• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
Artık lafımı esirgemem canım el kadar çocukla aşağıda oturacak değilim saatlerce gelsinler burda sevsinler eminim böyle diyince bozulacak bide acayip alıngan ve kaprislidir.Yazlığa gitmeme az kaldı ama bu bir hafta burnumda gelecek yine :sinifsinif:
aman sende baktın ellediler çok kaçarsın evine sen in bencede sana gelirlerse fazla bişi diyemezsin sen gdersen daha rahat olursun sanada zırt pırt gelmezler..
günaydın kızlar

uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.

Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.

Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum
cnm slm çok sevindim sütünün gelmesine bak moralin düzgün oldumu nasıl arttı sütün bide dinlenmelkte çok önemli..
aynn böyle dvm cnm azda içse sütünden kardır boraya..
senn çocuk nie uyumuyo anlamadım benmki mamayı yiyince gece kesin 4 ssat kesintisiz uyuyor arlalrda kalkıyo emziriyorum sabah çok aglarsa mam veriyorum bidaha uyuyor:uhm:

[k] {n} [k];7507684 .!.:
aman sende baktın ellediler çok kaçarsın evine sen in bencede sana gelirlerse fazla bişi diyemezsin sen gdersen daha rahat olursun sanada zırt pırt gelmezler..

cnm slm çok sevindim sütünün gelmesine bak moralin düzgün oldumu nasıl arttı sütün bide dinlenmelkte çok önemli..
aynn böyle dvm cnm azda içse sütünden kardır boraya..
senn çocuk nie uyumuyo anlamadım benmki mamayı yiyince gece kesin 4 ssat kesintisiz uyuyor arlalrda kalkıyo emziriyorum sabah çok aglarsa mam veriyorum bidaha uyuyor:uhm:

ay sorma canım bu sabahta mutluluktan ağladım inşallah devamı gelir.Uyumuyor canım ca 4 saat uyuyor mu maşallah bu gece 2 saatte uyandı ama o bile bana yetti valla.

Kayınpederim biraz aksidirde kesin ona benziyor bu velet kök söktürücek bize bu gidişle.sırnaşık şey

Kac cc mama veriyosun canım ac mı kalıyor acabaCADIARZU

ay sorma canım bu sabahta mutluluktan ağladım inşallah devamı gelir.Uyumuyor canım ca 4 saat uyuyor mu maşallah bu gece 2 saatte uyandı ama o bile bana yetti valla.

Kayınpederim biraz aksidirde kesin ona benziyor bu velet kök söktürücek bize bu gidişle.sırnaşık şey

Kac cc mama veriyosun canım ac mı kalıyor acabaCADIARZU

cnm ben 90lık yapıyorum eger yine aglarsa bi 30luk daha veriyorum tamamen ona baglı yani kaçlık yerse artık..

bazen 60lık yiyor belli olmuyor ama her istediginde veriyorum fazla aglatmıyorum..

sende öyle yap cnm bak eger sütün gelse bile bora mama yemeye dvm edcek azatltırım die düşünme aksine artık büyüyolar ve dahada fazlalaşacak ccler alıştır kendini..

sen kaçlık veriyosun? aglıyomu mama bitince??

[k] {n} [k];7508264 .!.:
cnm ben 90lık yapıyorum eger yine aglarsa bi 30luk daha veriyorum tamamen ona baglı yani kaçlık yerse artık..

bazen 60lık yiyor belli olmuyor ama her istediginde veriyorum fazla aglatmıyorum..

sende öyle yap cnm bak eger sütün gelse bile bora mama yemeye dvm edcek azatltırım die düşünme aksine artık büyüyolar ve dahada fazlalaşacak ccler alıştır kendini..

sen kaçlık veriyosun? aglıyomu mama bitince??

3 saatte 60 veriyorum canım bazen 2 saattede oluyo ağlayınca.Aralarda hep memede tutuyorum tabi.Bazen bitince ağlıyor kuzum fazlası zarar değildir deme canım

ya kızlar yaprak dökümü bu sene bitiyodu benm bildigim

sezon finali diyor seneyede dvm edcek demekki??

eee retingleri yüksek olunca kaldırmadılar demek..

aşkı memnuda sezon finaline giriyo hemde ne final cıbıl cıbıl behlülle iş pişiriyolar valla:kızgın:

annem çok kızıyo o diziyi izleyince ahlaksız dizi bakmayın kapayın die bagırıyokaydirigubbakcemile3 ee haklı kadın yalan rüzgarı bile bu kadar degilmiş yaniii

3 saatte 60 veriyorum canım bazen 2 saattede oluyo ağlayınca.Aralarda hep memede tutuyorum tabi.Bazen bitince ağlıyor kuzum fazlası zarar değildir deme canım

güzelim zaten fazlasını dilinle itiyo merak etme bak az önce 90lık yaptım 20si kaldı ne yaptıysam yemedi bende döktüm..
mama kutusuna göre 150lik yemesi gerekiyor 2 ya giriyoz..

bence aç kalması daha zararlı.. zaten bebeler açken bide agrısı varken çok aglıyolar başka dertleri yokki..
senin bebegin erkek erkekler daha iştahlı oluyor sen aç bırakam çocugu zayıflar hasta olur allah korusun..yerimseniben

ver yesin ne olacak mama bu başka bişi degil.

ayrıca benm kız 3saati falan beklemiyo 2 saatte bazen aglıyo bazen 4 saat belli olmuyokaydirigubbakcemile3

Tünaydın teyzeleriiiiiim :))))))))

oyyy maşallah ya,ne kadar yakışıkı olmuş,gözlere bakın boncuk gibi,Allah nazarlardan saklasın,size bağışlasın cnm
Kızlar içersi 28 derece oldu pişiyosss şimdi soydum kağanı tek zıbın giydirdim yine, off dr size klima için ne dedi kızlar, camları kapatıp açsammı acaba ya
cnm ebnce açma,hem çarpar oğlunu anlamazsın hemde klimanın üflediği havada bakteri falan olur şimdi
[k] {n} [k];7505839 .!.:
ok cnm unutmuşum çok gemiş olsun öptüm bebişini..

QUOTE]
sağol cnm
Ay kızlar sinirim bozuldu şimdi 1 saate kadar Silivride olan görümcem gelecek.Kabus gibi yaaaa 3 tane çocuğu var oğlanı perişan edecekler.Gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama yandık her dakka gelirler bana.(kayınvalidem 2 kat altımda oturuyor)Birde ararlar sen in diye allahım yaaaaa mafoldumben
Artık lafımı esirgemem canım el kadar çocukla aşağıda oturacak değilim saatlerce gelsinler burda sevsinler eminim böyle diyince bozulacak bide acayip alıngan ve kaprislidir.Yazlığa gitmeme az kaldı ama bu bir hafta burnumda gelecek yine :sinifsinif:

Allah kolaylık versin cnm sanaŞeniz

Cnm bence senin inmen daha mantıklı, bezini fln alma yanına alt değiştiricem onu uyutup bende yatarım der çıkasın yukarı, sonra kafan raha olur onlarda elemezler,ne şiş yanar ne kebap :)))) çocuklarada elletme, koy tavrını başta bebekler ellenmez fln de seslerini çıkaramazlar
günaydın kızlar

uzun aradan sonra ilk defa bugece uyudu oğum nasıl sevindim anlatamam anneside uyudu tabi gece uykusu gibi yok valla.

Burcu pınar sibel bebişleriniz cok tatlı masallah hepsine 41 kere.

Kızlar 1 ay sonrada olsa sütüm cok az ama geliyor cok mutluyum

Sibelcim baştan cok yüz verme anlarlar belki.Ben de salı günü yazlığa gidicem ama bu hafta sonu da kayınvalıdem geliyormuş tatil öncesi eziyet edicekler bize valla.
Bizimkininde faydası yok hergün tl acıp kime benzedi gözü değiştimi sacını yandan ayır deyip duruyor bakmaya gelince yok.Bir gün annne onlara cok bakamıyorum yorgunluktan diyicem.sacına basına yani.

Esencim cok sağol valla dünden beri memede tutuyorum inşallah artar da mamayı azaltırım.

Sağol cnm :)))) süt için bol bol su iç,bide sık sık memeye tut bebişi , hemen faydasını görürsün, eşiminkilerde hala gelemediler konuşmuyorum ya cesaret edemiyolar, eşim bol bol foto gönderip duruyo, inş. özenipte gelmezler bide onlarla uğraşamam, gerçi ne yüzle gelecekler orasıda ayrı bi konu yani...

Afiyet olsun canım
kızlar yaa benim iştahım kesildi neden ki acaba CADIARZUCADIARZU

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benimkide kesilse ya ne güzel olucak belki bi kaç kg veririm
Ver canım bende veriyorum suyu doktorumuz sıcak havalarda 10 cc civarı ver demişti.Bende öğlen mamasından sonra verdi cokur cokur emdi susamış yavrum..kaydirigubbakcemile3

Değişiklik olsun tatlım sıkılıyorsun nede olsa haraket olur sanada.İştahının gitmeside sıcaklardandır 2 gündür bendede var o öğlen yemek yiyemiyorum kesinlikle..:umursamaz:

Bende verdim cnm ama kaşıkla, zor oluyo ya zırt pırt kaşık sterilize ediyorum, suyu biberonla versem memeyi bırakmaz dimi, kapatırım kapağını durur öyle
:uhm::uhm:
[k] {n} [k];7506865 .!.:
ah ah bnmkide açıldı bu aralar ne bulsam yiyecem sanki allahtan evde meyveden başka bişi yok ama dün dayanamadım sütlaç yaptımsositososito

:))))) bende öğle akşam tatlıları götürüyorum, bi dolu meyva suyuda cabası, lık lık lık gidiyo :)))) hatta eşim meyva suyu öyle içilmez yavaş içilir fln demeye başladı, su gibi olurmuş anlamı kalmazmış.. neyse Allah sonumuzu hayretsin
:olmaz:

oyyy maşallah ya,ne kadar yakışıkı olmuş,gözlere bakın boncuk gibi,Allah nazarlardan saklasın,size bağışlasın cnm

cnm ebnce açma,hem çarpar oğlunu anlamazsın hemde klimanın üflediği havada bakteri falan olur şimdi

ok cnm unutmuşum çok gemiş olsun öptüm bebişini..

QUOTE]
sağol cnm

Allah kolaylık versin cnm sanaŞeniz

kızlar gusül abdesti alınmadan bebek emzirilir mi demiştik ya,konuyla ilgili forumda şöyle bişey buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/199821-gusul-abdestsiz-bebek-emzirilir.html

Sağol teyzesiii :))) Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlaasın inş., klimayı açmadım ama soydum oğlanı uyuyo cıbıl cıbıl badisi var sadece, bende o uyurken etrafı topluyorum, hmm linke bi göz atayım bende sağol cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim kız uyanmadan biraz evi toparlayalım annemle,boş bir oda var oarayı fena dağıtmışım:kedi:
sonra yine sakin olursa zeynebim gelirirmopuyorumnanaktan

benim kız uyanmadan biraz evi toparlayalım annemle,boş bir oda var oarayı fena dağıtmışım:kedi:
sonra yine sakin olursa zeynebim gelirirmopuyorumnanaktan

Kolay gelsin cnm, benimde bilgisayar açık duruyo, gelip geçerken okuyup yazıyorum :)))

kızlarrr ben geldim eşimin işyerindeyim
kızımlababasını ziyarte geldik
arabayı satıcaz oda benim üstüme olduğu için gelmemizggerekti
arabasız kaldık hemen alırız inşallah bi taneeCADIARZU

Hayırlsı olsun cnm, daha iyilerini alırsınız inş.

vericem bende nurtencim hiç itmiyor yavrum diliyle bitince yalanıyor sağol canım.

Sağol burcucum

cnm iyi yaparsın bi 90lık yap bakalım ver hepsini yerse mışıl mışıl uyur..

eger yine uyumazsa kesin dedesine çekmiş bu çocuk kesinkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun cnm..

havada güzel gezin biraz bizde akşama çıkıcz

Kızlar evi topladım,bardaklar birikmiş onları yıkadım, şimdi emişiyoruz kağanla, uykum var benim yaa, gece 2 saatte bir kalkıyor, bununda emzirip gazçıkarıp uyutma harici anca 1 saati bana uyku oluyor, nedense gündüz daha uzun uyuyo kızlar, sizin uykular ne alemde

Kızlar tavsiyeniz üzerine ben aşağıya inmeye kara verdim 30 dk oturur çıkarım bi bahaneyle sağolun opuyorumnanaktan

Burcucum suyu ben minik suluk gibi biberonu onla veriyorum neticede azcık bişey ben bir yada 2 seferde veriyorum tadı farklı olduğu için bırakmaz hiç meraklanma.alkisalkisalkis

Back
X