2009 Mayıs Anneleri

kızlar bana süt arttırıcı bişeyler önerin lütfen
neden böyle azaldı ki sütüm anlamadım ya
başta ne güzel şakır şakır geliyordu
rezene çayı işe yaramadı
yavrumnegüzel uyuyacak süt gelmşyo sinir oluyo
başlıyo ağlamaya
sonra hadi kalk mama yap soğusunda içsin de sonra zaten uyuyumuyor ütün işlerimde kalıyor
ne yapsam bilmem ki

guanydın bacılar ben seher yanı semra cumarttesı gunu geldım ıstanbula hulyadayım simdi kac gundur hıc gırıp bakamadım neler yapmısınız dıye hazır fırsat bulmuşken bakayım dedım benım bıdıklar sımdı uyumak uzereler sabah babalrı dışarı yuruyuse goturdu onları yorunlunca gelıp yattılar hulyayı hıc sormayın evde benım gıbı önemlı bır mısafırı var hatunun .... pıreler ucusuyor :)))
bıraz once gozunu yarım hyamalk acmış acıktınızmı kahvaltı hazırlıyayımmı dıyor hazırla desem de ancak ruyasında hazırlar en ıyısı ben hazırlıyayım bu arada ıstanbul bursaya gore cok daha nemlı bunalıyorum resmen
bursalı hatunlarrr gelıyrosunuz demı buluşmaya ıncıhan bacım nerden cıktı mısafır sımdi

kızlar bız 3. ayı doldurdugumuz zamandan berı benm saclarım cok dokulmeye basladı ama nasıl bı dokulme avuc avuc sizdede basladımı kızlar .....pınarcım bahsetmıstı sanırım onceden dru bı ılac verıcektı pınarcım ilaçın adını verebılırmısın

Bendede acayip dökülme var saçıma dokundukça elime geliyor çarşamba doktora gidicem sorarım bakalım bende canım.

Pinar ve Sibel tesekkür ederim kizlar, Medela'ninkine bakayim birde.
Aysun resminizi gördüm, cok tatli cikmissiniz. Ve benimde saclarim dökülüyor, vitamin takviyesi yapiyorum bol bol. Sanki biraz azaldi gibi...

opuyorumnanaktan

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Kızım akşam 7:30'da uyuyunca sabah 8:30'da kalktı tabi :bbo:

Bende hemen makinaya çamaşır attım. Bi makina daha yıkanıcak. 2 kere emzirdim Defnoşu. Şimdi kahvaltı edicem cokacimcoook

Bugün işim çok. Evi temizlemem lazım. Çamaşırları kurutup ütülemem lazım. Kendime tatlı yapmam lazım. Allah'tan yemeğim var zemuszemus

Çok işim var yani çokkkkkkkk :bbo: İnşallah Defnoş'um uslu dururda yaparım. Bu hafta hep dışarıdayım. O yüzden bugün herşeyimi halletmem lazım :1shok:

Kahvaltı edeyim arada uğrarım öptüm sizi a.s.

Of aynıları bendede var süpürülecek silinecek toz alıncak ütü var 1 makinede çamaşır var iptekilerde toplanacak anammmmmmmm bitermiki bacım bugün bu işler bende bütün hafta dışarıda olucam nerdeyse kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cnm ya o azaz demekkı mamaya alısmıs kolayınada gelınce memeyı ıstememıs sutun azlmısmıydıda mamaya baslamıstın sen cnm dr falanmı yanı onerdı kılo alımı ıyı iseydı vermeseydın mamayı
üzme kendını sen uzdukce sutun azalır moralını bozma sen ısrarla memeyı verdıkce yıne sutun gelır o da memeyı alır ınş tatlım tekrardan

cnm benim kızızm başta bir hafta yoğunbakımda kaldı o zaman sütüm yetmediği için mamaya başlamıştılar
eve gelince bizde devam ettik
çok az veriyordum
günde 1-2 kere 30 cc falandı
bazen de hiç vermiyordum dr.kilo alımı iyi dedi
vermesende olur dedi 1,5 aylıkken
ama sonra sütüm gözle görünür bir şekilde azaldı sıkınca bile gelmiyo nerdeyse
şimdi tatile gitmeden önce günde 3 kere 60 cc veriyordum
ama tatilde doymak bilkmedi benide emmedei
1 ktutu mamayı bitirdi:çok üzgünüm:

cnm benim kızızm başta bir hafta yoğunbakımda kaldı o zaman sütüm yetmediği için mamaya başlamıştılar
eve gelince bizde devam ettik
çok az veriyordum
günde 1-2 kere 30 cc falandı
bazen de hiç vermiyordum dr.kilo alımı iyi dedi
vermesende olur dedi 1,5 aylıkken
ama sonra sütüm gözle görünür bir şekilde azaldı sıkınca bile gelmiyo nerdeyse
şimdi tatile gitmeden önce günde 3 kere 60 cc veriyordum
ama tatilde doymak bilkmedi benide emmedei
1 ktutu mamayı bitirdi:çok üzgünüm:

cnm gecmıs olsun üzme kendını yıne gelır ıns benm drum dogum yaptıgım gun sut gelmeyınce medıne hurması dut kurus bıde ısırgan otu tavsıye etmıs esım hepsını aldı ben sadece hurma yedım bol bol sutum gelınce cok ııı geldı halada ıı devam dıyor ama ben hıc kafama takmıyom gıderse falan dıye allahım ızın verırse 6 ay sadece anne sutu vermek ıstıyom sen morallı olursan emın ol senınde sutun artar

guanydın bacılar ben seher yanı semra cumarttesı gunu geldım ıstanbula hulyadayım simdi kac gundur hıc gırıp bakamadım neler yapmısınız dıye hazır fırsat bulmuşken bakayım dedım benım bıdıklar sımdı uyumak uzereler sabah babalrı dışarı yuruyuse goturdu onları yorunlunca gelıp yattılar hulyayı hıc sormayın evde benım gıbı önemlı bır mısafırı var hatunun .... pıreler ucusuyor :)))
bıraz once gozunu yarım hyamalk acmış acıktınızmı kahvaltı hazırlıyayımmı dıyor hazırla desem de ancak ruyasında hazırlar en ıyısı ben hazırlıyayım bu arada ıstanbul bursaya gore cok daha nemlı bunalıyorum resmen
bursalı hatunlarrr gelıyrosunuz demı buluşmaya ıncıhan bacım nerden cıktı mısafır sımdi
nerdeeeeeeee nasıl gelirim yaaa bursadakine bile gelemedim
inş bir sonraki bursabuluşmasında olurum bende
cnm gecmıs olsun üzme kendını yıne gelır ıns benm drum dogum yaptıgım gun sut gelmeyınce medıne hurması dut kurus bıde ısırgan otu tavsıye etmıs esım hepsını aldı ben sadece hurma yedım bol bol sutum gelınce cok ııı geldı halada ıı devam dıyor ama ben hıc kafama takmıyom gıderse falan dıye allahım ızın verırse 6 ay sadece anne sutu vermek ıstıyom sen morallı olursan emın ol senınde sutun artar

inş cnm sağolasınŞeniz

ben üstümü değişeyim kız uyurken mırıldanıyo şimdi klkar
halamlar gelecek birazdan hastaneye
hastanede bana yakın banada uğrarlar
sonra yine görrürşüz

merhaba kızlar nasılsınız işteyim çok sıkılıyorum bebişlerim evde olunca neyse cumartesileri evdeyim en azından :)))

hosgeldın tatlım
cnm masallah tosuncuk olmus gercektende:nazar::nazar::nazar:
cnm ya gecmıs olsun senın nedır bu hastalıklardan cektıgın kaganla senı cokkkk opuyorum
sağolasın canım. aslında çok da değil kilosu ama fotolarda öyle çıkıyor. 6 kilo şimdilik.

yaa kımse oglumla fotoma bakmadımı bıtek beyazcım bakmıs herhalde:gitme:Çok üzgünüm çoook
canım bende görememiştim önce, sonra gördüm. çok tatlısınız maşallah.
Kızlar nabersiniz
cerencim maşallah büyümüş oğlun pek tatlı olmuş
Aysun göremedim ben ya
Siribroncum yazdıklarını gezmişsiniz senin oğlanda eğlenmiş keyifler yerindeymiş denizede girdinmi tamamdır
Yeni anne geçmiş olsun nazara mı geliyosun anlamadım
Dırımcım inşaatla uğraşıyosun sanırım kolay gelsin kapıya üzüldüm durduk yere masraf
incihan bazen çocuklar kıskanır ama dikkat et zararda verebilirler yeğenine üzüldüm inşallah düzelir
sağolasın canım,o sizin kendi tatlılığınız:)
Maşalah kuzumaB]

Canım çok güzel güle güle kullansın Türkiz'imiz inşallah çok sever oynar, bende aynısını almayı düşünüyorum araştırdım en uygun hangi sitede diye sen hangisinden aldın bide kaça bana mesaj atabilirmisin özelden..

Neeeeeeeeeeeee hamilemi yok kız şaka yapıyon heralde bunu yazdıkta sonra girmemişsinde merak ettim seni.

Ayşecim hoşgeldin özledik seni

Esencim hayırlı yolculuklar tatlım iyi gezmeler.

İyi etmişsiniz gezmekle ohhh ne güzel ama hediye kısmında koptum diyebilirim helal valla kocana

Yok anacım bunlar ayrılamıyorlar bizden kendi anamız bu kadar gelse gitse laf olur evden çıkmıyorlar diye.Gerçi bizimkileri gelmez çekenirler ya o ayrı mesele...B]

O süper sana gelince balkon keyfi yapıcaz desene ne güzel püfür püfür.

Goncacım çok geçmiş olsun kızınada sanada defneciktede bişey yoktur sıkma canını annesi ferah tut içini.

Hoşgeldin canım tatil iyi geçiyor anladığım kadarıyla pompoda ben medelanınkini kullanıyorum elektrikli pilli çok memnunum tavsiye ederim.

Oy kuzuma hastamı olmuş kıyamam

Yapın Gülhancım gündüz yapamadığımız keyifllerin yerinede yapınzemuszemus.Kıskanma olayına gelince geçicidir diye düşünüyorum biizdede olmuştu ama çok dikkatli ol görümcemin oğlu diğer görümcemin bebeğini yanında kimse yokken yastıkla boğmaya kalmıştı o yüzden çok korkarım ben.

Yavrum sen bi işe kaltıştın zaten pestilini çıkartana kadar bırakmazsın yazdıklarını okurken ben bile yorulum valla.Bir çeşme yaptırmak bu kadar zahmetlimi olurmuş

Hemde ne cinler Gülşah'cım ben denize girer gelirdim hemen uyuyan çocuk uyanırdı sanki evden çıktığımı anlamış gibi pek keyfi olmuyor ancak bakan biri olacakki sende eşinle deniz keyfi yapasın neyse artık seneye daha rahat olur sanırım

Hoşgeldin Özlemcim.

Maşallah Kağan'ıma kocaman olmuş

bende sizi çok özledim canım benim! sağolasın teyzesi.

kızlar bız 3. ayı doldurdugumuz zamandan berı benm saclarım cok dokulmeye basladı ama nasıl bı dokulme avuc avuc sizdede basladımı kızlar .....pınarcım bahsetmıstı sanırım onceden dru bı ılac verıcektı pınarcım ilaçın adını verebılırmısın
ayyyy benimde inanılmaz dökülüyor. çıldıracam yaaa. saç kremini filan bıraktım. ondanmı acaba diye. bi çözüm bulan varsa noollur söylesin,çok moralim bozuluyor.

hb cnmŞeniz

evet uyudu kuzum:lepi:

maşallahhh:nazar:
oy başına neler elmiş ben okumamaışım yaw
geçmiş olsun cnma.s.

hb cnmŞeniz

görünmüyordur belki cnmyerimseniben

hadi gözün aydın cnm
teşeekürler hb

hb cnm
opuyorumnanaktan

Ohh gezilmiş ne güzel canım ya zemuszemusm Yeğeninde inşallah biran önce düzelir canım a.s.

Hoşgeldiiinnn a.s.

Olsun canım sağlık olsun. Bu pazar gezersiniz bol bol a.s.

Ay ben yoruldum okurken beeeeee :umursamaz:

Aha yandın bacım kaydirigubbakcemile3

Ohhh denizlere girilmiş ne güzel ya zemuszemus Cadı bunlar cadı kaydirigubbakcemile3

Oy maşallah canım a.s.

Geçmiş olsun bacım ya bi hastalıktan kurtulamadınız valla :çok üzgünüm:

Aaaa kapanmadı mı tüh ya :çok üzgünüm:

Evet canım ya heralde sancısı vardı çok ağladı kuzum :çok üzgünüm:

Oh oh mayıs anneleri açıldı valla coştuk a.s.

Hadi iyi gezmeler canım a.s.

Ayyy bitmez misafir bitmezzzz :bbo:

Günaydın canım a.s.

Günaydın canım a.s. Resimlere bittim yerim ben onu yerimmmmm Şeniz

Bende bugün yoğunum bize kolay gelsin bacım :bbo:

Önceki açılmıyordu şimdi gördüm canım maşallah ikinizede :nazar a.s.
opuyorumnanaktan

rezene çayı işe yaramadı
başlıyo ağlamaya
sonra hadi kalk mama yap soğusunda içsin de sonra zaten uyuyumuyor ütün işlerimde kalıyor
ne yapsam bilmem ki
canım ben sütümün azaldığını hissettiğim anda, biraz tatlı yiyorum, bir bulgur pilavı, humana steel tee, bol su meyve suyu,süt puding, bunlar sütümü dolduruyor. dene sende.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız işteyim çok sıkılıyorum bebişlerim evde olunca neyse cumartesileri evdeyim en azından :)))

canım ya başladın dimi sen işe:( duru hanım napıyor peki? kim bakıyor? mamaya mı başladın?

şu çekilişe listeyi senmi yapıyordn? hafta sonu bayağı çoğaldı katılmak isteyen.

ya kızlar çocuklarını denize sokan varmı? biz geçende 10 gün kaldık ama babası sokmak istemedi. ama ben şimdi girsin istiyorum. bişey olurmu acaba??

günaydın kızlarrrr
herkesler iyidir umarım
bizde iyi sayılırız
zeynep beni çok üzdü valla tatilde
ağlattı durdu
son zamanlarda zaten sütüm az geliyor
mamam takviyesi yapıyordum
iyice alıştı mamaya
beni emmek istemedi kuzum ya
kucağıma yatırdıkça çığlığı bastı durdu
mememi almadı bir türlü bekledim iyice acıksın diye yok almıyo almıyo
mamayı verince nasıl yiyo ama
mamayı yerken zeynep bende ağladım hep
geceleri emiyordu sadece
ondada uyku sersemi tabi anlamadı da emdi
kaç gün neler çektim
evi falan yadırgadı süreki etrafa bakıyordu
offfffff
zorla ağlaya ağlaya verdim memeyi
zeynep beni emdi bende göğsümün yan tarafından mamayı damlattım onu içti ama memeyi emdim sandı yavrum
baya uğraştırdı beni
inş evde düzelir
eski halimize döneriz
biraz mama veriyorum diye üzülürken beni tamamen bırakıyordu
geçmişi okuyamadım zeynep şimdi kalkar umarım herkes iyidir

Allah Allah niye emmiyor acaba kuzum ya :uhm: Sende stres yapma bacım. Moralli ol ki sütün artsın a.s.

teşekkürler pınar hoşbulduk cnm
bu arada maşallah defneye herşey yolundaymış ne güzel
knk cnm sonucu merak ettik
sendebenim gibi olmuşssun valla biliyorsun neler çektiğimi
ama hala uslanmadık biz
tatilden döndük ve açılışı yaptık yine malum
bu gidişle kızıma kardeş hemen gelecek valla
ben hep unutuyorum
önceden hapla korununca aklıma bile gelmiyo
iş bitiyo ana diyorum yine unuttuk:mymeka:
hastalanmadım hala spiral taktırıcam en sonunda artık
yoksa eşime kalırsa vay halime
bide yaşlı bi teyze var
onunla konuştuk da
2 sene hastalanmamış emziririken
hamiledekalmamış
eğer adet olmazsan süt koruyormuş öyle dedi
umarım öyledir
yoksa adet de olmuyorum
anlamam bile hamile kaldığımı
offf nedir bu kadınlar çilesi:sinifsinif:

Sağolasın canım a.s.

Aman çok dikkatli olmamız lazım valla bende korkuyorum. Hastada oldum. Şimdi daha tehlikedeyim valla :bbo:

kolay gelsin cnmŞeniz

a.s.

rezene çayı işe yaramadı
başlıyo ağlamaya
ne yapsam bilmem ki

Canım vitamalt varya o çok işe yarıyomuş bi dene istersen :uhm:

Günaydın canım a.s. Ooooo Hülya Hanım uyuyor demek ki vay vay vay dilimize düştü şimdi kaydirigubbakcemile3

Of aynıları bendede var süpürülecek silinecek toz alıncak ütü var 1 makinede çamaşır var iptekilerde toplanacak anammmmmmmm bitermiki bacım bugün bu işler bende bütün hafta dışarıda olucam nerdeyse kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ay sorma bacım bebeklerde durmazsa ya nasıl halledicez bilmem :bbo:

ben üstümü değişeyim kız uyurken mırıldanıyo şimdi klkar
halamlar gelecek birazdan hastaneye
hastanede bana yakın banada uğrarlar
sonra yine görrürşüz

Güle güle canım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Zor tabi ama en azından cumartesileri evde olman iyi a.s.

ya kızlar çocuklarını denize sokan varmı? biz geçende 10 gün kaldık ama babası sokmak istemedi. ama ben şimdi girsin istiyorum. bişey olurmu acaba??

Ben sokmadım canım. Aslında bana kalsa sokardım ama eşim plaja bile götürmedi :olmaz:

Saat 11 oldu ben daha ancak çamaşır asıp kahvaltı ettim :bbo:

Defnoş huysuzluk etti. Uykusu geldi ama uyumuyor. Baktım çok terlemiş hemen küvetine kurdum. Bi güzel yıkadım kızımı. Yarım saat suda oynadı. Ellerini ayaklarını çırpıp çığlık attı hep kaydirigubbakcemile3

Sudan çıkınca güzelce masajını da yaptım. Emzirdim uyudu çok şükür hihoyyyt

Hadi bakalım ben evi toplamaktan başlayayım işlere a.s.

Beyaz üzülme canım inş tekrar artar sütün.Artmasada yapacak birşey yok ac kalmasın ver mamayı bebişe.Biliyosun benim sutum hep azdı ve Bora hep mama yıyıyor.Ne yaptıysam olmadı stresimde yok allaha şukur.Bi inek gibi otlamadığım kaldı süt için.hala emzirıyorum az az.Mamaya alışır diye bir seye inanmıyorum ben.Nerden süt geliyorsa onu emiyorlar.Sütün artınca emer seni üzülme.

Semra gezmelere gitmişsin canım.ıst kazan siz kepce gezersiniz artık.Ben buluşmaya gelemiyorum canım.Cumartesi olsaydı esim getiricektı ama cuma malesef.Çok istiyordum ama kısmet değilmiş.Bi dahakıne gelirim inşallah.

Ohhh bugun hepimiz işi var galiba.Mayıs annelerinin temizlik gunu.

Allah Allah niye emmiyor acaba kuzum ya :uhm: Sende stres yapma bacım. Moralli ol ki sütün artsın a.s.

Sağolasın canım a.s.

Aman çok dikkatli olmamız lazım valla bende korkuyorum. Hastada oldum. Şimdi daha tehlikedeyim valla :bbo:

a.s.

Günaydın canım a.s. Ooooo Hülya Hanım uyuyor demek ki vay vay vay dilimize düştü şimdi kaydirigubbakcemile3

Ay sorma bacım bebeklerde durmazsa ya nasıl halledicez bilmem :bbo:

Güle güle canım a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Zor tabi ama en azından cumartesileri evde olman iyi a.s.

Ben sokmadım canım. Aslında bana kalsa sokardım ama eşim plaja bile götürmedi :olmaz:

bende sokmak istedim ama hep onu evde bırakıp gitmiştik. bu sefer bi kere götürmek istiyorum. kameraya da çekmek istiyorum çünkü kuzumu denizdeopuyorumnanaktan

ay canım ya hem anne hem de çalışıyor olmak zor
özlüyorsundur kuzunu
neyse haftasonu bari evdesin

canım ben sütümün azaldığını hissettiğim anda, biraz tatlı yiyorum, bir bulgur pilavı, humana steel tee, bol su meyve suyu,süt puding, bunlar sütümü dolduruyor. dene sende.opuyorumnanaktan

şu çekilişe listeyi senmi yapıyordn? hafta sonu bayağı çoğaldı katılmak isteyen.[/QUOTE]
burcu sağolasın cnm deneyelim bakalım inş işe yarar:sinifsinif:

cnmm dün döndük bizde hiç sokmadım
temiz değil deniz bide yutar felan diye düşündm

:
sağol cnm ya
bide onu deneyelim bakalım
şimdi tvde aşkı memnuyu izliyordum
peyker 2.ye hamileymiş nasılda ağlıyordu ben bu bölümlerini izlememeişim
Allahım bizi korusun valla ya
az daha büyüsün bebeilşlerimiz inş öyle gelsin 2.ler
Beyaz üzülme canım inş tekrar artar sütün.Artmasada yapacak birşey yok ac kalmasın ver mamayı bebişe.Biliyosun benim sutum hep azdı ve Bora hep mama yıyıyor.Ne yaptıysam olmadı stresimde yok allaha şukur.Bi inek gibi otlamadığım kaldı süt için.hala emzirıyorum az az.Mamaya alışır diye bir seye inanmıyorum ben.Nerden süt geliyorsa onu emiyorlar.Sütün artınca emer seni üzülme.

Semra gezmelere gitmişsin canım.İst kazan siz kepce gezersiniz artık.Ben buluşmaya gelemiyorum canım.Cumartesi olsaydı esim getiricektı ama cuma malesef.Çok istiyordum ama kısmet değilmiş.Bi dahakıne gelirim inşallah.

Ohhh bugun hepimiz işi var galiba.Mayıs annelerinin temizlik gunu.
sağol cnm
bende hep öyle derdim incihan ama cnm ya
memeden az geliyo biberona baktım orda hiç çekmeden geliyo şakır şakır
bide babamlar falan var sürekli emzirmek istemedim
iyice alıştı biberona
artık önceki gibi değiller
anlıyorlar herlşeyi
biberonu görünce çıldırıyor resmen
önlüğünü takınca anlıyor hemen mam geleceğini
dikkat etmek lazım bundan sonra
bende sokmak istedim ama hep onu evde bırakıp gitmiştik. bu sefer bi kere götürmek istiyorum. kameraya da çekmek istiyorum çünkü kuzumu denizdeopuyorumnanaktan

bence sokma cnm ya hani kucağında falan çek kameraya
bide hava çok sıcak
dikkat et cnm

merhaba kızlarhihoyyyt ben geldim hihoyyyt off tatil bitti dün akşam geldik çok güzel geçti iyicedinlendik çok güzel bronzlaştım inşallah soyulmam kızıdasuya hiç sokmadım mikrop falan kapar ne bileyim korktuk ama kumsala götürdük arabasnın içindeşemsiyenin altında oturdu en yakın zamanda resimleri ekleyeceğim birgeçmişe bakayım unarım herkes iyidir

günaydın kızlarrr ayyy çok hareketli başladım sabah alişe kalktım mama yaptım yedirdim
sonra mutfağı topladım bulaşıkları attım makinaya ....çamaşırları astım kirlileri attım
balkonumu yıkadım çocuklar balkona koydum kahvaltımı hazırladım...bugün diyete başladım iki kilo almışım vermem lazım ..................şimdi balkonumda oturuyorum çocuklarla......esiyordaaa saat 4 kadar rahatım 4 de güneş vuracak satt 7 kadar sonra serin yemeğimizi yeriz çocukalrda evi tıkılmamış olur...........eşim tv.çıkarsakmı der oldu hehehe sedir yaptırayım diyorr buryaaa

kızlarrrrrrrrrrr nurtenle konuştum hamiş değilmiş
bu arada benim ömerim yemek yemiyor yaaaaa deli olacam ne oluyor böle 1,5 ay önce 120 cc 10 dk yiyen çocuk şimdi yarım saatte belki daha fazla sürede yiyor sonrda uyuyor gece 2 kadar uyumuyor gündüz uyuyor gündüz uyutmamaya çalışacam bugünnnn cuma bakalım doktorumuz ne diyecek

bnm kızım melekler gibi uyuyor şuanda..:nazar:

tabi ateş düşürücü verdim ondan bu güzel uyku..

dün öksürügü iyice artınca dr aradım acil götüreyimmi die gerek yok sekrol ver dedi. annmle dışarıya çıkmıştık baktık ateşi var ölçtüm 37 olmuş hemen eve geldik ateş düşürücü verdim yıkadım masj yaptım rahatlattım ama aklım çıktı bi ara çok agladı allahım çocuklarımız hasta olmasınlar yaaaa...

buarada testim negatif özlemcim bende peyker aglayınca gözlerim doldu bide doruk çok küçük dedi ya koptum ya..insan ilk bebeini düşünüyor dimi ona ne olacak bakabilirmiyim die..
ama mide bulantısındn ölüyorum heralde dieeten bu bulantı BU ARADA BıRSENDE BUGÜN DıEETE BAŞLAMIŞŞŞŞhihoyyyt
bnm melegim artık beni emmiyor mememi verince dilinle itiyorsenağlama tamammen bıraktı topu topu 3 ay emdi oda mamayla birlikte.. uykusunda alıyordu dünden beri ne yaptıysam almadı anlıyo artık..
ama biberonuda almıyor çok huy degiştiriyor bunlar..
canları sagolsun ne yapım yaaa..

bugün misafirlerim geliyorlar annme gidicem oaradan alıcam onları kaaynanamda buralarda kutlayda anme gelme diyemem diyor misafir misafiri sevmezmiş ne yapım kim önce gelirse o kalır bendeeee

çıkmam lazım eşim hadi diyip duruyor o bırakacak beni kızdı kahvaltı sofram ortadaaaa:teytey::teytey:

saol cnm vıtamın derken dr mu tavsıye ettı yoksa multıvıtamın falanmı bende alam

cnm saol ne yapcaz bılmıyom benımkı zaten dokuluyor dıyodum sımdı o kadar arttıkı sacımı kestırmıstım bıde nasılcozum bulunur bılemıyorum

Yok canim, dogal yoldan meyvelerden sebzelerden falan. Ne bulursam yiyiyorum meyve olarak...

Back
X