2009 Mayıs Anneleri

Ay ben geldim.Canım sıkılmıştı evde.Aldım Borayı arabasını alışveriş merkezine gittim.Özlemişim yanlız gezmeyı.Hiçte zor olmadı son dakıkalarda sıkılmaya basladı bizde geldik evimize.

Nıke nın pantalonunu ve tışortunu aldım oğluma süper ya adam gibi oldu.Kendimede tayt üzerine tunık aldım.Bide oğluma oyuncak.Can pedin acmalarından aldım cok şirin.

Yemeğimde var.Bora uyursa bide kahve keyfi yaptımmı benden ıyısı yok.

Oh ne iyi etmişsiniz tatlım burda yağmur yağıyor yağmasa bende gitmeyi düşünüyordum ama kaldı.:sinifsinif: Cicilerinizi güle güle kullanın.

Ay Defnoş'u salıncağına yatırıp sallarken bende koltuğa uzanmıştım. Gözümü bi açtım ki ikimizde 1 saattir uyuyormuşuz kaydirigubbakcemile3 Çok iyi geldi bu 1 saat şekerleme valla. Defn uyumaya devam ediyor. Bende evi sileyim bari zemuszemus Yoksa uyumaya devam mı etsem kaydirigubbakcemile3

Vay uykucular siziiiii kaydirigubbakcemile ben bu arada tatlımı yaptım bile sen uyu hala.

selam kizlarrrrrrrrr a.s.

3 günde özledim valla sizi :D çarşamba sabahtan annemle babam beni aldi..onlara gittik..bugun geldik anca :) dün denize gittik :) sonunda girdim denize :lepi: ay cocuk gibi mutlu oldum valla kaydirigubbakcemile3 bütüngün kuzenimle denizdeydim :D sadece serranin mamasini hazirlamak için ciktim kaydirigubbakcemile3 sütüm azaldi demiştim ya..keyfim tam takir olunca sütümde geldi gene cok sukur alkisalkisalkis bu süt kesinlikle moralle dogru orantili :1rolleyes:

bugun dogumgünümü kutlayan arkadaslarima kocaman kocaman teşekkürlerrrrr a.s. cok tatlisiniz hepiniz a.s. opuyorumnanaktan

annemler erkenden kutladi dogumgünümü..eşimden hala tik yok :dilcikar: bakalim aksam ne yapcak :1rolleyes: merak içinde bekliyorum aksami kaydirigubbakcemile3 ay bide hatirlamazmişşş :mymeka: yok ya hatirlarda bişi yaparmi orasi mechul işte kaydirigubbakcemile3 eceline susamadiysa bi aktivite yapar herhalde :umursamaz:

cok yorgunum valla..omuzlarim tutmuyor..neyseki yemegim var..annem yemekle ugrasmiyim diye pizza almiş kaydirigubbakcemile3 ana gibisi yok valla..herşeyi düşünüyor,herşeye yetişiyor :) hazir aklimdayken onada bi dogumgünü maili atayim dimi :) okadar dogurdu etti kaydirigubbakcemile3

[k] {n} [k];8232763 .!.:
of yaa kızım benide emmiyor biberonuda almıyor ne yapacagımı şaşırdım savaş verdim bugün onunla çok aglıyo ya karnı aç mama için aglıyo ama biberonu almıyo çok sonradan alıyo ondan sonra güp güp içiyo mamayı!! benide emmiyo sanırım beni bırakacak çok üzülüyorum neden öyle oldu aklıma şuda geldi, ender saraçın beşi birada çayı var ondan içtim bikaçgün acı kekikli falan acaba sütüme geçtide igrendimi? gerçi 2gündür bıraktım içmiyorum sırf buyüzden beni bırakırsa çok üzülürüm.

yrn başka biberon alıcam aventin emzigi anne memesine yakın oldugu için almıyo heralde benm memem sanıyo galiba aklıma bitek bu geliyo??
kaşıkla verim dedim anacım su gibi olmadı doymuyo zor iş offff gerçi bu akşam biraz emdi beni ama nasıl sevindim anlatamam çok dua ediyorum inş. bırakamz beni yaaa sütümde var işin kötüsü memeler şişti valaaa..

kızlar küçük kaynım bende akşama kadar pc onda giremedim oyüzden..
çocuk tam yetişme çagında anacım ne yemek yiyo yemek yetiştiremiyom çocuga kur kaldır pişir canm çıktı beni koysam tabaga yicek:1shok: eşimede bişi diyomiyom sık gelmiyorlar hemen fesatlıkla suçlar beni ama bugün hem o hem defne caanıma okudular bide misafirim var cumartesiye offf
yrn kaardeşimi çagırdım temizlige yardım etsin yada çocuga bakar ben yaparım..
bişilerde yapmam lazım ne yapıcagımı bilmiyom tuzlu uydururumda tatlı yapmak işkence bana..

accık bakıyım kolay tatlı bulayım çok öptüm sizleri bu arada ben yrn babama söylüyorum konuşsun adamla bakalım ne diyecekler..
iyi geceler kızlar
of canım ya inşallah geçicidir alır tekrar memeyi sen ısrar et vazgeçme
günaydın herkese nasılsınız kızlar iş yerindeyim dün annemlere gittim maşallah duru hanımda yağmur hanımda pek keyifliydi annenannesi onlara çok iyi bakıyor :)))))
anneler ah onlar olmasa ne güzel canım gözün arkada kalmayacak
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde 9'da kalktık kızımla emzirdim şimdi yanımda yatıyor birazdan kahvaltı mı edeceğim a.s.

Side ne var ne yok bakalım?
ne güzel maşallah biz o kadar uyuamıyoruz hiç
günaydın cicişşlerrrrr ayyyyyyyy bi ömerim sakindi malesef oda azmanlık yolunda gündüz hiç uyumuyor ayakta sallarsak ayakta uyuyor indirdiğin an uyanıyor aksamları uyumuyor sani kahve içiyor velet

gece 12 de uyudu yaaaa oda nasılll yatırdım uyudu diye uyandı yatağını salladım uyudu 10 dk. geçti tekrardan mır mırrrr yine salladım yatağını odada aliş uyuyor oda bağırıyor aliş uyanırsa yandığımızın resmi ....neyse uyudu tam oturacam yine bu sefer gitmedim kendi kedine uyudu bende yattım sabah 5.30 kalktılar yedirdik....sabah sekiz ali ağlıyoo ananeye sattım mama yemişş 9 da ömer çığırıyorrr
kalktım mama yaptım mama yerkende a<ltını açtım dolmuş bez pipiside normal çiş yok dedim bezi altından aldım sen yerken bi mıç yatağa nasıl bezi kaptım koydum bilmiyorum elleri ayakalrı mok oldu annem yetiştiii yatağamada mıçtınız diyor elleri yüzü mıçı ayakları yıkandı tırnaklarını kestim karnını doyurdum şimdi uyutmaya çalşıyorumm
of kızım ya çok üzülüyorum sana iki bebekle ama büyüdüklerinde rahat edeceksin:)
Gunaydın Kızlarrr...

Ya bu cocuk sabah 6 da kalkıyor oyun istıyor cığlıklar atıyor benı alın diye.Özenıyorum 8 de 9 da kalkan bebişlere valla.Neysem değiştiricez bı şekilde.

Ya ben hamıle kalıcam diye cok korkuyorum.4 cocuk istiyorum dıye benı oyuna getırıcek bu adam.Daha dr gitmedik korunma yöntemleriyle ilgili.O zamana kadar kaçmak lazım valla.

Benıkmde haftasonu görümcem ve kayınvalıdem geliyor.1 Hafta kalırlar artık.Yatılı misafiri cocukla eziyet olucak.
aman hamile kalma çok erken daha :)
canım iyiyim sen nasılsın çalışıyorum cumartesi günleri kullanacağım süt iznimi tam gün anlaştık :)
bebiş nasıl ayakta sallıyorum bende duruyu ama bir kaç gündür kendisi uyumaya başladı maşallah fıstığım:nazar::nazar:
oh maşallah güzel duru'ya :)
Ay Defnoş'u salıncağına yatırıp sallarken bende koltuğa uzanmıştım. Gözümü bi açtım ki ikimizde 1 saattir uyuyormuşuz kaydirigubbakcemile3 Çok iyi geldi bu 1 saat şekerleme valla. Defn uyumaya devam ediyor. Bende evi sileyim bari zemuszemus Yoksa uyumaya devam mı etsem kaydirigubbakcemile3
uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))
Ay ben geldim.Canım sıkılmıştı evde.Aldım Borayı arabasını alışveriş merkezine gittim.Özlemişim yanlız gezmeyı.Hiçte zor olmadı son dakıkalarda sıkılmaya basladı bizde geldik evimize.

Nıke nın pantalonunu ve tışortunu aldım oğluma süper ya adam gibi oldu.Kendimede tayt üzerine tunık aldım.Bide oğluma oyuncak.Can pedin acmalarından aldım cok şirin.

Yemeğimde var.Bora uyursa bide kahve keyfi yaptımmı benden ıyısı yok.

oh ne güzel
güzel günlerde giydir

Kızlar burda acayip yağmur yağıyor birden başladı sokaktakiler sırılsıklam oldu sağnak yağıyo resmen bardaktan boşanırcasına.Koşuşturmaları seyretmek keyifli.kaydirigubbakcemile3

3 günde özledim valla sizi :D çarşamba sabahtan annemle babam beni aldi..onlara gittik..bugun geldik anca :) dün denize gittik :) sonunda girdim denize :lepi: ay cocuk gibi mutlu oldum valla kaydirigubbakcemile3 bütüngün kuzenimle denizdeydim :D sadece serranin mamasini hazirlamak için ciktim kaydirigubbakcemile3 sütüm azaldi demiştim ya..keyfim tam takir olunca sütümde geldi gene cok sukur alkisalkisalkis bu süt kesinlikle moralle dogru orantili :1rolleyes:

bugun dogumgünümü kutlayan arkadaslarima kocaman kocaman teşekkürlerrrrr a.s. cok tatlisiniz hepiniz a.s. opuyorumnanaktan

annemler erkenden kutladi dogumgünümü..eşimden hala tik yok :dilcikar: bakalim aksam ne yapcak :1rolleyes: merak içinde bekliyorum aksami kaydirigubbakcemile3 ay bide hatirlamazmişşş :mymeka: yok ya hatirlarda bişi yaparmi orasi mechul işte kaydirigubbakcemile3 eceline susamadiysa bi aktivite yapar herhalde :umursamaz:

cok yorgunum valla..omuzlarim tutmuyor..neyseki yemegim var..annem yemekle ugrasmiyim diye pizza almiş kaydirigubbakcemile3 ana gibisi yok valla..herşeyi düşünüyor,herşeye yetişiyor :) hazir aklimdayken onada bi dogumgünü maili atayim dimi :) okadar dogurdu etti kaydirigubbakcemile3

doğumgünün kutlu olsun ayşe serra'yla mutlu bir yaşamın olsun :)

birsencim halana cok geçmiş olsun..inşaAllah tez zamanda kaybolup gider,acil şifalar a.s.

civcikim hülyacim canim inşaAllah evi alirsiniz biran önce :) bizde artik hayirli olsuna geliriz ;)

nurtencim canim defneyi anlatirken sanki serrayi anlatiyorsun gibi geldi..bu kizda biberondan nefret etmeye basladi ya..2.delik actim..yeterli gelmeyebiliyormus ondan cani sıkılabilirmiş..amma velakin bi işe yaramadi..kendi deligi gibi akmiyor,hemen kapaniyor..chicconun 2-3 delikli biberon emzikleri varmiş..ondan alicam..belki ozaman kabullenir..

ay buarada benim kiz SMA'yi hiç sevmedi ya..ogun aldim işte..ilk verdigimde cuk cuk yedi..ikinciden itibaren yemedi..bende gene aptamil aldim..birazda koyu yapiyorum mamayi..uyurken felan derken bi şekilde yediriyorum..cok sukur sütümde gelmeye basladi eskisi kadar foşur foşur olmasada ;)

pinarcim iyi uykular :)

sibelcim burda da cok yagiyor ya ne tesadüf :P

gülhancim güle güle kullanin cicileriii ;)

banucum hayirli olsun işe baslamassin..güzel tarafindan bakmaya caliş bitanem..zorlugu elbet olacaktir..bozma moralini ;)

Kızlar burda acayip yağmur yağıyor birden başladı sokaktakiler sırılsıklam oldu sağnak yağıyo resmen bardaktan boşanırcasına.Koşuşturmaları seyretmek keyifli.kaydirigubbakcemile3

:)))) sadist seni :D

doğumgünün kutlu olsun ayşe serra'yla mutlu bir yaşamın olsun :)

cok teşekkürler canim a.s. Şeniz

ay kizlar bu arada bende hero baby'nin kahvaltilik mamasi vardi..numune..kızçem yemiyor bişi dedim ya..çarşamba günü annemler gelince gördü bişi yemedigini..sütüm azdi,mamayi yemiyor felan..telefonda abarttigimi saniyordu..dedi hadi mama yapalim ona..pirinc unlu..dedim numune var onu verelim..ay yaptik verdik..serra cildirdi resmen :)))) bayildi :D bu kız kaşikla bişeyler yemeyi cok seviyor ya..biberonu hiç sevmiyor artik..şu 3 haftayida atlatsakta ek besinlere baslicaz zaten :S

birsencim sende kizma annene :) annem bana 2.5 aylikken baslamiş ivir zivir vermeye..gördügün gibi turp gibiyim :D keza kuzenlerimde öyle basladi..bi ben korkak ciktim sulalede :D bişi verirken kirk saat düşünüyorum :D biz bu gidişle bugun yarin baslicaz gibime geliyor..senin veletler 1 hafta sonra zaten baslicaklar ek besine ;)

mrb kızlar ben gündüzleri oğlumdan fırsat bulup giremiyorum... zıpırcan gündüzleri pek uyumuyolaelaelaelaelae. o uyuyunca da iş güç anca yetşşiyo valla....kafamçokkarıştı benim de dün akşam misafirim vardı..pazar günüde gelenler olucak sanırım..umarım yemeğe gelmezler de çay yanına bişiler yapıp geçiştiririm...

mutahhara d.günün kutlu olsun cnm...a.s.

hepinizi ve bebişlerinizi öptümopuyorumnanaktan

tatlım iyi yapmışsınız ana oğul ohh değmeyin keyfinize yakışıklı olmuştur bora bey kıyafetleriyle maşallah
can bebenin alt açma bezleri çok kullunışlı canım duru doğduğundan itibaren kullanıyorum afiyet olsun kahve içeyim bende canım çekti

Oh ne iyi etmişsiniz tatlım burda yağmur yağıyor yağmasa bende gitmeyi düşünüyordum ama kaldı.:sinifsinif: Cicilerinizi güle güle kullanın.

Vay uykucular siziiiii kaydirigubbakcemile ben bu arada tatlımı yaptım bile sen uyu hala.

sağolun teyzoşlar cok ıyı geldi valla.Yarında gezmeye kapımız pazarda babamız gezdirir yaşadık valla.

diettaş nerelerdesin ya özledik valla.Ohh gezmeler ve deniz süper olmuş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU SENELER.....

of canım ya inşallah geçicidir alır tekrar memeyi sen ısrar et vazgeçme

anneler ah onlar olmasa ne güzel canım gözün arkada kalmayacak

ne güzel maşallah biz o kadar uyuamıyoruz hiç

of kızım ya çok üzülüyorum sana iki bebekle ama büyüdüklerinde rahat edeceksin:)

aman hamile kalma çok erken daha :)

oh maşallah güzel duru'ya :)

uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))

oh ne güzel
güzel günlerde giydir

Hamile kalma düşünsesi bile korkutuyor valla.Eşimde 2 sene sonra diyor ama önlemimi alayım ben güven olmaz bunlara.

Kız yok ne sadistliği çarşı içindeyim gelen geçen çok oluyor tabi öyle ilginç tiplere denk geldimki gülmemek içten değil valla.Bu türk milletinin kendine özgü zihni sinir projeleri beni öldürüyor.:roflol:

:)))))) en komigi sagnak yagmur yagarken hiç tepki vermeden yürüyenler oluyor :roflol: böyle kafalar dik dik,istemdişi egilmek bile yok :dilcikar: güneşli havada sahilde yürür gibi yürümeleri cok komiğime gidiyor :roflol: insan refleks olarak biraz egilir,büzülür,hizli yürür ama yok erkeklige laf gelmesin :P sonra yagmurdan korktu derler :P

mutahharacım canım doğum günün kutlu olsun bebeğim nice yıllara sağlıkla huzurla inşallah :))))))

cok saol tatlim :) a.s. opuyorumnanaktan

mrb kızlar ben gündüzleri oğlumdan fırsat bulup giremiyorum... zıpırcan gündüzleri pek uyumuyolaelaelaelaelae. o uyuyunca da iş güç anca yetşşiyo valla....kafamçokkarıştı benim de dün akşam misafirim vardı..pazar günüde gelenler olucak sanırım..umarım yemeğe gelmezler de çay yanına bişiler yapıp geçiştiririm...

mutahhara d.günün kutlu olsun cnm...a.s.

hepinizi ve bebişlerinizi öptümopuyorumnanaktan

oo kolay gelsin canim :) teşekkürler ayrica :) a.s. Şeniz

sağolun teyzoşlar cok ıyı geldi valla.Yarında gezmeye kapımız pazarda babamız gezdirir yaşadık valla.

diettaş nerelerdesin ya özledik valla.Ohh gezmeler ve deniz süper olmuş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU SENELER.....

Hamile kalma düşünsesi bile korkutuyor valla.Eşimde 2 sene sonra diyor ama önlemimi alayım ben güven olmaz bunlara.

diettaşim cok teşekkürler canim a.s. opuyorumnanaktan bende sizi özledim,bagimli olduk iyice valla :D buaada benim diyet hakgetire oldu iyice..bu süt kesilmesinden sonra cok tepki aldim..ee milletede anlatamiyorsun..tek başima bukadar hurafeyle cenk edemiyorum :D resmen yedigimi saymaya basladi herkes..annem sagolsun bi o anliyor beni :D neyse şu 3 haftayida atlatayim da ek besin döneminde güzelce diyetime devam edicem ;) he yanliş anlaşilma olmasin diyetim bozuldu diyince hepten tatlilarla,hamurişleriyle yatip kalkmiyorum :D sadece cok "yemek" yiyorum :D abur cubur degil ;)

kızlar nisan anneleri yapmış çam sakızı çoban armağanı adı altında bebişlere çekilişle hatıra kalması için küçük hediyeler almışlar bizde yapalım mı hem eğlenceli hemde hatıra olarak kalır ne dersiniz :))

Süpeerr bizde yapalımmmmm hihoyyyt kesinlikle çok iyi fikir

bencede canım iki kişi msnden yapalım çekilişi bizde katılacakların listesini yapalım ilk önce

ben başlıyorum ozaman

ılgın
sibiko
mutahhara
incihan

haydi kızlar yok mu başka

Son düzenleme:
ılgın
sibiko
mutahhara
incihan

ekledim incihancım senide maksat muhabbet kızlar yiyenlerimize ciciler almak keyifli olacak bencede

Back
X