2009 Mayıs Anneleri

günaydınlarr askam bende 1 de yattım duş.vs.uğraştım sonra çocukları alıp geçtim yatak odama aman ya yatağımda eyrelti yatıyorum veletelrden birbirimizden uzağz ama ben genede uçta yatıyorumm....
gece 1 de mama verdim veltlere yemediler uykudan kalkıp sonra gece 3 de mıkır kıkırlar birine mamayı ben yaptım diğerine kocama kaldırıdım ömüşü yedirdim gazını aldım altını dğiştiridm alişi aldım kalan yarım ammayı yedir altını al gaznı al....yattım saat 7 ye çeyrek kala kaltıım karınları açtır diye ikisinede 150 cc yaptım ali daha cazgır hemen mamayı isityiyor beklemiyor bağırıyor neyse...alişi yedirdim herif 75 cc yedi yaa gerisini ağızından atıyor gülüyor ...oynuyo resmen benle sonra ömeri kaldırdım ömüşde uykudan yemedi oda 75 cc yedi .....şimdi ikiside uyuyor bende size yazayım kahvaltı yapacam annemi arayam kalksın annesini doyursun çıksın gelsin.........şu çocuklar uyanmadan kahvaltı edem yoksa hayatta yapamam ben ........

dün annesine gittik saat 3 gibi aman dedik biz mama almaya gidelim hazır buradayken anne sen çocuklara bak karınları tok dedik aliş uyuyordu ömer uyanıktı
yaa kadın biz gittik arkamızdan su vermiş çocuklara hemde normal içtiğimiz suyu
biz geldik çocuklara su verdim dedi bizimkide aa iyi etmişsin anacığım dedi....
ben hemen normal su mu verdin anne dedim evet dedi ben onalra kaynamış su veriyorum dedim
biliyordum ama yoktu .dedi ....hiçbişey demedim

ya sanki çocuklar su istemişde buda mecbur kalmış vermiş gibi
ben uyurken harclık vermiş 20 aliye 20 ömere ceplerine koymuş..
bizimki annnesine ellikere anne bize gel anne göderken götürelim seni
anne gelecekmisin anne h.içi geleyimmi kadın yüzkere yok gelmeyecem
kendimi ayarlarsan gelirim diyor yok bizim man kafa anlamıyor...
sonra dedi kaynanam oğlum benim düzenim başka ben hiçbişey yapmıyorum yatıyorum
hee bize gelirse tabiii hiçbişey yapmasa çocuklara bakacak kii ben hizmet edeyim
neyse bakalım gelecekmi gider ayak ............

offf bide bu hafta çanta hazırlığı var en son çocuklarınkini koycam bellli kıyafetleri var veletlerin kirlenir yıkanır neysee bakalım bugünden sonra hazırlarım aksam eve geldiğimde bi yemek yapsam ....bide çocukları babası oyalarken ütü çok iyi olacakkk

ayyyyyyyy hala buradayım yaww kaçarımm

cnm bence korktu kaynanan ben şimdi bunlara gidersem iki çocuğa bakmak zorunda kalıcam sandı herhalde

kızım 2 yasına gelene kadar katlanabilirsem sonra iş bakar ve bosanırım diye düşünüyorum şimdilik... su an cok fazla seceneğim yok ne yazık kii... yada yılbasında piyango falan bana cıkarsaaaa:)))artık o zaman

Canım hakkında hayırlısı olsun ama yine de çok iyi düşünüo, iyi planlamak lazım bebişin için a.s.

herkese iyi pazarlar kızlar.dün çok sinirim bozuktu giremedim fazla.eşimden bez istedim dün dedim kremli evy baby al 1 haftadır sölüyorun ona alıştı bebek diye.o gitmiş bana canbebe getirmiş :oklava: bezi görünce tepem attı tabi bu ne yaa dedim şakamı bu ben bunu istemedim dedim.Ne dese beyenirsiniz oluşuna kıyamamış demişki oğlum en kalitelisini kullansın ondan onu almış kafamçokkarıştı meğer en kaliteli bez canbebe sanıyomuş gülermisin ağlarmısın yanii ne desem tersini yapıyo bu adam yaa kaydirigubbakcemile .Sonra o sinirimin üstüne bide birsürü misafir geldimi habersiz elim ayama dolandımı neyseki sevdiğim arkadaşlarımdıda biraz moralim düzeldi hemen pratik bişiler hazırladım atlattım onlarıdaaa. kaydirigubbakcemile2
Bu arada geçmişede baktımda dün heralde kocitolarla kavga günüydü herkes bozuşmuş kocişlerle şaşırdım yanii kaydirigubbakcemile3

Bacım adam iyisi sanmış napsın kaydirigubbakcemile3

ya kızlar acıl yardım gerek kanguru alcaz chıcconunkıler bayagı ıyı gıbı ama craftın bı modelıde boyun desteklı falan fıyatıda cok daha ucuz
kanguru kullananlar tavsıyelerınızı beklıyorum netten sıparıs vercez aksama da

Ben chicco'nun yan yatabilen baş desteklisi soft & dream modelini kullanıyorum çok memnunum a.s.

selam kızlar çok morelım bozuk dün çok güzel bı gun gecırdık ben kocam ve kızımla kızım 50 gunluk oldu ılk defa bı hafta sonu üçümüz yanlız kalabıldık eşim alısverıs merkezıne goturdu bızı gıyındık süslendık kızımla bındık arabmıza gıttık hersey cok guzeldıbana acayıp morel oldu eve dönüyodukkı arabanın bırı bızım arabaya sıfır yanasmıs bende bebekle zor zar arabaya bındım ama bu aradaa sırt cantamı dısarı bıraktım esım alır dıye meger oda görmemişmi kalmıs orda eve geldıkkı canta yok içinde cüzdanım bıraz para,eşimin evlılık yıldonumumuzde aldıgı küpelerımmafoldumben,kızımın göbeği (guya babasının mezun oldugu ıstanbul üniversitenın bahcesıne gömecektım) kızımın bıberonu esyaları gözluklerım hepsı gıttı cüzdanında kartım falan var ama arayan soran yok tabı
aksamdan berı dua edıyorum gerı gelsın dıye paraları altını alıp arasınlar dıye senağlamabı cantaya sahıp cıkamadım yaaffff:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inşallah ınsan evladı bulurda cantamı arar benı senağlama

Canım çok geçmiş olsun ya inşallah biri getirir çantanızı :çok üzgünüm:

fulya hikayeni az çok biliyorum tatlım inan aynı durumdayız bende boşanmanın eşiğindeyim eşimle şu anda 2 aydır arayıp sormuyor bizi kızım için çok üzgünüm babasız büyüyecek yavrum ama en azından o sorumsuz adamdan kurtulacağım artık bıçak kemiğe dayandı

Senin durum başından beri böyleydi canım. Hadi hamileyken seni görmedi de kızını görmemeye nasıl sayanıyor anlamıyorum :oklava:

kızlar az önce burcuyla konustum kaan ishaldi ya dünden beri hastanede yatıyormus kuzum...

Aaaa çok geçmiş olsun ya arayayım bugün :çok üzgünüm:

[k] {n} [k];7821881 .!.:
bi degişiklik yok galiba 1:30a esencim görüşmek üzere.. bizde dün dönence baktık bi model vardı şarkılı falan 80tl dedi pahalı geldi valla eşim dediki ben ona şarkı söylerim gerek yokkaydirigubbakcemile3

burcuyada çok üzüldüm bi iyi olamadılar ana ogul ya üzüldüm...

Bende alıcam dönence ya ama netten baktıklarım hep çok pahalı :uhm:

selam kızlar ben geldım artık buralarada ugruyamnaz oldum ıyıce benım bıdıklardan hıc fırsatım yok valla bırsencım masallah sana tatlım nasıl basarıyorsun merak edıyorum bende benımkılerı alıp sana gelcem bıraz ders ver kız bana

Aaaa Birso'dan özel ders al bacım kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben vajınal temizlik için hamişilkden önce ağda yaptırıyordum hamişlikde bu imkansız oldu sonrasında jilete geçtim bugünde tüy dökücü kullanacağım dikişin üzeride malum dolu süresem bişey olmaz sanırım kapanmış artık orası belli bile olmuyorr 3 ay olacak bana acill cvp verebilirmisiz

Valla ben ağdaya hamileyken başladım. En son doğumdan 2 gün önce yaptırdım. Şimdi bu ay yeniden başlayacağım alkisalkisalkis

herkeze selam bacılar valla gezmekten buraya yazamanz oldum hee az önce eve geldik sözde kendim için alış verişe çıktım ama kendime hiç bişey alamadım 6 takım gazel hanıma alındı yinee....tabi bunun uyku saatide kaçtı bir saattir ayağımda sallıyorum ama uyumuyor yafs.. yarında yokuz buluşma varr diye salı .Allah kısmet ederse evde oturacam yaw çok sokak karısı oldum hee...

esencim son durum ne bacımmm kocişin mi götürcek...

birsen canım medicalparkta kalça ultrasonu nekadar çekiyolar bilgin var mı akşam 5 te benimde randevu var avcılar medicanada..

seherimm bacımmm h.g seni buralarda görmek ne güzel..

ayy herkez kocişle papaz olmuşş ne iş yaw Allah hepinize sabır versin banada tabi :))

Gezgin karı seni kaydirigubbakcemile3 Ohh iyi yapmışsın bacım. Güle güle giysin Gazel'im a.s.

oh yarin bulusuyor bizim cadilar he :) bolbol foto isteriz ona göreee :))

anadolu yakasinda bulusmaya gelince..bence biraz daha bekleyelim..hem cocuklar büyüsün biraz daha hem herkes su tatil işini bitirsin evine dönsün ;) kocaman bi bulusma yapalim :D anadolu avrupa herkescikler gelsin ;)

Kesinlikle katılıyorum. Kocaman bi buluşma hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

efem bize gelince..biz evdeydik bugun :) sabah cok komik bi haldeydim :D ayagimda kizimi sallarken elimede kahvaltimi aldim :D o halde bide film izledim :)) heryerim ayri calişti yani :D annelik bunlari gerektirmeye basladi artik :D

yarin annemle ahbabimiz bi abla gelicek bana..oyuzden temizlik yaptim bugun..buzlu pastami yaptim..bu sefer üzümlü seftalili yaptim..bakalim nasil olcak :D üzümlü tereyagli kurabiye yaptim..cok güzel oluyor o da :D bugunlerdeki buzlu pastadan sonraki 2.favori tatlim :D yarinda patates salatasiyla börek yapcam bitti :D yabanci yok zaten :D

ay bugun cok sicakti ya..yagmur nemi arttirdi iyice..kac kere dus aldim gene terledim..

bu cd işe yariyormu yaramiyormu anlamadim gitti ya..tam diyorum işe yariyor 2.kerede hiç işe yaramiyor..

ay uykum geldi felaket..namaz kilip yatayim..bu kizin sagi solu belli olmuyor..uyanmadan uyumak lazim :D

öptüm hepiniziii a.s. yarin herkes için güzel bigün olsun inşaAllah ;)

Kolay gelsin canım. Misafirler hiç bitmiyo valla. Bende bugün Defnoşla markete gitmeye üşenmezsem krem şanti alıp yapacağım alkisalkisalkis

günaydınlarr askam bende 1 de yattım duş.vs.uğraştım sonra çocukları alıp geçtim yatak odama aman ya yatağımda eyrelti yatıyorum veletelrden birbirimizden uzağz ama ben genede uçta yatıyorumm....
gece 1 de mama verdim veltlere yemediler uykudan kalkıp sonra gece 3 de mıkır kıkırlar birine mamayı ben yaptım diğerine kocama kaldırıdım ömüşü yedirdim gazını aldım altını dğiştiridm alişi aldım kalan yarım ammayı yedir altını al gaznı al....yattım saat 7 ye çeyrek kala kaltıım karınları açtır diye ikisinede 150 cc yaptım ali daha cazgır hemen mamayı isityiyor beklemiyor bağırıyor neyse...alişi yedirdim herif 75 cc yedi yaa gerisini ağızından atıyor gülüyor ...oynuyo resmen benle sonra ömeri kaldırdım ömüşde uykudan yemedi oda 75 cc yedi .....şimdi ikiside uyuyor bende size yazayım kahvaltı yapacam annemi arayam kalksın annesini doyursun çıksın gelsin.........şu çocuklar uyanmadan kahvaltı edem yoksa hayatta yapamam ben ........

dün annesine gittik saat 3 gibi aman dedik biz mama almaya gidelim hazır buradayken anne sen çocuklara bak karınları tok dedik aliş uyuyordu ömer uyanıktı
ben hemen normal su mu verdin anne dedim evet dedi ben onalra kaynamış su veriyorum dedim

hee bize gelirse tabiii hiçbişey yapmasa çocuklara bakacak kii ben hizmet edeyim

offf bide bu hafta çanta hazırlığı var en son çocuklarınkini koycam bellli kıyafetleri var veletlerin kirlenir yıkanır neysee bakalım bugünden sonra hazırlarım aksam eve geldiğimde bi yemek yapsam ....bide çocukları babası oyalarken ütü çok iyi olacakkk

Günaydın bacım. Kocanada bravo be :oklava: Ne çağırıp duruyo anasını. Sen tek daha rahatsın valla alkisalkisalkis

günaydınnn bacılar
ohh buluşuyosunuz he ne güzel ben daha ankaradayım:(
salı yada çrşmba gelicez galiba
resimlerinizi bekliyorum bol bol çekilin bizde görelm
ya benim kız kendine uyku düzenini ayarladı
sabahları 8de kalkıyo paso uyuyo arada bi uyanıyo geri uyuyo
akşam üstü 7gibi kalkıyo
gece 11 e kadar uyumuyo
sonra ssat başı kalkıyo emiyo geri uyuyo
ya şöle deliksiz bi iki saat uyuyamıyorum
ne zaman düzelir korkarım böyle kalıcak

Günaydın canım. Sen kızını acil olarak gece uykusuna alıştır. Gündüz uyuduklarını gece uyusun. Gece uyuduğu yarım yamalak uykuları da sabah uyusun alkisalkisalkis

gunaydın kızlarrrr
kahvaltımı yapıp gelıyorummm

Afiyet olsun canım a.s.

birsen cnm aman dikkat et kaynamamış su vermeyin
direk ishal olurlar

Ben limon verdikten sonra 1-2 çay kaşığı veriyorum. Kaynamış değil ama normal içtiğimiz damacana suyu ya :uhm:

birsencim bu kaynanalardan nedir çektiğimiz bizimkide bebişe pekmez vermiş ben dinlenirken annemede söyleme demiş annemde gidince söylesdi çok kızdım birde demesin mi sen uyurken bende denedim emzirmeyi ama almadı diye koptum valla iyikide gitti
birde şu görümce gitsede düzenime dönsem yeter artık diyorum bende

yine buluşma var sanırım bol bol foto isteriz kızlar

bu arada bizde dün alışveriş merkezine gittik gezdik durum maşallah uyudu bir kere kalktı emzirdim zorluk çıkarmadı bize
kızlar nursey harveys diye gaz ilacı kullanıyorum sizden kullanan var mı faydası oldumu

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Dün öğleden sonra benim için alışverişe Viaport'a gittik. (Çok güzel bebek bakım odası var inceledim yerimseniben) Kızım giderken arabada emdi. Sonra bi uyudu. Kaç saat alışveriş yaptık hep uyukluyordu hihoyyyt Ne zaman alışverişimiz bitti arabaya bindik uyandı. Emzirdim yine uyudu. Yani akşam 5'den eve geldiğimiz 11'e kadar uyudu. Eve geldik emdi yine uyudu. Tabi sabah 7'de dikti beni ayağa hihoyyyt Zaten yorulmuşum nasıl da uykum var. Emzirdim , gazını çıkardım, salona salıncağına koydum. Bende yanındaki koltuğa uzandım. Gözümü bi açtım ki saat 10 olmuş kaydirigubbakcemile3 Bizimki de uyumadan öyle sessiz sessiz yatmış salıncağında kaydirigubbakcemile3 Şimdi de cin gibi bana bakıyor. Bi uyusa kahvaltı yapacağım inşallah hihoyyyt

Eee bugün buluşma var dimi. Hadi bol bol resim çekin bekliyorum valla alkisalkisalkis

Dün öğleden sonra benim için alışverişe Viaport'a gittik. (Çok güzel bebek bakım odası var inceledim yerimseniben) Kızım giderken arabada emdi. Sonra bi uyudu. Kaç saat alışveriş yaptık hep uyukluyordu hihoyyyt Ne zaman alışverişimiz bitti arabaya bindik uyandı. Emzirdim yine uyudu. Yani akşam 5'den eve geldiğimiz 11'e kadar uyudu. Eve geldik emdi yine uyudu. Tabi sabah 7'de dikti beni ayağa hihoyyyt Zaten yorulmuşum nasıl da uykum var. Emzirdim , gazını çıkardım, salona salıncağına koydum. Bende yanındaki koltuğa uzandım. Gözümü bi açtım ki saat 10 olmuş kaydirigubbakcemile3 Bizimki de uyumadan öyle sessiz sessiz yatmış salıncağında kaydirigubbakcemile3 Şimdi de cin gibi bana bakıyor. Bi uyusa kahvaltı yapacağım inşallah hihoyyyt

Eee bugün buluşma var dimi. Hadi bol bol resim çekin bekliyorum valla alkisalkisalkis

pınarcım maşallah defnemize bitanem :))))))))))))))))))))) sen nasılsın tatlım bizimki ayakta sallayınca bile zor uyuyor
bende bu ay sonu işe başllıyorum nasıl bırakacağım kızlarımı bilmiyorum hiç :sinifsinif:

gunaydın cnm sanada
kaynanana masallah cocukların harclıgını vermıs size gelmekte istememıs ne guzelkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cnm ya mutlaka kaynamıs su verılmelı bebege onların vucutları mıkroplara karı cok dırensız demekkı kaynanan bunu bıle bıle verıyosa bıdaha oğlanlarla yalnı bırakma onu tatlım
cnm esya topluyorum demıssın tatıl hazırlıgımı

kızı hazırladım uyursa bende hazırlanırım ama nerdeeeeeeeeeeeeeee neyse ben kaçar kızlar görüşürüzz

Herkeslere günaydınlarr a.s.

Bütün anneler ve kuzular iidir inşallah :teytey:

Çok uzun zamandır giremedim nete.Malum kızıma alışma devresinde başka hiçbişeye vakit ayıramadım.

Geçmişi okumaya kalksam okuyamam zaten ama gözüme eşiyle sorunlu arkadaşlar takıldı.Allah hakkınızda hayrlısını versin inş.

Kızlar iki aydır annem yanımdaydı nasıl alışmışım ona :1hug: bir hafta oldu memlekete gideli bana çok zor geldi hem manevi hemde bebek bakımı yönünden.ilk iki gün nasıl akşam oldu bilmiyorum.ama daha sonra çok şükür kızımla alıştık birbirimize.Ay sizlere helal olsun walla ben başka hiçbişeyle ilgilenemiyorum.ışte yeni yeni yoluna giriyo herşey.

Ya kızlar gaz için ne önerebilirsiniz zinco kullanıyorum ama galiba artık işe yaramıyo yavrum gazdan ememiyo :ecrin_bebek:

selam bacılar nasılsınız
yazılanları okuyunca anladımkı benım cocuklarım gercekten cokhuysuz ya hıc uyumuyorlar ayagımda sallarken uyuyor ama ayagımdan bıraktıgım an uyanıyorlar toplam 15 dk falan bırınıde sepette sallıyorum oda sallanınca uyuyo bırakınca kalkıyor yanı hıc yarım saatten fazla yattıkları olmadı o yarım saatte devamlı sallarsam
ya ben ne yapıcam ustelık ıkı tane
bu sallanan salıncaklardan kullanan varmı hanı saga sola sallananlardan ama otomatık olmalı öne arkaya olanlarda durmazlar s

cnm defne kızımız pek uslu annesını hıc uzmuyor masalllah:nazar::nazar::nazar:

selam bacılar nasılsınız
yazılanları okuyunca anladımkı benım cocuklarım gercekten cokhuysuz ya hıc uyumuyorlar ayagımda sallarken uyuyor ama ayagımdan bıraktıgım an uyanıyorlar toplam 15 dk falan bırınıde sepette sallıyorum oda sallanınca uyuyo bırakınca kalkıyor yanı hıc yarım saatten fazla yattıkları olmadı o yarım saatte devamlı sallarsam
bu sallanan salıncaklardan kullanan varmı hanı saga sola sallananlardan ama otomatık olmalı öne arkaya olanlarda durmazlar s

hosgeldın cnma.s. sana huzursuz gelmelerı cok normal cunku 2 tane olunca hıc bos anın olmuyodur tek basına bakıyosun herhalde 2sıne.....
senınkılerde herhalde one arkaya kar etmıyor benımkıde saga sola sallannca rahatlıyo anakucagını kanepeye koyunca oyle rahat sallıyorum ama o tur sallanan salıncak bılmıyorum cnm

pınarcım maşallah defnemize bitanem :))))))))))))))))))))) sen nasılsın tatlım bizimki ayakta sallayınca bile zor uyuyor
bende bu ay sonu işe başllıyorum nasıl bırakacağım kızlarımı bilmiyorum hiç :sinifsinif:

Sağolasın canım a.s. Ben de iyiyim çok şükür nasıl olayım işte ev, kızla uğraş derken hafta sonu oluveriyor. Hafta sonu da gezmelere gidiyoruz. Böyle geçiyor günler. Sana da Allah kolaylık versin canım ya işe başlayınca zor olacak ama ne yapacaksın artık alışacaksınız a.s.

kızı hazırladım uyursa bende hazırlanırım ama nerdeeeeeeeeeeeeeee neyse ben kaçar kızlar görüşürüzz

Güle güle canım açsç

Çok uzun zamandır giremedim nete.Malum kızıma alışma devresinde başka hiçbişeye vakit ayıramadım.

Geçmişi okumaya kalksam okuyamam zaten ama gözüme eşiyle sorunlu arkadaşlar takıldı.Allah hakkınızda hayrlısını versin inş.

Kızlar iki aydır annem yanımdaydı nasıl alışmışım ona :1hug: bir hafta oldu memlekete gideli bana çok zor geldi hem manevi hemde bebek bakımı yönünden.ilk iki gün nasıl akşam oldu bilmiyorum.ama daha sonra çok şükür kızımla alıştık birbirimize.Ay sizlere helal olsun walla ben başka hiçbişeyle ilgilenemiyorum.İşte yeni yeni yoluna giriyo herşey.

Ya kızlar gaz için ne önerebilirsiniz zinco kullanıyorum ama galiba artık işe yaramıyo yavrum gazdan ememiyo :ecrin_bebek:

Hoşgeldin canım. Valla hafta sonu kocalarla kavga günümüzdü kaydirigubbakcemile3

Bizde ilk zamanlar zorlandık ama zamanla alışıyosun canım. Rutine bağlıyo herşey a.s

Zinco bizde de işe yaramadı. Ben şimdi gazı olunca Babuline kullanıyorum o bayağı işe yarıyor a.s.

selam bacılar nasılsınız

Canım Allah kolaylık versin a.s.

Bende sağa sola sallanan var ama otomatik değil :uhm:

cnm defne kızımız pek uslu annesını hıc uzmuyor masalllah:nazar::nazar::nazar:

Sağolasın canım. Valla gazı falan yoksa bide nazlanma gününde değilse uslu duruyor çok şükür prensesim :nazar: :nazar: :nazar:

Bende kahvaltımı yaptım. Şimdi Defnoş uyandı. Sanırım biraz gazı var. Ağlasam mı ağlamasam mı yapıyor :çok üzgünüm: Uslu durursa bi evi süpürmek istiyorum :uhm:

hosgeldın cnma.s. sana huzursuz gelmelerı cok normal cunku 2 tane olunca hıc bos anın olmuyodur tek basına bakıyosun herhalde 2sıne.....
senınkılerde herhalde one arkaya kar etmıyor benımkıde saga sola sallannca rahatlıyo anakucagını kanepeye koyunca oyle rahat sallıyorum ama o tur sallanan salıncak bılmıyorum cnm

yok canım yardımcım var vama ıkmı dakıka yanlarından ayrılamıyoz yemek bıle yıyemıyoruz dusunujn artık cunıku hıc uykuları yok salladıgımız surece 15 dk uyuyorlar ama sonra acıyorlar gozlerı cok dena yoruluyorum ya

Kızlar iki aydır annem yanımdaydı nasıl alışmışım ona :1hug: bir hafta oldu memlekete gideli bana çok zor geldi hem manevi hemde bebek bakımı yönünden.ilk iki gün nasıl akşam oldu bilmiyorum.ama daha sonra çok şükür kızımla alıştık birbirimize.Ay sizlere helal olsun walla ben başka hiçbişeyle ilgilenemiyorum.İşte yeni yeni yoluna giriyo herşey.

sanada gunaydın cnm
ne guzel annen 2 ay durmus yanında cok sanslısın ben ilk 15 gn annemleydım sonra yalnız kaldık hep bıde onlar izmitte cok uzgız anlıyacagın
cnm ama alısırsın annelık içgudusuyle herseyını yapabılıyosun

yok canım yardımcım var vama ıkmı dakıka yanlarından ayrılamıyoz yemek bıle yıyemıyoruz dusunujn artık cunıku hıc uykuları yok salladıgımız surece 15 dk uyuyorlar ama sonra acıyorlar gozlerı cok dena yoruluyorum ya

cnm allah kolaylık versın :teselli: 2xzor2xtatlı bı durum
ama bı bakmıssın buyumusler bız daha 2.cıyı yapsakmı dıye dusunurken sen 2 taneyı buyutmus olcaksın cnm

kızlar benımkını gece 11 de banyo yaptırdıkbı uyudu sabah 4:30 da uyandı emzırdım ama uyumadı bı dalıyo hemen uyanıyo falan sabah oldu babamızı işe gonderdık benımkını anakucagına alıp yataga yanıma koymustum uyusun dıye salladıkca o aglıyodu boyle sallarken fazla yan donup benımkı cup yatagın içine kaydı cok korktum bıde kenar tarafında sallıyodum allahtan duvara falan degmed sadece kayıp yatagın içine gırdı hıc aglamadı bıle ama ben cok korktum kendıme cok kızdım ya bısey olsaydı dıye yaa canı yansa aglardı dımı

Hoşgeldin canım. Valla hafta sonu kocalarla kavga günümüzdü kaydirigubbakcemile3

Bizde ilk zamanlar zorlandık ama zamanla alışıyosun canım. Rutine bağlıyo herşey a.s

Zinco bizde de işe yaramadı. Ben şimdi gazı olunca Babuline kullanıyorum o bayağı işe yarıyor

Teşekkür ederim canım bi deneyim bende babulıne yi inş işe yarar.

Günaydın canım. Sen kızını acil olarak gece uykusuna alıştır. Gündüz uyuduklarını gece uyusun. Gece uyuduğu yarım yamalak uykuları da sabah uyusun alkisalkisalkis

Afiyet olsun canım a.s.

Ben limon verdikten sonra 1-2 çay kaşığı veriyorum. Kaynamış değil ama normal içtiğimiz damacana suyu ya :uhm:
ya nasıl alıştırıcam uyuyo burnunu sıkıyorum uyanmıyo altını açınca uyanıyo sürekli altını açıkmı tutsam acep

Afiyet olsun canım a.s.

pınar limonmu veriyosun anlamadım cnm neden limon veriyosun:uhm:

Back
X