2009 Mayıs Anneleri

k-422236-ömüş.jpg
[/URL][/IMG]

ömerim gülerken ilkkez yakaladım

kızlar ya doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz
69 gün oldu ben hala olmadım
normal mi acaba?

Canım benim oğlan 3,5 aylık oldu ben hala olmadım.kafamçokkarıştı

Kıvılcım valla oğlunla çok güzel oyunlar oynuyorsunuz bence devam et
Beyazcım ben 45. gün oldum bu ikinciye şimdi bizim gelin 6 ay sonra oldu 1 yıl içinde olman normal sen acele etme bence
Dırımcım sanrım ortada biyerde dışarda buluşcaz kalabalık olucaz çünkü bu seferde Sibel gelemem diyor bilmiyorum ya

Canım gelemem derken ben ev olsun diyorum birde anadolu yakasındakileri düşünmek lazım ben geçen buluşmaya bile tek başıma geldim evelallah.Birde nasıl olsa kalabalık gitcez toparlanırız.

biz oyun olarak ne bulursak şarkı söylüyoruz konuşuyoruz otobüs kamyon oynuyoruz

valla kızlar ortak nokta bakırköyy bana göre karşıdan gelenler denizotobüsü ile gelirler

Kime gelicezki kuzum nurtende olmaz zeytinburnu bize ters olur.

Gunaydın Kızlar

Bugun kalabalık misafirlerim geliyor.Sabahtan size bi bakayım dedim.Buluşmayı konuşmussunuz.İnşallah bende gelmek istiyorum.Kayınvalıdem erenköyde oturuyor ondan gelip gidicem.Şehirdışından gelenleride düşünüp yer belirleyelim.Karsıda olursada uyarım ama bana eslık edicek birileri lazım

Canım ben sana eşlik ederim pınar falanda olur kadıköy tarafında toplaşır öyle gideriz merak etme sen.kaydirigubbakcemile5

Nasılsınız kızlar? araba meselesi hala aynı adam heryerde aranıyor şugün vercem bugün vercem parayı ayarlayamadım diye sallayıp duruyor ama bütün heryer ayağa kalktı adam bulunursa olanlardan korkuyorum eşimin gözü dönmüş durumda Allahtan hayırlısı,Bu akşam yola çıkıyoruz kızlar ve ben hala bavul hazırlamadım elim kolm kalkmıyor:(( bu haksızlık buluşmamı olucak :oklava:ama ben yokum yine:((neyse umarım güzel geçer ben gün içinde girmeye çalışacağım giremezsemde kuzucuklarıma iyi bakın sizleri seviyorum beni özleyin:a015:

Canım benim ne kadar kalcaksınız ki 8 ağustos dedik ozamana kadar gelemezmisin.İnşallah araba işinizde tez zamanda çözülür iyi tatiller tatlım.opuyorumnanaktan

Birsencim oğlanlar tosun olmuş maşallah çok şekerler bu arada hakikaten ömer benim oğlanla çok benzeşiyor valla.

Kızlar bende sabahtan beri işlerimi hallettim ütü sil süpü toz al şimdi dinleniyorum akşama sadece bir bulgur pilavı yaptımmı tamamdır.

kızlar kızım çok emmediğinden 2-3 gündür benim göğüslerim acayip dolu. eskiden nrdeyse yarım saat memede duran çocuk şimdi 10dk zor tutuyom. bende acıkmadan veriyom aklıma estikçe. ama bu gece tam sinir bi durumdu. emzirmek için uğraştım. 10dk emiyor bitti gerisi gelmiyor. emzirmekte çok ısrar edersemde kusuyor. dün gece oturdum bide sütümü sağdım yoksa yatamadım ağrısından. sağ meme acayip şişiyor benim.
kıvılcım iyiki o birayı denemedim yoksa fışkırırdı galiba. süt saklama poşeti aldırdım bende eşime. sağıp ona koydum. ilerde yetmezse verririm diyorum. bazen kızıyorum bugünleri çok ararsın diye kızıma tabi beni anlayan varmış gibi.

günaydin kizlar a.s.

bulusma tarihi olarak 8 agustos banada uyar..ama ev diyorsunuz..ev olarak karşi taraftakiler cok uzak..avcilar,b.evler,z.burnu cok cok uzak bize..biz derken ben,sibel,tutkun,marliyn..hepten ist.un diger ucu oluyor bize göre..bulusma yeri pendik desek size nasil uzak oldugunu düşünün..pendikten avcilara denizotobüsü var..tam 2 saat 10dak. sürüyor..hemde sabahin köründe..hayatta cocuklari okadar saat denizotobüsünde susturamayiz..bakirkoy desen o da 1.5saat sürer enaz..o da herşey yolunda gitse..

velhasili kelam gene kadikoy ve cevresi orta nokta oluyor..ben illa ev diyenlerden degilim..emzirenler için camiye yakin bi yerlerde olabilir..daha öncede demiştim kadikoyde seyhan kafe var..h.içi (8agustos h.içine gelmiyor gerçi) cok kalabalik olmuyor..hemen yaninda da cami var..denizotobüsü iskelesininde tam karşisinda..

bakirkoyle kadikoy arasiinda bi fark yok..idoyla 20dak..orasida olur olmasina ama bakirkoyde oturabilincek bi yer yok bize uygun..merkeziyle ido arasinda yarimsaatlik yürüme yolu var..

herkes tekliflerini sunsun..en uygununu bulalim kizlar ;)

benim teklifim: 8 agustos c.tesi--kadikoy seyhan cafe..

Ay bırsen cok tatlılar ya mavış mavış gözleri yerim ben.Masallal kuzulara

Sibel öyle olursa iyi olur tatlım yanlız karsıya gecmeye cesaret edemem.

günaydin kizlar a.s.

bulusma tarihi olarak 8 agustos banada uyar..ama ev diyorsunuz..ev olarak karşi taraftakiler cok uzak..avcilar,b.evler,z.burnu cok cok uzak bize..biz derken ben,sibel,tutkun,marliyn..hepten ist.un diger ucu oluyor bize göre..bulusma yeri pendik desek size nasil uzak oldugunu düşünün..pendikten avcilara denizotobüsü var..tam 2 saat 10dak. sürüyor..hemde sabahin köründe..hayatta cocuklari okadar saat denizotobüsünde susturamayiz..bakirkoy desen o da 1.5saat sürer enaz..o da herşey yolunda gitse..

velhasili kelam gene kadikoy ve cevresi orta nokta oluyor..ben illa ev diyenlerden degilim..emzirenler için camiye yakin bi yerlerde olabilir..daha öncede demiştim kadikoyde seyhan kafe var..h.içi (8agustos h.içine gelmiyor gerçi) cok kalabalik olmuyor..hemen yaninda da cami var..denizotobüsü iskelesininde tam karşisinda..

bakirkoyle kadikoy arasiinda bi fark yok..idoyla 20dak..orasida olur olmasina ama bakirkoyde oturabilincek bi yer yok bize uygun..merkeziyle ido arasinda yarimsaatlik yürüme yolu var..

herkes tekliflerini sunsun..en uygununu bulalim kizlar ;)

benim teklifim: 8 agustos c.tesi--kadikoy seyhan cafe..

Tubişim sana katılıyorum yol konusunda bide siz daha geridesiniz avcılar falan zor bakrköy yada kadıköy uygun gibi ama yinede ben ev diyorum ogün perişan olduk gördün emziricez diye dışarıda rezillik uzun süre sorun oluyor e buluşuncada 1 saat oturacak değiliz ya.Ama ben hala evden yanayım kızlar gerisine ben her türlü uyarım.opuyorumnanaktan

Ay bırsen cok tatlılar ya mavış mavış gözleri yerim ben.Masallal kuzulara

Sibel öyle olursa iyi olur tatlım yanlız karsıya gecmeye cesaret edemem.

Merak etme canım sen hele bir belli olsun hallederiz o işi.a.s.

kızlarrr ben iki bebe ile yanlız karşıya haytta geçemem eşim bıraksın diyecem oda zaten 2-3 arası işten çıkıyor ...........ben gelemeyecem o zaman ....

selam sevgılı bacılarım
tubiş amma cok yazmıssın be bacım zamanım yok gecmısı okumadan son sayfaya bakayım bır selam vereyım dedım en sonda sen yazınca okumaya kalktım keşke gecmışı okusaydım daha kısa surerdı ya :)))) bu arada babanıza el sallamanız cok hoşmuş özellıkle plazalardan otobusun ıcını gormedı :)))))))))))
canım bacılarım gecmısı okuyamadım genel olarak sorayım bu buyuk buluşmayı ne zaman yapıyoruz tarıhı belırlıyelımde ona gore sımdıden hazırlanalım malum 2 cocukla bursadan gelıcem ancak hazırlanırım

napayim teyzeye anlatamadim telepati kuruyoruz diye :))))) kizim sen burda tarih vermemişsin ama hülya senin için 2sinde gelcek diyor :D

tubişcim sana koptum gene kıss iyi cesaret valla yeniliklerin öncüsü sensin anacığım bebişle nişantaşınada gitti ya helal olsun bacım

valla bende yola girdikten sonra fark ettim :D ama cok sukur Allah yardim etti..zaten tek vasitayla gittim :D

Tubiş iyi gezmişsin valla bizim diyetler daha başlamadı diyete geçiş dönemindeyiz yemeleri kısmaya başladık eeee birden bırakılmaz dimi kaydirigubbakcemile3

Semracım organizasyonu bence ramazan başlamadan yapalım ama nerde yapıcaz hepimize uyacak bir yer olmalı birde evde olsun kızlar yoksa perişan oluyoruz.Dışarıda olursa gelme konusunda düşünmek zorunda kalırım.

canim sizin diyetler birden baslamiyor anlaşildida bu kilolarda birden gitmiyor hberiniz olsun :D hergecen gün iyice yerleşiyorlar :lepi: kayalaşiyorlar gittikçe kaydirigubbakcemile3 benden söylemesi yerimseniben

herkes geçmişimi okuyor ya

buluşma şu izinler bitmeden olsa bende gelcem inş bu sefer

benim kız hala uyuyor her akşam be banyomu yaptırsam acaba iki güne bir yıkıyorum yıkadığım akşam 8 gibi bir dalıyor aralardaemmeye kalkıp sabaha kadar uyuyor aman nazarı değcek gene ya

bide kola benim sütü artırıyor duyurulur deneyin bir bakem kızlar

kıvılcım muzuda deniycem bakayım bende de oluyormu

bende 2günde 1 yikiyorum canim..hergün cok zor oluyor..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubacımm sen babayla telepati kurmaya çalışmışsın ne güzel ama bizim buralarda kendi kendine konuşana ne derler bilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semoşum sen buluşmayı mrk cnm tarihi belirleyince organizasyon halolurŞeniz

sibelim haklısın dışarsı çok yoruyor bende sana katılıyorum ..birde bursadan incihan ve esrada gelmeyi düşünüyor ve onlar sanırım aynı gün dönecekler o yüzden bütün günleri sokakta gecemez dimi ama ...

EVET KIZLAR 8 AĞUSTOS HERKEZE UYGUNMUDUR ??

BENİM EVİM AVCILARDA KARŞIDAKİLERE UZAK OLMAYACAKSA BUYRUN BANA GELİN...YADA ORTA YERDE BİYERDE KİMİN EVİ VARSA ONDA TOPLANALIM HEPİMİZ BİŞİLER YAPARIZ EV SAHİBİ SADECE ÇAY YAPAR EKSTRA BİŞİ YAPMASINA GEREK KALMAZ ?????????

kizim kendi kendime konusmadimki :D kizimi konusturdum :D yani kizimla konusmus oldum hepten delirmedim yani :D hemen heveslenme daha delirmedim kaydirigubbakcemile3

haha bende çok korkmuştummm
ben ayın 2 sinde gidicem 11 inde döneceğimmm

semrada 2 de geliyor 9 da dönüyorr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ikinizden biri kendi tarihlerinde degişiklik yapsa iyi olcak :))

iyi geceler kızlar,bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bende şükür iyiyim alpişle zaman su gibi akıp gidiyo bi bakmışım sabah olmuş bi bakmışım akşam.yazdıklarınızı mümkün olduğunca takip ediyorum.bu foruma bukadar uzun süre takılı kalacağımı düşünmemiştim.hamileliğimin başında keşfettim burayı.birbirmizden öğrenecek çok şeyimizolduğuna inanıyorum.bebişleriniz çok şekerler maşallah:nazar:kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi gecelera.s.

öyle canim..birbirimizden cok şey ögrendik :) ögrenmeyede devam edicez inşaAllah ;)

Ay bu tarihler korkutuyor beni eşimin abisi Almanya dan Türkiye ye geldi sünnet yapcak Ağustos başı döncez dediler o zaman 3-4 gün kalcaklar inşallah buluşmaya denk gelmez valla eşime dedim bu sefer gidecem hiç dinlemem insan bi tarih verir dimi işte şu zaman çıkış yapcaz falan yok vermiyolar bi daha aradığında kesin tarih isteyim bakalım.

kumpir mi ay bugün hava güzel olursa bi MODA ya gidip kumpir mi yesek eşimi kandırayım bakalım
ye bakalım sen rejim grubunda değilsin sanırım.
Ben, Esen, Civciv, pınar, sibel, yeni anne rejim yapmayanlar grubundayız Tubada bizden miydi ya

oy tarihler karışıyor

dostluğumuz güzel oldu burda inşallah hiç bozulmaz
Tuğba o kadar uzun yazmışsın ki alıntı yapmadım gezmişsin gerçekten İSTANBUL kazan sen kepçe olmuşsun.Ama yediklerinden bahsetmemişsin az mı yedin kız ne yedin söyle bakalım.
EVET GÜNAYYYYYYDINNNNN
Biz geldik 1 saat geçmiş okudum bu arada kızlar kızıma nazar değirdim dün sabah 4 te kalmıştı akşam 8 e uyumadı sonrada bütün gece mırmır mır uyandırdı şimdide 6 da kalktı sizle yazışıyorum onla ilgilenmiyorum diye vurup duruyor

canim gruplari yanliş yazmişsin..şöyle olcak :))
1-gerçekleri kabul edip diyet yapanlar..(örnek:ben,incihan,nurten gibi)
2-gercekleri kabullenmeyen,kendini zayif sanan,diyetten kacanlar grubu.. :roflol: (örnek:semra,sibel,pinar gibi) :roflol:
3-ihtiyaci olmayanlar grubu :)) (örnek:civciv gibi)

ogun yediklerimden bahsedeyim canim :)) ilk buluştuk annemle bi yerde kahve içtik..sonra yürüdük gezdik..gene bi yerde oturduk orda da çilek suyu içtim..sonra gene yürüdük ve son olarak bi yerde oturduk..orda da tavuk yedim ;)

benim bildiğim orta yerde bi ben varım bide nurten ben b.evlerdeyim nurten zeytinburnunda

ama benim doktor kontrolüm var o gün

Allah iyiliğini versin kiz :D kime göre ortadasiniz merak ettim he :D

kızlar ya doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz
69 gün oldu ben hala olmadım
normal mi acaba?

canim benim 40.gün lohusaligim bitti..23 gün sonra ilk reglimi oldum..22 temmuzda da 2.reglimi oldum..

Gunaydın Kızlar

Bugun kalabalık misafirlerim geliyor.Sabahtan size bi bakayım dedim.Buluşmayı konuşmussunuz.İnşallah bende gelmek istiyorum.Kayınvalıdem erenköyde oturuyor ondan gelip gidicem.Şehirdışından gelenleride düşünüp yer belirleyelim.Karsıda olursada uyarım ama bana eslık edicek birileri lazım

canim merak etme sen karşida olursa bu taraftakiler buluşup öyle gideriz artik ;)

Nasılsınız kızlar? araba meselesi hala aynı adam heryerde aranıyor şugün vercem bugün vercem parayı ayarlayamadım diye sallayıp duruyor ama bütün heryer ayağa kalktı adam bulunursa olanlardan korkuyorum eşimin gözü dönmüş durumda Allahtan hayırlısı,Bu akşam yola çıkıyoruz kızlar ve ben hala bavul hazırlamadım elim kolm kalkmıyor:(( bu haksızlık buluşmamı olucak :oklava:ama ben yokum yine:((neyse umarım güzel geçer ben gün içinde girmeye çalışacağım giremezsemde kuzucuklarıma iyi bakın sizleri seviyorum beni özleyin:a015:

hey allahim ya..inşaAllah biran önce halledelir..

hayirli tatiller canim..inşaAllah biran önce paranizi alirsinizda tatilinizde güzel gecer..

bizde seni seviyoruz canim a.s.

Birsencim oğlanlar tosun olmuş maşallah çok şekerler bu arada hakikaten ömer benim oğlanla çok benzeşiyor valla.

Kızlar bende sabahtan beri işlerimi hallettim ütü sil süpü toz al şimdi dinleniyorum akşama sadece bir bulgur pilavı yaptımmı tamamdır.

oh maşaAllah hamarat hatun seniiiii a.s.

Kızlar selam a.s.

Kayınvalidemdeyim. Kızım uyuklarken bakayım dedim. Şimdi Sibel aradı. Dünürüm sensiz buluşma konuşması yapılıyor katıl hemen dedi kaydirigubbakcemile3

Valla yer konusu kararsız kalınmış onu netleştiririz de hafta sonu bana uymaz :1no2: Eşim hafta sonları evde. Adam zaten çocuğu az görüyor. Hafta sonu bizi bi yere göndermez :1no2: Hafta içi olur ve yer konusunu da netleştirirsek dünürümle gelürük a.s.

Kıvılcım valla oğlunla çok güzel oyunlar oynuyorsunuz bence devam et
Beyazcım ben 45. gün oldum bu ikinciye şimdi bizim gelin 6 ay sonra oldu 1 yıl içinde olman normal sen acele etme bence
Dırımcım sanrım ortada biyerde dışarda buluşcaz kalabalık olucaz çünkü bu seferde Sibel gelemem diyor bilmiyorum ya
sağol cnma.s.
Özlem ben dogumdan sonra, 6.haftaya girerken adet gördüm, 3 hafta sonra 2. kez adet gördüm. Bekliyorum, 3.de düzene girecek mi diye.

Tutkun, zaten bende de var biraz cocukluk, oynamayi seviyorum enerjim oldukca.

sağol cnm
böyle gecikme normalse sorun yok
bu sıcaklarda hiç çekilmez zaten ama insan tırsıyor bir taraftan iştea.s

Tubişim sana katılıyorum yol konusunda bide siz daha geridesiniz avcılar falan zor bakrköy yada kadıköy uygun gibi ama yinede ben ev diyorum ogün perişan olduk gördün emziricez diye dışarıda rezillik uzun süre sorun oluyor e buluşuncada 1 saat oturacak değiliz ya.Ama ben hala evden yanayım kızlar gerisine ben her türlü uyarım.opuyorumnanaktan

Merak etme canım sen hele bir belli olsun hallederiz o işi.a.s.

evet dişarisi gercekten zor oluyor..mama bile versen zor oluyor sibelcim..ama enazindan daha uzun süre gidiyor..emzirenler için hepten zor oluyor dişarisi..ama işte ortada olan bi ev yok gibi görünüyor..oyuzden gene sokaklarda kalcaz orta yol olmasi için :)

ticker yapmaya çalıştım bakalım olmuşmu

olmus canim a.s.

Kızlar selam a.s.

Kayınvalidemdeyim. Kızım uyuklarken bakayım dedim. Şimdi Sibel aradı. Dünürüm sensiz buluşma konuşması yapılıyor katıl hemen dedi kaydirigubbakcemile3

Valla yer konusu kararsız kalınmış onu netleştiririz de hafta sonu bana uymaz :1no2: Eşim hafta sonları evde. Adam zaten çocuğu az görüyor. Hafta sonu bizi bi yere göndermez :1no2: Hafta içi olur ve yer konusunu da netleştirirsek dünürümle gelürük a.s.

aslinda dişarida buluscaksak (ki bu durumda sanirim öyle olcak gibi) h.içi daha iyi olur..fazla kalabalik olmaz dişarlar..

Kızlar selam a.s.

Giderik dünür dur bakalım bir ortak yol bulsak bu sefer ayarlamak zor olacak gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3

canim sizin diyetler birden baslamiyor anlaşildida bu kilolarda birden gitmiyor hberiniz olsun :D hergecen gün iyice yerleşiyorlar :lepi: kayalaşiyorlar gittikçe kaydirigubbakcemile3 benden söylemesi yerimseniben

canim gruplari yanliş yazmişsin..şöyle olcak :))
1-gerçekleri kabul edip diyet yapanlar..(örnek:ben,incihan,nurten gibi)
2-gercekleri kabullenmeyen,kendini zayif sanan,diyetten kacanlar grubu.. :roflol: (örnek:semra,sibel,pinar gibi) :roflol:
3-ihtiyaci olmayanlar grubu :)) (örnek:civciv gibi)

Acelemiz yok canım yaaaa bu arada ben gerçekleri kabullenmeyen kendini zayif sanan grubunda değilim herşeyin farkındayım çok şükür kaydirigubbakcemile3 74 kiloyum kendime zayıf desem kim inanır :roflol:

kızlar nabersiniz eşimden pc yi kaptım kızımı yıkadık şu fırfırlı kiloduyla pembe elbise giydirdim kız gibi oldu valla şimdi duşa gircem moda ya gidiyoruz kumpir yemeye duyrulur Mutaharam
Sibelcim eşim Bakırköy olursa sizi Bostancıya bırakırım deniz otobüsü ile geçersiniz dönerkende alırım diyor.İNCİHAN ve PINAR da gelir Bostancıya belki Marlinde gelir ha bide Mutahara var buluşur hep beraber geçeriz nedersin Sen tam nerde oturuyosun Kartalda sahile yakınmı gerçi farketmez biz alırız seni adresi bulduktan sonra

Back
X