Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fulya aşıdan dolayımı ateşlendi cnm bi ılık duş aldır habirede fitil vermeyok kızlar fitilim evde.eşimde her zamanki dısardaaaaa
yalnızım çıkıp alamıorum hiç bişey![]()
ağlıcam sinirimden
iyigeceler benim kızda uyusa bende yatsam ama hiç uyku yok gözlerinde fal taşı gibi mübarek:umursamaz:neyse benmkıde yatıyor bende yatam barı dungeceden berı zaten uykusuzumm
HERKESE İİİ GECELER KIZLARRRR
selam kizlarrr a.s.
bugun annemler vardi..giremedim nete..ay hamaratliğim üstümdeydi :) kaç çeşit yemek yaptimtürlü,köfte,makarna,buzlu pasta,üzümlü kurabiye..hatta erik hoşafi bilem yaptimmm :))
esencim fulyacim cok gecmiş olsun kizlar a.s. sabaha kadar ölçün sıksık..ilacin etkisi gecince gene firlayabilir Allah muhafaza..ateş bu bişeye benzemez :S
ay geçmişi okudumda cocuklarin ateşi dişinda bişey kalmadi aklimda..daha dogrusu ateş kelimesini görünce silindi kafamdan :) inşaAllah ikisininde düşer..
aysegülcüm bende ekledim canim senitubali olan
![]()
kızlar inanmıycaksınız ama yazın ortasında grip olduk ailecek yaaa.çok fenayım başım ağrıyo gözlerim acıyo genzim sızlıyo.bebekte tatlı tatlı öksürüyo ya napcam ben hadi ben neyse bebeğiminki ilerlemez inş.sabah bikaçdefa öksürdü üstünü felan sardım iyice şimdi iyi..yok yok kızlar ben tek bakmayı beceremiycem galiba annem ne güzel giydiriyodu kzıyodum çok giyidiriyosun diye birden soydum çocuğu üşüttüm heralde senağlama işin garibi kış boyu hastalık yüzü görmedim çok şükür yazın ortasında olcak işmi yawwkafamçokkarıştı
Ay ben de aldım ondan çok şirin ama eve gelince ben de aynen senin gibi sinir oldum [k] {n} [k];7695203 .!.:eee izmirli nede olsa..
su için bşberon aldım küçücük veenin 30cclik hemde alıştırma bardagıymış ama geldim kaynattım
megersem kapagı yokmuş sinir oldum biberon emzigi açıkta yani ya bi dünya aparat var içinde ama kapagı koyamışlar... herşeyi iyi marka alıcan ya olmuyo bişeylik çıkıyo işte...
hülyacım dr a sordun mu ne zaman geçermiş bu durum peki?biz geldikk kızlarr ..ama canım çok sıkın yaa ...
pikniğe gitmiştik eve geldik az önce kızım öyle bir kustuki ilk defa öyle bişey gördüm resmen tazdikli suyu açmışsın gibi bütün miğdesini boşalttı çok korktumm bütün üstü başı koltuk yastığı alt açması her taraf battı onlar önemli değil tabide korkusu yetti bir anda panik yaptım bu durmayacak mı diye elim ayağım hala titriyor yaasenağlamasenağlamasenağlama ben azalır diye beklerken git gide artıyor sanki yaaa senağlama okadar dr a götürdüm hepsi normal dedi napcam böyle çok üzülüyorum kuzucuma yaa yediği hiç miğdesinde kalmıyorr senağlamasenağlama
iyiakşamlar kızlar bugün allaha şükür kırkımızı çıkardık ama bu kırk gün benim için kabustu yinede şükretmek lazım sezeryanım çok sorunlu geçti ameliyattan sonra 15 gün ödemli dolaştım vaajinam kocamandı belden aşağım morardı sonra bir gece mide ağrısıyla uyandım istifra sabaha kadar baktım olacak gibi dğeil hemen acile gittik doğum yaptığım hastaneye film kan tahlil derken akut batın denildiyani bağırsak yapışması hemen ameliyat dediler daha ameliyattan çıkalı 20 gün olmuştu nasıl ameliyat olurdum tekrar ağla ağla öldüm hast çıkarmıyolardı beni imza attım çıktım ertesi gün devlet hast gittim genel cerrah baktı ve amlytlık bi durum yok dedi allahıma bin şükür özel hastaneler para için yapıyolar işte bugün çok şükür kırkımızı çıkardık ama şimdide idrar yollarımda şiddetli yanma var sistit olmuşum galiba doktora gittim idrar tahlili yaptı antibiyotik verdi ama idrarımdan kanda geliyo normalmiki bu valla bu süre içinde şunu öğrendim hiç bişey için kendinizi üzmeyin herşey olucağına varıyor en önemli olan şu hayatta SAĞLIK sağlığınızın değerini bilikn ve allahımıa bin şükredelim bizi çocuklarımızdan ayırmasın die.
valla cnm gözüm yok maşallah ne güzel uyuyo senin kız benimki capitolde beni rezil etti,girdiğim her mağazada zaten iki bebek mağazasına girebildim herkes bu çocuk aç cnm git emzir diyip durdu halbuki ben yeni gelmiştim emzirmeden.Seninki kaç günlük oldu şimdi belki benimki daha küçüktür ondan olabirmi acaba diyorum..Bide bugün sbahtan beri sağ göğsümü verince sinirleniyoo acaba sütümmü yok diye sıkıyorum süt geliyo diğerini verince susuyoo neden olabilirki?
günaydin tünaydin kizlar a.s.
ay kizlar dün bi tuhafti ya..neye elimi atsam bişeyler oldu..
aksamüstü anca kalkabildim yerimden..dedim önce bi pasta yiyeyim :)) buzluktan cikardim …
ay neyseki atlattik dünüyagmur yagdi..bende rahatladim hava gibi :)))
Teyzoşlarım günaydınnnnn a.s.
Ben uyandım, altım değişti, annemi emdim, gazımı çıkardım size bi günaydın diyeyim dedimmmm a.s.
[/QUOTE]
Çok güzel pınarcım ya maşallah
afferim uslu kuzucuk uyutma anneyi maşşallaaahhuymucam banane bananeee:)))
ooo teyzoşlarda warmış burdaaaa...annem yorgun uyumuyom ama yaramaslık yapıp aglamıomda heheeeea.s
Kıvılcım borada her zaman durmuyor keyfi yerindeyse biraz avutuyorum orda belki 1 ay sonra daha cok anlar sallanmaktan tatlım.Bende arabayı kurdum eve balkona cıkarıyorum evde gezdiriyorum işte.
Ben herseyi süte bağlar oldum galibi sütüm olmadığı için huzursuz diyorum.Deli olucam ya rüyama bile giriyor.
Yeni birseyler yapıcam bu süt için ben ya olmak zorunda.Her saat sağıcam yine yara olsada heryerim.
Bu saatten sonra olurmu kızlar
Geçmiş olsun canım. Ateşinin düştüğüne sevindim. Biraz geç oldu gerçi ama…inşallah ya başıma ağrı yapıştı uyudu şimdi birazdan yine bakıcam geçmezse soğuk kompres yaparım o da olmadı dr a inşallah düşer yaaa
[k] {n} [k];7782097 .!.:esen fitil etki edene kadar bekle cnm.. öfff ya üzüldüm bak
ya bide BENıM KIZ SÜREKLı ELLERıNı YUMRUK YAPIP ELLERıNı EMıYO YA NE YAPSAM ENGEL OLAMIYOM HERYER SALYA TÜKRÜK ÜRETıYP SÜREKLı ANNEM DıYOKı ELLERıNı BAGLAYALIM UNUTUR DıYO HATTA BAGLADI TÜLBENTLE BEN ÇÖZDÜM YRN DOKTORA SORACAM NEDEN ACANBA???
BEN ÇEKıYORUM ELıNı O AGZINA GÖTÜRÜYO OYUN GıBı:)))
BENDE BURCUYU SORACAKTIM AZ ÖNCEDE GÖRDÜM BURADA GıNE KAYBOLDU HAYIR OLSUN ıNŞ.???? HABER ALAN VARSA YAZSSIN MERAK ETTıM..[/COLOR]
ankakuşuuuu:kedi:kızlar meltem kim beni eklemiş faceden hangi rumuz yani
valla iyi olmaya çalışıyoz. şu bikaç gündür çok zorluyo beni zaten ondan birikti mesajlar da. kucak çocuğu oldu benimki galba yaakafamçokkarıştıHoşgeldin ankakuşuum..Şimdi iyiz çok şükür düzeldik.3 gün sürdü neyseki atlattık. Sen nasılsın bebek nasıl?
ankakuşuuuu:kedi:
valla iyi olmaya çalışıyoz. şu bikaç gündür çok zorluyo beni zaten ondan birikti mesajlar da. kucak çocuğu oldu benimki galba yaakafamçokkarıştı
sgol cnm geçmiş olsun tmm cnmda cok cok emiyo ya bazende baş parmagını yakalıyo nasıl çekiyo anlatamam bişi gelmeyincede basıyo çıglıgıkaydirigubbakcemile3oh gezmişsiniz maşallah sizeee
düştü canım ya 1 saat sonra tekrar bakarım
başım ağrıdı yavs ne zormuş
benimki de yapıyor o işi canım bu ayın özelliği o ellerini tanıyor bu ay
fulyacım fitil ver çok etkili uyutuyor daa
eet çıktık kalabalıktık iyi oldu cnm ya..nurten cnm h.g ne güzel gezmelerede gidilmişş :))
bacım bırak çocuk emsin parmağını bu aylarda yaparlarmış benim kızda emiyor ama öyle çok tükürük salgılamıyor ..netten çocuk gelişimi 3. aya bak orda yazıyor cnm ...
bende emzik veriyorum ama almıyo zillikaydirigubbakcemile3 içim rahatladı bi tek bizimki degilmiş:))))cnm hosgeldın gezmelerdymıssınız yınea.s
cnm o ellerın yumruk yapıp emmebızımkındede had safhada normal bısıy herhalde ben bazen cekıp emzık verıyorum isterse alıyooo
burcu cnm msj yazdı kagan ishal olmus 5 gundur gecmemıs onla ugrasıyomus bende cok merak etmıstımm
kız arasana kocanı hemen bulup getirsin çocuktan daha önemli ne var hemen ara gelsin sorumluluk ver adama ya bu ne rahatlık ay senn kocana ben varya..yok kızlar fitilim evde.eşimde her zamanki dısardaaaaa
yalnızım çıkıp alamıorum hiç bişey![]()
ağlıcam sinirimden
4-5 saatte bir 90cc veriyom. Ve iki saatte bir emziriyorum gece sadece emziriyorum. Yukarda da anlattım zaten. Dr dediki: bebeğin kilosu çarpı 150 eşittir gereken mama miktarı. Yani bebek 4 kilo ise 4x150=600ml. Sütün tahminen ne kadar geliyosa üstünü mama ile tamamla istersen. Ama en iyisini dr un söyler bence
afferim uslu kuzucuk uyutma anneyi maşşallaaahh
Olurmuş canım hiç saati yok bunun. İki saatte bir emzir ya da sağ. Isırgan çok iyi geliyo. Isırgan çayı, tohumu ne bulursan. Bir de hipp’in çayı iyi. Bana humanadan daha iyi geldi. Bir de feyrouz gazoz. O da malt içeceği olduğu için iyi geliyo aklında bulunsun.
Bence geç değil. Ben de kendi savaşımı vermeye çalışıyom işte
Geçmiş olsun canım. Ateşinin düştüğüne sevindim. Biraz geç oldu gerçi ama…
Benim dr bırak emsin dedi. Emme bebeklerde reflekstir her an emmek ister. Bu aç olduğunu göstermez dedi. Karnı ağrıdığında falan da emmek istermiş. Emzik vermek daha kötü dedi. Ama çocuğu böyle gören de aç olduğunu söylüyo hep sinir oluyom..(
hiç üzülme canım eğer ateşi 38e çıkarsa acili ara. Hastaneye götürmeseler bile gelip tedavisini evde yapıyolarmış. Benim ananem hastalanmış bir gece gripten dedem ambulansı arayıp yaşlı olduğunu ve dışarı çıkamadığını anlatmış. Gelip bakmışlar tedavisini yapmış gitmişler ertesi gün de kontrole gelmişler. Gerçi bu olay istanbulda oluyo ama eminim burada da sana yol gösterirler. Şimdiden paniğe kapılıp üzülme ayrıca belki de ateşi daha fazla yükselmez…
cnm ben orayı hiç bilmiyorum nasıl gelicem?kızlar esenle hülya kayıp yine ama ben birkez daha diyeyim buluşma metroprtta
saat 1.30 la 2 arası yemek katında olsun burgerin önünde bekleşelim
gelenler kimler şimdi
esen
hülya
böcek
dırım
ayşegül
semra
knk
okeymidir kızlar