günaydınlarr askam bende 1 de yattım duş.vs.uğraştım sonra çocukları alıp geçtim yatak odama aman ya yatağımda eyrelti yatıyorum veletelrden birbirimizden uzağz ama ben genede uçta yatıyorumm....
gece 1 de mama verdim veltlere yemediler uykudan kalkıp sonra gece 3 de mıkır kıkırlar birine mamayı ben yaptım diğerine kocama kaldırıdım ömüşü yedirdim gazını aldım altını dğiştiridm alişi aldım kalan yarım ammayı yedir altını al gaznı al....yattım saat 7 ye çeyrek kala kaltıım karınları açtır diye ikisinede 150 cc yaptım ali daha cazgır hemen mamayı isityiyor beklemiyor bağırıyor neyse...alişi yedirdim herif 75 cc yedi yaa gerisini ağızından atıyor gülüyor ...oynuyo resmen benle sonra ömeri kaldırdım ömüşde uykudan yemedi oda 75 cc yedi .....şimdi ikiside uyuyor bende size yazayım kahvaltı yapacam annemi arayam kalksın annesini doyursun çıksın gelsin.........şu çocuklar uyanmadan kahvaltı edem yoksa hayatta yapamam ben ........
dün annesine gittik saat 3 gibi aman dedik biz mama almaya gidelim hazır buradayken anne sen çocuklara bak karınları tok dedik aliş uyuyordu ömer uyanıktı
yaa kadın biz gittik arkamızdan su vermiş çocuklara hemde normal içtiğimiz suyu
biz geldik çocuklara su verdim dedi bizimkide aa iyi etmişsin anacığım dedi....
ben hemen normal su mu verdin anne dedim evet dedi ben onalra kaynamış su veriyorum dedim
biliyordum ama yoktu .dedi ....hiçbişey demedim
ya sanki çocuklar su istemişde buda mecbur kalmış vermiş gibi
ben uyurken harclık vermiş 20 aliye 20 ömere ceplerine koymuş..
bizimki annnesine ellikere anne bize gel anne göderken götürelim seni
anne gelecekmisin anne h.içi geleyimmi kadın yüzkere yok gelmeyecem
kendimi ayarlarsan gelirim diyor yok bizim man kafa anlamıyor...
sonra dedi kaynanam oğlum benim düzenim başka ben hiçbişey yapmıyorum yatıyorum
hee bize gelirse tabiii hiçbişey yapmasa çocuklara bakacak kii ben hizmet edeyim
neyse bakalım gelecekmi gider ayak ............
offf bide bu hafta çanta hazırlığı var en son çocuklarınkini koycam bellli kıyafetleri var veletlerin kirlenir yıkanır neysee bakalım bugünden sonra hazırlarım aksam eve geldiğimde bi yemek yapsam ....bide çocukları babası oyalarken ütü çok iyi olacakkk
ayyyyyyyy hala buradayım yaww kaçarımm
cnm bence korktu kaynanan ben şimdi bunlara gidersem iki çocuğa bakmak zorunda kalıcam sandı herhalde