Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım belki değişiklik olur ama istemeyincede insan bunalır.Hadi bakalım kim galip gelicek
sağol canım ucuz atlattık
sabahları Ebruli var onda spor yapıyorlar bir iki Türkiz izin verdiğince yaptım 2 gündür yarım kaldı tabi korsede güzel gözükelim diye düşünüyorum ama bakalım
semoşşşşşşşummmm ben süt kızımın çığırmasını özledim yawfs((
yaw kızlar istanbul büyük buluşmayı ne zaman ayarlıyoruzzz?????????
ona göre bursalılarda gelicek kendilerini hazırlasınlar??
ramazandan öncesine bi tarih belirliyelim....
tamam cnm yeterki benim cadı kızım ağlamasın gerekirse ben gece atlar gelirim :)))
amannn 2 yada 5 çocuk hiç farketmez yeterki rahat ol sen panik yapmadıkça çocuklarla her yere gidilir valla :)) 3 çocukla nasıl heryeri gezdik :))
bencede o yuzden en kısa zamanda sendeyız aılece (bıraz kalabalık ama ıdare et) şu buluşma kesınleşsın o zaman gelıcem bacım ıkı kere gel gıt yapmıyalım demı ama
ayıp ettin sen yeterki gel bacım hatta yanında sana gelen misafirleri bile getirebilirsinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[k] {n} [k];8079901 .!.:kim kime gidio kim nereye gidio bakim???
aaaaaaaa ne gezginci oldunuz yavvv kızıyorum kıskanıyorum sütüm çekiyoo ya
kısmetse ben ıstanbula gelcem bu sefer bıde sızlerı tanıyayım demı amadelikafadulden
semracım ayağım bereketli ben napammm :))
esencim iyi uykular sana ve kızına cnm..
nurten bacım amannnn hee dikkat et sütün kaçmasın sende gel ttatlum bizim gittiğimiz yerlere kapımız herkeze açıkkk :))