cnm benım hayırlı olsun..cok cok gecmişolsun..ii hade hersey gırmiş yoluna uykusuz gecelkere gunlere hosgeldın sende..bıyerden sonra pess edıyon kıss...:umursamaz:
ay bacım nolcak bu uykusuzlukk yafss:bbo:benımkıde aynı gun boyu 4 5 saat anca uyuyo uykusu var gosler kapalı ama sureklı mızıklıoooo:uhm:bende yenı uyuttum bakalım artıkkk uyanmaz inşallahhhh:Saruboceq:max 12ye kadar uyudu uyuduuuuuu sonra nöbett genekafamçokkarıştıkı bıde senınkıler ıkı tane...sabır bacım duzelcek inşşşş:Saruboceq:
anason cayımı ayy bende baslıcam yakında....benımkıde pek bı enerjıkkk bende sasıorum falla:kedi:
maşallah kıs kırkbınkere tosuna....pek şeker yırım ben bunu ....gamyoncuiremsu
ayy kıslar oldum bıttım falla.benımkı bugun sabah altıdan bu satate 4 saat anca uyudu yafs...:bbo:bende bıttım ewdede temızlık vardı anneme bıraktık eşimle ewı bızde oglan uyurken uyumaya kactık teyzeme ııkıde gıtmışım orda bı uyandı pır uyandı yahu anca sallayarak uyuttum ..guya alışmıcaktı sallamaya başedemeyınca salladım falla..bazen sabrımı zorluo kızlar ya..hiç durmuyooo benımkı..sureklı meme ıstıo emio kusuo emio kusuoooo:1no2:ben holllanda ıneklerı gıbı goğüsler tum gun fora...bıde kaynanam burdaydı ya kucaga alıştırkdı hatun ayy sınırrr
klava:şimedi durduramıorum oglanı....ya kucak ıstıo yada emzırme mınderınde ewde dolanmak ıstıo ağzında memeyle..oto koltuunda sallmadan duran cocuk kaynana gıdınce durmaz olduuuu..ay tuvaletımı bıle yaptırmıo kıs bu haylaz oglan bana ewde yalnızken cınnet gelıo kımı zaman...sabır dıorum geccek ama hiç geccege benzemıo kızlar yaaa..eşim wardıyalı calışıo,annem herzaman yanımsda kalamaıo malum....tez zamana gecer dıe dua edıom hergunnn..40 a az kaldı da bızımkı yaklaştıkca daha mızmız oluo sankı:gitme:sızden ne haber?40 cıkanlar duzeldımı kuzucukların nuykuları kızlarrrrr:uhm:
az once salladım ayağımda ılk defa uyuduydu yastığın ustunde hemen wc ye kostum kız gelene kadar benımkı donmuş ya yastıgın ustunden..sırtustu bıraktıydım geldımmde yuzukoyun yatar buldummm:roflol:yuzunu ortmustum benım badimle(koku ıstıo bıde benımkmkı benım atlet badı olmadan cıkk yok uykuuu:roflol:)ay onuda almış elıne kapanmış ustune....kaydirigubbakcemile3kopardı benı yaaa:roflol: