• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

bende dah su vermıyorum sadece anne sutu verdıgım için ma gecen gun esım verelım içi yanmıstır dedi dedim erzurumda bu havada ben bile susamıyorumkı o susasın dedim

Esracım biz colinox diye bi gaz damlası kullanıyoruz, oldukça rahatlattı, günde 3 sefer 10 damla kaşığa sıkıp veriyorum

Semracım göğüs kalkanları uzun süreli kullanılamıyormuş cnm, ben o sebepten almadım, avent in yıkanabilir göğüs pedlerinden aldım, memnunum, 1 pk te 6 tane var cnm, tabi yedekte göğüs pedide bulunduruyorum acil olunca kurumasını bekleyemem diye

Cnm Allah analı babalı büyütsün inş.

Kıııııız kağanda gülüyo böyle ama hiç foto için yakalayamadım, tü tü tü maşallah yakışıklımıza :))))

Oyyy saçlara bak, maşallah delikanlıya :)))

canım yıkanabilir hiç duymamıştım kaça ve nerden aldım canım ecanelerde bulabilirmiyim? bide gğüs kalkanını ben hani bir defa alır hep onu kullanırım diyordum demek öyle değilmiş:uhm:

imdattttttt kızlar bu cocuk uyumuyor ben de sizin kervandayım sabahtan beri bebek arabasıyla evde dolaşıyoruz.

kızlar selam nasılsınız valla sıcaklardan duru hanım uyumuyor bunaldı valla gecede hiç uyumadı sizler nasılsınız ben çok yorgunum
marlyınım maşallah bebişine
birsencim sen nasılsın canım bebişler nasıl
pınarım tülaycım sibelcim cerencim fulyacım aysuncum ayşecim marlyıncım knk artık görüşemiyoruz nasılsınız yiyenlerim nasıl
herkes iyidir inşallah:nazar:

slm kızlar!
doğumdan sonra uzun bi süre çevrimdışı oldum.
benim kız glmeyince artık drum daha fazla beklemeyelim dedi ve 40+5 haftalıkken 29 mayısta sezeryana girdik. iyikide girmişiz bizimki kakasını yapmş şükürki yemeden çıkardık.
mayıs kuzularının en tontişi benim kızım oldu galiba. tam 4330gr ve 54cm doğdu. içerde büyümeye devm etmiş bizim sıpa.
çok güzel bi sezeryandan sonra kabus dolu günlerim başladı. 2. gün ayaktaydım sürekli. çocuk dru mama vermeyeceksin emzireceksin diyince bende boş boş emziriyordum. kuzum nasıl çığlık çığlığa bağırıyordu. dayanamayıp 15 cc kadar mamayı şırıngayla veriyodum ama ne mümkün durması. sözde biberona alıştırmayacakmışım. birde hemşireler gazı vardır deyince bide sırtına vurup eziyet çektiriyodum.
2. gün eve geldik hala durmuyor çocuk. eşim mama aldı geldi biraz içirdik rahatladı. tabi yine azbişey. benden hala süt gelmedi tabiki. sağmaya devam ediyorum aralarda.
4. gün kızımın ateşi 38+7ye çıktı doğru sağlık ocağına gittik. oarasıda acil çocuk hastaneisne gönderdi. saat 5'de hastaneye gittik. sabah 5'te çıkabildik ancak. hiç dikişlerimi filan düşünecek durumda değildim sürekli ayaktaydım. kzım açlıktan sukaybına uğramş. kilosu 3800'e düşmüş. ordaki drlar niye bukadar ısrar ettin anne sütü diye çok kızdı. walla annem ve kayınvalidemde alışır mamaya diye bitürlü vermediler sinir oldum.
kızım o gece tam 3 şişe 120lik mamayı biitirdi. diğer 3 günl yine hastaneye gittik kontrol için. kimseye güvenemediğim için bende gidiyodum herseferinde. tahliller çişini yapmasını beklemesi derken en eerken 4 saatte eve gelebiliyouk.
6. gnde göğsümün şişliğinden dayanamaz bi hala gelince bu seferde kendim için acile gittim. dr bişey yok çocuk emmiyosada sen sağmaya devam et gelecek iltihap yok deyince ben rahatladım ve sabahında sütüm gelmeye başladı.
kızımda pek hevesliydi hiç pes etmedi memeyi bırakmadı. şimdi sadece sütümü veriyorum. yetiyor sanırım çünkü günde en az 7-8 defa bezini değştiriyorum ve çoğunda kakasını yapmış olyor.

kızlaar çok uzun oldu ama kusura bakmayın. şimdi şükürler olsunki rahatladım. uykusuzluk filan hiç gözümde değil yeterki iyi olsun.

cnm çok gecmiş olsun..evet ilk günler bende yasadım çok zorduuu..allah analı babalı büyütsün...

selam bacılarım artık hıc ugrayamaz oldum buralara benım ıkızler gunduzlerı hıc uyumuyorlar sabah 8 de kalkıp gece 11 de yatıyorlar kızım gun ıcınde bazen kucamda 5 dk uyukluyor o kadar gecelerıde saat bası ayaktayız yorgunlukdan bayılmak uzereyım
yarında karma aşımız var ateş yapıyormuş 3 aşıyı bırden olucaklar ınsallah rahat atlatırız sızlerde henuz bu aşıyı yaptıran yok galıba

allah kolaylık versin cnm sanaaa...

işte kızlarr buda benım haylaz yaramaz oğluşummmmm:ecrin_bebek:
annesını aşkısııııııı:nazar::nazar:

maşallah cnm ...

Kızlar ben bunu yan yatırmıştım bi bakın hele ne hal almışşşş yaramassskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];7522974 .!.:
bizde böyle uyuyoruzz:asigim:

burcucum hoşgeldin bitanem oğluşun çok tatlı maşallah

bu arada kızlar doktor bana 8 aya kadar yan yatır dedi başını bir o tarafa bir bu tarafa sırt üstü yatırma dedi kafa tası yamuk oluyormuş bilginize

sibelcim uğraşmışsın bitanem sağolasın

evet cnm bi sağa bi sola yatırıyorum ben..

buda benım oğluşum inş olur

buda banyo keyfımız suya bayılıyor

anaaaam:))) maşallahh

Oyy yirim ben onu maşallah :))) tompik tompik :))))

saol burcu teyzesı bız bıraz pasaklıyız devamlı kusmuklu gezeriz kilo almasa tum yedıgını kustugunu dusuncem[/QUOTE]

merhaba kızlar geçmişe bakamdım annemdeyim kardeşim pc 2 gün götürdü bugğn bende çocukları götürüyom doktora alişim yemek yemiyorr ağlıyor cıyak cıyakk

inşallah bişeyciği yoktur cnmm

imdattttttt kızlar bu cocuk uyumuyor ben de sizin kervandayım sabahtan beri bebek arabasıyla evde dolaşıyoruz.

ahh cnm allah hepimize güç kuvvat versin..:)

kızlar bugün 27 günlüğüz bir hesap yaptım 160 tane bez harcamışız:1shok::1shok: bırt dese çocuğun altını açıyorum düşünün genede pişik oldu:kızgın: Allahtan şimdi düzeldi birde eşim bana çocuğun altını sıksık açmıyorsun diyor çok bilmiş ya herşeye kaışıyor:oklava:

kızlar selam nasılsınız valla sıcaklardan duru hanım uyumuyor bunaldı valla gecede hiç uyumadı sizler nasılsınız ben çok yorgunum
pınarım tülaycım sibelcim cerencim fulyacım aysuncum ayşecim marlyıncım knk artık görüşemiyoruz nasılsınız yiyenlerim nasıl

cnm cook sağol bız cok iiyiz valla bende bebekle ugrasmak dısında evde hıcbısey yapmıyorum senın evde baskalarıda oldugu için daha cok yorulyosundur

Kızlar feci uykum var ya, çok halsiz kaldım, kağanda huysuzluk yapıp duruyor, büyük ihtimal sıcaktan yapıyo, memeye yapışık geziyo, kucağımda 5 dk kuş uykusu uyuyo sonra uyanıyo, al başa bela... böyle zamanlarda annemi çok özlüyorum ya gitmeseydi biraz daha dursaydı şimdi o oyalar ben uyurdum diyorum...
aynencanım benim kız da öyle:sinifsinif:
Kızlaaaaaaaaar hadi biriniz bana yardıma gelin (iyice umutsuz vaka oldum :((((
kız kelin ilacı olsa kendi başına sürer di mi ya:roflol::roflol:
odayada iki sinek girmiş vızıldanıp duruyolar tepemizde, sinir bi durum
ay canım ya bizde de vardı bir tane tam uyuttum zeynebi baktım mıkırdanıyo gitmiş zeynebe konmuşÇok üzgünüm çoook uyuz hayvan hemen balkonu açtım kovaladım:mymeka:
Sıkıntıdan tek başıma geyik yapmaya başladım topicte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi bari bebek arabasında duruyor bağırmadan bizim ki onuda durmuyor ya,sürekli kucakta durmak istiyorzemuszemus
kızlar bugün 27 günlüğüz bir hesap yaptım 160 tane bez harcamışız:1shok::1shok: bırt dese çocuğun altını açıyorum düşünün genede pişik oldu:kızgın: Allahtan şimdi düzeldi birde eşim bana çocuğun altını sıksık açmıyorsun diyor çok bilmiş ya herşeye kaışıyor:oklava:

oy maşallah,erkekler işte bildiklerinine de karışıyor bilmediklerine de:mymeka:

dscf0081f.jpg

kızlar bizim cimcime duru :nazar::nazar::nazar:

Kızlar kağan uyudu, bende sızdım anında, şimdi cvp yazabiliyorum

burcucum evet malesef haftada 2 gün geliyorum işe çok zor oluyor bebişimi bırakmak.allahtan anneme bırakıyorum içim azda olsa rahat

Allah sabır versin cnm, ben bi sefer 2-3 saat ayrı kaldım kağanımdan kokusunu bile özlemiştim hemen sarılıp koklamıştım,Allah sana sabır versin, ama işin güzel tarafı annern bakacak, fıstık gibide bakar yani
burcucm yalnız degılsın bız varız hihoyyyt

Sağol cnm benim :)))Şeniz
cnm dogru orası cok scaktır ben erzurumda suan gunduzun ufo yakıyorum sıcagı cok özledim
cnm sizin ordakı askeri hastane buyukmu burdan izmir yada mugladakı hastaneye istemeyi planlıyorum sıcagı cok severimde

Sen hemşiresin o zaman, burdaki ask. hast küçük,aksazda,lojmanın içinde,izmirdekini bilmiyorum cnm

Son düzenleme:
160 tane mi?:1shok:biz bir ayda 98li mega paketlerden 1 tane bitirdik. bazen 6-7 saat değiştirmediğim bile oluyor. 2 kakasını birleştiriyorum çocuğumun. ama hiç pişik olmadı çok şükür. ama ben krem kullanıyorum sürekli. pişik önleyici. o çok iyi geldi bebeğimin popişinekaydirigubbakcemile3 sende dene canım.
dscf0081f.jpg

çok şeker maşallah canım! gittimi kaynanatör?
yazıyoruz sana ama geçmişi okuyamıyorsun heralde.
kızlar bende su resimli takvimden istiyorum ama yapamadım ya kim yaparki
canım yardım edebilirim sana. bana fotoğraf ve bilgilerini göndermen lazım.opuyorumnanaktan

cnm bızde 57 gunluguz 2 tane prımanın 98lıgını bıtane babystarın 66lıgını bıtane evybaby nın 56veya 66lık olabılır btırdık sımdıde huggıese basladık ilk baslarda bende senın gıbıydım sımdı artık 5,6 saatte bır degıstırıyorum

bende dah su vermıyorum sadece anne sutu verdıgım için ma gecen gun esım verelım içi yanmıstır dedi dedim erzurumda bu havada ben bile susamıyorumkı o susasın dedim
Cnm valla doğru demişsin, gereksiz yere verincede sudan verdiğin miktar sütü almıyormuş, tartısı eksik oluyomuş bu yüzden bide ishale veriyomuş bebeği, sıcak değilse boşver

canım yıkanabilir hiç duymamıştım kaça ve nerden aldım canım ecanelerde bulabilirmiyim? bide gğüs kalkanını ben hani bir defa alır hep onu kullanırım diyordum demek öyle değilmiş:uhm:

Cnm ben int. ten aldırmıştım ama baya oldu alalı siteyi unuttum,25 - 30 civarı bişeydi, içinde fileside var makinaya atmak için, google dan bi arattır sen istersen çıkar kesin

aynen canım sabahtan beri uyumadı ve çok ağlıyor hep kucak istiyor

Anaaa bugün herkes aynı

biz 2 tane 98lik 2 tane 66 lık bitirmişiz prima...şimdi 3. 66 lık açık hesap kabarık yani, bizde 37 günlüğüz

aynencanım benim kız da öyle:sinifsinif:

kız kelin ilacı olsa kendi başına sürer di mi ya:roflol::roflol:

ay canım ya bizde de vardı bir tane tam uyuttum zeynebi baktım mıkırdanıyo gitmiş zeynebe konmuşÇok üzgünüm çoook uyuz hayvan hemen balkonu açtım kovaladım:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi bari bebek arabasında duruyor bağırmadan bizim ki onuda durmuyor ya,sürekli kucakta durmak istiyorzemuszemus

oy maşallah,erkekler işte bildiklerinine de karışıyor bilmediklerine de:mymeka:

Ayy hakikaten gıcık hayvanlar ya.. bide eşek kadar karasinek ikiside, sineklik alıcam çat çat öldürücem artık napalım kağanımı ısırmasınlar

dscf0081f.jpg

Maşallah maşalllah :)))
kızlar bende su resimli takvimden istiyorum ama yapamadım ya kim yaparki

Ben yaparım cnm, özelden resimle yazılarını gönder yapayım

Son düzenleme:
Back
X