• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şimdi geldim kontrolden.net bişi söylemek istemedi ama erkeğe benziyor dedi.ama söylemese bile ben de gördüm zaten oğluşum olacak 🤗 Allah gönlüme göre verdi iki kızım iki oğlum olacak 🤲 fatal dna sonucum henüz çıkmadı ama.birde o iyi gelirse daha ne isterim

Bende 10+5 deyim, doktorum bugün kız gibi dedi, bu kadar erken haftalarda cinsiyet tahmininde bulunması şaşırttı, tabiki net değil biliyorum ama sizlerin doktorları en erken kaçıncı haftada tahmin yaptı🩷

Bende 10+5 deyim, doktorum bugün kız gibi dedi, bu kadar erken haftalarda cinsiyet tahmininde bulunması şaşırttı, tabiki net değil biliyorum ama sizlerin doktorları en erken kaçıncı haftada tahmin yaptı🩷
Genellikle 12. Haftadan sonra belli oluyor. Bir arkadaşıma önce erkek sonra kız dediler. 14. Haftada hemen hemen kesinleşiyor.

kızlar selam intergen firmasında Fetal dna yaptıran var mı? memnun kaldınız mı? ben baya araştırdım en uygun o su anda 11250 tl civarı bi fiyat verdiler. bir de nevagen var 16500 sizlerinde yorumlarını merak ediyorum
Nevageni araştırıyordum bende. Bu firma hakkında bilgisi olan var mı merak ediyorum. Perinatoloji drlarının katıldıgı 4 günlük bi konferans var bugun son günü ordayız. Burda kongrede fetal dna icin iki firma gelmiş nevagen bir tanesi onlardan bilgi aldık. Özelde bir fiyat verdiler kongrede olduğumuz icin. Normal fiyat 18bin dediler. Benimde 12.haftam detaylı ultrasyon yapıldı herşey güzel dendi druma danışacağım fetal dna yaptır derse yaptıracagım. Yaptırma zaten cok ileri ultrasyon kontrolü yapıldı derse yaptırmayacağım.
Ama bu firmada yaptıran ya da bilgisi olan varsa paylasım yaparsa sevinirim ☺️

Bugün 11+6'da önce ultrasonla kontrolüm yapıldı sonra da genokstan fetal DNA testimizi verdik. Ben ilk defa bebişimizi gerçek bir bebek gibi gördüm ultrasonda, geçtiğimiz kontrolde sırtı dönüktü görememiştik tam ama bunda elleri kolları ayakları hatta minik burnunu bile öyle net gördük ki kalp atışından bile çok duygulandırdı bu görüntü beni 🥹 umarım hepimizin sonuçları tertemiz ve çok güzel çıkar, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimiz için 🙏🏻

Nevageni araştırıyordum bende. Bu firma hakkında bilgisi olan var mı merak ediyorum. Perinatoloji drlarının katıldıgı 4 günlük bi konferans var bugun son günü ordayız. Burda kongrede fetal dna icin iki firma gelmiş nevagen bir tanesi onlardan bilgi aldık. Özelde bir fiyat verdiler kongrede olduğumuz icin. Normal fiyat 18bin dediler. Benimde 12.haftam detaylı ultrasyon yapıldı herşey güzel dendi druma danışacağım fetal dna yaptır derse yaptıracagım. Yaptırma zaten cok ileri ultrasyon kontrolü yapıldı derse yaptırmayacağım.
Ama bu firmada yaptıran ya da bilgisi olan varsa paylasım yaparsa sevinirim ☺️
Benim arkadaşım bu firmayı tercih etti memnun kaldığını söylemişti belki sizede referans olur

4 kız 3 erkek olduk bebek alış verişi yapanımız var mı
Ben kendimden önce çok sevdiğim bir arkadasim var onun bebeği için ve kendi bebeğim için hastane çıkışı alacağım,maddi durumu çok iyi değil onun ilk kızı olacak coook istiyordu kız bebek ,2 oğlu vardı,ona süslü güzel 10 lu alacağım içimden geçirmiştim,kendi bebeğime de alacağım ama dizim ağrıyor düzelsin alacağım

Arkadaşlar şöyle bir düşünüyorum da ,fetaller için 14-20 arası anladığım.kadariyla para verdi herkes,o paraya bebeğin kiyafet puset vs ihtiyaci Alinirdi ama işte ,ikili sonucu güzelse boyu kilo hafta uyumu falan ,bir yanım diyor bu da bir sektör oldu para için ,ama işte bende verdim içine sinmiyor ,şimdi olsa yine verirdim nasil bir çelişki değil mi

Arkadaşlar şöyle bir düşünüyorum da ,fetaller için 14-20 arası anladığım.kadariyla para verdi herkes,o paraya bebeğin kiyafet puset vs ihtiyaci Alinirdi ama işte ,ikili sonucu güzelse boyu kilo hafta uyumu falan ,bir yanım diyor bu da bir sektör oldu para için ,ama işte bende verdim içine sinmiyor ,şimdi olsa yine verirdim nasil bir çelişki değil mi
Benim doktorum da ikili testte herhangi bir risk görürsek fetali o zaman düşün dedi. Ondan dolayı ben ikili taramayı bekliyorum.

Sadece kendi fikrimi soyluyorum,sanırım erkek bebek organı daha erken oluyor ,birde bazı doktorlar ki arkadaşımda yaşadık,gitmiştik özel muayenesine ,henüz 9 haftalık ti inaninki dedi ki bu duruş kese şekli boyutları erkek gibi ama yüzde 80 dedi yüzde 20 var değişme dedi ki sonra oğlu oldu,benimde hem kızım hem oğlum 11 +larda banko bildiler

Bende şimdi geldim kontrolden.net bişi söylemek istemedi ama erkeğe benziyor dedi.ama söylemese bile ben de gördüm zaten oğluşum olacak 🤗 Allah gönlüme göre verdi iki kızım iki oğlum olacak 🤲 fatal dna sonucum henüz çıkmadı ama.birde o iyi gelirse daha ne isterim
Allah bağışlasın güle güle büyütün 🧿

Kızlar 13. Hafta bitmek üzere, inanılmaz şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum. Yaşayan var mı sizce normal mi bu kadarı? Hareket ettikçe nefesim kesiliyor

4 kız 3 erkek olduk bebek alış verişi yapanımız var mı
Yenidoğan eşyalarımızın hepsi duruyor. Kızımız bir süre abilerinin kıyafetlerini giymek zorunda 😄 Yeni olarak biberon ve emzik alınacak. Benim ikizler hala park yatakta yatıyorlar. Onları karyolaya geçirmek istiyorum. Çocuk odası yapmak istiyorum. Başka ihtiyaçları da var. Asıl masraf yine ikizlere yapılacak çifter çifter. 😄

Kızlar 13. Hafta bitmek üzere, inanılmaz şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum. Yaşayan var mı sizce normal mi bu kadarı? Hareket ettikçe nefesim kesiliyor
Ağrılar sancılar kişiden kişiye değişiyor diyorlar ama gebelikten önce bel ağrılarınız var mıydı? Egzersizler sizi kurtarabilir

Back
X