2009 Mayıs Anneleri

of ya sanırım benimki gece uykusuna geçti.8.30 dan beri uyuyor.gece 3 ten sonra sabah olur pasama.Ayaktayız yıne bu gece.Uyandırayım diyorum alp ızın vermıyor.Bakıcak o zaman kalkıp gece valla.

grnt126f.jpg

kızlar durumun salıncağı geldi nasılda uyuyor :nazar::nazar:
ay ne güzel yatıyor öyle ya maşallah

Ay canım ya valla inşallah salıncak işe yarar da sende rahat edersin biraz a.s.

Benimde kayınvalide yemekleri yapmış. Eşim onuda almış şimdi geliyolarmış. Ben pilav yaptım Defnoş omzunda dururken. Bizimki de çok uyudu da cin maşallah. Yatmıyo da hep omuz istiyo bugün :1no2:

Valla inşallah bulursun canım. Kayınvaliden hem bebek hem işe yetişemez sen çalışınca a.s

Oooo kızımın salıncağı meşhur oldu valla. Güle güle kullanın bacım a.s.

Dastini'den canım a.s.
o kaynana yemekleride yapmış afiyet olsun bizde aç aç evde bekliyoruz.
sabahtan beri ev temizlemekten helak olduk yahhuu ..

incihan cnm insan zayıf olunca burgerde yiyiyyor iskenderde hemde bol kepçe :))

tubiş bende düşünüyordum bu kız kesin dua etti biz gezmiyelim diye yağmur yağsın ama 4 günden sonra acını fena çıkardık valla :)
hem siz hala yarım gr da veremediniz mi yaw :,))
bu arada bu tarafa gelmişken banada uğrasaydın hayırsız karu :))

burcu cnm resimler süper saçon çok güzel olmuş güle güle uzat ..

banucum kocişle aranın düzeldiğine sevindim melek kızların nasıl sen nasılsın??beşiğinizde hayırlı olsun..

tutkun cnm geçmiş olsun aynı şeyi geçen benim kocişte semranın evinde kahvaltı ederken yaptı kızımın başını ekmek dolabına hafiften çarptı bende çok sinirlendim ama sonuçta oda isteyerek yapmadı resni attı adamında ne diyebiliridmki o durumda :((

pınarcım tamam kızma beee artık evdeyiz yani şimdilik :)) bide şile turumuz var :))

kızlar aklıma gelenleri yazdım atladığım bişi varsa kusuruma bakmayın artık :((
valla onlarda istemez ama oluyor işte dikkat etmek lazım
pınarcım civcivim teşekkür ederim kızlar

eşime bir rest çektim adam nasıl değişti anlatamam beni kaybetmeyi göze alamadı iyide oldu şimdi çok iyi görseniz maşallah

yemek hazırladım bende duruyu uyuttum aşıdan dolayı çok huysuzdu bugün kızım

çok yorgunum eşim gelsin biraz dinleneyim bende

civcivim canım arkadaşım sen nasılsın
hadi bakalım bundan sonra ne yapıcak eşin bakalım
kızlarım sinirimden evde duramıyorum ay çıldırıcam ya arabayı satıcaktık bugün başka araba alıcaktık emlakçı bir adam alıcaktı eşim dükkanında oturuyor bankadan parayı getirecekler onu bekliyor adam şöle bir arabaya bida bakıyım diyor ve alıp kaçıyor ayyy ağlıycam sinirimden,adam yıllardır orda esnafmış kimse öle bişey yapmaz diyolar adamdan ceple aramış perşembe günü vericem paranı diyormuş eşim gel yüzyüze görüşelim arabayı getir ozaman anlaşırız diyormuş adam arabayı ben arsa karşlığı başkasına sattım diyormuş ayyy çıldırıcam ya
Ay geçmiş olsun ya.İnsanlara güven olmuyor artık nekar pişkin bi adammış hem
Semra nasıl yanı adam paranızımı çaldı canım.İnsallah çözülür canım ya.

Annemle bi arkadası geldi bugun cok ıyı oldu.Evde yanlız canım sıkılıyor artık.Dışarısıda cok sıcak borayı cıkaramıyorum.Küflenıcem valla oturmaktan.
iyi olmuş senin için ne güzel sıcaklar herkesi mahvetti zaten

kızlar merhabalar nasılsınız?
ya ben bi türlü korse alamadım, siz kullanıyor musunuz korse?
eğer aldıysanız nasıl bir şey tavsiye edersiniz? ayrıca eczaneden mi aldınız yoksa iç giyimciden mi?
hatta resimle gösterirseniz iyi olur.
Teşekkürler

Ay canım ya gelse şu salıncakta sende rahat etsen valla a.s Ne bilim anam akşam salıncağına bi yattı sabaha kadar uyudu. Özlemiş heralde kaydirigubbakcemile3

Babamız damada bayıldı. Akşam durup durp sen eve erkek mi aldın ben yokken diyor kaydirigubbakcemile3

Amcamız resimleri görünce küstü ama Defnoşa kaydirigubbakcemile3

Canı genelde 4 satte bir falan kalkar ama bu sefer bayağı uyudu. Doktor yatmadan önce o sütü depoluyordur. Uyuyan çocuğu hiç uyandırma dedi bana. Bende ellemiyorum hiç. Kalkınca zaten çok emiyor yerimseniben

Sağolasın canım. Valla Allah nazardan saklasın gece uykusu konusunda sorunu yok kızımın hiç. :nazar: Gündüzleri de sakin genelde. Eğer geceleri uyumasaydı ben ayakta duramazdım heralde kafamçokkarıştı

Tam kahvaltımı hazırlıyordum baktım çığlık attı. Köpükler çıkarmış ağzından. Dedim sen bi halt ettin belli kaydirigubbakcemile3 Hemen yıkadım poposunu. Sanki biraz yeşil gibiydi :uhm: Bugün çorabını çıkarmayayım bari. Belki üşümüştür ayakları :uhm: Kahvaltıma dönüyorum a.s.
Ay amcasıda kıyamamış yeğenine kız baktı anne baba mutlu o demiş vermem diye baksana
tutkun canım geçmiş olsun.canım artık bebişler hareketlendi dikkatli olmak lazım.
sağol canım haklısın
salon bitti camınıda ben sildim bakmayın salon dediğime oda işte camıda küçük ama çok dağnığız yaaa
annem bi saat odayı topladı .....temizlendi neyseki yatak odasıda öle şimdi çocukların tülleri yıkanıyor
ömeri besliyorum sonra camını silecem halımız iyice batmış onu kaldıracam yıkatmaya verecem ama annemden gelince klim sderecem şimdilik ..........

burcu cnm saçlar süper çok rahat dimi bende kestim ya rahat oldu

ilgin kocişle düzelmişsin çok sevindim ...........biz teraneyiz daha çok ben o kendini topladı ama ben hala toplanamadım........

anneme gidecem diye bir valiz yaptım yaa çocukların ve benim
gerçi çocukların ufaklıklarını koydum hastane arkadasıma gidecem ona götürecem ikiz onunda durumları malum ....faydam olursa ne mutlu bana....birpakette pramatüre bebek bezim kaldı açılmamış onu bide yarım paket 2 numara onları verecem..........

koca valiz doldu zati...kocişde kendi valizini alacak

neyse cam beni bekliyorrr kızlar öperim pc da kapatıyorum kablolarını kaldıracağım bu arada

ANKAKUŞU NERELERDE göremedim hiç
canım yine işleri halletmişsin valla senden ders almam lazım
Ankada bi topik a.çtı yokoldu nerde ki?

Anacım inşallah yarın gelmiş olur yoksa ben haftasonuna çıkamıycam galiba yağız gece 4 te bir uyandı öğlen 2 de uyudu çıldırıcam bacım kurtar beni nolurrrrrr mafoldumben

Ay ay kayınpeder sevdi damadını desene kaydirigubbakcemile3 Eve erkek almak haaa amcası şakasını bile sevmemiş demekki pek vermeye niyeti yok.:roflol:

Dünde biraz esiyodu sanki yağızın kakasıda öyleydi bugün yelmi aldılar acaba? CADIARZU

Kolay gelsin canım yerimseniben

Al bir hamarat daha :nazar: ben 2 ye kadar hiçbişey yapamadım kayınvalide geldi yemek yaptı çamaşırlar yıkandı onları astı bulaşık yıkadı yarında siler süpürür toz alırım dedi allahtan o yapıyor yoksa yanmıştım. kafamçokkarıştı
Kız valla iyi sizin kaynanalar ben gelmesin 3 kat daha yorulurum diyorum çay kaşığını bile kaldırmaz
Tutkunum geçmiş olsun cnm ya Türkizimiz düşmüş, inş. bi daha olmaz, neyseki kötü bişey olmamış cnm, bide varya eşin seni cidden seviyo Rabbim bozmasın inş.:nazar:
sağol tatlım ya dr yok bişeyi dedi kociş de seviyor sanırım baksana ay bende onu seviyorum
iyi geceler saat 9,30 yattım saat 4 de mamaya kalktık pc açem bakem dedim
çocuklar uyuyor annem geleck evi temizleyecez çocuklarda uyursa bende yardım edecem
bnu hafta sonraki hafta ve ondan sonra annemde kalacam çünki eşim seyhate gidiyor bu hafta sonra evde olacak ama sonra yine gidecek biz oraya buraya taşınmayalım diye kalalım dedi yani evi temizleyip gidecez.....gelir gelmez siboşları çağaracağım ramazan gelmeden

tutkun cnm ben aslen karadenizliyim cnm çok eylendik sorma cnm
bide orada yıldız ablam çaldı bi oynadım koptu millet yaa bende bayadır oynamamısım yaa iyi olduu

kızlar diğer resimler facede görmek isteyen tıhlasın anacığım
valla fotolardan gördüğüm kadarı ile neşeli birisin Allah bozmasın.beni çağırmıyomusun aşkolsun
Günaydınlar hihoyyyt

Tamam tatlım bir dahaki görüşmeye alırım yerimseniben bir ziyafet faslı daha yaparız bu sefer bende artık bende mantı yaparım sana kıskananlar çatlasın lülülülülülü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anladım canım bizimkide o mesafede yakın yerlerde sanırım.

Hülyacım bu kadar gezmeye tabi takip edemezsin geri kalırsın.kaydirigubbakcemile3

Napıyım Tubişim yaaa Pınar tam lokmayı ağzıma alırken yakalamış benim suçum yok inan yedirdikçe yedirdi ben tabağımı bitirdim o doldurdu valla tüm suç onun bide kendide coştu.

Bu arada çok rencide oluyorum rica ederim böyle sirk aynası falan :roflol: anacım ne varki şunun şurasında 75 kiloyuz kaydirigubbakcemile3

Benimdekide arada söylüyor bebek oldu bizim pabucumuz dama atıldı ilgi tabi oraya kaydı diye kocişlerin bizim bebişlerden ne farkı varki zaten zemuszemus

Baktım Birsom çok güzel resimlerrrrrrr opuyorumnanaktan
valla kıskandım 2 gelmedik diye bizi çağıran yok.Kocişler bunalımda galiba bu aralar
kaydirigubbakcemile3 Tubişim bu resim senin ekibe geliyor.kaydirigubbakcemile3

30910189.jpg
[/URL][/IMG]
çok güldüm ya hayır tubişle uğraşa uğraşa o çıkacak karşımıza filinta gibi bizle dalga geçicek sonra Tubiş sen bakma yola devam
ay bu arada günaydin kizlar :D lap diye daldim lafa :D

kizimin kalkmasini bekliyorum..yedirip attalara gidicez :)) ben hamileyken sürekli nişantaşini sayiklamiştim..malum evden cikma yasagi vardi :D anneminde içinde yer etmiş (artik nekadar sayikladiysam :kedi: ) bugun beni nişantasina götürcek :D kizimida nişantaşi-şişli'ye ilkkez götürmüş olcam :D bakalim annesinin memleketini sevecekmi opuyorumnanaktan

tutkuncum anacim koptum senin yorumunada :D demek lohusa depresyonuna girmiş he :D ilgini özlemiştir diyelim biz genede :))) demek türkiz babasina cekmiş..ikisininde genelden farkli tarzlari var ;)

valla girdi depresyona ikiside garip valla çözemedim bunları

kızlar merhabalar nasılsınız?
ya ben bi türlü korse alamadım, siz kullanıyor musunuz korse?
eğer aldıysanız nasıl bir şey tavsiye edersiniz? ayrıca eczaneden mi aldınız yoksa iç giyimciden mi?
hatta resimle gösterirseniz iyi olur.
Teşekkürler
bende alıcam şu tv deki slim lift ler var onlar nasıl acaba internette 130 liralık olanlar tekli 30 civarında

Hadi neyse Şile'yi severim gidebilirsin oraya kaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım aranızın düzelmesine a.s.

Valla canım çok üzüldüm ya. İnşallah gerçekten dediği gibi perşembe verir paranızı :Saruboceq:

Evet canım ya buralarda fena sıcak. Akşam serinliğinde çık bari dışarı a.s.

Bizde Defnoşu yıkadık uyuttum şimdi. Ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim bari hihoyyyt Yarın sabah anneme kahvaltıya gideceğim heyoooo zemuszemus

:mymeka::mymeka::mymeka:bide bana söylüyor yaw çok geziyon diye :dilcikar::dilcikar:

afiyet olsun cnm a.s.

of ya sanırım benimki gece uykusuna geçti.8.30 dan beri uyuyor.gece 3 ten sonra sabah olur pasama.Ayaktayız yıne bu gece.Uyandırayım diyorum alp ızın vermıyor.Bakıcak o zaman kalkıp gece valla.

cnm benimkide 8.30 da uyumak istedi ama müsade etmedim oyaladım yeni uyudu kafamçokkarıştı..ama mrk etme belki dvm eder inş uyumaya ..uyanırsada hiç konuşturmadan emdir yada maamsını ver uyusun a.s.

bugün sabah 4 te kalkmıştı Türkiz uyumadan dr gittik önce ortopediye bişeyi yokmuş röntgen çekelim isterseniz ama radyasyona maruz kalmasın çok küçük dedi bizde çektirmedik sonra göze gittik çapaklanıyodu gözü biraz göz kanalları tıkalıymış masajla geçermiş sonra kendi dr umuza gittik oda baktı boşu boşuna gittik diğerlerine bizim dr söylediği şeylerden farklı bişey demediler ondan çocuk dr haricinde branşa gerek yok yani sonra 3 te evdeydik Türkiz hala uyumamış saat ta 5 te uyudu ama bende bittim uyumuşum yemek bile yemeden eşimde yememiş bu saat oldu makarna yaptım artık köftede vardı onları kızartcam napalım aç aç gezdik biz bittik kız uyumadı ya o uyurken eşimide uyandırayım yemek yiyelim bu arda gece çayı aldım onu içirdim hiç uyumadı valla şimdilik işe yaramadı bakalım

Dünür baktırdın mı gelinime
gittik canım bişeyi yokmuş yukarda da anlattım bu düzensiz uykuları bizi mahvediyor bugün aynaya baktım resmen yaşlandım ya uyandırırsan Bora yı huysuzlanır bu sefer daha zorlanırsın canım ya o uyurken sende biaz yat

bugün sabah 4 te kalkmıştı Türkiz uyumadan dr gittik önce ortopediye bişeyi yokmuş röntgen çekelim isterseniz ama radyasyona maruz kalmasın çok küçük dedi bizde çektirmedik sonra göze gittik çapaklanıyodu gözü biraz göz kanalları tıkalıymış masajla geçermiş sonra kendi dr umuza gittik oda baktı boşu boşuna gittik diğerlerine bizim dr söylediği şeylerden farklı bişey demediler ondan çocuk dr haricinde branşa gerek yok yani sonra 3 te evdeydik Türkiz hala uyumamış saat ta 5 te uyudu ama bende bittim uyumuşum yemek bile yemeden eşimde yememiş bu saat oldu makarna yaptım artık köftede vardı onları kızartcam napalım aç aç gezdik biz bittik kız uyumadı ya o uyurken eşimide uyandırayım yemek yiyelim bu arda gece çayı aldım onu içirdim hiç uyumadı valla şimdilik işe yaramadı bakalım

hadi gözün aydın canım iyiymiş kuzucuk şükür Şeniz

İnşallah hulyacım.Gezmelere doymayan bacım yınemi program yaptın sen.Mavişi öp benım ıcın.

yaw cnm hiç sorma ben evimde oturmak istiyorum ama yoğun ısrarlara dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3
kaynanamlar ısrarla şileye çağırıyolar gitmek istemiyorum ama bakalım kociş mi benmi galip gelecez :umursamaz::umursamaz:

mavişide seve seve öperim cnm sende küçük adamını öp benim içinŞenizŞeniza.s.

cnm ben korse hiç kullanmadım
doktorum gerek yok demişti karın kaslarını tembelleştirir demişti.spor yapmaya baslıcam her gün niyetleniyorum amaaaaaa

hadi gözün aydın canım iyiymiş kuzucuk şükür Şeniz

yaw cnm hiç sorma ben evimde oturmak istiyorum ama yoğun ısrarlara dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3
kaynanamlar ısrarla şileye çağırıyolar gitmek istemiyorum ama bakalım kociş mi benmi galip gelecez :umursamaz::umursamaz:

mavişide seve seve öperim cnm sende küçük adamını öp benim içinŞenizŞeniza.s.
canım belki değişiklik olur ama istemeyincede insan bunalır.Hadi bakalım kim galip gelicek

tutkuncum gecmiş olsun cnm .. bişeycik olmamıs şükür
sağol canım ucuz atlattık
cnm ben korse hiç kullanmadım
doktorum gerek yok demişti karın kaslarını tembelleştirir demişti.spor yapmaya baslıcam her gün niyetleniyorum amaaaaaa
sabahları Ebruli var onda spor yapıyorlar bir iki Türkiz izin verdiğince yaptım 2 gündür yarım kaldı tabi korsede güzel gözükelim diye düşünüyorum ama bakalım

selam bacılarım ancak gelebıldım bu akşam kuzucuklarımı kenıd odalarında yatırdım bakalım uyuycaklarmı sımdıye kadar oturma odasında sepetlerı vardı ıkısınınde orda yatıyolardı bende yanlarında yatıyordum 3 aydır koltuklarda yatmakdan yoruldum bu akşam odalarında yataklarına koydum bakalım ne yapıcaklar

Back
X