Selamlar Kizlar,
Ben malumunuz 1 haftadir Annemlerdeyim ve tatilim iyi geciyor. Ama oglum yolda cok yiprandi, üstüne birde bagirsak sorunu cekiyor kac gündür, kakasini günde 1 kere yapiyor oda cok civik ve icinde sümüksü birseyler var. Doktora götürdük, seruma gerek yok simdilik, bol sivi tüketsin dedi. Havalarda bir sicak sormayin, sürekli terliyor. Nasil giydirecegimi sasiriyorum. Birde ilgi manyagi oldu, hic kucaktan inmiyor, gündüz uykularinin süresini iyice kisaltti. Ama olumlu gelismelerde var, ismiyle cagirinca kafasini cevirip bakiyor, bir sürü yeni heceler ögrendi, konusma terapileri yapiyor sipam:) Cinfiragini tutup salliyor ve gülüyor yaptigi ise. Park yatak aldik burada, besik gibi sallanabiliyor, cok isime yaradi gercekten. Gece uyumasi cok kolay artik. Kilo alimi durdu ve belki kilo bile verdi. Bu da sanki stresten sütümün azalmasina neden oldu, sürekli emzirmeye calisiyorum. Ne kadar iciyor acaba diye, Nuk'un elektirikli gögüs pompasindan aldim, cok kullanissiz cikti. Degistirecegim yarin, umarim sorun cikartmazlar.
Cekilis yapiyormussunuz kizlar, bende katilmak isterim. Bir sakincasi yoksa benide alin listeye. Ve gecmisi cok az okuyabildim, umarim bir sorun yok, hersey yolunda. Gelirim yine, hoscakalin simdilik.