2009 Mayıs Anneleri

Sağolun kızlar ay ne bilem yaaa bi kurtulamadık anlamış değilim, hatta bu kadarınada pes diyorum artık kağan iyileşiyo ben hasta ben iyileşiyom kağan hasta..

nazar değiyodur canım nazar geçmiş olsun bende fewna isalim mehmette öyle karnım ağrıyor sanırım onunda ara ara hep ağladı bugün :sm_confused:

:teytey:biz bugün yalavaya gittik kızlar öyle gezmeye bu sene leyleği havada gördüm daha cuma erdek ten geldik paso geziyorum valla ohhhdelikafadulden

gecmiş olsun burcucum cerencim maşallah bebişine ...benimde oglum iyileşti ama benim dikişlerim hala kapanmıyor sanırım dikileceim son 4 günüm kaldı ...

maşallah oğluşunaopuyorumnanaktan

Birsen bu ne yoğunluk canım ya hele evde tadilat berbat bişey neyse bitmiş ama sende bitmişsin.

Burcu geçmiş olsun canım siz ordaki havadanmı hasta oluyosunuz acaba canım ya.

Pınar defnoştunda sancısı varmış ya kıyamam karnı ağrıdı heralde.

Şirine sanada iyi geceler canım.

Cerencim özledik seni ya .Oğlunada maşallah cok tatlı olmuş.

sağolun teyzoşlar hepinize.
bende sizi çok özledim. ama dediğim gibi buralar çok sıcak ve tatilin büyük kısmını yaylada geçiriyorum. orda da evde net yok ve bebiş olunca kafeye de gidemiyorum. artık eylül 1'de yeniden beraberizopuyorumnanaktan

ewet acılma var canım iltihaplanmıs :sinifsinif:
[/QUnormalmi oldu senin doğumun görüşemedik hiç oğluşun nasıl büyüdümü ayy tam olarak hangi gün doğdu biz 16 mayısta normal doğum ama az kaldı ölüyoduk oğluşun kafasına bana kesi yapılırken neşter değirdiler ben bir gün yoğun bakımda yattım damarımı çatlatmışlar falan filan

oglan uyurken bende yatayım bari kocişde işe gitti şimdi ,,eşim sürekli gece calısyor oglanla ben basbasayız hergece ama alıstım artık

[normalmi oldu senin doğumun görüşemedik hiç oğluşun nasıl büyüdümü ayy tam olarak hangi gün doğdu biz 16 mayısta normal doğum ama az kaldı ölüyoduk oğluşun kafasına bana kesi yapılırken neşter değirdiler ben bir gün yoğun bakımda yattım damarımı çatlatmışlar falan filan[/QUOTE]

yok canım sezeryan oldu 24 mayısta ,biliyorum senin basından gecenleri anlatmıssın cok şükür atlattın ben hala atlatamadım dogumun üzerinden iki ay gecti ama :sinifsinif:

biz döndükkkkkkopuyorumnanaktan
hosgeldın tatlım

bu oğluşumun son hali teyzoşlar. daha fazlası için aşağıdaki linki tıklayınyerimseniben

2009 mayıs bebişlerının son halleri.... - Sayfa 9 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
cnm masallah tosuncuk olmus gercektende:nazar::nazar::nazar:
İyi geceler kızlaaar, ben hastayım ya ateşim var... neysem kağanı uyuttum şimdi aynen yatam bende , öpüldünüsssŞeniz
cnm ya gecmıs olsun senın nedır bu hastalıklardan cektıgın kaganla senı cokkkk opuyorum

slm kızlarrrrr kımsecıkler yok gene..:sinifsinif:mayıs bebişlerıde ananelerıde gezmelerdemi yoksaa:)kaydirigubbakcemile4
dun aksam uyucaktım ya nerdeeeeeeee benım oglan uyandı hemencık topladıımızdan cantamızı ananemıze gıttık,yan komsuda geldı kızıyla.ordan parka,halk oyunları yarısması vardı turkıye capında onu ızleyelım hemde yagız beyı gezdırelım dedık..benımkı dısarda arabasında bı uyudu davul zurna sesı vızzzzzzzzzz geldı fallakaydirigubbakcemile3
1 saat sonra uyandı ananesının kucaında horon teptı zeybek oynadı benım yagız efemkaydirigubbakcemile3ayyy gormelıydınız halını..ananesı durdurunca basıyo cıglığı oynamaya baslayınca gulucukler sacıyooookaydirigubbakcemile3kız da deıl zıılı olcak bu desemm-tatlicadiarzu-
anasına cekmişş belli oynamayı hamur gıbı yoğrulmayı pek sewıo hınzırrrr:jeyyar:

gece 1de babamız aldı ananemızden ewe deldıkkk..bugun de ewdeydık tum gunnn ...ewişi misafır derken vakıt olmadı gıremedım sıteye...yarında denıze gıdıozzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ören dıye kıyı kasabası var burda arkadasımız war onlara gıdıoz 1gece kalcaz oglanı denıze sokcammmmmhihoyyytcok merak edıom bakalım hosuna gıtcekmiii..bende gırebılcem sonunda denıze yassasınnnnnnnhihoyyythihoyyyt
oglan az once uyudu balkonda salıncaında,yatagına aldım şimcikkkk ,eşyalarını hazırlıcam yarına hazır olsunbuyrunnnnnnnnn
artık donunce gorusuruz bol bol foto cekcemmm inşş sewer oıgluş anası gıbı denızı

bızden bukadarrrrrrrrrrr
optum canlar hepıcınızıŞeniz

slm kızlarrrrr kımsecıkler yok gene..:sinifsinif:mayıs bebişlerıde ananelerıde gezmelerdemi yoksaa:)kaydirigubbakcemile4
dun aksam uyucaktım ya nerdeeeeeeee benım oglan uyandı hemencık topladıımızdan cantamızı ananemıze gıttık,yan komsuda geldı kızıyla.ordan parka,halk oyunları yarısması vardı turkıye capında onu ızleyelım hemde yagız beyı gezdırelım dedık..benımkı dısarda arabasında bı uyudu davul zurna sesı vızzzzzzzzzz geldı fallakaydirigubbakcemile3
1 saat sonra uyandı ananesının kucaında horon teptı zeybek oynadı benım yagız efemkaydirigubbakcemile3ayyy gormelıydınız halını..ananesı durdurunca basıyo cıglığı oynamaya baslayınca gulucukler sacıyooookaydirigubbakcemile3kız da deıl zıılı olcak bu desemm-tatlicadiarzu-
anasına cekmişş belli oynamayı hamur gıbı yoğrulmayı pek sewıo hınzırrrr:jeyyar:

gece 1de babamız aldı ananemızden ewe deldıkkk..bugun de ewdeydık tum gunnn ...ewişi misafır derken vakıt olmadı gıremedım sıteye...yarında denıze gıdıozzzzzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ören dıye kıyı kasabası var burda arkadasımız war onlara gıdıoz 1gece kalcaz oglanı denıze sokcammmmmhihoyyytcok merak edıom bakalım hosuna gıtcekmiii..bende gırebılcem sonunda denıze yassasınnnnnnnhihoyyythihoyyyt
oglan az once uyudu balkonda salıncaında,yatagına aldım şimcikkkk ,eşyalarını hazırlıcam yarına hazır olsunbuyrunnnnnnnnn
artık donunce gorusuruz bol bol foto cekcemmm inşş sewer oıgluş anası gıbı denızı

bızden bukadarrrrrrrrrrr
optum canlar hepıcınızıŞeniz

hoşgeldın cnm oohhhh gezdırmıssın yagız oğlanı dahada gezdırıp denıze bıle sokcan haa ıyı yapıyon cnm gez valla bız gezemıyozda ne oluyo

hoşgeldın cnm oohhhh gezdırmıssın yagız oğlanı dahada gezdırıp denıze bıle sokcan haa ıyı yapıyon cnm gez valla bız gezemıyozda ne oluyo

hb canım benım...
ewde tıkıldım aylarca kırdım artık zıncırlerımıkaydirigubbakcemile3
hıcbıyere cıkamazsam asıom kanguruya oglanı ewın oralarda dolanoıoz bırlıktekaydirigubbakcemile3gez aysuncuöm sende ytıkılma ewe...
buarada gordum fotonuzu cokkk sekersınız maşallah sıze annesiii....ogluşta pek seker olmuşşş maşallahhhh:nazar::nazar:

hb canım benım...
ewde tıkıldım aylarca kırdım artık zıncırlerımıkaydirigubbakcemile3
hıcbıyere cıkamazsam asıom kanguruya oglanı ewın oralarda dolanoıoz bırlıktekaydirigubbakcemile3gez aysuncuöm sende ytıkılma ewe...
buarada gordum fotonuzu cokkk sekersınız maşallah sıze annesiii....ogluşta pek seker olmuşşş maşallahhhh:nazar::nazar:

saol cnm yaaa:CüvCüv:
bende gezecemde kangruyla gezdırcemde buralar soğuk

aysun cnm resmini gördüm çok tatlısının ve seni biryerden tanıyor gibiyim yaaa ama erzurumdan nasıl tanıyacam neyse oğlanlar uyudu bende yatam byy

Kızlar nabersiniz
cerencim maşallah büyümüş oğlun pek tatlı olmuş
Aysun göremedim ben ya
Siribroncum yazdıklarını gezmişsiniz senin oğlanda eğlenmiş keyifler yerindeymiş denizede girdinmi tamamdır
Yeni anne geçmiş olsun nazara mı geliyosun anlamadım
Dırımcım inşaatla uğraşıyosun sanırım kolay gelsin kapıya üzüldüm durduk yere masraf
incihan bazen çocuklar kıskanır ama dikkat et zararda verebilirler yeğenine üzüldüm inşallah düzelir

ay yarın Almanyadan teyzem geliyor çok işim var ev dandini nasıl yetiştircem bilmiyorum.ne yemek yapsamki.eşimde yok kızım uyusada yatsam.
beyzacım hoşgeldin bu arada geçmiş okuyamadım şöyle baktım şimdi gidiyorum grşrz kızlar

günaydıııııınnnn herkese :) geçmişi okuyamadım henüz kocişle oğluş uyuyor kahvaltı hazırlayacağım babamız işe gidecek kalkar birazdan

aysun cnm resmini gördüm çok tatlısının ve seni biryerden tanıyor gibiyim yaaa ama erzurumdan nasıl tanıyacam neyse oğlanlar uyudu bende yatam byy
cnm ya saol olabılır valla ben kandıralıyım kerpede falan karsılasmısızdır
Kızlar nabersiniz
cerencim maşallah büyümüş oğlun pek tatlı olmuş
Aysun göremedim ben ya
Siribroncum yazdıklarını gezmişsiniz senin oğlanda eğlenmiş keyifler yerindeymiş denizede girdinmi tamamdır
Yeni anne geçmiş olsun nazara mı geliyosun anlamadım
Dırımcım inşaatla uğraşıyosun sanırım kolay gelsin kapıya üzüldüm durduk yere masraf
incihan bazen çocuklar kıskanır ama dikkat et zararda verebilirler yeğenine üzüldüm inşallah düzelir
cnm ya acaba sende nıye gozukmuyokı anlamadım
günaydıııııınnnn herkese :) geçmişi okuyamadım henüz kocişle oğluş uyuyor kahvaltı hazırlayacağım babamız işe gidecek kalkar birazdan

gunaydın tatlım sanada afıyet olsun

Back
X