2009 Mayıs Anneleri

böcek cnm gelemiyormuşsun sağlık olsun inş başka zaman tatlım ..bizde seni tanımayı çok isterdik ama hayırlısı buymuş...

hülya cnm yarın benim çocuk dok.randevum erken sorarım ama biz ömere ultrason çektşrdik yumurtalıklarından ssk lıya 88 verdik....

kızlarrr benim yapıştırma olmuştu dikiş yerim o yüzden yara vs. dikiş olmadıı

ağdadan korkuyorum olmaz olmaz beni bulurrr .....krem üzerinde acık yaralar için sakıncalı diyorr

bugün yapacam yaawww ağda ve jilet zorr göbüşden ötürü sekiz ooluyorum

yarın doktorada soracam tabi

böcek cnm gelemiyormuşsun sağlık olsun inş başka zaman tatlım ..bizde seni tanımayı çok isterdik ama hayırlısı buymuş...

cnm inanki bnde çok istiyordum ama olmadı dediğin gibi sağlık olsun bu tarafa gelirseniz bana beklerim mutlaka bnde tanışmayı çok istiyorum hepinizle ferda bnm adım yine söyliyimde aklınızda bulunsun :dance:

ya kızlar evt anadolu yakasında buluşma olursa bende gelirim
önümüzdeki haftada anadolu yakasında buluşalım bende tanışmak istiyorum

birsencim unutma mutlakada sor cnımm ya olmasa orda çektiririm ...saat kaçta gidiceksen bana çağrı at eger uygunsa fiyatı hemn orda çektiriyim ...

ağda olayındada korkma cnm bizim dikişlerde yapışkanlı am hiç bişi olmadı şükür hem dikiş yerine çok fazla sürmüyolar ağdayı ...

esencim benim tel.sabahları kapalı olur genelde ama saati 9.30 ayarladım benim bücürde uyandırır mutlaka o saatlerde açarım tel.i cnm haberin olsunn :)

anacim bu ne ya içim karardi valla :s ya kizlar boşanmak öyle kolaymi..evlenmek kolay,boşanmakta kolay ama yuva kurmak zor iş..elbette bunun için iki tarafinda cabasi gerekiyor..ama hepimizde biliyoruzki kadinlar cok daha fazla caba harciyor..fitratimizda böyle herhalde..cocuk olmasa bosanin hayatinizi yasayin derdim..ama cocuk olunca cok sey degisiyor..

evet kavgali gürültülü bi ortamda büyümesi kötü bişey..ama boşanmiş bi ebeveyne sahip olmakta cok zor..hele kiz cocuklari için bi kat daha zor..cok cok iyi düşünün kizlar..elinizden gelen her cabayi gösterin derim..kocalariniz için degil evlatlariniz için gösterin..aile terapistlerine gidin,objektif olabilcek bi büyügünüze danişin,boşanmiş birileriyle konusun vs vs..he herşeyi gercekten denedim yaptim diyorsaniz hayirlisi olsun..

oh yarin bulusuyor bizim cadilar he :) bolbol foto isteriz ona göreee :))

anadolu yakasinda bulusmaya gelince..bence biraz daha bekleyelim..hem cocuklar büyüsün biraz daha hem herkes su tatil işini bitirsin evine dönsün ;) kocaman bi bulusma yapalim :D anadolu avrupa herkescikler gelsin ;)

efem bize gelince..biz evdeydik bugun :) sabah cok komik bi haldeydim :D ayagimda kizimi sallarken elimede kahvaltimi aldim :D o halde bide film izledim :)) heryerim ayri calişti yani :D annelik bunlari gerektirmeye basladi artik :D

yarin annemle ahbabimiz bi abla gelicek bana..oyuzden temizlik yaptim bugun..buzlu pastami yaptim..bu sefer üzümlü seftalili yaptim..bakalim nasil olcak :D üzümlü tereyagli kurabiye yaptim..cok güzel oluyor o da :D bugunlerdeki buzlu pastadan sonraki 2.favori tatlim :D yarinda patates salatasiyla börek yapcam bitti :D yabanci yok zaten :D

ay bugun cok sicakti ya..yagmur nemi arttirdi iyice..kac kere dus aldim gene terledim..

bu cd işe yariyormu yaramiyormu anlamadim gitti ya..tam diyorum işe yariyor 2.kerede hiç işe yaramiyor..

ay uykum geldi felaket..namaz kilip yatayim..bu kizin sagi solu belli olmuyor..uyanmadan uyumak lazim :D

öptüm hepiniziii a.s. yarin herkes için güzel bigün olsun inşaAllah ;)

tamam hülyacım

ya benim kız dün bütün gece uyudu 9.30 da bi yattı kalkmadı bi daha bugünse 8 den beri uyaık daha yeni eşim uyuttu uyanmazsa bende yatacam
iyi geceler

günaydınlarr askam bende 1 de yattım duş.vs.uğraştım sonra çocukları alıp geçtim yatak odama aman ya yatağımda eyrelti yatıyorum veletelrden birbirimizden uzağz ama ben genede uçta yatıyorumm....
gece 1 de mama verdim veltlere yemediler uykudan kalkıp sonra gece 3 de mıkır kıkırlar birine mamayı ben yaptım diğerine kocama kaldırıdım ömüşü yedirdim gazını aldım altını dğiştiridm alişi aldım kalan yarım ammayı yedir altını al gaznı al....yattım saat 7 ye çeyrek kala kaltıım karınları açtır diye ikisinede 150 cc yaptım ali daha cazgır hemen mamayı isityiyor beklemiyor bağırıyor neyse...alişi yedirdim herif 75 cc yedi yaa gerisini ağızından atıyor gülüyor ...oynuyo resmen benle sonra ömeri kaldırdım ömüşde uykudan yemedi oda 75 cc yedi .....şimdi ikiside uyuyor bende size yazayım kahvaltı yapacam annemi arayam kalksın annesini doyursun çıksın gelsin.........şu çocuklar uyanmadan kahvaltı edem yoksa hayatta yapamam ben ........

dün annesine gittik saat 3 gibi aman dedik biz mama almaya gidelim hazır buradayken anne sen çocuklara bak karınları tok dedik aliş uyuyordu ömer uyanıktı
yaa kadın biz gittik arkamızdan su vermiş çocuklara hemde normal içtiğimiz suyu
biz geldik çocuklara su verdim dedi bizimkide aa iyi etmişsin anacığım dedi....
ben hemen normal su mu verdin anne dedim evet dedi ben onalra kaynamış su veriyorum dedim
biliyordum ama yoktu .dedi ....hiçbişey demedim

ya sanki çocuklar su istemişde buda mecbur kalmış vermiş gibi
ben uyurken harclık vermiş 20 aliye 20 ömere ceplerine koymuş..
bizimki annnesine ellikere anne bize gel anne göderken götürelim seni
anne gelecekmisin anne h.içi geleyimmi kadın yüzkere yok gelmeyecem
kendimi ayarlarsan gelirim diyor yok bizim man kafa anlamıyor...
sonra dedi kaynanam oğlum benim düzenim başka ben hiçbişey yapmıyorum yatıyorum
hee bize gelirse tabiii hiçbişey yapmasa çocuklara bakacak kii ben hizmet edeyim
neyse bakalım gelecekmi gider ayak ............

offf bide bu hafta çanta hazırlığı var en son çocuklarınkini koycam bellli kıyafetleri var veletlerin kirlenir yıkanır neysee bakalım bugünden sonra hazırlarım aksam eve geldiğimde bi yemek yapsam ....bide çocukları babası oyalarken ütü çok iyi olacakkk

ayyyyyyyy hala buradayım yaww kaçarımm

günaydınnn bacılar
ohh buluşuyosunuz he ne güzel ben daha ankaradayım:(
salı yada çrşmba gelicez galiba
resimlerinizi bekliyorum bol bol çekilin bizde görelm
ya benim kız kendine uyku düzenini ayarladı
sabahları 8de kalkıyo paso uyuyo arada bi uyanıyo geri uyuyo
akşam üstü 7gibi kalkıyo
gece 11 e kadar uyumuyo
sonra ssat başı kalkıyo emiyo geri uyuyo
ya şöle deliksiz bi iki saat uyuyamıyorum
ne zaman düzelir korkarım böyle kalıcak