- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
ooooo iyi seneler...inş evliliğiniz uzun yıllaaarrr mutlu mesut devam eder....a.s. a.s.
Sağol cnma.s.
ıyi tatiller cnm, yatılı misafir zor ya bebekle dahada zorduroooh be demek istiyorum kızlar...
bugün son yatılı misafirlerim de gönderdim... biraz nefes almak ve dinlenmek istiyorum artık... haftasonu veya önümüzdeki hafta içi Doruk u da alıp annemlerin yanına erdek e gideceğim... biraz tatil yapmak istiyorum yaa çok bunaldım ...
buarada bursa ekibi bu hafta toplaşıyor muyuz?? semraaa gülhaan civciv nerdesiniz napıyoruz ses seda yok kimseden haftaya ben olmayabilirim hem civcivde burdayken yapalım şu buluşma işini kızlar...
anca benım kıs uyudu nasıl yorgunum anlatamam nerelere gıtsem dıyorum dınlemeye annemlere gıdınce dınlenemıyorum sureklı ayaktayım bebeğe annem baktıgı halde ne derdım varda ayaktayım onu bende bılmıyorum kayınvalımdede canım sıkılıyo hem fazla muhabbet tez ayrılık getırır dıyorum öff ya evdede cok bunaldım mafoldumben
Cnm git annene, orda dinlenirsin, kaynana olayı biraz tehlikeli oluyo
Esra hadi buluşalım Bursalılar nerdesiniz cuma toplansakmı acaba catlatalım ist camiasını
Buluşun buluşun, bol bolda resim çekilin :)))
Son düzenleme: