a.s.aysun sanada günaydın cnmm
benim bebiş de dün uyudu uyudu korktum gece uyumucak diye ama uyudu çok şükürrr:)
gunaydın tatlım dun gezdın gezdın erenıde gezdırıp yordun gecede allahtan rahat uyumusta cnm rahat etmıssın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.aysun sanada günaydın cnmm
benim bebiş de dün uyudu uyudu korktum gece uyumucak diye ama uyudu çok şükürrr:)
ayyyy bugece rüyamdaaaa doğum yapmısım süt sağıyorum yaaaa hamişmi kalacam neee abowwww
ayşe aysun merhaba kızlar geçmişe pek bakmadım günaydınlarrr
az daha oturursam annem kafamı kıracak
ayşe aysun merhaba kızlar geçmişe pek bakmadım günaydınlarrr
az daha oturursam annem kafamı kıracak
avatar nasıl ekleniyo bebişimin resmini koymak istiyorumm
banucuğum prenseslerini bırakıp işe gitmişşşş çok kötü yaaaa
inş.alışırsınızz..cnm
cnm senin bebeğin 2 aylıkmı oluyo maşallahı var o zaman soranlara 3 aylık de:)nazar değmesinn..
cnm ıns bı sorun olmaz asıdan sonra zaten burda cogumuzdada bı sorun yasanmadı
kızına masallah cnm benımkı 3. ayında 5900grdı
sen annesutuylemı beslıyosun mamamı verıyosun allah nazarlardan korusun tombıs tombısdır o sımdı![]()
ay sana çok imreniyom birsen. iki çocuk ve heryere de yetişiyon maşallahın var. bide süslenmekten de geri kalmıyon. ben hala eski hayatıma dönemedim canım.bugün kkdan bi arkadasıma gidecem kızlar doğum yaptı 1 ay oldu olmadı hedaye birpaket bez birde yanına ufak bişiii aldımmm eyi etmişmiyimmmm...................
sürmüşüm kırmızı ojemi giyecem kırmızı gömleğimi kotumu kırmızı rujuda koydukmuuu benden çingenesi yokkk ......bu ara çok kokş oldum yawwww............
bozon maşşallah vallaa bizim çocuklar 4 ayını bitirecek 7 kilo değil
hakkatten neyle besliyon artı kaç kilo doğdu
ve iğneside ateşş mateşşş yapamzz inş....
siboşum pınarım günaydınlarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmm
pınar maşallah kocaman oldu senin kız biz daha ufağız çok nazlı benim oğlum iki gündür. aslında epey düzelmişti uyanınca bile ağlamıyor agulanıyordu dün 1 kez kaka yaptı sabah. sonra yap madı belki de ondandır
evet pınarcım 3 gün yollardaydı oğlum maşallah hiç huzursuzluk çıkarmadı
salıncakta fazla tutma canım alışkanlık yapıyormuş bizimki kendi kendine uyuyor uyumazsa ellerini kollarını sarıyorum yalancı meme ağzına 5 dakikaya nakavt :)
teskkrler cnm ıyıyız
sanada gunaydın cnm salıncakta hep uyumak ıstemesı kotu benımkıde gunduzlerı muhakkak ana kucagında ıkı buklum yatmayı sevıyor gecelerı besıgıne alıyom ama o zaman ayakta sallayıp besıge alıyorum daha az uyanma sansı oluyor
hemende nasıl değişiyorlar birden anlamıyorum. benimkisi Allahtan emziğe alıştı nereye bırakırsam farketmiyor uykusu varsa emziğini bir iki dakika emiyor sonra kendinden geçiyor. bende bi ohh çekiyorum artık. zemuszemus
tekrardan herkese günaydınlara.s.
bugün aşımız vardı. biraz önce geldik. kızıma şurubunu verdim şimdi uyuyor. umarım ateşi çıkmaz. maşallah kızıma sadece en son aşıda birazcık ağladı.kocaman olmuş benim kızım. tam 7050 kilo olmuş.
ama boyunu ölçmüyorlar burdakiler. neyse haftasonu zaten kendi druna götürecez orda ölçtürürüm. sağlık ocağında sırada beklerke bi çift daha vardı onların bebişide 2 aylıktı ama bizimkinin yanında çok küçük kaldı. kadın neyle besliyosun diye sordu. umarım nazar değmez. ee eşim tarafı uzun olunca çocuk birazcık büüyük duruyor.
bende bi kahvaltı yapayım hazır uyurken. pınarcım senin bisküvili pastadan yaptım canım çok güzel valla sıcakta iyi gidiyor.. teşekürler canıma.s.
bugün kkdan bi arkadasıma gidecem kızlar doğum yaptı 1 ay oldu olmadı hedaye birpaket bez birde yanına ufak bişiii aldımmm eyi etmişmiyimmmm...................
sürmüşüm kırmızı ojemi giyecem kırmızı gömleğimi kotumu kırmızı rujuda koydukmuuu benden çingenesi yokkk ......bu ara çok kokş oldum yawwww............
bozon maşşallah vallaa bizim çocuklar 4 ayını bitirecek 7 kilo değil
hakkatten neyle besliyon artı kaç kilo doğdu
ve iğneside ateşş mateşşş yapamzz inş....
siboşum pınarım günaydınlarrrrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmm
ayyyy bugece rüyamdaaaa doğum yapmısım süt sağıyorum yaaaa hamişmi kalacam neee abowwww
Günaydın Kızlar,
Birsürü alıntı yapmıştım ama hata veriyor yaaa yazdım okadar uçtu gitti.Kusura bakmayın mafoldumben
Çok fenayım ya öyle bir kanamam varki ayakta duracak halim yok :bbo: yağızda ancak uyudu.
Bugün tetanozun 3.dozu var ay kimsecikler gitmedi sanırım 3 dozu olmaya yazan olmamıştı çünkü.Kolumada ağrı yapacak offf.:sinifsinif:
Banucum işe başlamışsın tatlım allah yardımcın olsun çok zordur biz ne yapacağız bakalım.:gitme:
Günaydın Kızlarrrrr.....
Bizde sımdı asıdan geldik.Verem asısını dr yapmamıştı sağlık ocakları yapıyormuş.Ben de sabah götürdüm olduk asımızı hıç ağlamadı mınık erkeğim.3 gun yıkama dediler ama beklemem o kadar bu sıcakta.
Öylesine bi tartıldı kuzum 6700 olmuş ayın 11 inde 3. ayımız bitiyor 7 kıloyu tamamlar heralde.
Banu işe baslamışsın canım kolay gelsin sana.
Fulya nıce mutlu senelere bebeğinizle inşallah.
KIZLAR MERHABA NASILSINIZ HER ZAMANKı GıBı GEÇMıŞı OKUYAMIYORUM.MALESEFKı ıŞYERıNDEYıM ÇOK ıŞ VAR.BıRSENCıM ıYı GEZMELER CANIM DıKKAT ET OĞLUŞLARA.sibelcim geçmiş olsun.ama regl olunca doğumdan sonra epey ağrı oluyor benim 2.defada hiç ağrım olmadı.
Kızlar yatılı misafir çok zormuş ya mıçımı kaşıcak vaktim yok valla koşturup duruyom