Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende karar vermedim bakalım.Rahat bişeyler giymeyi düşünüyorum.
bigudi sen hala burda mısın ne zaman çıkcan evden
kızlaaaaar merhaba
uzun zamandır girmedim geçmişide okuyamadım hiç... geçen pazar normal doğumla dünyaya geldi oğlum ama çok zor bir doğum oldu 18 saat sancıdan sonra meleğime kavuştum... görünce çektiğim bütün sancılar geçti bitti:)) bugün 8. günümüz bitiyor... ilk 3 gün hiç sütüm gelmedi şimdi yavaş yavaş gelmeye başladı ama mama takviyeside yapıyoruz...
biraz dikişlerim var geçince daha iyi olacağım inşallah... birde bugün bo topuktan kan alma olayı çok gerdi beni... hastanede 5 dak. süren şey sağlık ocağında 15 dak. sürdü ... topuklarını 3er kez deldiler delircektim kadını dövcektim nerdeyse... neyse inşallah temiz çıkar sonuçlarımız...
bizden şimdilk bu kadar... buarada buraya yazmayı ve sizleri çok özlemişim:))
ay kızlar çıldırıcam ya saatlerdir ağlamaktan mahvoldum ablamın görümcesi dr.şu guatr olayını sordum hiç ihmal etmesin zeka geriliği,vücutta kalıcı hasar veya cücelik yapıyormuş internetttende araştırdım erken teşhis çok önmeliymiş off ya sonuçlar kötü çıkarsa ayy çok kötüyüm yarın sabah hemen özel dr gidicez sağlık ocağından gelen sonucu beklesem deliririm heralde zaten sabahı nasıl edicem bilmiyorum kızımda sanki anlamış gibi saatlerdir uyumadı huysuz nolur dua edin kızlar
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
6 buçukta eşimi yolcu ettim hemen geldim size bakayım dedim. Dün gece eve geç geldik o yüzden bakamadım hiç. Neyse buluşma ile ilgili bi değişiklik yokmuş hihoyyyt
Kızımın dün yine çok sancısı vardı. Gündüz bişeyi yok. Akşama çıkıyor ne hikmetse bu sancılar :çok üzgünüm: En son saat 11 gibi yıkadık, babasının kucağında bütün odaları gezerken uyudu kuzucum. Gece rahattı çok şükür. En son 4'de emdi. Şimdi bi uyku arasında emzireyim onu da saat 10'a kadar falan uyusun. Bende size baktığıma son, haberleri aldığıma göre yatayım azcık daha hihoyyyt
Valla bu buluşma işi süper olucak inşallah hihoyyyt Öptüm siziiiiii a.s.
hiç sorma maryn cim normalde böyle kocişin tuzaklarına düşmeşdim ama şans işte :SS
cnm yeşil kaka herzaman üşütmenin belirtisi değil benimkide ara ara yapıyor ben tahlile yolladım hazımsızlık çıktı ...bu sefre kızıda sıcaktan daraltma bacımm ...
benim oğlumda genelde yeşil yapıyor. bazende sarı. ama sapsarı,boyanmış gibi! ama üşüttüğünü filan hiç düşünmemiştim. üşütse ateşi çıkar,hapşurur,burnu akar. di mi ama?