Günaydin Kizlar,
Dün gece erken yatarak, kac günlük uyku acigimi bir nebzede olsa kapadim. Ama ters giden birseyler var, oglumun düzeni bozuluyor gitgide. Uyutmakta zorlaniyorum artik, geceleri cok fazla uyanmaya, geri uyumamaya basladi

Sepeti istemiyor galiba, gece cikartip kendi yanima aldim, nasil gülücükler saciyor etrafa:) Babasida salonda yatmak zorunda kaldi bu yüzden. Sonra icime sinmedi, zor belada olsa sepetinde uyutmayi basardim. Ben 21:00 en gec 22:00'larda gece uykusuna yatiriyordum, sabah 07:00'ye kadar uyuyordu. Maksimum 2 kere kalkip emiyor, tekrar yatiyordu. Off ya, zor bu bebisler...Yatagina alistiracagim tatil sonrasi eve döndügümüzde...
Bir tatsiz olayda evvelsi gece yatak odamiza sinek girmis, cocugun yüzünü 3 yerden yemis. Dün esim öldürene kadar epey sinir krizleri gecirdi, feci birseydi. Balkonun kapisindan disari cikartmayi basardik, kapiyi tekrar acmamizi bekliyor kapinin kenarinda. Sonra onu unutarak balkona ciktik, hemen daldi yine iceri. En sonunda kemerle öldürdü esim ama bu seferde bu olayi Doruk cok garipsedi ve deli gibi agladi:) Babasina tavir yapti, kucagina gitmedi bir süre:) Dolasmaya cikarttik, alis-verise gittik sonra. Ancak kendimize gelebildik.
Burcu'cugum yeni sac stilin yakismis, güle güle kullan.
Semra gecmis olsun canim ya, onursuz insanlar ne kadar cogalmis ya. Umarim alabilirsiniz paranizi.
Birsen umarim ters birseyi yoktur Alis'in.