canım bende seninle aynı durumdayım.:teselli: Bende ankaradayım ve bi Allahın kulu akrabam yok bu şehirde. akrabayı geç komşum bile yok. hepsi tam bir yobaz burdakilerin.klava: hiç selam sabah yok.. geçen haftadan beri yalnızım bende. eşimin desteği yetiyor bana. herşye alışılıyor canım. bende bakabilirmiyim diye endişe ediyordum ama mecbur kalınca herşey yapılıyor. ama umarım ailenin yanına gidersin. bizim öyle bi şansımız yok. bunu kendim tercih ettiğim için şikayet etmeye de hakkım yok benim..
ya benimde komşum yok...arkadaşlar filan var ama uzak öle heran gidip gelemiyo insan....ne biliyim yakında bi komşu olsa hani başın sıkışınca çağırabileceğin yada gidebileceğin ama yok işte.... neyse ya hayırlısı olsun...belkide hakkımızda hayırlı olan bu...istanbul a gidince de belki başka sorunlarımız olur böle teselli ediym kendimi bari...
merhaba kızlar!! biz geldik:) çok özlemişim buraları yaa!! 10 gün yaylada kaldık, şimdi de mersinde yazlıktayız. bu hafta burdayız. ama aksi gibi havuz temizlikteymiş( perşembeye kadar denizle idare edecez artık. geçmişi okuyamıyorum. sizlerde ne var ne yok? bebişler nasıl?
vakit bulursam bebişimin son fotolarından eklerim:)
cnm bizde mersin taraflarına gelicez tatile orada sıcaklıklar nasıl...herkes gitme çocuk perişan olur diyo ama napıcam bilmiorum:uhm:
Valla canım ben hamile kalmadan öncede zayıf değildim zaten. 72 kiloyla hamile kaldım. Şİmdi ise 77,8'im. Öyle dert etmem ben fazla. Mayoyu hiç sevmem. Bikinimden vazgeçmem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu arada hiç çatlak olmadı canım bende. Annemde de yokmuş. Gerçi kremde kullandım ama heralde genetik a.s.
ne güzel yaaa.... umarım benimkilerde geçer....çok takıyorum ya aynaya bakmak istemiorum...çözüm bulabilen varsa paylaşırsa sevnirim arkadaşlar...