2009 Mayıs Anneleri

kızlar gündüzleri hiç uyumayan oğlum bugün neredeyse tüm gün uyudu...bugün ben temizlik yaparken babası bakıcaktı....saolsun oğluşumda hep uyudu..:ecrin_bebek:saat 1 gibi uyudu 5 te uyandı....sonra 7 gibi birlikte uyuduk...saat 9 itibari ile de gece uykusuna başladı sanırım... hala uyanmadığına göre umarım sabaha kadar uyur...a.s yalnız oğluşumun bana garezimi var bilemedim:bbo: bugün gezen arkadaşlar bizde çıkıcaktık ama eşim evde çalıştı:çok üzgünüm: bi hafta daha evdeyim yani tek başıma çıkmaktan hiç hoşlanmıyorum o yüzden h.içi çıkmam sanırım neyse sağlık olsun önümüzdeki pazar iyi bi plan yaparız inş...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy öldümmm daaa

adam 12.30 geldi evimin içine mıçtıııı aman yaaa birkırık iğne yaptırmayacam bu eve çocukların odası balkonlar banyoyu batırmışş ....salonuda biz dağıttık çocuklarla

neysee adam 4 gitttiiiii ben hemen çocukların odasını topladım taş toprak alındı sonra süpürdüm silidim toz aldım en büyük aptallığımmm beşiklerin yerine değiştirme girişimim oldu tek başıma çek çekkk anam ağladı ama eski yerine koydum yine......
tozunu aldım çocukların nevresimini değiştirdim yatak koruyucusunu aldım yıkanacak cibinlikleri kaldırdım bizim evde her camda sineklik varr ............
sonra mutfak balkon silindi salon temizlendi yatak odası en berbat banyom idi adam doğagaz su borusunn vansını değiştirmiş heryer kömürlü su gibi olmuş çamaşırsuyundan zehirlenecektim yaaaa hapşırmaktan helak oldumm....çamaşır attım makinaya onlr yıkansın asacam sonra yatak koruyucusunu atacam çocukların............yemek yapamadım tabiii ...ütüde veletlerde uyumuyorrr yaaa

salon kapımızın camı kırıldı yaaa aynı kapı aynı tarafdaki cam kırılmıştı eşim zorla 4 senede yaptırdı şimdi diyor yaptırmayacam kapıları değiştirecem heee dedimmm bi cam için 1500 kapıya verelim bırakkk bideeee pisliğiiiii düşünemiyorummmmm.....allahbilir bu camı kaç senede yaptırır yaaaa bu adam çok üşengeççç

ohh ne guzel bu hafta sonu herkezde bı hareketlılık var bız gunu bırlık gıttık cebecıye ama bugun donduk benım kıs burnumdan getırdı bu kıs evden cıkınca canavarlasıyo butun gun agladı cmt gunu.denızın dıbındeydım ama ne mumkun gırmek mılletınde keyfını kacırdık aglaya aglaya uyudu bugun gırdım suya yanlız,aman keyfı cıkmıyo ya duruyla eşim kıyıda bana baktı bende tek basıma ama yorgunlugum gectı bee tatıle ıhtıyacım var benım kesın anladım bunu sıdm ıevımızdeyıs benım kıs gulmeye basladı anladı eve geldıgımızı mutlu oldu yıkadık uyuyo sımdı anlamıyorum bu kızı bazen nerden bılıyoda böle davranıyo bunlar cok cin ya

ıyi geceler kızlaaar, ben hastayım ya ateşim var... neysem kağanı uyuttum şimdi aynen yatam bende , öpüldünüsssŞeniz

gecmiş olsun burcucum cerencim maşallah bebişine ...benimde oglum iyileşti ama benim dikişlerim hala kapanmıyor sanırım dikileceim son 4 günüm kaldı ...

Sağolun kızlar ay ne bilem yaaa bi kurtulamadık anlamış değilim, hatta bu kadarınada pes diyorum artık kağan iyileşiyo ben hasta ben iyileşiyom kağan hasta..

Birsen bu ne yoğunluk canım ya hele evde tadilat berbat bişey neyse bitmiş ama sende bitmişsin.

Burcu geçmiş olsun canım siz ordaki havadanmı hasta oluyosunuz acaba canım ya.

Pınar defnoştunda sancısı varmış ya kıyamam karnı ağrıdı heralde.

Şirine sanada iyi geceler canım.

Cerencim özledik seni ya .Oğlunada maşallah cok tatlı olmuş.

Back
X