2009 Mayıs Anneleri

Günaydınlar,
Sibelcim hoşgeldin, nasıl geçti tatil, bu kucakçı oğluşları napcas bilmem valla benimkide kucakçı oldu çıktı
Tutkunum, maşallah koreli kızımızaaa, büyümüş o büyümüş maşallah :)))
Gülhanım ve Aslıcım,Clariesim, bazen benim oğlanda kolik oluyo, sadece meme susturuyo valla, aman çok şükürki gece uyuyo yoksa mafolurdum, çünkü eşim akşam sevmekten bide arada gazını çıkarmaktan başka bişi yapmıyo, şunu yap hayatım diyorum ofluyo, tmm diyo 30 sn geçiyo hadi diyoorum hadileme diye kızıyoo, sanki ben keyfimden hadiliyorum,amaaaaan öf beee

Nurtencim tartıldım ccnm, kilo fln vermemişim, kağana üzüldüm diye yüzüm çökmüş accuk :((( kilo verdiğimiz günleride görürüs inş.:kedi:

günaydın kızlar,nasılsınız? benim oğlan dün 3 te uyudu.ve hala uyuyo.gece bana mum diktiriyo gündüz uyuyokaydirigubbakcemile3 hamilelik ve doğumun verdiği stresi üzerimizden atmak için tatile gidelim diyoruz eşimle ama orda bizim ufaklıkla nasıl yaparız diyede düşünmüyo değiliz:uhm:

merhaba kızlar!

hoşgeldin sibelcim. enerji depolamış gelmişsindir. epey bi uzak kaldın. umarım bora bey senin enerjini hemen tüketmez.
mutahhara bu kadar çok şeyi iki güne iyi sığdırmışsın. sende hoşgeldin canım.
tutkun, incihan maşallah kuzucuklarınıza pek tatlılar.
birsen ve civciv sizlerede iyi tatiller kızlar.

bende evde kızımla oturuyorum. bize ancak misafir gelir. bizim dışarı çıkmamız ancak evin çevresinde arabasıyla dolaşmak. ama bunada şükür 3-4 güne kadar buda yoktu. evde eşimin kuzeni ve eşi ve 1,5 yaşında çocuğu vardı. onlarda dışarı çıktılar gezmeye. gittikleri yerde hayvanat bahçesi benim gidemeyeceğim yani çocukla gidemeyeceğim nadir yerlerden biri. daha 45 günlük bebeği oraya götüremem siz gidin ben kalırım dedim. ay umarım haftaya kimse gelmez. bi hafta sonuda şu kızı babasının kucağına atıp keyif yapmak istiyom. mutfakta yemek ve bulşık ve misafir ağırlmak istemiyom.
bizim kızda kolikliler arasında. dün fön makineside işe yaramadı. bi banyo yaptırdık masaj yaptım makineyide açtım akşam 11de uyudu. sabah 8den beri aralıksız yarım saat uyumuşluğu yoktu. gece 3te ancak uyandı emzirdim altını değiştirdim tekrar uyudu sabah 6da dikkti ayağğa bizi. bende ilk defa babuline verdim. bi çay kaşığı. 8.30da uyudu 10:30da kalktı aslında kalkmaya çalışıyo ama uyanamıyo bitürlü bende uyandırdım emzirdim zorda olsa. şimdi yine uyuyor. sizde de bu şurup uyutuyormuydu kızlar. gaz filanda çıkardığı yok ayrıca.
bende biraz uyuyayım hazır kimse yokken ve benim kız uyuyorken.

Tubacım, ne güzel gezmişsin cnm darısı başıma ,okulu yıktıkllarını duymuştum cnm, üzülmüştüm baya, ama şimdi yeniden yaptıklarını bilmek beni mutlu etti, okul dimi cnm yani başka bina değil dimikaydirigubbakcemile2

Kızlar şu kolik müziği var yaaaa, onun sayesinde bulaşık yıkayabildim , oğluşun pek bi hoşuna gitti sanırım çatal bıçak sesine uyanmadı zemuszemus ama tabi poşet sesi çıkınca bu kadarda abartma anneeee dedi başladı viyklemeye, benim oğlan poşet sesinde hemen fırlıyo yavs, sizinkilerde böylemii:uhm:

Şimdi dizimde sallarken bebeğim uyusunu dinletiyom, bakalım uyucakmıııııı veletus :))):emir_bebek:

Pöhhh uyumadı beyaaaa amaaaan,
Sibelcim özeline yolluyorum linki cnm
opuyorumnanaktan

burcucum allah kolaylık versin tatlım sıcakta acayip huysuz oluyo bebişler benimkide sürekli terliyo sabahtan beri 3 kere üstünü değiştirdim sürekli ıslak bezle siliyorum sıkıldı iyice kuzucum kağancıkta uyur inşallah bu gün üzmez annesini

burcucum allah kolaylık versin tatlım sıcakta acayip huysuz oluyo bebişler benimkide sürekli terliyo sabahtan beri 3 kere üstünü değiştirdim sürekli ıslak bezle siliyorum sıkıldı iyice kuzucum kağancıkta uyur inşallah bu gün üzmez annesini

ewet ya, klimayı açsam rahatlıyo ama o zamanda yeşil kaka yapıyo, üşütücem korkusuna açamıyorum, bende paso üst değiştiriyorum
fisfisfis

Kızlaaar hazır aklıma gelmişken söyliyim, indirimdeki primaları almayıııııın, defolu oluyolarr :sinifsinif:

hpim1583.jpg

yaz gülcesi bu hanımm :)))

Merhaba kızlar 2gündür yoktum ablamda kaldım sizleri çok öledim Begüm uyurken sizlere bakayım istedim çok sıcak var ya emerken kız su içinde kalıyor bide gene kabız kendini sıkıyor hepten su içinde kalıyor hasta olucak kilo vericek diye korkuyorum ben bir geçmişi okuyayım

nasıl defoları oluyo canım ben aldım ama paketin yarısı bitti bişi çıkmadı

Cnm komşum kızı için almış indirimden, içinden pamukları fln çıkmış , bize o dedi almayn diye
hpim1583.jpg

yaz gülcesi bu hanımm :)))

Maşaalllaaaaah :nazar:
Merhaba kızlar 2gündür yoktum ablamda kaldım sizleri çok öledim Begüm uyurken sizlere bakayım istedim çok sıcak var ya emerken kız su içinde kalıyor bide gene kabız kendini sıkıyor hepten su içinde kalıyor hasta olucak kilo vericek diye korkuyorum ben bir geçmişi okuyayım

Cnm hoşgeldin, ince giydir bebişi, kağan tek zıbın bide çorapla duruyo

Cnm komşum kızı için almış indirimden, içinden pamukları fln çıkmış , bize o dedi almayn diye

Maşaalllaaaaah :nazar:

Cnm hoşgeldin, ince giydir bebişi, kağan tek zıbın bide çorapla duruyo

canım ince giydiriyorum ama bizim kızın saçları olduğu için ensesi,saçları su içinde kalıyor,geçmişi fazla okuyamadım evede yeni geldik, dayımın kızıda bizde kalıcak fazla giremeyebilir siteye,ben kaçayım Begüm uyurken bende sağı solu toplayayım bütün bebişleri kokluyorum opuyorumnanaktan

Back
X