayip bir şeye kendi yönlendirmiyor hani dese bebek kilolu çatın dar hemen atlıycam sezeryan diye ama ölede demiyor şaştım kaldım bende ya

bu arda yoğun akıntı bendede var sarımsıı hatta bazen kontrol dışı kendi akıyor su gibi inş bugün snein için bir şeyler netleşir çünkü belirsizlik en kötü şey daha çok stres oluyor insan

kızlar bide şey sorucam suni sancı çok kötü mü acaba

herkese selam,

pinarcim, defnecigine kavusmussun... hadi gozun aydin... darisi biz bekleyenlerin basina...a.s.
ilgin, yagmuruna coook gecmis olsun...a.s.
marylin, biraz daha sabir canim, az kaldi. dogumlar ortalama 40 hafta diyorlar ama 38 ve 42 hafta da normal dogum olarak geciyormus. bazi bebikler nazli oluyor, artik bakip gorucez, hangileri sabirsiz, hangileri yerlerinden memnun...

bu arada gecmisi okumaya calisiyorum, bakalim son haberler neler?

bi bakem dedim veletleri doyurduk gece nöbeti yaparız elveda rumeli izliyos annemle kociş gitti çocuklarda olsa yokluğu koyuyor demiyorum üzülüyor diye
ona hep hasretim bu kadar özlem içinde olmam bazen korkutuyor beni bebekler olunca geçer dediler bebeklerin sevgisi çok derin çok yoğun ama onsuz herşey boş gibi şimdiden ösledim yawfss:delphin:
bide ona diyorum senin papucun dama oğluşların var diye ....oda bana evet benim resmim kalkmış tlf dan oğluşların var artık diyor .........lohusalık dedim doğum dedim çocuk dedim yaptım cadılıkları üzdüm kocişi şimdi ösledimmmm ....................:çok üzgünüm:
arayamda aşkımı dile getirem yawwww öptüm sizi

ben de sana katiliyorum, birsencim. henuz bebisimi kollarima almadim ama sanki insanin esine olan duygulari cok farkli gibi geliyor... ben de birkac gun ayri kalayim, hemen ozluyorum esimi. bence duygularin seni korkutmasin. ne guzel iste insanin esini sevmesi... onlari sevmicez de kimi sevicez...:asigim:

Marylin neredeyse ayni durumdayiz canim ya, insan rahat edemiyor bir türlü degil mi? Doktor'un akinti icin birsey söyledi mi ya da test falan oldun mu? Kac gündür uyuyamiyorum, saga dönsem olmuyor, sola dönsem olmuyor. Kaburgalarim sizliyor. Insallah bugün iyi bir doktora rastlarimda, bebisimi almadan eve dönmem:) Iyice agirlastim ben...

kıvılcim,
umarim enfeksiyon degildir. neyse zaten gidecekmissin hastaneye... orada ogrenirsin ama 39 haftalik olmussun arabayla gideceksen, esyalarini da hazir bulundur belki suyun geliyor olabilir.
hadi bakalim, iyi haberlerini bekliyoruz...

herkeze selam güzel Annaler !!

bende az önce pınarla konuştum kızı yanında uyuyormuş şükürler olsun ki ikisede iyiymiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisAllah analı babalı büyütsünn

bakalım yeni annemiz kim olacak ?? :jeyyar::jeyyar:

Evet arabayla gidecegiz canim haklisin cantalarimizida her ihtimale karsi yanimiza alalim...Ve esim geldi, ben kactim kizlar. Görüsmek üzere...

günaydın bacılar

bende kalktım kalkareken saate bakıtm 12 ye geliyordu dedim pınar kesin doğurmuştur , defne bebek doğmuş alalh analı babalı büyütsün kuzumuzu annesine de benziyormuş ooo maşalllah

kıvılcım senle aynı durumdayız canım benimde hiç bir şey belli değil bekliyoruz 41 e kadar yolu varmış bakalım ne olcak vardır herşeyde bir hayır benimde pazartesi çatı kontolüm olcak ona göre kendim karar vericem doktorum bir acayip bir şeye kendi yönlendirmiyor hani dese bebek kilolu çatın dar hemen atlıycam sezeryan diye ama ölede demiyor şaştım kaldım bende ya

bu arda yoğun akıntı bendede var sarımsıı hatta bazen kontrol dışı kendi akıyor su gibi inş bugün snein için bir şeyler netleşir çünkü belirsizlik en kötü şey daha çok stres oluyor insan

kızlar bide şey sorucam suni sancı çok kötü mü acaba
bazı dr lar canım söylemiyor sezeryan olayım deyincede istee bağlı diye faturayı dayıyorlar sen nene hatuna mı gidiyordun

Selamlar ve tesekkürler kizlar. Ben esimi bekliyorum, gelsin hastaneye gidecegiz. Bakalim, son durumlar ne? 2 gündür yogun bir akinti var, enfeksiyondanda korkuyorum. Sizlerde de var mi? :(

Defne nihayet dogmus, cok sevindim. Darisi biz bekleyen annelerin basina. Pinar'da nihayet kurtuldu...Havalarda ucuyordur simdi:)

Dirimkizi canim, Almanya'da genelde sezeryan pek tercih edilmiyor galiba. Bende 2 yildir buradayim, acikcasi saglik sistemini pek cözemedim. Keske Annemi dinleyip, dogumumu Avusturya'da yapsaydim, en azindan alistigim bildigim ortamdi. Belki benim sansima pek uzman doktorlarla karsilasmadim? Zaten normal dogum ilk tercihim ama durumum normale elverisli mi, yeteri kadar tetkik edilmedim gibime geliyor. Neyse, umarim iyi bir sonucla dönerim...
hadi hayırlı haberlerle gel canım
herkeze selam güzel Annaler !!

bende az önce pınarla konuştum kızı yanında uyuyormuş şükürler olsun ki ikisede iyiymiş alkisalkisalkisalkisalkisalkisAllah analı babalı büyütsünn

bakalım yeni annemiz kim olacak ?? :jeyyar::jeyyar:

oh oh herkes aradı ben kaldım ben yarın arıycam toplasın kendini bide ben duygusalım ağlarım hemen.
evet sıradaki gelsin kim sıradaki gel gel bebişe gel

tutkunum mrk etme ben ağlama depresyonu yaşamama ragmen maşAllah pınar okadar pozitifki onunla konuşunca keyfim yerine geldi seside çok iyi geliyordu ..

tutkunum mrk etme ben ağlama depresyonu yaşamama ragmen maşAllah pınar okadar pozitifki onunla konuşunca keyfim yerine geldi seside çok iyi geliyordu ..
pınara zaten maşallah valla ben geçen doğum yapan arkadaşımı aradım bi ağladım bi ağladım oda ağladı bi daha tövbe ettim duygulanıveriyorum bu neden anlamadım.
Ay hava o kadar güzelki bi çıkıp dolaşayım pınarın yerinede a.s.

ay ben bu gazla çıkıyorum teli eşim evde unutmuş bide arayıp kontrolde edemez yoksa kızıyor çıkmama
görüşürüz ben yine gelirim

merhaba kizlarrr a.s.

gözlerim şaşi oldu..50 sayfa okudum :))) otur kalk aralarinda tabi :)

biz ayni tas ayni hamam gidiyoruz..he pardon bide artik lohusa depresyonumuz varrrrr :lepi:

cok garip bişi..hayatimda ilkkez depresyona girdim sanirim..bilmiyorum belkide depresyon degildir..ama sinirlerim felaket bozuk..biri hoh dese agliyorum,cok cabuk sinirleniyorum,sabrim sifir,tahammulum sifir..

işin kötü tarafi ben biraz "kol kirilir yen içerde kalir" hesabi hiç bişeyimi belli etmem..oyuzden herkes beni süper saniyor suan..gel gorki sinirlerim alt üst..bi annem farkinda..o da bugun gitti senağlama senağlama

gebelikte yaptiğim tüm şakalar ciddi oldu yaaa..sira bende diye diye gittim dogurdum..depresyona gircem diye diye girdim..sirada ne var bakalim CADIARZU

ay bide kilolar var..hamileyken pek gözüme batmiyordu ama şimdi içime bi tuba daha kaçmiş gibiyim..oyyy anam oyyy..

ay içinizi kararttim be..bakmayin siz bana..toplanirim tez zamanda ;)

bebişime gelince..cok sukur yolunda gidiyor herşey..gaz hariç..ben hariç herkes cikarabiliyor ama ben hala beceremedim cocugun gazini cikarmayi..bunun dişinda bi sorun yok hamdolsun..ona bakmaya bile kiyamiyorum..iyiki dogurmusum kiz seni diyip duruyorum :)))) ana kiz yuvarlanip gidiyoruz işte :))

benden haberler bu kadar :)

pinarcim canimmm cok sukur bebişine saglikla kavusmussunnnnn a.s.

Rabbim saglikla mutlulukla huzurla büyütsün..hayirli salih evlat olsun inşaAllahhhh a.s.

tutkunum valla cnm bende ağlıyarak girdim doğuma ağlıyarak çıktım hatta konuştuğum herkeze ağladım senağlamasenağlama o yüzden pınarı tebrik ediyorum gülerek girmiş gülerek çıkmış cnm yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba kizlarrr a.s.

gözlerim şaşi oldu..50 sayfa okudum :))) otur kalk aralarinda tabi :)

biz ayni tas ayni hamam gidiyoruz..he pardon bide artik lohusa depresyonumuz varrrrr :lepi:

cok garip bişi..hayatimda ilkkez depresyona girdim sanirim..bilmiyorum belkide depresyon degildir..ama sinirlerim felaket bozuk..biri hoh dese agliyorum,cok cabuk sinirleniyorum,sabrim sifir,tahammulum sifir..

işin kötü tarafi ben biraz "kol kirilir yen içerde kalir" hesabi hiç bişeyimi belli etmem..oyuzden herkes beni süper saniyor suan..gel gorki sinirlerim alt üst..bi annem farkinda..o da bugun gitti senağlama senağlama

gebelikte yaptiğim tüm şakalar ciddi oldu yaaa..sira bende diye diye gittim dogurdum..depresyona gircem diye diye girdim..sirada ne var bakalim CADIARZU

ay bide kilolar var..hamileyken pek gözüme batmiyordu ama şimdi içime bi tuba daha kaçmiş gibiyim..oyyy anam oyyy..

ay içinizi kararttim be..bakmayin siz bana..toplanirim tez zamanda ;)

bebişime gelince..cok sukur yolunda gidiyor herşey..gaz hariç..ben hariç herkes cikarabiliyor ama ben hala beceremedim cocugun gazini cikarmayi..bunun dişinda bi sorun yok hamdolsun..ona bakmaya bile kiyamiyorum..iyiki dogurmusum kiz seni diyip duruyorum :)))) ana kiz yuvarlanip gidiyoruz işte :))

benden haberler bu kadar :)

cnm hoşgeldin..
inşallah kısa zamanda atlatırsın tatlım çıkıveririrsin depresyondan.bende bekliyorum kendimden bi doğurayım depresyona girerim bende:)

tutkunum valla cnm bende ağlıyarak girdim doğuma ağlıyarak çıktım hatta konuştuğum herkeze ağladım senağlamasenağlama o yüzden pınarı tebrik ediyorum gülerek girmiş gülerek çıkmış cnm yaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla bravo bende nasıl girsemki şimdiden kendimi motive edeyim.3 yıldır kardeşimi görmüyorum telle konuşuyoruz ama doğuma gelcek ondan çok mutluyum yani doğuma girerken kalabalık olcaz.benle 5 kişi yeter zaten.Bide babam görseydi bu mutlu günümüzü daha ne isterdim ki.Ben eşimle çıkmaya başladığım gün yağmur yağıyordu.Evlenme teklif ettiğindede nikahımda da ve evlendiğimde temmuz ortasında Aydında yağmur yağdı düşün.kızımı öğrendiğim günde yağıyordu kesin doğarken de yağmur yağar gülsem mi ağlasam mı
MUTAHARA cım lohusa moduna girmişsin canım.boşveeeeeeeeeeer kızın kucağında ya herşey boş.Allah olmayanlara nasip etsin.
Bu arada artık azaldık kimse yok.sahi gezdim geldim iyi geldi valla

Back
X