2009 Mayıs Anneleri

Türkiz in gezme sevdası
Türkiz in puset zevki Türkiz Moda da çok uslu durdu teyzeleri
En sevdiği oyuncağı balığı
Ve Türki in vazgeçilmezi biberonu bazen benden bile çok sevdiğine inanıyorum

cnm çook tatlı olmus maşallah..

günaydin kizlar a.s.

kizçem uyuyorken gireyim rahatca :) bugun cok işim var..ev gene carsamba pazarina döndü..görende evde futbol takimi yaşiyor sancak :S nasil bu kadar dagiliyor anlamiyorum valla..ortaligi toplicam,lahana dolmasi yapcam,temizlik yapcam..ve hepsini en gec 4e kadar yapmam lazim..Allah yardimcim olsun..

şimdi kesinleştimi yer? 7 agustos cuma eminönündemi? nurten,hülya,semra,ben okeyledik..bakalim geri kalanlar ne dicek?

ben sabah 7den beri ayaktayım temizliğimi bitirdim sayılır ama bittim..

günaydııııın
kızımla uyandık ben kahvaltımı da yaptımm
yazık yavrucak inleye inleye uyumuş dün babası ilgilendi 5 e kadar sonra beni kaldırdı emzirdim geri uyudu 8 de kalktı emdi 10 da kalktı yavrum ama hep inledi şimdi ilaçlarını verdim dönencesiyle oynuyorrr
bende etrafı toparlıyayım birazzz

gecmiş olsun kuzumaaa.

[k] {n} [k];8143743 .!.:
heyyoooooooooo

2 kilo vermişim heyoooooooooooooooooo

1 haftada çok iiii sabah kaç kere tartıldım hatırlamıyorum

gözlerime inanamadım....:lepi::lepi::lepi:

bi ara hep 64 kalıcam zannetmiştim..

tutkunum türkiz çok tatlı olmuş maş. hakkaten çançinçonlara benziyo bu kızzzz

yaa ben cok çabuk verdim kilolarımı.. sadece göbek var ve birazda popo.. 4 kilo fazlam kaldı 80dim doğumda şimdi 63 oldum.
mesela sabah bi dilim kepek ekmeği üzerine kasar koyup fırında ısıtıp yedim o kadar..

günaydınlarrr başım ağrıyoo adet olacam çünki kasık ve baş ağrısı var huysuzluğum hatsafada

bugün anneme temizlik yapacam kızlar o yüzden yokum

kocam gelecvek belki dışarı çıkarız ......

nurten cnm tebrik ederim cnm azimle herşey oluyorr

fulya maşşallah cnm demek sen kilo tutmuyorsun

bana gelince en dombiliniz benim ama herhangi bi savasım yok
beynim hazır değil çünki ........bende ramazanda yaparım diyorum şöle koca ramazan 4 kilo versem iyi olur dimi ama koşu bandındada koşarım hava sıcak olur nede olsa

tutkun türkiz çok tatlı cnmmmm masallahhhh

herkesi öperimmmmmmmm

Son düzenleme:
evet birsencim.daha doğrusu yemek yemeyi cok fazla sevmiyorum ondan sanırım.bilinçli yaptığım bişey değil yani..
sanada kolay gelsin cnm..

hanımlar herkese hoş sohbetler...
bende bi kaç gündür erenle uğraşıyorum önce hafif bi soğuk algınlığı oldu on geçti çok şükür...
şimdide kakasında yeşillikler var ishal desen ishal değil yani tam su gibi gelmiyo pıtırcıklarıo var kakasında ama biraz tedirgin oldum dr u aradım yine 10 kere olmuyosa sorun yok dedi ne yapsam bilmiyorum gidip bi göstersem mi...

[k] {n} [k];8143743 .!.:
heyyoooooooooo

tutkunum türkiz çok tatlı olmuş maş. hakkaten çançinçonlara benziyo bu kızzzz

Helal kız sana alkisalkisalkis bu azimle devam manken gibi olacaksınız evelallah.zemuszemus

günaydınlarrr başım ağrıyoo adet olacam çünki kasık ve baş ağrısı var huysuzluğum hatsafada

beyim hazır değil çünki ........bende ramazanda yaparım diyorum şöle koca ramazan 4 kilo versem iyi olur dimi ama koşu bandındada koşarım hava sıcak olur nede olsa

herkesi öperimmmmmmmm

Canım kolay gelsin sanada.opuyorumnanaktan

bende bi kaç gündür erenle uğraşıyorum önce hafif bi soğuk algınlığı oldu on geçti çok şükür...
şimdide kakasında yeşillikler var ishal desen ishal değil yani tam su gibi gelmiyo pıtırcıklarıo var kakasında ama biraz tedirgin oldum dr u aradım yine 10 kere olmuyosa sorun yok dedi ne yapsam bilmiyorum gidip bi göstersem mi...

gecmiş olsun cnm...
banada doktor 8 den fazla değilse sorun yok demişti cnm

cnm çook tatlı olmus maşallah..

ben sabah 7den beri ayaktayım temizliğimi bitirdim sayılır ama bittim..

gecmiş olsun kuzumaaa.

yaa ben cok çabuk verdim kilolarımı.. sadece göbek var ve birazda popo.. 4 kilo fazlam kaldı 80dim doğumda şimdi 63 oldum.
mesela sabah bi dilim kepek ekmeği üzerine kasar koyup fırında ısıtıp yedim o kadar..
cnm m ne güzel ya ama bnmde fazla yemekle alakam yok mesela ekmek yemem sofraya ekmek getirmeyi hep unuturum herkes şaşırır ama bu kilo kaldı işte yoksa formumu güzel koruyorum bi verebilsem daha almam kilo milo..

beyim hazır değil çünki ........bende ramazanda yaparım diyorum şöle koca ramazan 4 kilo versem iyi olur dimi ama koşu bandındada koşarım hava sıcak olur nede olsa

herkesi öperimmmmmmmm
cnm geçmiş olsun annene slm söyle kolay gelsinzemuszemus
yazık kuzuya ama tedirgin oma bence o püütürcükler her kakada var biraz int. araştır istersen için rahatlar..
Helal kız sana alkisalkisalkis bu azimle devam manken gibi olacaksınız evelallah.zemuszemus

Canım kolay gelsin sanada.opuyorumnanaktan
sagol sibelimkaydirigubbakcemile3
manken falan olamak istemiyom ya anneler accık şişman olur dimi ama!!!kaydirigubbakcemile3
dvm bakalım nereye kadar..

kızlar sağolun hadi şu görüşmeyi bağlayın artık herkes yada pazartesiye kadar düşünsün netleştirelim o gün gelenleride yazalım ne dersiniz

eet ya yazsak iyi olur eger eminönü lokanta derseniz ona göre ayarlama yaptırırım dedi babam.

birsen gelir heralde onun kocasıda oralarda çalışıyo,sonra sibeilnde kocası beyazıtta çalışıyo sorun olmaz heralde..

yahuu benı unutmuşunuz buara sıteye yazamıyorum ama sureklı takıpteyım hele bı karar verın nerde buluşacagına gelırım bende eminönü veya kadıkoye avcıları bılmedıgımden cesaret edemem gelmeye

merhaba mayıs anneleria.s. nasılsınız? biz iyiyiz size birşey sormak istiyorum özellikle bebişini mama ağırlıkta besleyen anneler günde kaç defa ve kaç cc veriyosunuz kaçar saat aralıklarla? bide benim oğlan bazen hepsini almıyo mamanın daha sonra acıktığında bi kapa sıcak su koyup az bekletiyorum öyle veriyorum bi sakıncası olur mu acaba? CADIARZU

yaa kimsecikler yok bugun sitede...
cok efkarlandım ben kızlar.açtım türk sanat müziği dinliyorum elimdede humana çay :):)

Selamlar anacım :))) gerçi kimsede yok bugün, 4. ye alıntı yapıyorum ve cvp yazamadan unutuyorum eşim kapatıveriyo pencereyi
Hmm öncelikle salıncağımızı beğenen fıstıklara çok teşekkürler,
sonra türkize maşallah çok büyümüş tutkunum ya, kocaman valla :)))
Bide nurteeeeen anacım ben kaçıncamı giriyon foruma, kilolar hayırlı olsun darısı başıma diyim artıkın inş
Filizcm çingene salıncağı yaptır rahat et cnm, süper uyuyolar salıncakta maş.

slmmm kızlarrrrrrlülülülülülü
nassınız bakimmmm..kımsecıkler yok yafs nere kayboldunuz anacımmmmsositososito
bız youn bı gun gecırdık bugun oglusla 8de uyandıkk babamız ewdeydı once kanguruya asıp ogluşu pazara gıttıkk aylar sonra ılk kez cıktım yaf pazara o bıle bı deişik geldiiikaydirigubbakcemile3
kahvaltı ya gıttık sonra dısarda gusel bı kahvaltı yaptıkkk..ordan dun buyuk dedmıze gıdemedıydık arabayla babişkomuz goturdu sonra zırrrr telefon mısafırr gelcekmışşş..ew dandını ortalık tozzzz pasata neyım bişicik yokkk:1shok:apar topar donduk ewe saat oglenı gectıydı once ewı topladım,oglan kocişte:lepi:gelırke pasta falan almıstım allahtan yanına bı kısır olduda bıttı...oglusu yıkadıkk sonra o arada arkadasım geldı benım oglandan 7 ay buyuk oglu var salıncak warmıs onda alma ben werım dedıydı onu getırmişşdelikafaduldenyalnız otomatıı bozukmus tamır olcak şimdik manuel sallanıo içinde yagız beyyy orda uyudu kaldı banyodan sonra mısafırler gelınce yataoına aldım hala uyuyuyoooo maşallahhhh:nazar:mısafırler geldı gıtttı ortalıı topladım kociş işe gıttı size bı bakıım dedım ama kimsecıkler gokkkk:1no2:
bende fırsat bu fırsat accuk gecmıse bakımmmmm:delphin:

[k] {n} [k];8136937 .!.:
kızlar öpücükleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evvelsi gün birden çıktım bidahada giremedim akşam 9gibi misafirim gelicek haberini aldım saatte 6 falandı gerçi annemle bi kaç misafiri vardı onlar geldi ama panik oldum işte pizza yaptık o saate hainler hepsini yediler:çok üzgünüm:
dünde benm defne çok huysuzdu sinir geldi bastım annme gittim halada annmdeim..

bugün kontrolümüz vardı 3 aylıık olduk:lepi: doktora dedimki güzelce muayene edin çok aglıyo bu aralar walla kıç.deligine bilem bakı ama maş. çok iyi tek sorun gaz bagırsak düzenleyici verdi conformil mama kullan dedi ama almadım ev aptamil1 dolu onlar bitsin gerekirse başlarız..
kızım bu ay 1 kg. almış şükürler olsun bugünleride gördüm:Saruboceq:

buluşma işine gelince bakırköy z.burnuna yakın bana gelin ozaman kapım açık evim küçük ama sıgışırız rahat ettiririim bacularım sizi.. eger başka yer olursa buradan toplaşıp gideriz hülyalarla kadıköy olursa hülya nasıl geçiceksiniz? hafta sonu olursa eşim beni getirmez bide hafta içi heryer daha sakin bence hafta içi olsun okadar kalabalıkta rahat edemeyiz.. birsenim kutlay götürse bile almaya gelmez die tahmin ediyom ama beraber beceririz dönme işini ya. ben sana yardımcı olurum.. gerçi biz daha bebek arabamızı almadık bnm nasıl olacaksa??

AY BİDE KÜÇÜK BİŞ KAOS YAPMIŞIM CİPSLİ TAVUKLA O BENDİM:tomato:
ŞÖYLE OLUYO ÇOK BASİT YEMESİDE GUZEEELLL

BAGETLE YAPIYORUZ ÖNCE Bİ TAVADA TEREYAGINI ERİTİYORUZ VE İÇİNE SARIMSAK RENDESİ ATIYORUZ SARIMSAK MİKTARINI SİZ BELİRLEYİN AMA AZDA OLMASIN HARİKA AROMA VERİYOR...
HAFİFÇE ÇEVİRİYOUZ KIZDIRMADAN ALIYORUZ OCAKTAN
BAGETLERİ BU YAGA BULAYIP SONRADA UFALANMIŞ CİPSLERE BULUYORUZ
SONRADA TEPSİYE DİZİP FIRINAAAA :teytey:

cvp verecegim konular vardı ama unuttum sadece burcunu salıncak macerası aklımda kaldı kaan çok şanslı veletsin haaa..
ananla çok egleneceksin çoooookkkk..
burcu seviyorum seniiii

oyoy masallahhh kuzuma 1kılo almış ha maşallahhh saglıı ıı olsunda aglasın warsın ..
gaz sorunu manyak bişi ya benımkınede arara tutmaya basladı ole içli ole seslı aglıokı sancı gelınce içim parcalanıooomafoldumben

hu huuuu bacılar ben geldımmmmmm benım kuzular yenı uyudu oglusum uyuyorda kızım saatlerce sallanıyor malesef sallamak ıyı degıl dıyorlar hep ma başka carem yokkı yırtıyor ortalıgı

durmuosa sallıcan bacım ya hepımız sallıoz anacım bu weletler sallanmadan durcak gıbı deıl yafsss..yawas yawas sallıcaz ole hızlımızlı deıll:olmaz:

güüüüüüüüüüüüüüünaydın mayıs anneleri
Biz bugün yeni kalktık saat 9 oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy
Dün kızımı Moda ya çıkarttım annesnin gençliğinin mekanı önce Bağdat caddesi turu sonra Kadıköy ve Moda heryeri tanıttım.Gece 10 da evdeydik kızım o kadar yorulmuş ki inleye inleye uyudu çok komikti ve daha maşallah yeni kalktı.
Bu arada canım sıkıldı arkadaşıma ev hediyesi almıştım Carfurdan çay makinası Türkiz durmayınca garantiletmeden eve gelmiştik akşam gelince bugün gidicez eşime dedim garanti belgesini çıkaralım bi daha gidişimizde biz onaylatırız dedim paketi bi açtık kapağı kırıkmış ya canım sıkıldı bugün şimdi gidip değiştircez ta Kozyatağı bide ay iyikide açmışım orda kız bi açcak kırık 2. el gibi ne ayıp olurdu ya

oooo gezmısınız amnalı kızlıııı ne gusellll
deiştirisinız olur cnm ya ııkı bakmısın heee bıde bakmasan ayıp olurdu kırık hrdıyr...

Türkiz in gezme sevdası
Türkiz in puset zevki Türkiz Moda da çok uslu durdu teyzeleri
En sevdiği oyuncağı balığı
Ve Türki in vazgeçilmezi biberonu bazen benden bile çok sevdiğine inanıyorum

oyyyy maşalllahh türkiz e annsı kocaman kız olmus yaffss:nazar::nazar:

günaydin kizlar a.s.

kizçem uyuyorken gireyim rahatca :) bugun cok işim var..ev gene carsamba pazarina döndü..görende evde futbol takimi yaşiyor sancak :S nasil bu kadar dagiliyor anlamiyorum valla..ortaligi toplicam,lahana dolmasi yapcam,temizlik yapcam..ve hepsini en gec 4e kadar yapmam lazim..Allah yardimcim olsun..

şimdi kesinleştimi yer? 7 agustos cuma eminönündemi? nurten,hülya,semra,ben okeyledik..bakalim geri kalanlar ne dicek?

kolay gelsın anacımmmm ben bugun nasıl topladım ewı bılmıom karınca hzııyla motor takmış gıbıydımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım ya çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir kuzum.:teselli:

Tutkun canım Türkiz çok tatlı olmuş maşallah :nazar:

Tubacım kolay gelsin tatlım.

Herkese günaydınlar;

Benim oğlanda bugün çok huysuz kaç günlerdir fosur fosur uyuyan çocuğa nazar değdi heralde uyumak istemiyor çıldırıcam 4 ten beri ayaktayız mafoldumben

nazar mı deydı annesı yagızımaaaa:nazar::nazar::uhm:

[k] {n} [k];8143743 .!.:
heyyoooooooooo

hihoyyythihoyyytne gusellll...
darısıda bıze ınsallah ben bugun bıde mayo bakmaya gıttım kendıme...ayy sokk oldum 44 bedennnnnn oldu yahu ustume heryer heryerden cıktı yahuuumafoldumben nasıl gıtcek bu kılolar ben 76 ya demır attım resmenn hep bole kalcam dıe odum kopuoooo yaaa rejım de yapmıom ole cıok ta yemıom ama yok banamısın demıo tartıı 1gr bıle dusemedım daha..15kılo gıttı 9kılo gıtmedı yaffsss delı olcemmmmmafoldumben

güle güle canım iyi gezmelerr
benimde ütü ortada duruyor ama ben dondurma yemeye koyuldum
ne uyuşukum heee:))
daha yemekte yapılacak evde hiçbişe yokkk

gezdık geldık foto koycam makınenın sarjı bıttı yafsssCADIARZU

Olur cnm hemen sıkıyorum :)))

Hee öyle valla, sanki koca gün uyuyoruz biz evde :(((

Mevlütünüz hayırlı olsun cnm, maşallah mehmedimize

a.s.a.s.a.s.

Görcess bakalım bi kumpasa getirmezseler niyetim ağırdan satmak, bol bolda mesafe koymak.. onlar torunlarını sevemediler ya ondan kudurdular ztn, yoksa kaynanamın bana bayıldığından fln değil yanikötükedihüso

İyi gezmeler cnm öptük kağanımla ikinizi a.s.

Kızlar bebişlerimizle nasıl oyunlar oynuyoruz ne aktiviteler yapıyorus paylaşalımmı, belki oyunlarla biraz sakinlerler:emir_bebek:

Temel reis oldum beeen :)))opuyorumnanaktan

oyyy kurban olurum ben bu temel reıse annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...:nazar::nazar:
aynen bacım bu kaynanaların sıkıntısı torun zatenn:olmaz:yoksam yuzumuze bıle bakmazlardı ınan...gıccık yaad usundukce sınr oluom hırrrrrrrrrrrrrrrkötükedihüsobız yarın denızden vazgectık kaynanamlara gıdıcezzzzzzzzzzz:umursamaz:offf ya hec ıstemıom ama ben dedım kocişe gıdelım dıe aradn cıkması lazım 40 tan bu yana hıc gıtmedık onlara bı mecburıyetten yani benımkısı aradan cxıksında gıtmedınde denmesın anacım..ama yarın baan gene azap gıbı geccek bılıommm şimdiden stres oldum bıle yanı dusun artık burcu..oglumu sewmelerıne bıle sınır oluom aklıma aramadıkları hamılelıım hamılelık sonrası gelmelerı hele bıde dandık bı kunyeye getırmelerı gelıo dahada bı sınır oluom..
ben gayet mesafelıyım ole gulusmeler sohbetler falan yok...gayet cıddı bı suratla arada ters cewaplarla konusuom hepsıyle ole yuzsuzlerkııııı bişi yokmuş gıbı dawranmaya dewam edıolar hepppppppp:oklava:kötükedihüso

gelelım oyunlara burcu teyzesiiiii
benımkı tam bı ılgı kolık oyunmanyak oldukaydirigubbakcemile3
-bıs araba geldı durakta durdu biiipppp oyunununu coks sewıoz bipp kısmı burnuna gelıo geldıkce benımkı basıo gulucuuu...kaydirigubbakcemile3
-bıde cıngırak aldım oglana ses cıkartan seylere bayılıo ılgısını cekıo aglasa bıle susuooo..kucuk kurbaga sarkısı eslıınde cıngıragımızla muzık yapıoz :lepi:
-cok huysuz aglarsa kucaıma alıp omzuma yaslayıp kulaının yakınında alcak ve yumusak ses tonuyla benım annem gusel annem satrkısını soyluorum ayaktab hafıf bı sallanmaylaaa sakınlesıoookaydirigubbakcemile2
-mındere yatırıp ayaklarını hareket ettırıorum kolbastı esliindekaydirigubbakcemile3
yawastan hızlıya doruuu hem gaz cıkartmasına yardımcı oluo hemde benımkı buyuk bı zewk alıoookaydirigubbakcemile2
-karsına gecıp dill cıkartıom seslii bı wakıtten sonra odsa baslıo dılını cıkartmaya caqlısıooo:roflol:
-aynada bakıoz kendımıze...burnuna elıne kulaklarına dokunuom aynadan gerı cekılıp bırden kendısını tkrar gosterıom ceeee yapıppp gulucukler sesler havada ucusuooohihoyyyt

yagız oglan uyandıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
benı caırıoooooo kuzucummmmmmm:)))
nerdesınız anacım herkezcıkler gezmedımı yafsssssssssss hawa dehsetımsı sıcak burdaa ben burnumu cıkartamıom balkondan:))))

KIZLARR ANKARA GÜVEN HASTANESıNDE doğum yapan varmı aranızdaaa neler almalıyım yanımaa bebişime ve bana ayrı iki çanta yaptım tıka basa oldu abartmayım diyorum deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim

kimseler yokkk pınar gezmelerde heraldeee benim kociş geldi beni gezmeye götürdü

eve geldik çocuklar uyumuşşşş ...........regli olmusum ağrım sızım varrr

merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum esımın memleketıne gıtmıstık esımın iznini orda gecırdık pek guzel degıldı ama neyse gelıp gectı
herkescıkler ıyıdır umarım gecmısı okumam mumkun degıl zaten aksam 7 de geldık eve bı baktım salonum su içinde rutubet olmus kanepelerım halılarım kuflenmıs cok moralım bozuldu 20 gunde nasıl boyle olmus halıları zaten yıkatcaktımda oturma grubunu napcam bılmıyorum yıkayacak bı yer bulmalıyız acıl
neyse sızler nasılsınız kızlar bebıslerınızde cok iyidır inş hepınızı optum

Back
X