2009 Mayıs Anneleri

hülyacım inşallah olur gerçekten insanın kendi evi gibi yok.pınarcım bütün mamalr 1 ayda tüketilmesi gerekiyor ağzı sıkı bir şekilde kapalı olarak.

Ay hadi inşallah olur canım ya :Saruboceq: Valla annemlerden bilirim kiracılık çok zor :1no2:

Sağolun kızlar. Hani yedekte dursun diye Aptamil alıcaktım marketten ama 350 gr'lıkdı galiba. Koca kutu. Hayatta bitmez 1 ayda ya. Atılır sonra :1no2: 19,25'di fiyatı normal mi :uhm:

ayy inş kızlar yaa çok saolunn ŞenizŞeniz

merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye

halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak

Allah şifasını versin cnm inş atlatır :1no2::1no2:

[k] {n} [k];8192221 .!.:
SLM KIZLAR

ya giremedim kaç günlerdir ne var yok bakim??

biz pazar günü sapancaya kahvaltıya gittik diette ogünlük gitti tabi...

neysem çok güzel geçti kahvaltımız temiz hava göl falan sonrasında çim ve salıncak keyfimiz vardiki görmeye dedger ama makinemiz bozuk malesef tek resim bile yok..:1no2:

biraz dolandıktan sonra kartepeye çıkalım dedik bir kış eşim orarda çalışmştı ve çok övmüştü gittik gördük aman çıkmaz olaydık aman ne yol resmen 1600fit yukardayız o yollar dolambaçlı dön dön çık çık başım döndü midem kalktı tabi herkesin öyle oldu ve defne çok ama çok sıkıldı zirvedeyken inanın arabadan kafamı çıkardım ve kıyamet koptu tekrar arbaya zor attım kendimi çok agladı ve çokta soguktu zaten bişi anlamadım anlıyacagınız...

dünde misafirim vardı ondan giremedim bugünde annemdeim ancak girebildim..

ablamla çocuklar geldiler ramazana kadar burdalar

daha geçmişe bakamadım arada okurum çok öptüm herkesi..

kız sen pınarla beni geçtin hee gezmede azcuk geçmişe bakkk kötükedihüsokötükedihüso
eminönü okeylendi babana söle orda toplaşıyoz bacım ayın 7 sinde Şeniz

sağol aysuncum

güle güle pınarcığımmm

eminönü kesin heralde bizim puset yok kucağımızda gelebilirz heralde

kıss ne kucağı arabalarına koy sadece metrobüs ve otobüs yapacaksın hem kadir hasın orayada durak yapmışlar rahat gelirsin Şeniz

PC acık kalmış ya bende caddenın karsısında bı arkasım var.Aradı hadı caya gel dedi.Kaptım kolumun altına Borayı gittim.Yaptık keyfı geldim.Ayağımda Borayı sallıyorum size bakayım dedim.

Birsen gecmiş olsun canım.İnşallah tedavı cevap verır ve düzelir halan.Moral çok önemlı bu hastalıkta.

Tuba ben aptamıl kullanıyorum canım ama borada 1 haftadan beri 120 hıç bıtırmıyor.Sma daha sekerli galıba dr sorup almayı düşünüyorum.

Pınar cevap almışsın canım ama 1 ayda tuketılmesi gerekiyormuş.

ohh afiyet olsun cnm sanada Şeniz

bende az önce kızımı yıkadım ama emdirirken yine uyudu yaw umarım bugunki gibi sabahın köründe esir etmez beni :1no2::1no2:
şimdide yemek yapıyorum yani kızartma arada birde size bakıyommm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

[k] {n} [k];8192221 .!.:
SLM KIZLAR

ya giremedim kaç günlerdir ne var yok bakim??

biz pazar günü sapancaya kahvaltıya gittik diette ogünlük gitti tabi...

neysem çok güzel geçti kahvaltımız temiz hava göl falan sonrasında çim ve salıncak keyfimiz vardiki görmeye dedger ama makinemiz bozuk malesef tek resim bile yok..:1no2:

biraz dolandıktan sonra kartepeye çıkalım dedik bir kış eşim orarda çalışmştı ve çok övmüştü gittik gördük aman çıkmaz olaydık aman ne yol resmen 1600fit yukardayız o yollar dolambaçlı dön dön çık çık başım döndü midem kalktı tabi herkesin öyle oldu ve defne çok ama çok sıkıldı zirvedeyken inanın arabadan kafamı çıkardım ve kıyamet koptu tekrar arbaya zor attım kendimi çok agladı ve çokta soguktu zaten bişi anlamadım anlıyacagınız...

dünde misafirim vardı ondan giremedim bugünde annemdeim ancak girebildim..

ablamla çocuklar geldiler ramazana kadar burdalar

daha geçmişe bakamadım arada okurum çok öptüm herkesi..

cnm yaa ne guzel gezmıssınız oyle esın ne kadar dusuncelıymıs taa oraya goturmus benımde esın sozu var apancada gol kenrında kahvaltı ıcın ama tutan kım
kartpe eser cnm ya yuksek oldugundan ama olsun gıderken yesıllıklerın ıcındendı sanırım guzel olmustur

oyyy yine kendime gidicek bi yer buldum gittim geldim yoruldukk yawww :((

kızlar bugunlerde bizim ev alma gibi bi durumumuz var emlakçı eşimi aramış gelin çok güzel bi ev var diye eşimde beni aradı git bak bakalım dedi apar topar çıktım kızıda koydum arabasına yakın diye yürüyerek gittik eve baktım gerçekten çok güzel ...çok begendim...inş eşimde beğenir ..

dua edinde olsun bacılar yaw valla bıktım şu kiracılık olayından :(((

hulyacım inş allah kısmet ederde alırsınız tatlım kıracı olmak cok zor

Hülya hayırlısı olsun tatlım insallah alırsınız.Gazelcık bereketıyle gelmiş demekkı.
Ay ben sana foto göndericem ama evi talan ettım aktarma kablosunu bulamadım valla.Sözün gecerli kalsın bulunca göndericem.

Bende Borayı sallıyorum ayaklarımda uyusunda yemek yıyıcez daha.

ayy inş Gazelin kısmetidir canım bende öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun inş...

benim sözüm söz cnm ne zaman istersen yolla resmi :)) yakışıklı borayı görmekten mahrum olmıyalımm küçükk adamı :))
oda fena alışmış yaw ayakta sallanmaya Allahtan o şekilde uyuyor..

siz yemek yiyeceksiniz benim hala yemeğim hazır değil :))))

Cıvcıvım ınŞallah hayırlısı olur ıÇınede sındıyse Çok mutlu bıŞey senı anlıyorum bızde ev dÜŞÜnÜyoruz ıÇımıze sınen olmadı senın olmuŞ bak ınŞallah ıstedıın olur gazelınınde Şansına hadı bakalım sana ev gÖrmeye gelırız kız

ayy inş Gazelin kısmetidir canım bende öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun inş...

benim sözüm söz cnm ne zaman istersen yolla resmi :)) yakışıklı borayı görmekten mahrum olmıyalımm küçükk adamı :))
oda fena alışmış yaw ayakta sallanmaya Allahtan o şekilde uyuyor..

siz yemek yiyeceksiniz benim hala yemeğim hazır değil :))))

alıştı valla teyzesi butun olumsuzlukları barındırıyoruz allaha sukur.mafoldumben

otomatık anne ayağı varken ne yapsın cocuk salıncağı.

hpim1596y.jpg

tatilden bir kare gülce hanım anneyi denize sokmamaya kararlı gözler fal taşı uyumak yok :)

Son düzenleme:
civcivim cnm bu arada inş. eviniz olur benim annemler 26 senelik kiracılık hayatı var ben çok iyi biliyorum kira hayatını sırf bu yüzden semtine biçimine bakmadan kaynana yanından kurtulayımda dedim aldım küçük çatımı .....inş...kısmet olur cnm

Cİvcİvİm İnŞallah hayırlısı olur İÇİnede sİndİyse Çok mutlu bİŞey senİ anlıyorum bİzde ev dÜŞÜnÜyoruz İÇİmİze sİnen olmadı senİn olmuŞ bak İnŞallah İstedİİn olur gazelİnİnde Şansına hadİ bakalım sana ev gÖrmeye gelİrİz kız

saol tatlım Allah razı olsun ..gerçekten çok içime sindi çok beğendim birde çok istediğim bi semtte evime yakın ama tam merkezin içinde ...inş olurda mayıs annelerine evimde ilk partiyi veririrm valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Rabbim senişnde gönlüne göre bi ev nasip eder inş Şeniz

alıştı valla teyzesi butun olumsuzlukları barındırıyoruz allaha sukur.mafoldumben

otomatık anne ayağı varken ne yapsın cocuk salıncağı.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohhh benide birileri öyle sallasa sabaha kadar deliksiz uyurum valla kaydirigubbakcemile3

claries cnm çok tatlı gözüküyorsunuz ..

kızlar bu arada maşşallah mayıs analarına hepimiz çok gözeliz beee dombulumuz zayıfımız

birsencim doğru diyosun valla ev olsunda ne olursa olsun diyosun bazen ama kaynana yanında olmadığım için aceleyede gelsin istemiyorum sonuçta kira olsa hadi beğenmedin 1 yıl otur çık ama ev alınca içine sinmesi gerekiyor gerçekten :((

charies cnm çok güzel görünüyorsunuzz öp o çirkini benim yerime maşAllah..

Back
X