Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacularım nasılsımız kımseler yokmu
tubişim sen bırde bızdekı yogun tempoyu gorsen başın döner bıdıklar canımıza okuyor ozellıkle benım nazlım gazelım teyzesını hıc üzmuyor ya ben cok alıştım ona sımdıden gıdıcek dıye uzulmeye başladım
umarım böyle devam eder canım.Eşinde iyi yapmış kesinlikle sessiz kalmamak lazım özellikle konu sağlık ve bebekler olunca.
Gerçektenmi ya öğrenmeye başlıyormu cok sevindim bende sabırsızlıkla birşeyler öğreticeğim günleri bekliyorum.Borada ben konuşunca ağzıma bakıp taklıt etmeye calışıyor cıkardığım sesleri.Çok tatlı bunlar ya sanki anneliğe yeni alışıyorum ve sevgisi her gün büyüyor.
kivilcim filizcim cok sasirdim gerçekten mee möö olayina :) maşaAllah kuzuma valla :) bizde bi ugrasalim bakalim neler yapcak![]()
offff cok yoruldum.
Eşim işten gelince hadi sizi dışarı cıkarayım dedi.Boraya steril aleti almamıştım seyehat için olanlardan.Alışveriş merkezine gittik.Nasılda özlemişim dışarsını cocuk gibi sevindim valla.Benimki cin gibi bakındı ağlamadıda ama.Güzelce alışverişimizi yaptık.
Ordan baktık bizimki uslu hadi kafeye gidelim dedik.Orasıda tıklım tıklım insan doluymuş.Tam siparişleri verdik.Basladı alamaya allahtan mama vardı yanımda hemen yaptım verdim.Bir güzel uyudu sonra bizde keyfini cıkardık.Çok gzel geldi ya.
Karar verdim daha sık cıkıcam dısarı.Normal hayatımdan cok ta fazla ödün vermiycem.Oda benimle alışıcak bir ağlar iki ağlar sonunda alışır.Yoksa ben evde kafayı yerim.Normalde biz esimle hemen hemen her gece dışarda olurduk.Cok sever esim gezmeyi ve gezdirmeyi oğluda sonunda sevicek.
Oyy maşallah kuumuzaaa, ay ne akıllı kız bu :)) bilimadamı olcek galba annesi maş.
selam kızlar misafirlerim daha yeni gittiler bende buraya baktım hemen kızçemde uyuyor aman uyusunda büyüsün
bugün çok şirindi ya ben dil çıkarıyorum karşıma geçmiş o da dil çıkarıyor ama çok tatlıydı yaaaa:))
şimdi yalancı romantiği izliyorumm
biz yatmışız siz kalkmışsınız nöbeti almışsınız canım ya.buluşun bakalım foto istiyoruzGünaydın Arkadaslar
Sabah 6 da uyandı bu cocuk yıne şükür 4ten 6ya kaydı.Eşimde ist gitti 6 da o saatten beri kucakta geziyoruz.Kollarım kas yaptı valla.Karnımda acıktı.Kahvaltımı hazırlıyayım bari
Beyaz cuma diyoruz buluşmaya uyarmı bacım fsm de bir yer olabilir.
benim kızda basmak istiyor aman dikkat edeyim.inşallah iyi olmuştur canım sabahta biz gidiyoruz aşıya benim dr minoset şurup vermiş iyimidir kiKızlar bizde geldik kontrolden.
3 aylık olduk artık.Pnömokok aşımızı olduk.(Bu arada Esencim sana 2.ayda demişler pnömokoku ben sormuştum 3.ay sadece pnömokok yapıcaz dedi.2.ayda biz verem karma ve rotavirüs olduk)
Kontrolümüz iyi geçti oğluş 6480 gr olmuş 62,5 cm maşallah gelişimi çok iyi dedi doktor teyzemiz.Bir ay sonrasında (4.ayda) tekrar karma ve rotavirüs olacakmış 15 ağustosta gidicez.hihoyyyt
Bu arada benim oğlan sürekli basmak istiyordu ben arada birkaç saniye kadar bastırıyordum kesinlikle bastırma dedi sizinde bilginiz olsun.lmaz:
Şimdi uyuyor biraz ateşi yükseldi ama daha sınırda değil.Bu aşı ateş ve kırmızı döküntüler yaparmış meraklanma dedi.Fitilin 3/4 at dedi.İnşallah çok ateşlenmez.:1no2:
sağol dünür hadi maşallah uyumuş rahat etmişsin birazhep böyle gider inşallah
Gözun aydın sibelcim tosun olmuş paşam maşallah.Ay bende bazen bastırıyodum hafıfte olsa yapmıyayım bari.
Dünür sacların hayırlı olsun canım.
Benimki bugun sakın maşallah dıyeyıım bıde dilimi ısırayım sabah 9.30 dan 12 ye kadar uyudu rekor kırdı.
maşallah kız sana yemeğe mi gelseydim ama geçtiben geldimm genemutfagimizi topladik,yemekler yaptik,gene topladik kizimla mutfagimizi
kabak dolmasi,bulgur pilavi,musakka yaptim..musakka yarin için..kendimede yarin için köfte yapicam..ertesi günde eşimede köfte yapicam..böylece bugun dahil 3 günlük yemegim hazir olmuş oluyorrr
şimdi kizimi bi emzireyim altini değişeyim uyumassa artik ana kucagiyla gene peşimde gezdiririm temizlik yaparkenD
haydi kaçtim şimdilikkk![]()
sağol canım bende süt yok mama var ondan no problemkızlar tünaydın herkese
bende sabah kalktım iş arkadaşlarım aradı 2 saate kadarda geldiler neyse hemen bir ekk yaptım çayla geçiştirdim en yapayım kızım huysuzlandı onalrın yanında az cuk sohet ettik iş yerini kaynattık özlemişim iş yerini ama daha gitmesemde olur kızım şöle bir 5 aylık olsun öle başlıycam rapor izin halledicem süt iznimide müdürm tek güne topluycak cuma cumartesi pazar evde olucam 1 yaşına kadar
onlar gitti benim kızı emzirdim huysuzlandı anladım uykusu var salladım azcuk uyudu
şimdi uyıuyor bu arda pilav la kavurma yaptım
inş biraz daha uyurda bende azcık burda stres atarım
sibelcim gerçmiş olsun hem de maşallah kuzuya canım gelişimi çok güzel canım bizim pönomokok 2. ayda diğerleri ile birlikte oldu rotayı aynı gün yaptırdım doktor verem canlı aşı diye rotayı aynı gün içerisinde istedi anam hepsi ayrı bir şey söylüyor bu arada neyi bastırmıyoruz canım ayaklarınımı bende arada bir bastırıyorum ya
tubişcim diyete başlamışsın canım ne güzel bende tık yok ama kararlıyım ekmeği kesiyorum şu dakikadan itibaren az önce kek yedim haa onden bu cezaret ooff nasıl kilo vericez ya bide canım yirmiliklerini nerde aldırdın benim dişlerim çok kötü durumda 20 likleri aldırcam ama nerde aldırsam araştırıyorum bide çok acıyormu canım
tutkuncum güle güle kullan canım saçlarını doktor röfleye izin veriyormu ben hala boyamadım ya dip boya olmuyor değilmi
burcucum tekrar geçmiş olsun canım 8i geçince ishal değilmi benim kızın ki öle değil canım
bide o kepek değil bitanem konak başlangıcıdır dün biz babsı ile yıkamadan 15 dakika önce bebe yağını sürdük beklettik sonra yıkadık ve fırça ve ince dişli tarakla taradık çoğu çıktı yarın gene yapıcaz çok işe yarıyor bir tür egzama canım ilerlerse yüze yayılıyor sende yap bende kepek sandım ama değil onlar konak başlangıcı
bamya en pisi valla eller mahvoluyor.Merhaba kızlar biz geldik gülcemalimle bu gün sabah pek güzel uyuduk kızımla 11 de uyandık altını değiştirdim azcık oynadık biraz odaları gezdik biraz yağmur seyrettik kızımla o yine uyudu bende annem sağolsun 2 kilo bamya almış buzluğa atayım diye onları temisledim ne zormuş teizlemek öldüm bitinceye kadar şimdi hazır gülce uyumak üzere gideyimde bebişimin ütelediğim kıyafetlerini yerleştireyim öptüm hepinizi ve bebişlerinizi a.s.
ay maşallah pek tatlı yeşilim aman
canım tırnakları kessende çiziyorlarMerhabalar, kızlar bugün yine herzamanki gibi uykusuzum, aslında kağan uyudu ama ev toplamak istiyodu, onu topla bulaşığa başla derken pat uyandı kağanım bulaşık hayal oldu, eşim gelse şimdi yine koca gün oturuyo muamelesi yapıcak bana, ne yapayım kalksmıyorumki kucağıda hep kağan, kangurumuzda tek yönlü bana doğru bakıyor, hiç sevmedi onu hep dışarı bakmak istiyo aksi halde ağlıyo,kocaman oldu tek elle tutup iş te yapamıyorum, ondan o kucağımda ya emiyo ya uyuyo bırakıncada kıyamet kopuyo, yapıştırıcam onu yapıştırıcıyla önüme yakında,
Bide yine yüzünü çizmiş hemde 2 yerden tek nokta halinde kanatmış, onuda tam wc ye gitmiştim ağlıyodu, o zaman yaptı heralde veletus,Ah cnm ya nasılda yolmuş kendinden bi haber,
Kızlar bide Nurtenin eşi pc yi götürmüş iş için, 3 gün fln giremeyecekmiş foruma merak etmeyin,ara sıra annemden girerim dedi
Sağol cnm :)) güle güle kullan yeni cicilerini, kolay gelsina.s.
Maşallah yağızımıza tocaman adam olmuş büyümüssaşıyıda atlatmışınız gözünüz aydın
Eline sağlık cnma.s.
Ay ewt cnm ya söylediğin iyi oldu bende yapayım o zaman ilerlemesinkaydirigubbakcemile5
Hamarat hanım eline sağlık
sağol canım git valla insan moral buluyor.geçmiş olsun hem atlattınız artıkSelam Kizlar,
Biz nihayet su ates illetinden kurtulduk ve bugün uyku günümüz. Benim oglum bir garip ya, birgün gündüz en fazla 2 saat uyuyor, o da bölük pörcük. Allahtan uyanikken genelde sakinde, cekilmez olmuyor. Ertesi gün gündüzde sürekli uyku halinde:) Aksam babasiyla biraz oynuyor, sonra gece uykusuna geciyor. Umarim böyle gider ya. Gerci gece uykusuna gecmeden önce cektiriyor epey ya, o kadar olacak artik:)
Yalniz cok az emiyor artik ya, zorlamaktan helak oluyorumSabah tarttim, 6.060 gram'di ama üzerinde bezde vardi. Ama ilk ay 1,5 kilo almisti, son bir aydir kilo alimi yavasladi epey. Normal mi bilmiyorum?
Bu arada esim dün bizim cocuk doktorunu epey haslamis, baska birinin asi plani cikti benim dosyada, plani kontrol etmeden öylece almisiz, bir baktik baska bir isim var planin üstünde. "Ya yanlis asi yaptiysaniz, size nasil güvenecegim, sonucta ates düsürücü bir fitil bile vermediniz, meslek etiginizi yeniden sorgulayin v.s" Hemen ilac yazmis, yogunlugu oldugu icin gerektigi gibi bilgi veremediginden ötürü özür dilemis falan. Doktoru degistirme isi simdilik askiya alindi anlayacaginiz, cünkü ilk iki muayenede böyle degildi.
Tuba, rejimin hayirli olsun, umarim hedefledigin kiloya ulasirsin.
Burcu, nihayet kurtulmussunuz su ishal illetinden, benim oglumunda kakasi bazen civik, arada köpük köpük yapiyor ve rengi degisiyor. Bana da normal demislerdi ama kaka tahlili yaptirmadik. Bu arada nice güzel yillara...
Cerencim, hosgeldin, umarim güzel bir tatil gecirdin.
Özlem, bu arada biraz gec oldu ama gecmis olsun canim, umarim iyilesti Zeynep'in.
Yeni saclarini güle güle kullan Tutkun. Benimde tatil öncesi kuaföre gitmem lazim, sürekli erteleyip duruyorum:)
Bilgisayar acik kalmis ve ancak 3 saat sonra yollayabiliyorum bu mesaji:)
kız maşallah demek artık tanıyor bi bende deneyim bakalımMarylin tombik kizin cok tatli masallah:)
Incihan, hadi gözünaydin, umarim oglunun uyumama sorunu böylece ortadan kalkmis olur canim.
Bu arada bugün gözlerime inanamadim kizlar. Doruk'un odasinin duvarlarinda hayvan figürleri var, aksam esim diyor ki, "Doruk'a inek ve kuzu'yu ögrettim, taniyor artik. 'Mö' diyince inege, 'me' diyince kuzuya bakiyor." Inanmadim tabi, tesadüftür diye aklimdan gecirdim. Bugün evin icinde geziyorduk, aklima geldi aksamki sohbet. "Oglum mö nerede" dedim, hemen döndü inege bakti ve orada der gibilerinden "eee" diye bir ses cikardi. "Me nerede" dedim, yine ayni hareket. Dumur oldum tabi:) Bende birsey ögreteyim bari diye gardolabinin üstündeki Fil'i gösterdim, bir bagirdi cocuk. Korktu galiba:)
Ah o sevgi inanılmaz bişey aşktan bile daha yüceumarım böyle devam eder canım.Eşinde iyi yapmış kesinlikle sessiz kalmamak lazım özellikle konu sağlık ve bebekler olunca.
Gerçektenmi ya öğrenmeye başlıyormu cok sevindim bende sabırsızlıkla birşeyler öğreticeğim günleri bekliyorum.Borada ben konuşunca ağzıma bakıp taklıt etmeye calışıyor cıkardığım sesleri.Çok tatlı bunlar ya sanki anneliğe yeni alışıyorum ve sevgisi her gün büyüyor.
iyiyiz sen nasılsın maşallah Durumuza pek tatlımarlyınım maşallah prensese
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik yaptım duruyu anneme bıraktım sütümüde sağdım evi komple temizledim çamaşırlarımı yıkadım yemek yaptım yoruldum valla aradada annmelere gidip duruyu emzirdim sağdığım süt bitince
![]()
annem bugün çok yoruldu teyzelerim bende anneannemle başbaşa ilk günümüzü geçirdim:ecrin_bebek:
![]()
normal canım ama çokta bekleme kabızlığa çevirmesinSelam kızlar..
Bütün annişler ve kuzular iidir inşallah opuyorumnanaktan
Bende kızımla uğraşıyom başka bişeyle ilgilenemiyom.Kızlar benim kız bugün hiç kakasını yapmadı normal bişey mi acaba sizin kuzularda da oldu mu :uhm: meraklandım ya...
ne yapmam gerek..
kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını