ay kizlar bugun cok komiktim
sabah 10 gibi kalktik kizcemle..cok uykum vardi..serrayi yedirdim tam yatircam bi masumlaşti
dedim kakişler geliyor
o yapana kadar biraz seveyim oyniyim derken sirtina taşti
onu temizlerkende uykum kacti
baktim yapacak işim yok..(palavraninda bu kadari kaydirigubbakcemile3 tamam ev derli toplu ama işim yok degil yani kaydirigubbakcemile3 )..neysem işte o an gözüme iş yok gibi geldi
D dedim haydi babaya gidelim süpriz yapalim
yarim saat pendikten dolmahceye hangi yoldan daha cabuk giderim diye düşündüm
sonunda beşiktaş otobüsüyle beşiktaşa gidip ordan taksiye binmeye kaar verdim..hazirlandim ciktim
serrayi kanguruya koydum,kanguruyla pusetine koydum
almasi cabuk olsun diye
D tam duraga vrdim otobüs gitti :))) diger otobüste bir saat sonra 13teydi yani..dedim şimdi ben gidicem eşim çikicak işten
ay düşünsenize süpriz yapmak için gidiyorum..arayacam eşimi nerdesin dicem..evdeyim dicek
sen nerdesin dicek..bende dolmabahcede
bana süpriz olmus olurdu
böylelikle gitmekten vazgectim
mama alip eve geldim..
sonra serrayi doyurdum altini değiştirdim..ya dedim bukadar hazirlandim ettim niye evde durayim..eşimi aradim kadikoyde bulusalim diye..tamam dedi..tekrar ciktim
gittim kadikoye yuvarlana yuvarlana
önümde ayse serra asili,arkada sirt cantasi elimde puset
eşimle bulustuk yemek yedik gezdik geldik..
ay bu arada dün eşim hatirladi dogumgünümü
hediye olarak gümüş cok güzel bi yüzük almiş..ammaa verişini bi görcektiniz
verdi yüzügü taktim parmagima küçük geldi..aa bu kücük dedim..ne dese begenirsiniz
sen kilo almişsin demekki,benim serce parmagim senin yüzük ölçün cünkü kaydirigubbakcemile3 dedi
klava: hiçte bileeee sen zayiflamişsindir dedim bende :umursamaz: :dilcikar: tabi tabi dedi mafoldumben cok romantik bi hediyeleşme oldu anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3
ay cenem düştü gene gece gece..güya film milm izlicektim baba-kiz uyumusken..ama saat 1.5 olmus..anca serrayi yedirip ytarim :)
hayirli pazarlar şimdiden
hatta artik pazardayiz
hayirli pazarlar diliyim ve susayim artikkk
opuyorumnanaktan

baktim yapacak işim yok..(palavraninda bu kadari kaydirigubbakcemile3 tamam ev derli toplu ama işim yok degil yani kaydirigubbakcemile3 )..neysem işte o an gözüme iş yok gibi geldi

yarim saat pendikten dolmahceye hangi yoldan daha cabuk giderim diye düşündüm

sonra serrayi doyurdum altini değiştirdim..ya dedim bukadar hazirlandim ettim niye evde durayim..eşimi aradim kadikoyde bulusalim diye..tamam dedi..tekrar ciktim

eşimle bulustuk yemek yedik gezdik geldik..
ay bu arada dün eşim hatirladi dogumgünümü

ay cenem düştü gene gece gece..güya film milm izlicektim baba-kiz uyumusken..ama saat 1.5 olmus..anca serrayi yedirip ytarim :)
hayirli pazarlar şimdiden