• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Günaydın canım bende oğlanı uyutmaya çalışıyorum.Kuaföre gidecektim kaynana evde yok neyse uyusunda banyo yapayım çantamızı hazırlayayım.Kendime ütü yapayım.12 de çıkarım siz kaçta çıkacaksınız çok bekletmeyin bizi heeeeee

Oh oh buluşacak bacılar tek tek dökülmeye başladı hihoyyyt

Günaydınlar hepinize kızlar. Bende dün gece duş aldım ama yine sucuk gibi oldum. E benim kız uyurken kahvaltı yapayım, uyanmamış olursa bi duş alırım artık hihoyyyt

Uyanınca cadı gibi oluyo valla kaydirigubbakcemile3

Ya ne giyeceğime de bi türlü karar veremedim. Gömlek giysem dedim şimdi bu sıcakta kalın gelir :uhm: Badi giysem çok uyduruk gibi olur :uhm: Ama rahatta bişeyler olması lazım üzerimizde valla bu çocuklarla uğraşırken. Ay bi fikir verin beeee :uhm:

Valla bende karar vermedim bakalım.Rahat bişeyler giymeyi düşünüyorum.

giyip gelıyorum esortmanları hihoyyyt zaten olmuyo hala pantalonlarım ya neyse bu sıcakta kendınızı kasmayın kızlar nasıl rahatsanız öle gelın ama bebişe ne gıydırecem konusunda kararsızım ahada kalktı mızmızlanıyo bende bıraz süt sagayım

Valla bende hala hamiş kotumu giyiyorum kaydirigubbakcemile3

Eşyalarımızı falan hazırladım. Kahvaltımı ettim. Dişimi fırçaladım. Saçımı düzelttim. Hafif bi makyaj yaptım. Kızım da 11:30 gibi uyanır heralde. Altını değiştiririm, emziririm, üstünü giydiririm, kendim giyinirim ve çıkarım inşallahhhhh hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bebekleri fazla kalın giydirmeye gerek yok ama alışveriş merkezleri serin oluyor. Yanımıza ince bir hırka alırsak iyi olur kızlar alkisalkisalkis

Kızlar ben kanguru takacağım ya. Şimdi hem bebeğin çantası hem kendime çanta zor olucak taşımak. En iyisi kendime hiç çanta almayayım dimi :uhm: Zaten kızımın ki yandan postacı çantaları gibi. Onu taşımak kanguru ile zor olucak bide kendime çanta alırsam iyice fena olur :uhm:

Kızımın uyanmaya niyeti yok. Başka zaman olsa zırt diye açar gözünü zilli kaydirigubbakcemile3 Uyurken üstünü değiştirmeye çalışayım bakayım kaydirigubbakcemile3

Sonrada kendim hazırlanırım. Bilgisayarı kapatıyorum artık. Hadi buluşmada görüşmek üzere. Öptüm siziiii a.s.

kızlaaaaar merhaba

uzun zamandır girmedim geçmişide okuyamadım hiç... geçen pazar normal doğumla dünyaya geldi oğlum ama çok zor bir doğum oldu 18 saat sancıdan sonra meleğime kavuştum... görünce çektiğim bütün sancılar geçti bitti:)) bugün 8. günümüz bitiyor... ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ama mama takviyeside yapıyoruz...

biraz dikişlerim var geçince daha iyi olacağım inşallah... birde bugün bo topuktan kan alma olayı çok gerdi beni... hastanede 5 dak. süren şey sağlık ocağında 15 dak. sürdü ... topuklarını 3er kez deldiler delircektim kadını dövcektim nerdeyse... neyse inşallah temiz çıkar sonuçlarımız...

bizden şimdilk bu kadar... buarada buraya yazmayı ve sizleri çok özlemişim:))

esr5acım hayırlı olsun..allah analı bablı buyutsun....

ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar

cn m cok gecmiş olsun...içini ferah tut..bişicik cıkmaz inş..

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

6 buçukta eşimi yolcu ettim hemen geldim size bakayım dedim. Dün gece eve geç geldik o yüzden bakamadım hiç. Neyse buluşma ile ilgili bi değişiklik yokmuş hihoyyyt

Kızımın dün yine çok sancısı vardı. Gündüz bişeyi yok. Akşama çıkıyor ne hikmetse bu sancılar :çok üzgünüm: En son saat 11 gibi yıkadık, babasının kucağında bütün odaları gezerken uyudu kuzucum. Gece rahattı çok şükür. En son 4'de emdi. Şimdi bi uyku arasında emzireyim onu da saat 10'a kadar falan uyusun. Bende size baktığıma son, haberleri aldığıma göre yatayım azcık daha hihoyyyt

Valla bu buluşma işi süper olucak inşallah hihoyyyt Öptüm siziiiiii a.s.

cnm ya bu sancı bızded var...gecmek bılmıo.mafoldumben
yagız sancıdıkca ben mahvoluorum napcamı şaştım yahu...
bızım yerımızede bı çay için artık..fotoları beklıoz....
gecmişi okumak ne mumkun..oglan dan hiç fırsatım yok kızlar...boş kalan vakıtlerımıde mısafırler dolduruooooo:oklava:
su kırkımız bı cıksın hayırlısıyla bı duzene gırelım..hala sabah nobetlerıııııı....
gunduzde sancılar ....gecicek inş.bızden şimdilik bu kadara.s.

istanbullu hatunlar şu saatlerde hasret gideriyorsunuz heralde:) bende ilk defa oğlumla yalnız kaldım evde. sıpamı uyuttum,size bi bakıp temizliğime dönecem.
dün çocuğum altını değiştirirken yukarı doğru bir işedi teyzeleri,ne gözü yüzü kaldı ne saçları! ne de kanepem-tatlicadiarzu- hemen yıkadık mecbur:lepi: şimdi altını değiştirmeye çok korkuyorum yine yapacak diye. şimdi evde de yalnızım,nasıl yıkarım tek başımadelikafadulden

uleynnnn esennn senin yüzünden kociş beni yollamadı ...:(( dün akşam saat 11 de kızımı yıkadım kendim yıkandım sabaha hazırdıkk ...sabah tam benimki işe gidiyor kız uyandı mecburen bende tabi kociş sordu kaçta kimle gidicenn diye salak ağzımdan kaçırdım yanlız diye ozaman gidemezsin demez miii kavga gürültü sabah sabah sinirimmden bir uyumuşum saat 1 e kadar yaa :((

kızlar hepinizden özür dilerimm kusuruma bakmayın artık inş başka zaman :(( ama yanınızda olmayı çok isterdim :((

selam kızlar

oh buluşma oldu sonunda dün eşime dedim düğün olmasaydı ben izin alırdım giderdik dedi yani benimki kendide gelcek dedim oda yok dedi ben seni bırakıp dönerim dedi neyse kötü zaman geldi onun işten izin almasıda sorun ama buluşma olması benim kocişin pek hoşuna gitti sonunda mayıs anneleri buluşuyor ha diyor valla alem adam kızlar bizim yerimizede eğlenin

benim moral kötü ya akşam kızı banyo yaptırıp yatırdım ilk defa gece üşütmüş kuzum sabah altını açtım 7 gibi yeşile dönük yapmış kakayı 11 gibi de öleydi bakalım emzirdim kendim sıcak bir şeyler içtim nasıl olcak bakalım inş normale döner ya ne yapayım bir öneriniz varmı kızlar

evi kapattım tümden ütü yapıyorum bu sıcakta benim kız maşallah bir ton çamaşır çıkarıyor alt açma takımı uçmuş balkondan yok şimdi o yüzden hep nevresim falan batıyor her altını açtığımda şimdi de bir sürü ütüüm var bir yandan devam edeyim öptüm herkesi
valla patladım sıcaktan ya şimdi şöle soğuk bir kola olsaydı

hiç sorma maryn cim normalde böyle kocişin tuzaklarına düşmeşdim ama şans işte :SS

cnm yeşil kaka herzaman üşütmenin belirtisi değil benimkide ara ara yapıyor ben tahlile yolladım hazımsızlık çıktı ...bu sefre kızıda sıcaktan daraltma bacımm ...

benim oğlumda genelde yeşil yapıyor. bazende sarı. ama sapsarı,boyanmış gibi! ama üşüttüğünü filan hiç düşünmemiştim. üşütse ateşi çıkar,hapşurur,burnu akar. di mi ama?

hiç sorma maryn cim normalde böyle kocişin tuzaklarına düşmeşdim ama şans işte :SS

cnm yeşil kaka herzaman üşütmenin belirtisi değil benimkide ara ara yapıyor ben tahlile yolladım hazımsızlık çıktı ...bu sefre kızıda sıcaktan daraltma bacımm ...

kocişler çok uyanık anacığım biz ne yaapalım canımhihoyyyt

benim kız şimdiye kadar bundan önce bir defa daha yapmıştı yeşil ondada sağlık ocağına götürmüştük 1 haftalıkken orda topuk kanı alırken cam açıktı salaklar ayrıca benimde boşluğuma geldi sölemedim camı kapatın diye orda üşüttü ve yeşil yaptı bide bugün işte banyoyu gündüz yaptırcam artık ya

benim oğlumda genelde yeşil yapıyor. bazende sarı. ama sapsarı,boyanmış gibi! ama üşüttüğünü filan hiç düşünmemiştim. üşütse ateşi çıkar,hapşurur,burnu akar. di mi ama?

canım anne sütü alıyorsa sadece böle altın sarısı renginde olmalı benim hep sap sarıydı bugün işte yeşil oldu ordan biliyom kesin üşüttü tam bir kaka takipçisiyim hep incelerim bakalım şimdi takipteyim bir dahaki nasıl olcak biraz önce baktım sadece çiş vardı inş sarıya döner ya çok canım sıkılıyor

canım üşütürse evet hapşırır falan ama yeşil kaka da bir başka belirtisi
sende bir takip et bakalım a.s.

kızı emzirdim uyudu yine bende çamaşırları topladım şimdi katlıycam bu çamaşır hiç bitmiyor yıka as kaldır ütüle hep aynı döngü defneden sonra iki katına çıktı gerçi babası ile benimde maşallahımız vardı ama daha bir katmerli oldu

Back
X