Kız yok ne sadistliği çarşı içindeyim gelen geçen çok oluyor tabi öyle ilginç tiplere denk geldimki gülmemek içten değil valla.Bu türk milletinin kendine özgü zihni sinir projeleri beni öldürüyor.:roflol:
:)))))) en komigi sagnak yagmur yagarken hiç tepki vermeden yürüyenler oluyor :roflol: böyle kafalar dik dik,istemdişi egilmek bile yok :dilcikar: güneşli havada sahilde yürür gibi yürümeleri cok komiğime gidiyor :roflol: insan refleks olarak biraz egilir,büzülür,hizli yürür ama yok erkeklige laf gelmesin

sonra yagmurdan korktu derler
mutahharacım canım doğum günün kutlu olsun bebeğim nice yıllara sağlıkla huzurla inşallah :))))))
cok saol tatlim :) a.s. opuyorumnanaktan
mrb kızlar ben gündüzleri oğlumdan fırsat bulup giremiyorum... zıpırcan gündüzleri pek uyumuyolaelaelaelaelae. o uyuyunca da iş güç anca yetşşiyo valla....kafamçokkarıştı benim de dün akşam misafirim vardı..pazar günüde gelenler olucak sanırım..umarım yemeğe gelmezler de çay yanına bişiler yapıp geçiştiririm...
mutahhara d.günün kutlu olsun cnm...a.s.
hepinizi ve bebişlerinizi öptümopuyorumnanaktan
oo kolay gelsin canim :) teşekkürler ayrica :) a.s. Şeniz
sağolun teyzoşlar cok ıyı geldi valla.Yarında gezmeye kapımız pazarda babamız gezdirir yaşadık valla.
diettaş nerelerdesin ya özledik valla.Ohh gezmeler ve deniz süper olmuş
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU SENELER.....
Hamile kalma düşünsesi bile korkutuyor valla.Eşimde 2 sene sonra diyor ama önlemimi alayım ben güven olmaz bunlara.
diettaşim cok teşekkürler canim a.s. opuyorumnanaktan bende sizi özledim,bagimli olduk iyice valla

buaada benim diyet hakgetire oldu iyice..bu süt kesilmesinden sonra cok tepki aldim..ee milletede anlatamiyorsun..tek başima bukadar hurafeyle cenk edemiyorum

resmen yedigimi saymaya basladi herkes..annem sagolsun bi o anliyor beni

neyse şu 3 haftayida atlatayim da ek besin döneminde güzelce diyetime devam edicem

he yanliş anlaşilma olmasin diyetim bozuldu diyince hepten tatlilarla,hamurişleriyle yatip kalkmiyorum

sadece cok "yemek" yiyorum

abur cubur degil